Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερα απομεσημερο ΝΤΑΛΑ ΚΑΥΣΩΝΑΣ, στο στενο μετα το μαρμαριδη προσεξα ξανθο ενδιαφερον με κολλητο πρασινο μινι.
Μπηκα στο επομενο στενο για περεταιρω διερευνηση σεβομενος τον κωδικα κυκλοφοριας.
Πλησιαζοντας βλεπω τυπο βιαστικο να εχει μπει αναποδα και να τη φορτωνει :tickedoff:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
φιλε μου αυτη ειναι η γνωστη και μη εξαιρετεα αλαβανη κατερινα..δες προηγουμενες σελιδες για να καταλάβεις οτι μαλλον δεν αξιζει..και σημερα (14/6) στο ιδιο σημειο ητα στην σκια με το ιδιο πρασινο μινι και τα mules...καλο καυλακι αλλα......

honda600

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει καποιος για ενα ξανθο μωρο με τα πλουσια μπαλκονια πριν την αλιμου δεξια και μετα το ΒP στο ρευμα προς πειραια!!!

silvia αλβανη το εχει το σπορ δυο φορεσ την εχω παρει ειναι αστερι
50 στο ξεν.
για μια ωρα 120  :fuck1: :pipa2: :tits: το διασκεδαζει πολυ

honda600

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ενα ξανθο ψυλο μωρο στο ρευμα προσ πειραια ειναι αναμεσα γλυφαδα και αεροδρ. λιγο πριν τη shell
εχουμε καμια πληροφορια?
αξιζει? :fuck2:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.219
Πόντοι
1.106
ενα ξανθο ψυλο μωρο στο ρευμα προσ πειραια ειναι αναμεσα γλυφαδα και αεροδρ. λιγο πριν τη shell
εχουμε καμια πληροφορια?
αξιζει? :fuck2:
Μη μου πεις οτι εννοεις μια πανω σε ενα πεζοδρομιο?????
:2funny: :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Χθες στις 12 το βραδυ χαμος απο πορνιδια κατα μηκος απο Κρεολι εως Αμφιθεας.Το ΘΕΜΑ ειναι ενας μπετατζης με σορτσακι που εκανε πιατσα και ισως αλλος ενας μεσα σε σκουρο αυτοκινητο με ανοιχτη πορτα σε στυλ,ανοιξαμε και σας περιμενουμε.Η Λεωφορος της Αμαρτιας εγινε η παραλιακη αν πλακωσανε και οι "μεταμφιεσμενες"

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Κλαημερα αδελφια σημερα το πρωι διπλα απο τον Μαρμαριδη  κοντο μαυρομαλικο αλοδαπο 6 ωρα 70 ευροσ χ αχαχαχα ααα και χωρισ πιπα χα χα χα χα ουστ!!!

alejandrotrela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια διαβαζοντας και τις προηγουμενες σελιδες για το ξανθουλι το αλβανακι(αρκετα καυλιαρικο ομως)νωρις το απογευμα(5 με 7)που το πετυχαινω οταν περναω απο εκει στη παραλιακη μετα τη λεοφ.Αλιμου(1-2 στενα μετα κοντα στη σταση) προς Αθηνα ξενερωσα ακουγοντας οτι ειναι ξεπετα και ψυχρη,εχετε κατι αλλο υποψη απογευματινες ωρες επι της παραλιακης πιπινοκατασταση αλλα πιο δεκτικη και ανετη.
Οι τιμες 70 ευρω σε hotel αξιζει εννοω κανα μισαωρο να περασεις μαζι τις η΄σε studio που εχω συνηθισει καλυτερα. :cheesy:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
silvia αλβανη το εχει το σπορ δυο φορεσ την εχω παρει ειναι αστερι
50 στο ξεν.
για μια ωρα 120  :fuck1: :pipa2: :tits: το διασκεδαζει πολυ
η σιλβι η βυζομπαλου παιζει μπαλα γιατι θα ειμαι αθηνα αυριο;απο τι θυμαμαι κανει τρελα τσιμπουκια

takoalatipota

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0
Εχω να προσθέσω το εξής:
Στην παραλία της Γλυφάδας, ακριβώς στο ύψος του "W", στο στενό που ενώνει τον παραλιακό δρόμο με την Παραλιακή, την Παρασκευή που πήγα με παρέα στο εν λόγω μαγαζί και φεύγοντας κατα τις 2μιση, πήγαμε να πάρουμε το αμάξι που το είχαμε παρκάρει στο εν λόγω στενό, και εκεί, μπροστά απο ενα πάρκινγκ πολυκατοικίας πάνω στη ράμπα, ήταν ενα πούντο (ή κατι σχετικό, δεν μπορούσα να δω με άνεση λόγω της παρέας...) με 2 καραπουτανέλια, γύρω στα 20, με κατεβασμένα τα παράθυρα και λίγο μουσικούλα, η οδηγός κοιταγε απ' έξω η άλλη κάτι της έλεγε και κοίταγε και αυτή απο το δρόμο. Τώρα θα πείτε: είσαι τρελός μαλάκας που το λες γιατί μπορεί απλά να περίμεναν κάποιον! Σωστό, αλλά!!! Χθές πήγε φίλος με επίσης μικτή παρέα και του ειχα πει να εχει το νού του και ΝΑΙ! ήταν εκεί πάλι κατα τις 1μιση που πήγαινε στο μαγαζί! Ξέρει κανείς κάτι? Τις εχει πάρει κανεις... χαμπάρι???  :)

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Επιβεβαιωνω το αποπανω..Αλλα και γω λογω παρεας δεν μπορεσα να ασχοληθω περισσοτερο..

Χθες το πρωι ψηθηκα να παρω την καυλιαρα την Αλβανιδα καθως γυρνουσα απο την παραλια καυλωμενος και αφου την ειδα με λευκο κοντο σορτσακι και μαυρισμενη..Τα 70ε που μου ζητησε ειναι πολλα και πηρα πουλο!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επιβεβαιωνω το αποπανω..Αλλα και γω λογω παρεας δεν μπορεσα να ασχοληθω περισσοτερο..

Χθες το πρωι ψηθηκα να παρω την καυλιαρα την Αλβανιδα καθως γυρνουσα απο την παραλια καυλωμενος και αφου την ειδα με λευκο κοντο σορτσακι και μαυρισμενη..Τα 70ε που μου ζητησε ειναι πολλα και πηρα πουλο!
Tυχερος εισαι, σου εμειναν και τα 70 ευρω !!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τελικά έπρεπε να ρωτήσει κάποιος από εσάς που τις είδατε τι παίζει με αυτές, αν είναι πουτανάκια και πόσα παίρνουν για έναν δύο πούλους.  Επίσης αν μπορείτε δώσετε  ένα στίγμα του δρόμου που τις πετύχατε. Στο W υπάρχουν 4-5 στενά.

takoalatipota

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0
Το στενό είναι αμέσως απέναντι απο την πιάτσα των ταξί εξω απο το W και που καταλήγει στο ξενοδοχείο στην Παραλιακή.

Παρασκευή ξαναπήγα κατα τις 12μιση και δεν ηταν εκει. Φεύγοντας κατα τις 4, επίσης δεν ειδα τίποτα. Μπορεί να μην ηταν καλό πόστο τελικά γιατί σχεδόν ολοι πάμε με παρέα γενους θηλυκού αν κατάλαβα καλά στο W οπότε και λογικό ΚΑΙ να μη ρωτάει κανείς ΚΑΙ να μην τις παίρνει.  :)

takoalatipota

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0
Το είδα στο google maps και ο δρόμος λέγεται Ναυσικάς.
Ρεπόρτερ έγινα για πάρτη σας!  :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Το είδα στο google maps και ο δρόμος λέγεται Ναυσικάς.
Ρεπόρτερ έγινα για πάρτη σας!  :2funny:
Τώρα είσαι σωστός καπετάνιος. Εννοείς το Ξενοδοχείο Glyfada. Δύο περιπόλους που έκανα τη περασμένη εβδομάδα εκείνα τα ωράρια (1-2) δεν εντόπισα τίποτα. Μάλλον πήγαν για αλλού. Πάντως κατά τις 2 τη νύχτα και βγαίνοντας στην Ποσειδώνος προς Πειραιά, στο ύψος του W πιατσάρει  μουνάκι ξανθό απροσδιόριστης φυλής.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
γιατί σχεδόν ολοι πάμε με παρέα γενους θηλυκού αν κατάλαβα καλά στο W
ειπα και γω τι εγινε
χαθηκανε τα μπακουρια απο τα μαγαζια?
τι εγινε ολοι ζευγαρωσατε?και πατε στο κλαμπ?
αλλα ευτυχως ειπες ΣΧΕΔΟΝ ολοι

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
το θεματακι ισχυει και για νυχτα, οπότε ας ριξουμε ενημερωση.
χθες μεσανυχτα και κατι (κατα τις 2) που κατηφόρησα ειδα...
λίγο πριν το φαναρι του Φλοίσβου, (κατευθυνση Πειραια-->Γλυφαδα)
μια νταρντανα και μια πιο αδυνατη, αμφοτερα καλά τμχ...
μια ξανθια λιγο παραπέρα στη σταση στο φαναρι με αμφιθέας
προσοχή στα εργα ασφαλτώστρωσης που γίνονται
μην εχουμε και κανενα ατυχημα  :sunglasses:

Η άλλη πλευρά μαρμαριδης κλπ... αδειανη...
εχουνε πάει πιο πέρα μου φαινεται κοντα στη Γλυφάδα..

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
το θεματακι ισχυει και για νυχτα, οπότε ας ριξουμε ενημερωση.
χθες μεσανυχτα και κατι (κατα τις 2) που κατηφόρησα ειδα...
λίγο πριν το φαναρι του Φλοίσβου, (κατευθυνση Πειραια-->Γλυφαδα)
μια νταρντανα και μια πιο αδυνατη, αμφοτερα καλά τμχ...
μια ξανθια λιγο παραπέρα στη σταση στο φαναρι με αμφιθέας
προσοχή στα εργα ασφαλτώστρωσης που γίνονται
μην εχουμε και κανενα ατυχημα   :sunglasses:

Η άλλη πλευρά μαρμαριδης κλπ... αδειανη...
εχουνε πάει πιο πέρα μου φαινεται κοντα στη Γλυφάδα..

Ξανθια ψηλη ψηλοτουμπανακι?

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Ανταποκριση απο παραλια......λιγο πριν τα μεσανυχτα, στην σταση αμεσως μετα την Αμφιθεας, επι της παραλιακης στο ρευμα για Γλυφαδα εθεαθησαν 2-3 αρκετα καλα τεμαχια. Ξερει καποιος κατι περισσοτερο;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom