You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
στη μεση του πουθενα!ειχα παει σινεμα στο φαληρο,γυρναω μετα τα μεσανυχτα κ σε κεινο το σημειο βλεπω 2-3 αμαξια κ νομιζα οτι εγινε τρακαρισμα,ωσπου ειδα το κοριτσι!
ετσι ειναι τα κοριτσια...τα βλεπεις μπροστα σου ξαφνικα....παω μια περαντσαδα και θα ενημεωσω σε λιγο αν ειναι
Σήμερα περί την 16η ώρα, @ Μαρμαρχίδης, μου έκλεισε το μάτι μία μαυρομαλλούσα μεσόκοπη με πρόσωπο σαν της Μαρινέλας και μπούτια σαν του Καραγκούνη.
Απομακρύνθηκα βιαστικά.
Θεος - οπως παντα!
παιδια πριν καμμια 20 μερες πηδηξα μια κοκινομαλα ελληνιδα στην παραλιακη.δεν πρπεει να ηταν επαγγελματιας,πιπα χωρις προφυλακτικο την γαμησα στα 4 στο αμαξι ,40 ευρω,και εχυνε η γκομενα!!!!εχυσα στο δευτερολεπτο!!!!τη ειδε κανεις;την ψαχνω απο τοτε αλλα δεν την ξαναβρηκα.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
έλα ρε.. ερασιτέχνης και με 40 ευρώ??
και έχυνε?
και έχυνε?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και έχυσες στο δευτερόλεπτο και εκείνη πότε πρόλαβε???παιδια πριν καμμια 20 μερες πηδηξα μια κοκινομαλα ελληνιδα στην παραλιακη.δεν πρπεει να ηταν επαγγελματιας,πιπα χωρις προφυλακτικο την γαμησα στα 4 στο αμαξι ,40 ευρω,και εχυνε η γκομενα!!!!εχυσα στο δευτερολεπτο!!!!
παιδια πριν καμμια 20 μερες πηδηξα μια κοκινομαλα ελληνιδα στην παραλιακη.δεν πρπεει να ηταν επαγγελματιας,πιπα χωρις προφυλακτικο την γαμησα στα 4 στο αμαξι ,40 ευρω,και εχυνε η γκομενα!!!!εχυσα στο δευτερολεπτο!!!!
Δηλαδη:
α) Σου 'κανε πουτανα το αμαξι
β) Εχυσες προωρα και δεν φχαριστηθηκες.
Κριμα το 40αρι...
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Σήμερα περί την 16η ώρα, @ Μαρμαρχίδης, μου έκλεισε το μάτι μία μαυρομαλλούσα μεσόκοπη με πρόσωπο σαν της Μαρινέλας και μπούτια σαν του Καραγκούνη.
Απομακρύνθηκα βιαστικά.
Και την Κυριακή την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο 2 μεσόκοπες Μαρινέλες...
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Χθες βράδυ για πρώτη φορά είδα κάπου εκεί στο παρκάκι του ΦΕΝΙΞ μια τύπισα με φάτσα Ναγκασάκι περίπου στα 30 χωρίς αυτό να είναι σίγουρο που ζήταγε 50 Ευρώ για γαμήσι στο αμάξι. Μάλλον έχασε τον προσανατολισμό της με αυτά που «ήπιε» και αντί για το τρίγωνο βρέθηκε στα δικηγορικά.
Συνημμένα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αληθεια σας λεω,κοκινιμαλλα γεματουλα,οταν λεω δευτερολεπτο ειναι σχημα λογου.φαινοατν οτι δεν ηταν επαγγελματιας .
ναι μονο 40 ευρω.επειδη εχω παει με πολλες επαγγελματιες τοσο υγρη δεν εχω συναντησει ποτε.
σε ποιο υψος ητανε?
επισης ας αλλαξουν οι υπευθυνοι τον τιτλο του θρεντ απο παραλιακη 14,15-15,00 σε σκετο παραλιακη αφου μιλαμε για ολες τις ωρες και κυριως τις βραδυνες.
Επισκέπτης
παιδια πριν καμμια 20 μερες πηδηξα μια κοκινομαλα ελληνιδα στην παραλιακη.δεν πρπεει να ηταν επαγγελματιας,πιπα χωρις προφυλακτικο την γαμησα στα 4 στο αμαξι ,40 ευρω,και εχυνε η γκομενα!!!!εχυσα στο δευτερολεπτο!!!!τη ειδε κανεις;την ψαχνω απο τοτε αλλα δεν την ξαναβρηκα.
Τώρα μας το λες ρε φίλε; >
Και μ'αρέσουν τα κοκκινομάλικα
Μου φαίνεται πρέπει να κάνω καταδρομική.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
παραλιακη τι ωρα βγαινουνε συνηθως?για βραδυ ξερω αλλα μηπως βγαινουνε κι αλλες ωρες ?
Επισκέπτης
Τώρα μας το λες ρε φίλε; >
Και μ'αρέσουν τα κοκκινομάλικα
Μου φαίνεται πρέπει να κάνω καταδρομική.
Νυχερινή βόλτα (01:20-03:30) στην Παραλιακή...
Η βόλτα ξεκίνησε από την Λεωφ.Συγγρού όπου,ανάμεσα στα άλλα, εντοπίστηκε πολύ καλό, ξανθό τραβελόγκρανο-ότι πρέπει για τον Απόλυτο!
Κίνηση ελάχιστη, δρόμος άδειος αλλά κινούμενος με μικρή ταχύτητα για τον εντοπισμό κοριτσιών, έφτασα στο ύψος του Κρεολή.
Αναστροφή και εκεί, στην στάση του λεωφορείου ήταν η Έλενα.
Ξανθιά Μολδαβή, όπως μου είπε, αδύνατη, με μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με την μισή πλάτη έξω.
Τιμή 70 ευρώ "για πίπα και σεξ" συν 20 το ξενοδοχείο ενώ για το ελεύθερο στοματικό ζητάει εξτρά 30 ευρώ.
Λίγο παρακάτω, στο δρομάκι του ξενοδοχείου Fenix,ήταν η Άννα.
Ξανθιά Ρουμάνα μιλφ, με ωραίο σώμα που είχε λίγα πιασίματα, μικρό στήθος, μέτριο πρόσωπο, μαλλί με αφέλειες,φορούσε άσπρη μπλούζα και άσπρο πολύ κοντό σορτς κι έτσι φαίνονταν τα ωραία πόδια της.
Τιμή 70 ευρώ συν 20 το ξενοδοχείο για μισή ώρα ενώ και αυτή ζητούσε 30 ευρώ εξτρά για ελεύθερο στοματικό.
Λίγο πριν το περίπτερο και την γνωστή καντίνα, απέναντι από την είσοδο του Αθλητικού Κέντρου του Αγ.Κοσμά.υπάρχει ένα πλατύ κομμάτι του δρόμου που μένει ελεύθερο από την Παραλιακή.
Εκεί λοιπόν ήταν η Τάνια, ξανθιά μικρούλα με αδύνατο σώμα και μικρό στήθος.
Το καρτέλ καλά κρατεί κι έτσι και αυτή ζητάει μια από ταίδια: 70 ευρώ συν 20 το ξενοδοχείο και όλα αυτά για μισή ώρα.
Στο βενζινάδικο της Σελ ήταν η Μαρίνα,ένα απίστευτο μπάζο μικρό σε ηλικία, με ξανθιά καούκα, πηγούνι λίγο μυτερό και περίργα δόντια.Το πρόσωπό της είναι τραχύ-χαρακτηριστικό της αλβανικής καταγωγής.
Ελληνικά μιλούσε σπαστά και κάποια από αυτά που την ρωτούσα τα έπιανε δια της νοηματικής.
Τιμές ;50 πίπα και σεξ συν 20 για ελεύθερο στοματικό.
Σχεδόν στο περίπτερο και την γνωστή καντίνα επικρατούσε ερημιά.
Στο βάθος όμως και συγκεκριμένα μέσα στις εγκαταστάσεις του παλαιού Αεροδρομίου είδα τα φώτα ενός αυτοκινήτου κι έτσι κάθησα και περίμενα μέχρι να βγει.
Πραγματικά,ύστερα από λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο βγαίνει και αφήνει στο πόστο της την Ελένη.
Είναι από το Βόλο όπως μου είπε, βέρα Ελληνιδα και ήταν μακράν η πιο ωραία που είδα απόψε.
Μικρή με ωραία πόδια που τα αναδείκνυε η τζην μίνι φούστα που φορούδε ενώ επάω φορούσε ένα κίτρινο μπλοζάκι με ωραίο μπούστο.
Ζήτησε 50 ευρώ για να γίνει το θέμα μέσα στο αυτοκίνητο,70 στο ξενοδοχείο(συν τα 20 για εκεί) και για ελεύθερο στοματικό θέλει ακόμη 30 ευρώ.
Αυτά στην περιοχή Κρεολή, Φοίνιξ και παλαιό Αεροδρόμιο.
Αρκετά πιο κάτω(πάντοτε στο ρεύμα προς Αθήνα) και συγκεκριμένα εκεί που είναι το Άμμος και τα Μικέλ ήταν μια Νάντια.
Καστανή μιλφ με κάτι περίεργα νευρικά τικ, κοίταζε συνεχώς δεξιά και αριστερά και ξαφνικά έσκαγε στα γέλια-μάλλον είναι τρελλή όπως την έκοψα.
Απίστευτη αποκριάτική μουτσούνα με έντονο κλοουνίστικο βάψιμο στα χείλη, μου ανέβασε το μαύρο φόρεμά της και μου έδειξε το τιγρέ κυλοτάκι της!
Όταν κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να πάω μαζί της από ευγενική έγινε επιθετική!
Έπαιρνε 40 ευρώ συν 15 το ξενοδοχείο για μια ώρα και "θα κάνω αυτό που θες, μην ανησυχείς",μου είπε.
Προχωρόντας,λίγο πριν φτάσουμε στον Πράπα, ένα πολύ λεπτό και λίγο άχαρο κορμί ήταν μέσα σε ένα απελπιστικά στενό πορτοκαλί φορεματάκι.
Γυρνώντας όμως μπροστά είδα την μορφή του Βαμβακούλα να φοράει μια ξανθιά περούκα-Ντανιέλα το όνομά της/του.Ζητάει ένα 20άρικο-μη με ρωτήσετε για τι ακριβώς γιατί τρόμαξα κι έγινα καπνός.
Στο δρόμο της επιστροφής, περνώντας με το αυτοκίνητο από την πιάτσα της Χαμοστέρνας, κάνω αναστροφή μια που στο αντίθετο ρεύμα είδα δύο παρουσίες-μέχρι να γυρίσω η μία χάθηκε.
Η άλλη ήταν η Σόνια, ωραίο μελαχροινό προμίλφ, με κοντό σχεδόν καρέ μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο και φορούσε καφέ κολλητό μπλουζάκι τονισμένο στο μεσαίο στήθος της και καφέ σορτς.
Από Αλβανία μου είπε ότι είναι, με καύλωσε όταν μου είπε ότι έχει δύο παιδιά!!!
Για μια πίπα παιρνει 20 ευρώ και για τα υπόλοιπα 30.Σεξ γίνεται ή μέσα στο αυτοκίνητο ή όταν κάποιος είναι με μηχανή ή νέτος σκέτος εκεί πιο πέρα ανάμεσα στα δέντρα του πάρκου!!!
Μάλιστα και επειδή η ώρα είχε περάσει ετοιμαζόταν να φύγει για την πιάτσα της Παραλιακής ως τις 6 το ξημέρωμα-εκεί μάλιστα παιρνει 40 ευρώ.
Ξημέρωμα είπα-ώρα για ύπνο....
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Νυχερινή βόλτα (01:20-03:30) στην Παραλιακή...
...
Ξημέρωμα είπα-ώρα για ύπνο....
Μα δεν γαμήσατε τελικά;
Μετά από τέτοιο αναγνωριστικό έπος;
Επισκέπτης
Μα δεν γαμήσατε τελικά;
Μετά από τέτοιο αναγνωριστικό έπος;
Τα έπη αυτή την διαδικασία έχουν:
Πρώτα τα σκέφτεσαι,στη συνέχεια τα καταστρώνεις και κατόπιν τα εφαρμόζεις.
(Εδώ που τα λέμε αντί να ψάχνω σε ολόκληρη την παραλιακή την κοκκινομάλα δεν πήγαινα κατευθείαν στην Χαμοστέρνας να πάρω την-νεαρά-μητέρα Σόνια...)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις