Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 900K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Η ξανθιά στο τρίγωνο είναι η Χριστίνα σε μια ακόμα αλλαγή χρώματος μαλλιών?Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Είναι στο επόμενο ή μεθεπόμενο στενό μετά τα σχολεία. Δεν μπόρεσα να πλησιασώ λόγω του συναγωνιστή, με μια φευγαλέα ματιά είχε κοντό μαλλί, σχετικά ψηλή και άνω των 40. Στο σημείο δεν θυμάμαι έγω κάποια, αυτή που θύμαμαι είναι μία Ελληνίδα που άραζε στο άμαξι στον Αβαξ, αντίστοιχης ηλικίας.Περίεργο
Που αράζει στο στενό των σχολείων η στα επόμενα?
Δώσε περιγραφή μήπως είναι από τις 2 παλιές που έχουν εξαφανιστεί κάνα χρον
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Πάνω στην Ποσειδώνος, ένα δύο στενά μετά το σχολείο.την είχα πάρει 100€ η ώρα ξενοδοχείο , ήταν πολύ καλή
η καινούργια πως είναι ? στο σχολειό πάνω στην Ποσειδώνος η στα από πάνω θουκυδιδου ?
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Όχι, μια ξανθία νταρντάνα που δηλώνει ιταλίδα και δεν μιλάει τόσο κάλα ελληνικά. Καλή επιλογή, τα τιμάει τα λεφτά της.Η ξανθιά στο τρίγωνο είναι η Χριστίνα σε μια ακόμα αλλαγή χρώματος μαλλιών?
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 9.300
- Πόντοι
- 2.456
Δεν την έχω πετύχειΠάνω στην Ποσειδώνος, ένα δύο στενά μετά το σχολείο.
Όμως υποψιάζομαι πως είναι μια milf με φοβερό σώμα και εκπληκτικα ντυσίματα αν έχει μαύρο καρέ μαλλί
Έρχεται για κανα 2μηνο και μετά εξαφανίζεται για καιρό κοκ
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ταιριάζει αυτή η περιγραφή, και εγώ όταν την είδα φορούσε κατί εξεζητημένο. Μήπως είναι αυτή που πιάτσαρε Μαρμαρίδη παλαιότερα με κοντό ξανθό μαλλί και τώρα τα έβαψε?Δεν την έχω πετύχει
Όμως υποψιάζομαι πως είναι μια milf με φοβερό σώμα και εκπληκτικα ντυσίματα αν έχει μαύρο καρέ μαλλί
Έρχεται για κανα 2μηνο και μετά εξαφανίζεται για καιρό κοκ
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 9.300
- Πόντοι
- 2.456
Μπα δε νομίζω αν και δεν έχω δει θα ξαναπήγαινε εκείΤαιριάζει αυτή η περιγραφή, και εγώ όταν την είδα φορούσε κατί εξεζητημένο. Μήπως είναι αυτή που πιάτσαρε Μαρμαρίδη παλαιότερα με κοντό ξανθό μαλλί και τώρα τα έβαψε?
Η συγκεκριμένη που λες δεν θυμάμαι όνομα είχε αναφερθεί πως σταματησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξανθιά είναι η Μελαχρινή?
Στο στενό με το πεζοφαναρο έκανε πιατσα και η Βουλγάρα δε θυμάμαι όνομα επισης
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Μελαχρινή ήταν. Απλά το στυλ αυτό με τα ρούχα και η κοψιά έμοιαζε με της άλλης της ξανθιάς στο Μαρμαρίδη.Μπα δε νομίζω αν και δεν έχω δει θα ξαναπήγαινε εκεί
Η συγκεκριμένη που λες δεν θυμάμαι όνομα είχε αναφερθεί πως σταματησε
Ξανθιά είναι η Μελαχρινή?
Στο στενό με το πεζοφαναρο έκανε πιατσα και η Βουλγάρα δε θυμάμαι όνομα επισης
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 9.300
- Πόντοι
- 2.456
Μάλλον υποθέτω βέβαια πως θα είναι αυτή που σου λεωΜελαχρινή ήταν. Απλά το στυλ αυτό με τα ρούχα και η κοψιά έμοιαζε με της άλλης της ξανθιάς στο Μαρμαρίδη.
Όχιτο μεσημέρι, παιζει τίποτα?
hippurus
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
το μεσημέρι, παιζει τίποτα?
Εδώ κοντεύει να "πεθάνει" και το βράδυ... Το μεσημέρι περιμένεις φίλος...?
Άντε να φτιάξει καλά ο καιρός μπας και δούμε ποικιλία κει κάτω...
Η Χριστίνα είναι μελαχρινή τώρα και έχει πάρει κιλά .Η ξανθιά στο τρίγωνο είναι η Χριστίνα σε μια ακόμα αλλαγή χρώματος μαλλιών?
Στο τρίγωνο ξανθιά αυτή τη στιγμή είναι μόνο η φάλαινα Βίκυ που δηλώνει Ιταλίδα (από τη κυψέλη )
Η κιαρα είναι μελαχρινή Ήτανε εκτός λίγες μέρες αναμένεται να γυρίσει άμεσα
Η άλλη ξανθιά είναι η καλύτερη όλων η Νίκη που λείπει στο τρίγωνο τους τελευταίους μήνες δυστυχώς για όλους μας αλλά αναμένεται δυνατό come back
Νομίζω έβαλα τα πράματα στη θέση τους όπως έπρεπε
Η Άντα τη κοπάνησε από το τρίγωνο
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε για το πορνορεπορτάζ μύστηΗ Χριστίνα είναι μελαχρινή τώρα και έχει πάρει κιλά .
Στο τρίγωνο ξανθιά αυτή τη στιγμή είναι μόνο η φάλαινα Βίκυ που δηλώνει Ιταλίδα (από τη κυψέλη )
Η κιαρα είναι μελαχρινή Ήτανε εκτός λίγες μέρες αναμένεται να γυρίσει άμεσα
Η άλλη ξανθιά είναι η καλύτερη όλων η Νίκη που λείπει στο τρίγωνο τους τελευταίους μήνες δυστυχώς για όλους μας αλλά αναμένεται δυνατό come back
Νομίζω έβαλα τα πράματα στη θέση τους όπως έπρεπε
Η Άντα τη κοπάνησε από το τρίγωνο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις