Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε !!!εγω αυτη που λες την πετυχα προχτες το βραδυ αργα....
ελενη την λενε και ειναι απο μολδαβια μου ειπε..μου αρεσε και εμενα αλλα δεν ειχα λεφτα να την παρω...
50 στο αμαξι, 70 η μιση ωρα στο ξενοδοχειο και 150 η μια ωρα στο ξενοδοχειο...
ειναι ωραιο μουνι και μικρο....οποιος εχει ριξει παστελι ας μας πει τις εντυπωσεις του......
αυτό κανονικά θα έπρεπε να σε είχε φτιάξει20 μερες πρινειχα παρει μια βουλγαρα λεγοταν ιβα και εκανε πιατσα ακριβως στο στενο που εχει ενα σχολειο επι της παραλιακης
50 ευρο στο αυτοκινητο για σεξ. ηταν αρκετα καλη
αυτο που με χαλασε ηταν πως δεν εκανε πιπα χωρις προφυλακτικο
Kαι τα ακουμε, επανηλειμενος !!!αυτό κανονικά θα έπρεπε να σε είχε φτιάξει
καλό για σένα να προσέχει την υγεία της όσο μπορεί
προτιμάς να κάνει ακάποτα και μετά να τρέχεις στα νοσοκομεία;
ρε τι ακούμε...
Τα ξημερωματα γυρω στις 2:00, πανω στην Ποσειδωνος μπροστα στο ξενοδοχειο ΧΧΧ 300 μετρα πριν την Αλιμου στο ρευμα προς Πειραια η ξανθια βγαλμενη απο τσοντα ζητουσε 50 στο αυτοκινητο, 70 ξενοδοχειο μιση ωρα και 150 για μια ωρα. Λιγο παρακατω στο ιδιο ρευμα τρια τετραγωνα μετα τον Μαρμαριδη με τα επιπλα, 5-6 βουλγαρικης προελευσης, καλουλες, μια εξ αυτων ζητησε 40 στο αυτοκινητο 50 ξενοδοχειο.....καταραμενη κρισις.... javascript:void(0);
χεστηκες!!! ενω αυτη με το γερα !!! ασε ρε!!! αμα την ξαναπετυχεις ρωτα την!!Καλημερα σε ολους!!
Λοιπον, χθες περασα απο Παραλιακη κατα τις 4 και πετυχα αυτη που ανεφερε ο aris_2_5, την ξανθια που ειναι κοντα στο Hotel Kreoli. Μου ειπε, 70 σε ξενοδοχειο για μιση ωρα και 150 για μια ωρα. Της λεω καλως ευχαριστω και την εκανα. Βασικα για να καταλαβω, ειναι η ιδια που αναφερει ο grecopeos ως "η ξανθια βγαλμενη απο τσοντα"? Αν και ο Grecopeos την αναφερει σε διαφορετικο σημειο, νομιζω.
Επισης λιγα μετρα πριν το σημειο που ηταν η ξανθια στο Kreoli, ηταν ενας τυπος με μια γκομενα και τσακωνοντουσαν και κατι αλλοι, μαλλον φιλοι τους, λιγο πιο περα να τους κοιτανε. Μαλλον προσπαθουσε να την ψησει και αυτη δεν καθοτανε. Περασα με μικρη ταχυτητα απο εκει και ακουσα να της φωναζει ο τυπος, με τρελαμενο υφος "Εισαι γαματη, εισαι γαματη". Του φωναζω τοτε απ'το αμαξι "Ηρεμα!!!", ανεβαζω ταχυτητα και φευγω!!!! Οταν ξαναπερασα μετα απο λιγο ειχανε φυγει.
Και το κερασακι στην τουρτα ειναι το εξης: Περναω καποια στιγμη κατα τις 4 στο ρευμα προς Αθηνα με το αυτοκινητο 100 μετρα πριν τα Αστερια Γλυφαδας (Βεβαια εγω ημουν στο ρευμα προς Αθηνα, αρα οταν λεω πριν εννοω ερχομενος απο Βουλα προς Αθηνα.) Εκει ξαφνικα, βλεπω ενα super μωρο, μελαχρινο γυρω στα 20 -25 , η καλυτερη απ'ολες που εχω δει με μια τσαντα να κινειται πανω κατω. Λεω εχει γουστο!!! Στριβω λοιπον στη Λεοφωρο Μεταξα και κανω λιγη βολτα και ξαναβγαινω μετα απο 5 λεπτα στο σημειο εκεινο. Την ξαναπετυχαινω εκει!!! Αναβω alarm λοιπον, ανοιγω παραθυρο και παω να τη ρωτησω ποσο παει. Μολις σταματαω τελειως λοιπον, αυτη αλλαζει δρομο και ψιλοαπομακρυνεται. Και μετα απο 5 δευτερολεπτα, σκαει μυτη ενας γυρω στα 50 - 60, την πιανει απ'τη πλατη και μπαινουν μαζι σε ενα σπιτι εκει διπλα (μαλλον για βιλα μου εκανε). Ευτυχως δεν προλαβα για δευτερολεπτα να τη ρωτησω!!!
Φανταζεστε να τη ρωταγα και να μην ητανε!!! Χαχαχαχαχαχα!!!
Σημερα (6/6-14:40) στην σταθερη της γωνια η κατερινα η αλβανις..εβγαλε τα κολαν και τα κολλητα τζιν και εβαλε πολυ σεξυ σορτσακι...ζεσταθηκε...δεν λεω εμφανισιακα καλο ηταν, ωραια ψηλα ποδια με ωραιο κολο, αλλα απο καθαριοτητα μαλλον εχει θεματακι...αυτα προς ενημερωση...