You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
2.Το μιλφ που πηγε εκει μια ειναι μια δεν ειναι , φατσα πολυ σκυλε
Μα πολύ ομως μα πολυ!!!
3.Το γαμημενο το φαναρι αυτο , λαμπα οντως καμενη , εγω ειδοποιησει τον δημο για αλλαγη παιχτες , αν δεν γινει αμεσα αντικατασταση θα βαλω βυσμα ..., δεν γινεται να μην μπορουμε να δουμε το ξανθο , την αλλη φορα για να δω την μουρη της απο την μαυριλα που ειχε την τραβηξα απο το μαλλι και τις περασα το κεφαλι απο το παραθυρο μεχρι το μοχλο ταχυτητων ..απο αριστερα για καποιο λογο δεν ερχετε η συγκεκριμενη , αλλιως πρεπει να παρω δεξιοτιμονο..
Κατα τα αλλα σου λεει ο δημαρχος εχει κονε τον εφοπλιστη-να βρασω τα κονε του ρε πουστη μου 5 ευρω εχει μια λαμπα στην αναγκη μολις περασει κανα λεοφωρείο που σχολαει να ανεβουμε στην οροφη του να την αλλαξουμε εμεις .-Γιατι δεν ερχεται αριστερα ΝΔ κι αυτη ρε πουστη μου?Δε νομιζω εγω Σαμαρα την κοβω απλα μηπως το παιζει και περιμενει να ανακοινωσει ο Α τη "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΕΙχα ενα βλακα φιλο και χαιροτανε και μου λεγε "Ο Αντωνης μου στειλε μηνυμα για τη γιορτη μου και ξερεςι οταν το γραφει αυτος γραφει μονο Α" ασχετο ...Χεστηκαμε ...Νιπλ απο δω και περα κι εμεις αλλα πως θα ξεχωριζουμε ρε πουστη μου Ασε θα βαζω το 2 εγω εσυ το Ν ο Χρηστος το Χ...Δεξιοτιμονο θα ναι μεσα στον παγο ρε συ απο κατω
4. Ανακαινιση οντως αλλα, καποιες καθημερινες ειναι ενα καινουργιο τεμαχιο νεαρο , μελαχροινο μαλλι μεχρι τους ώμους σωμα κανονικο , εμφανιση νορμαλ , μπερδευεσαι γενικα ..tip νοικιαζεται και στο στενο ρετιρε 1200 ευρω 190 τετραγωνικα, δυστηχως χωρις παρκινγκ Grin
1200 χωρις παρκιγκ να το βαλει στο που θα παρκαρουμε εμεις ???ελεος...εχει πιο περα απενταντι απο τα σκουπιδιαρικα με κλειστο παρκιγκ και ριχνεις κανα κανα βραδυ με τα ποδια
5.Τι ωρα ειναι το μπλοκο δεν το εχω πετυχει ποτε ,το τεμαχιο εννιοτε κρυβεται η πισω απο το κιοσκι , η μπαινει μεσα στο στενο που ειναι το φαναρι και κανει το κομμαντο ..η φιλη της φουρειρα ειναι γεγονος , αλλα κανει λιγο Ταμτα η φιλεναδα της ..
Μπλοκο απο 1η Ιουνη περιπου και μετα τωρα βαριουνται
10. οντως πολυ καλο , επισης μεσα στο στενο η το προηγουμενο η το επομενο ειναι κατι τεμαχια απιστευτα ...
Εχει στο πριν στο σχολειο μια με ενα Clio μπλε ημιmilf αλλα σκαει μυτη οποτε εχει καυλες αυτη και εγω 11.000 για Clio δεν δινω με 11 παιρνεις ΤΟΥΤΑ DIESEL κιολας και πας στον ΑΒ με τα μπουνια-και εχει και μετα το στενο οντως
13.Ποτε δεν εχω δει εκει , εχω πετυχει μια που ετρεχε μεσα στο στενο οταν ειχα μπροστα μου ενα κολλαδικο με φαρο αναμενο , και στριψανε και την κυνήγαγαν.. διαιροντας την αποσταση με το χρονο εβγαλε νουμερο ταχυτητας τραβελιου , εκτος αν κατεβαινει πιατσα η Πατουλιδου εκει
Η Πατουλιδου θα ηταν πιθανο αν ηταν απεναντι απο τον Αγ.Κοσμα αλλα μπορει να ναι καμμια που χε προπονητητη το Τσεκο
αυτη με το Κλιο δεν την εχω δει την καριολα ...
η Λαμπα θα αλλαχτει θα το πω στο Βαρβιτσιωτη τον μικρο , δικος μας ειναι
Δεξιοτιμονο μηπως να φερω κανενα απο κανα κουμπαρο Τσιπριο ?
Εχει παρκινγ , αλλα ειναι εξω απο την πολυκατοικια , απλα κανα βραδυ που θα πας να παρκαρεις θα σε βρουν μαχαιρωμενο σε κανα παρτερι...
Νικ εκει λιγο μετα το φαναρι που μπαινει στις εγκαταστασεις της αεροποριας ( τι σκατα ειναι αυτο δεν θυμαμαι , συλλογος κατι τετοιο ) στον παραδρομο ,εχει ενα γκρανι καποιες μερες νωρις , καθημερινες κοντα στις 23:00 , ξερεις τιποτα ? μηπως εχει ξεμεινει αυτη απο τοτε που ηταν η αμερικανικη βαση στο καβουρι και ξεχασαν να την ενημρωσουν οτι εφυγε η βαση ? γιατι ηλικιακα ταιριαζει με αυτη την περιοδο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Πρεπει να ειναι πριν τον Αντρεα του 81 επι Ωναση φαση δικια μας πρεπει να ειναι κι αυτη σιγα μην πιστεψε τον Αντρεα που λεγε εξω οι βασεις και για αυτο θα ξεμεινε-μαλακια κι εγω τοσες φορες περναω δεν την ενημερωσα-η αληθειαμ ειναι πως η ΕΣΤΙΑ σταθερη ειναι σε κυκλοφορια 329 φυλλα πανελλαδικα δεν ειδα να ειχε πεσει ποτε οποτε μαλλον δεν την αγοραζει να μαθει τα νεα
αυτη με το Κλιο δεν την εχω δει την καριολα ...
Αυτη πρεπει να ειναι Γλυφαδιωτισα αλλα απο τις καινουριες και σκαει μυτη οποτε γουτσαρει βραδια μεν αλλα τη μια 22.00 την αλλη 4.00,μαλλον οταν τελειωνουν τα λεφτα...ειναι καραμιλφ χρονια στηγειτονιαδουλεια με φοβερο σωμα μεν αλλα botox κτλ
η Λαμπα θα αλλαχτει θα το πω στο Βαρβιτσιωτη τον μικρο , δικος μας ειναι
Το παιζει κι αυτος στηριξη στον Παπανικο τον εκαψε καλυτερα να μην τον στηριζε
Δεξιοτιμονο μηπως να φερω κανενα απο κανα κουμπαρο Τσιπριο ?
Ειναι περιεργοι αυτοι δεν ξερω-ηταν στο 15μελες ή αρχιδια?
Εχει παρκινγ , αλλα ειναι εξω απο την πολυκατοικια , απλα κανα βραδυ που θα πας να παρκαρεις θα σε βρουν μαχαιρωμενο σε κανα παρτερι...
Νικ εκει λιγο μετα το φαναρι που μπαινει στις εγκαταστασεις της αεροποριας ( τι σκατα ειναι αυτο δεν θυμαμαι , συλλογος κατι τετοιο ) στον παραδρομο ,εχει ενα γκρανι καποιες μερες νωρις , καθημερινες κοντα στις 23:00 , ξερεις τιποτα ? μηπως εχει ξεμεινει αυτη απο τοτε που ηταν η αμερικανικη βαση στο καβουρι και ξεχασαν να την ενημρωσουν οτι εφυγε η βαση ? γιατι ηλικιακα ταιριαζει με αυτη την περιοδο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
Πρεπει να ειναι πριν τον Αντρεα του 81 επι Ωναση φαση δικια μας πρεπει να ειναι κι αυτη σιγα μην πιστεψε τον Αντρεα που λεγε εξω οι βασεις και για αυτο θα ξεμεινε-μαλακια κι εγω τοσες φορες περναω δεν την ενημερωσα-η αληθειαμ ειναι πως η ΕΣΤΙΑ σταθερη ειναι σε κυκλοφορια 329 φυλλα πανελλαδικα δεν ειδα να ειχε πεσει ποτε οποτε μαλλον δεν την αγοραζει να μαθει τα νεα
αντε και καλα δεν της το ειπε κανεις , οτι εχει να περασει αμερικανος απο εκει καμια 15αρια και παραπανω χρονια δεν την παρεξενεψε ?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
λΕς να περιμενει τον Επιτιμο τοτε?αντε και καλα δεν της το ειπε κανεις , οτι εχει να περασει αμερικανος απο εκει καμια 15αρια και παραπανω χρονια δεν την παρεξενεψε ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
λΕς να περιμενει τον Επιτιμο τοτε?
δεν ξερω τυπε ....μπορει
παντως εμενα με εχει παρεξενεψει που δεν κανουν πιατσα και απεναντι στην παραλια , ξερεις εκει στο δρομο που παει πισω απο το δημαρχειο .. πιο χαι ειναι εκει ..να ειναι και με κανα μαγιο , και καλα νυχτερινες κολυμβήτριες
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Εκει εχουν πεσει τα μαγαζια και δεν εχει κινηση πλεον..Κανα μεσημερι πριν τα Δελφινια ειναι μια 70ρα που και που (εκτος αν πεθανε)αλλα μονο αυτο..Επι Ανδρεα Παπαπνδρεου ειχε αν θυμασαι κατι καλα πριν τα Αστερια τοτεδεν ξερω τυπε ....μπορει
παντως εμενα με εχει παρεξενεψει που δεν κανουν πιατσα και απεναντι στην παραλια , ξερεις εκει στο δρομο που παει πισω απο το δημαρχειο .. πιο χαι ειναι εκει ..να ειναι και με κανα μαγιο , και καλα νυχτερινες κολυμβήτριες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
Εκει εχουν πεσει τα μαγαζια και δεν εχει κινηση πλεον..Κανα μεσημερι πριν τα Δελφινια ειναι μια 70ρα που και που (εκτος αν πεθανε)αλλα μονο αυτο..Επι Ανδρεα Παπαπνδρεου ειχε αν θυμασαι κατι καλα πριν τα Αστερια τοτε
επι Ανδρεα Παπανδρεου γαμουσε εκει , το καλυτερο σημειο , αερακι θαλασσινο και πουτανακια ...ΠΑΣΟΚ ρε πουστη , οι καλυτερες χρονιες
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
επι Ανδρεα Παπανδρεου γαμουσε εκει , το καλυτερο σημειο , αερακι θαλασσινο και πουτανακια ...ΠΑΣΟΚ ρε πουστη , οι καλυτερες χρονιες
geogoku
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
παιδες σορρυ που δεν ενημερωσα αλλα ακριβως πριν μια εβδομαδα εχω χαθει μεσα στο παλαιο φαληρο κ ενω ψαχνω να βρω ακρη βγηκα καταλαθος παραλιακη στο υψος του ΘΕΑ/kitchen bar αν θυμαμαι καλα κ απο την απεναντι πλευρα , δηλαδη στο ρευμα προς πειραια , ηταν μια μπαμπατσικια(busty)με καστανοκοκκινα μαλλια κ μετρια σε υψος κ φορουσε μινι και ζακετουλα αν θυμαμαι καλα.ξερει κανεις τι παιζει??????
βιαζομουν ασχετως αν ημουν με προσωπο κ δεν μπορουσα να σταματησω...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Εννοείς απέναντι απο το Θέα ;παιδες σορρυ που δεν ενημερωσα αλλα ακριβως πριν μια εβδομαδα εχω χαθει μεσα στο παλαιο φαληρο κ ενω ψαχνω να βρω ακρη βγηκα καταλαθος παραλιακη στο υψος του ΘΕΑ/kitchen bar αν θυμαμαι καλα κ απο την απεναντι πλευρα , δηλαδη στο ρευμα προς πειραια , ηταν μια μπαμπατσικια(busty)με καστανοκοκκινα μαλλια κ μετρια σε υψος κ φορουσε μινι και ζακετουλα αν θυμαμαι καλα.ξερει κανεις τι παιζει??????
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Καθε βραδυ ειναι εκει φίλος στις γνωστες τιμες 30/50/70ναι φιλε απεναντι κ λιγακι πιο κατω δλδ προς πειραια.καθοταν πανω σε μια διχαλα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Και βρωμαν και τα ποδια της να ξερειςτην προιγουμενη πεμτη πηρα μια αλβανιδα λιγο μετα το μαρμαριδη ξανθια κοντο μαλι ονομνατι μαρινα , για πιπα στο αμαξι.
30 ευρω.
εκτοσ οτι η πηπα τησ ειναι χαλια , μιλαει πολυ και λεει και μαλακιεσ.
30€ για πιπα στο αμαξι;την προιγουμενη πεμτη πηρα μια αλβανιδα λιγο μετα το μαρμαριδη ξανθια κοντο μαλι ονομνατι μαρινα , για πιπα στο αμαξι.
30 ευρω.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
E ποσο να το βαλουνε ρε τα 10 δε θα τα παιρνει ο δημος?η30€ για πιπα στο αμαξι;
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
την προιγουμενη πεμτη πηρα μια αλβανιδα λιγο μετα το μαρμαριδη ξανθια κοντο μαλι ονομνατι μαρινα , για πιπα στο αμαξι.
30 ευρω.
Επίσης είναι αρκετά μπάζο αν λες γι αυτή που κατάλαβα. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην περιοχή σε αυτά τα χρήματα.
Επίσης είναι αρκετά μπάζο αν λες γι αυτή που κατάλαβα. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην περιοχή σε αυτά τα χρήματα.
οπως ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28