Αλλαξαν κατευθυνση ???Ανταποκριση απο παραλια......λιγο πριν τα μεσανυχτα, στην σταση αμεσως μετα την Αμφιθεας, επι της παραλιακης στο ρευμα για Γλυφαδα εθεαθησαν 2-3 αρκετα καλα τεμαχια. Ξερει καποιος κατι περισσοτερο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 885K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Mαλλον προκειται για νεες παρουσιες, ή εστω σχετικα νεες.....
Οι γνωστες του Μαρμαριδη ΑΒυξ κτλ, ειναι ακομα εκει και τις βλεπω αρκετα συχνα.
Απο την αλλη πηρε το ματι μου 1-2 ωραια παιδακια πιο κοντα στη Γλύφαδα, πριν το Αεροδρομιο στο ρευμα προς Αθηνα
Οι γνωστες του Μαρμαριδη ΑΒυξ κτλ, ειναι ακομα εκει και τις βλεπω αρκετα συχνα.
Απο την αλλη πηρε το ματι μου 1-2 ωραια παιδακια πιο κοντα στη Γλύφαδα, πριν το Αεροδρομιο στο ρευμα προς Αθηνα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μια ναραμού μελαχροινή ψηλή τούμπανο με μακρύ μαλλι και ένα άσπρο αμάξι σχεδόν πάντα μπροστά της(δεν κατάλαβα αν ήταν δικό της εν πάσει περιπτώσει) που ήταν μέχρι πέρσυ ακριβώς στη συμβολή αλίμου και ποσειδώνος πριν απο το φραντζέλικο ακριβώς νύχτες παντα, που στο διάτανο χάθηκε?μιλάμε για τρελλό καυλέτο!
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Εθεαθη τις απογευματινες ωρες μαυρακι στραβοκανικο στην περιοχη της παραλιας Γλυφαδας.Τσιμπουκωνεται στον ποδηλατοδρομο πισω απο τις φυλλωσιες.
όχι ρε πούστη μου!και πέρασα απο εκεί την Δευτέρα με το ποδήλατο αλλά πέρασα σφαίρα!την επόμενη φορά θα το πάω πεζοπορία αυτό το κομμάτι!!!!
μια ναραμού μελαχροινή ψηλή τούμπανο με μακρύ μαλλι και ένα άσπρο αμάξι σχεδόν πάντα μπροστά της(δεν κατάλαβα αν ήταν δικό της εν πάσει περιπτώσει) που ήταν μέχρι πέρσυ ακριβώς στη συμβολή αλίμου και ποσειδώνος πριν απο το φραντζέλικο ακριβώς νύχτες παντα, που στο διάτανο χάθηκε?μιλάμε για τρελλό καυλέτο!
το ειδα πριν λιγεσ μερες αλλα διστασα να το δοκιμασω ειπα να ρωρησω πρωτα!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το ειδα πριν λιγεσ μερες αλλα διστασα να το δοκιμασω ειπα να ρωρησω πρωτα!!!
που?
Μονο προσεχε μην σε πατησουν αυτοι που περνανε σφαιρα την πιατσα της την κανει πανω στο Σιροκοόχι ρε πούστη μου!και πέρασα απο εκεί την Δευτέρα με το ποδήλατο αλλά πέρασα σφαίρα!την επόμενη φορά θα το πάω πεζοπορία αυτό το κομμάτι!!!!
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 40
- Πόντοι
- 16
πρίν λίγα μεσημέρια έξω απο ΑΒ..Ξ πέτυχα το γνωστο Αλβανιδάκι, φόραγε ενα καπέλο ιππασίας ήταν μούρλια, δεν άντεξα , σταματησα και την ρωτησα
- πόσα θες για μια ωρα σε χοτελ
- 120
- 100 της λεω και δικο σου το χοτελ
δεν εχασε λεπτο και μπηκε μεσα ( απο κοντα πολλα σπυρακια!!!)
-ενταξει μωρο μου
-κοιτα ( της λεω) 100 δικο σου το χοτελ 1 ωρα και πιπα ΧΩΡΙΣ
-Α, οχι μωρο , ποτε χωρις
-τότε 70 , της λεω
-80 μου απανταει
- σορρυ , αλλα δεν με νοιζει της ειπα και κατεβηκε
********* ΜΑΓΚΕΣ ΡΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ *************
ο ανταγωνισμος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
και τα ευρωπουλα ΛΙΓΑ
ρε φίλε το θέμα είναι να ρίξουμε τις τιμές αλλά να γαμάμε κιόλας... αν είναι να ρίξω την τιμή και να μη γαμήσω τι να το κάνω?
στο επομενο στενο του μαρμαριδη προσ πειραια
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
Πολλες αλβανιδες & βουλγαρες παιζουν ρε μαγκες στην πιατσα.....χθεσινη ενημερωση και μετα απο γρηγορη περατζαδα κατεληξα σε μια εκφυλη καβλοφατσα σχεδον κοντα στο ξενοδοχειο κρεολη στο ρευμα απο γλυφαδα προς πειραια .....50 στο αμαξι 70 στο χοτελι ...πηρα το 2ο και βουρ στον κρεολη ....ελενη μου λεει 23 ετων απο βουλγαρια ,καβλοφατσα οπως σας ειπα (μοναδικο θετικο πανω της) αλλα απο σωμα γαμησετα ,πλαδαρο,βυζια μεγαλα αλλα "αδεια απο μυς" ,σαν να πιανεις μπαλονι με ραγαδες και νερο ,γαμησι χαλια εως σκατα σαν να γαμας ενα κομματι μοσχαρισιο κρεας,μηδεν παθος και με το χρονομετρο στο χερι ,τσιμπουκι αθλιο ,με τα πολλα παιξτον να τελειωνουμε της λεω και πολυ κρατησε.Φευγοντας στο ρευμα προς αθηνα σταματαω λιγο πριν την αλιμου σε μια ξανθια μιλφ εκφυλομουνο αλβανιδα ...150 ευρω για μια ωρα μου λεει ,ρε σεις εχουν ξεφυγει οι πουτανες ζητανε οτι θελουν....
Απορια εκεινα τα 2 γκομενακια στη σταση λεωφορειων στο ρευμα προς γλυφαδα λιγο πριν το οστρια καφε ξερει κανεις τι ρολο βαρανε
Απορια εκεινα τα 2 γκομενακια στη σταση λεωφορειων στο ρευμα προς γλυφαδα λιγο πριν το οστρια καφε ξερει κανεις τι ρολο βαρανε
tampalouka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παιδες, ξανθια με παραπανω κιλα που την πετυχαινεις εξω απο το imperial hotel στη θουκυδιδου πανω απο την παραλιακη? στο υψος του frangelico νομιζω...φοραγε κιτρινο φορεμα αλλα την προλαβε αλλος..εχουμε καποια πληροφορηση??
olotyxeros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.274
- Πόντοι
- 2.420
Πολλες αλβανιδες & βουλγαρες παιζουν ρε μαγκες στην πιατσα.....χθεσινη ενημερωση και μετα απο γρηγορη περατζαδα κατεληξα σε μια εκφυλη καβλοφατσα σχεδον κοντα στο ξενοδοχειο κρεολη στο ρευμα απο γλυφαδα προς πειραια .....50 στο αμαξι 70 στο χοτελι ...πηρα το 2ο και βουρ στον κρεολη ....ελενη μου λεει 23 ετων απο βουλγαρια ,καβλοφατσα οπως σας ειπα (μοναδικο θετικο πανω της) αλλα απο σωμα γαμησετα ,πλαδαρο,βυζια μεγαλα αλλα "αδεια απο μυς" ,σαν να πιανεις μπαλονι με ραγαδες και νερο ,γαμησι χαλια εως σκατα σαν να γαμας ενα κομματι μοσχαρισιο κρεας,μηδεν παθος και με το χρονομετρο στο χερι ,τσιμπουκι αθλιο ,με τα πολλα παιξτον να τελειωνουμε της λεω και πολυ κρατησε.Φευγοντας στο ρευμα προς αθηνα σταματαω λιγο πριν την αλιμου σε μια ξανθια μιλφ εκφυλομουνο αλβανιδα ...150 ευρω για μια ωρα μου λεει ,ρε σεις εχουν ξεφυγει οι πουτανες ζητανε οτι θελουν....
Τα έχω δει και εγώ 2-3 φορές από κοντά αλλά δεν λένε τίποτα το σπουδαίο...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
Αλβανάκια
Ιβάνα το μελαχροινό , με καλό σώμα (σφιχτό) αλλά από φάτσα μάπα
Μελίνα το ξανθό, με πλαδαρό σώμα (βυζί και κώλο) και ωραίο προσωπάκι... Αν γινόταν συνδυασμός VFM το 50άρικο , άντε και 70άρι στο χοτέλι. Έτσι όμως....πάμε για άλλα...
Μελίνα το ξανθό, με πλαδαρό σώμα (βυζί και κώλο) και ωραίο προσωπάκι... Αν γινόταν συνδυασμός VFM το 50άρικο , άντε και 70άρι στο χοτέλι. Έτσι όμως....πάμε για άλλα...
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Αλβανάκια
ουτε για 20€ δεν ειναι..
στο επομενο στενο του μαρμαριδη προσ πειραια
παιδια σιγουρα μιλατε για την ιδια???
νομιζω αυτη που λεει ο pathos εχει να εμφανιστει πανω απο χρονο. το υποψιαζομαι γιατι την ιδια ψαχνω και εγω καιρο τωρα. ψηλη μελαχρινη με πλουσιο στηθος σγουρα μαλλια.
καλησπερα φιλε μου την πηρα εγω εχθες,αννι αννα μου ειπε αλλα δεν θυμαμε εγω τα βυζια τις κοιταγα!!,μονο για τις βυζαρες τις..αλλα δεν εκανε και κατι τρελο.ουτε αφηνε να τις βαλεις δαχτυλο.30 ευρω μου πηρε λεει γιατι τις αρεσα..λεει αλλα δεν μπορω να σου πω οτι ξετρελαθηκα..βεβαια ειχα καιρο να εξασκησω το αθλημα οποτε δεν μπορω να εχω μετρο συγκρισης..παιδες, ξανθια με παραπανω κιλα που την πετυχαινεις εξω απο το imperial hotel στη θουκυδιδου πανω απο την παραλιακη? στο υψος του frangelico νομιζω...φοραγε κιτρινο φορεμα αλλα την προλαβε αλλος..εχουμε καποια πληροφορηση??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις