nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
τελος the end finito παπαλα
Ωραια
ΝΕΑ ερωτηση:Που μετακομισαν?
τελος the end finito παπαλα
Στ αρχιδια σας βεβαια ..
Καλα ρε μαλακες ενα μηνα ελειψα και διωξατε τα μωρα?
που πηγαν?Εχει κανεις ιδεα?Τις βραδυνες θελω
Δεν υπαρχει κουνυπι!Οι βραδυνες, το βραδυ !!!
Φιλαράκι με ολο το σεβασμό αν ειναι να γράφεις στο φόρουμ να εισαι αναλυτικός αλλιως δεν μας βοηθάς ίσα ισα μπερδευεις την κατασταση .Θα σε παρακαλούσα αμεσα τις διευκρινήσεις :Ετυχε να βαζω βενζινη στη γλυφαδα σε βενζιναδικο επι της ποσειδωνος
και ηρθε ενας ντελιβερας που τον ηξερε ο βενζινας. αρχισαν να λενε για αυτο το θεμα.
Ο βενζινας του ειπε οτι τις μαζεψαν ολες και πολυ δυσκολα θα τις ξαναδουν συντομα.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλα σιγουρα ειναι ολη μερα εκει ο ανθρωπας , αστυνομιες περνανε και μιλανε μεταξυ τους και ολο και κατι θα ξερει.
Το "μαζεψαν" δεν ξερω αν τις πηγαν μεσα η τις διωχνουν συστηματικα.
παντως ηταν καθετος "ξεχασε τες του ελεγε"
Φιλαράκι με ολο το σεβασμό αν ειναι να γράφεις στο φόρουμ να εισαι αναλυτικός αλλιως δεν μας βοηθάς ίσα ισα μπερδευεις την κατασταση .Θα σε παρακαλούσα αμεσα τις διευκρινήσεις :
1.Ποσα έβαλες;
2.Κουνηθηκε ο δείκτης η ακομα κλέβουν;
3.Αποδειξη πήρες ;
4.Ο μ...κας ο ντιλιβερας ειχε παραγγελία και περίμεναν πελάτες;
Δεν θα σου πω για τον ντελιβερα γιατι εχω την υποψια οτι εισαι το αφεντικο του και τσεκαρεις εαν κωλοβαραει αντι να δουλευει.
Δεν θα σου πω για το αν με εκλεψαν στην βενζινη γιατι παλι εχω την υποψια οτι τσεκαρεις αν σε κλεβει ο Ντελιβερας και τα εχει κανει πλακακια με τον Βενζινα
Δεν θα σου πω ποσο βενζινη εβαλα γιατι εαν τα παραπανω ειναι λαθος τοτε σιγουρα εισαι εφοριακος (πριτς που θα παραδωθω τοσο ευκολα)
Πειρα αποδηξη αλλα την εδωσα στον ντελιβερα να σου παρει την διαφορα .
Ετυχε να βαζω βενζινη στη γλυφαδα σε βενζιναδικο επι της ποσειδωνος
και ηρθε ενας ντελιβερας που τον ηξερε ο βενζινας. αρχισαν να λενε για αυτο το θεμα.
Ο βενζινας του ειπε οτι τις μαζεψαν ολες και πολυ δυσκολα θα τις ξαναδουν συντομα.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλα σιγουρα ειναι ολη μερα εκει ο ανθρωπας , αστυνομιες περνανε και μιλανε μεταξυ τους και ολο και κατι θα ξερει.
Το "μαζεψαν" δεν ξερω αν τις πηγαν μεσα η τις διωχνουν συστηματικα.
παντως ηταν καθετος "ξεχασε τες του ελεγε"
Εγώ πάντως πέρασα εχτές βράδυ, περί ώρα 24.00 και δεν υπήρχε τίποτα στην παραλιακή.