Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
Παίρνεις τον δρόμο όλο ευθεία και χτυπάς :pipa1: :zfuck: μια γιαγιάκα μ'ένα 20αρικο κι έχεις το πουτσοκέφαλό σου (και την τσέπη σου) ήσυχο :2funny: :2funny:.Με 80 ευρώ πρέπει να γαμάς :knockinb: τουλάχιστον 4 φορές :grin: :grin:,καριόλες της παραλιακής :jerking: :birdman:
πες καμια λεπτομερεια... ολο ευθεια ?

που ακριβως ? :dancing:

uaua131313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για βράδυ είναι μετά την αλίμου προς γλυφάδα ή προς πειραιά?

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
Παντως την προηγουμενη βδομαδα κατα τις 4:30 με 5 το απογευμα, λιγο πριν την καλαμακιου προς συγγρου υπηρχαν δυο αξιοπρεπεστατα ξανθα μωρακια... :fuck2: :fuck2:...θα προσπαθησω να μαθω τι παιζει αυτη τη βδομαδα....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τι εγινε ρε, δεν βολταρεται πλεον ???

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Σάββατο κατά τις 7 το απόγευμα ένα καστανόξανθό τεμάχιο, αδύνατο με καυλάριακη φατσούλα και με άσπρο καυλερό κολάν συνδυασμένο με ένα επίσης απίστευτα καυλερό στριγκάκι, ήταν στημένο στη γνωστή πινακίδα, μαζεμένο όμως, μια και η κίνηση στη λεωφόρο ήταν πάρα πολύ μεγάλη και τα αυτοκίνητα απλά τσουλούσαν. Έκανα 2 γύρους με τη μηχανή και δεν είδα κανένα άλλο τεμάχιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το γνωστό 80άρι
το θέμα σε αυτή είναι πως δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τσιμπούρια

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
το γνωστό 80άρι
το θέμα σε αυτή είναι πως δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τσιμπούρια

Μια δοκιμή θα μας πείσει ... και ψήνομαι παναθεμάμαι.
Καμία πληροφορία, πριν πέσω με τα μούτρα στον πατσά και φάω τα μούτρα μου ?

ΥΓ: Καλά καλά ... θα διαβάσω και τα προηγούμενα posts

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι δικαιολογια μπορει να βρει κανεις για να παει για σοκολατακια στις 12.00 το βραδυ ?
Ζαλίζομαι μούπεσε το Ζάχαρο και οι γιατροί λένε μόνο μάυρη σοκολάτα ( σε περίπτωση που υπάρχουν στο σπίτι από τα άλλα)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερα (16/5) 14:30 ηταν το γνωστο, αδυνατο, καστανο,αβυζο αλβανο, αλλα με μινι φουστα !!! επιτελους το εβγαλε το ασπρο κολαν..μαλον θα το πηγε για πλυσιμο η ζεσταθηκε και τα πεταξε.. πριν προλαβω να ρωτησω βγηκε συναγωνιστης απο το στενο και την πηρε ταχυτατα...ο ρε οι ανοιξιατικες καυλες χτυπανε κοκκινο !!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αν διαβασετε ολες τις σελιδες - εκτος απο τις κριτικες μου - θα διαπιστωσετε οτι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ισχυριζεται οτι) δεν εκλαψε τα λεφτα του.

ΜΗΝ πατε.

Αν δεν κρατιεστε, στα 3 χιλιομετρα, 5 λεπτα δρομος ειναι το μασατζηδικο της Π-67 που με 80€ακια θα γαμησετε εξαιρετικα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σημερα (16/5) 14:30 ηταν το γνωστο, αδυνατο, καστανο,αβυζο αλβανο, αλλα με μινι φουστα !!! επιτελους το εβγαλε το ασπρο κολαν..μαλον θα το πηγε για πλυσιμο η ζεσταθηκε και τα πεταξε.. πριν προλαβω να ρωτησω βγηκε συναγωνιστης απο το στενο και την πηρε ταχυτατα...ο ρε οι ανοιξιατικες καυλες χτυπανε κοκκινο !!!
H γνωστη Κατερινα !!!
Τιποτα το καλο, δυστηχως !!!  :headbang:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αν διαβασετε ολες τις σελιδες - εκτος απο τις κριτικες μου - θα διαπιστωσετε οτι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ισχυριζεται οτι) δεν εκλαψε τα λεφτα του.

ΜΗΝ πατε.

Αν δεν κρατιεστε, στα 3 χιλιομετρα, 5 λεπτα δρομος ειναι το μασατζηδικο της Π-67 που με 80€ακια θα γαμησετε εξαιρετικα.
Στο πρωτο σκελος, θα συμφωνησω !!! :thumbsup:
Για το δευτερο δεν γνωριζω, οποτε μαλλον θα παω Γλυφαδα !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εκτός απο βράδυ πρώτη φορά σήμερα είδα μια να κάνει  πιάτσα 3.30 το μεσημερι ένα στενό μετά το Μαρμαρίδη πάνω στη Ποσειδωνος.

Τίποτα το ιδιαίτερο φορούσε ενα μπλε-μαυρο-ασπρο φορεμα για τα πανηγυρια και ασπρο καλσόν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YIANNIS29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
περασα χθεσ τυχαια απο εκει
ηταν οντωσ εκει στον μαρμαριδη
σταματησε και ηρθε μονη τησ
μετρια πολυ
καλσον ασπρο και φουξια τακουνια μερα μεσημερι την εκραξαν και κατι μαθητεσ
70 ευρω με το ξενοδοχειο πληρωμενο
και 40 ευρω στο αμαξι μου ειπε
δεν ειχα χρονο και εφυγα

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.037
Πόντοι
3.415
για να βοηθησω λίγο σας λέω οτι εδω και 1-2 μηνες συναντω πολυ συχνα στην γωνία του γνωστού επιπλάδικου Α..Ξ (17.00 με 18.00) μια αλβανέζα η οποια δεν λεει και πολλα πραγματα, δεν την κάνεις για βίζιτα διότι ντύνετε κανονικότατα, την εχω δει ακόμα και Σαββατο γυρω στις 15.00 , την ρωτησα μια φορα τιμες και μου ειπε τα γνωστα 40-50-70

Ομως στις 16 του μηνα γυρνωντας απο την δουλεια γύρω στις 21.30 είδα 3ης κοπέλες η οποίες ήταν δυο στενά μετα το πιο πάνω σημείο (προς αθηνα) η οποίες κάναν ΜΠΑΜ , μίνι, κόκκινα εντονα ρούχα κτλ , οχι κακες , η μια πολυ σουπερ αν και λεπτη....μιλαγαν σπαστα Ελληνικα , τιμες τα γνωστα. επειτα μπηκα δεξια και ειδα μια 40 να επιστρέφει για νεο πελάτη απο το παρακειμενο χοτελι , μου εβγαλε γλωσσα ολο χαρη!!!

το θέμα είναι ....Ειναι καθαρες οι κοπέλες αυτες; ή θα πιασουμε τιποτα και θα το πάμε και σπιτι μας?

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
το θέμα είναι ....Ειναι καθαρες οι κοπέλες αυτες; ή θα πιασουμε τιποτα και θα το πάμε και σπιτι μας?

Τι  σημαίνει "καθαρές" ρε τύπε όταν μιλάμε για πουτάνες του δρόμου?
Και να σου πει κάποιος ότι είναι, εσύ θα τον πιστέψεις??
Εγω σου λέω ότι τωρά είναι. Μετά από 1 ραντεβού θα εξακολουθούν να είναι??

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
για να βοηθησω λίγο σας λέω οτι εδω και 1-2 μηνες συναντω πολυ συχνα στην γωνία του γνωστού επιπλάδικου Α..Ξ (17.00 με 18.00) μια αλβανέζα η οποια δεν λεει και πολλα πραγματα, δεν την κάνεις για βίζιτα διότι ντύνετε κανονικότατα, την εχω δει ακόμα και Σαββατο γυρω στις 15.00 , την ρωτησα μια φορα τιμες και μου ειπε τα γνωστα 40-50-70

Ομως στις 16 του μηνα γυρνωντας απο την δουλεια γύρω στις 21.30 είδα 3ης κοπέλες η οποίες ήταν δυο στενά μετα το πιο πάνω σημείο (προς αθηνα) η οποίες κάναν ΜΠΑΜ , μίνι, κόκκινα εντονα ρούχα κτλ , οχι κακες , η μια πολυ σουπερ αν και λεπτη....μιλαγαν σπαστα Ελληνικα , τιμες τα γνωστα. επειτα μπηκα δεξια και ειδα μια 40 να επιστρέφει για νεο πελάτη απο το παρακειμενο χοτελι , μου εβγαλε γλωσσα ολο χαρη!!!

καθαρες ειναι τυπε. καλου κακου να χεις και λιγο σαπουνι μαζι σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom