Morgan1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Nickpie να σε ρωτήσω...Η Αμαντα ποτε εθεάθη?
ΧτεςNickpie να σε ρωτήσω...Η Αμαντα ποτε εθεάθη?
Τυπε σ εκείνο το ριαλιτι για τα μοντέλα είχε βγει νικήτρια μια που ήταν ψιλοασχημη ενώ η 2η ήταν μουναρα.......σαν αυτή που βγήκε στο τέτοιο καλύτερο μοντέλο...........???
Τυπε θα είναι λέει για άντρες η νέα σαιζόν :SΈγινε πουστια δηλαδή....μηπως να ξεκινήσεις ενα διαγωνισμό για οσες είναι στην παραλιακή
Για το 1 μπορείς να πεις πάντως ότι είναι εντυπωσιακή.Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει,αλλά το σκέφτομαι.Για το 8 εννοείς την Ιωάννα τη Βουλγάρα.Για μένα η καλύτερη της παραλιακής.Μετά έρχεται η Νίκη(10) στο τρίγωνο και μετά η Αμάντα.Φρέσκο ρεπορταζ
Ρεύμα προς Αθηνα:
1.Φαναρι Κρεολη
Η "γνωστή" μελαχρινή Αμάντα με τα καυλοτακουνα πάντα και τα κωλοσορτσάκια. Και πάντα με καλσόν για να μην φαίνεται η κυταρυτιδα.
2.Αεροδρομιο-περιπτερο ΝΕΟ
Η νέα άφιξη μελαχρινή σκυλί του πολέμου
Φοβερό σεξυ ντυσιμο κάθε βράδυ είναι στο όριο να αρχίσει να μεγαλώνει ο Κωλος και φοβερή βυζαρα
3.Φαναρι BP
Η παλιά καραβάνα πρώην ξανθιά νυν δεν ξέρω γω τι βαριέται μονίμως να βγει από τ αμάξι και παίζει μονίμως call of duty λογικά
4. 25μ από το περιπτερο
Ξανθιά ψιλόμέτρια. ελληνικά δεν τρελαίνεται αλλά μια χαρά τα μιλάει της βάζω ένα 5 εμφανισιακα
5.ΖΕΝ στενο
Μετριας εμφάνισης λογικά 40+ λίγο ατσουμπαλο σωμα αντε 5 κι εδώ (χειρότερο σώμα παντως
6.Μαρμαριδης 2+1
Σημερα ήταν οι δύο μεσημεριανές (!) και έλειπε η γνωστή ξανθιά με το πανκ μαλλί. Μερικοί λένε πως μυρίζουν τα πόδια της
7.Αγνωστη μιλφ μπορεί και γκρανι ΝΕΟ
Περίεργη νέα εμφάνιση στο επόμενο στενό από το σχόλιο. Νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλη σχετικά αλλά δεν μπορώ να δώσω αλλά στοιχεία γιατί ψωνιστηκε
8.Η πρώην ξανθιά μελαχρινή κοκκινομαλλα
Μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε η ψιλό γνωστή νομίζω Βουλγάρα με την τρελή κωλαρα. Ο καλύτερος κωλος της παραλιακης
9.Νεκροκταφειο (τέλος)
Η γνωστή χοντρή
10. Τριγωνο
Η γνωστή ξανθιά μουναρα αλλά ένα κι ένα μιλκο
11.κοκοματ ρεμα
Η γνωστή πως τη λένε με τα μάτια σαν αυτή που βγήκε στο τέτοιο καλύτερο μοντέλο. Σήμερα με ραστα μαλλί. Μαζί της η πρώην ξανθιά μπιμπελο πλέον μαυρομαλλα
Ρεύμα προς Γλυφαδα
Όλα κλειστά ΑΛΛΑ
Στη στάση που έχει την ΠΡΩΤΗ είσοδο παράδρομο για μαρίνες Γλυφάδα κτλ Νέο άλογο εμφανισιακος άνω του μετρίου με μια μπύρα αλλά Κωλος έχει αρχισει και πλαταινει
Αυτα
Άψογος στην περιγραφή σου, thanks a lot.Φρέσκο ρεπορταζ
Ρεύμα προς Αθηνα:
1.Φαναρι Κρεολη
Η "γνωστή" μελαχρινή Αμάντα με τα καυλοτακουνα πάντα και τα κωλοσορτσάκια. Και πάντα με καλσόν για να μην φαίνεται η κυταρυτιδα.
Φοβερό σεξυ ντυσιμο κάθε βράδυ είναι στο όριο να αρχίσει να μεγαλώνει ο Κωλος και φοβερή βυζαρα
3.Φαναρι BP
Η παλιά καραβάνα πρώην ξανθιά νυν δεν ξέρω γω τι βαριέται μονίμως να βγει από τ αμάξι και παίζει μονίμως call of duty λογικά
4. 25μ από το περιπτερο
Ξανθιά ψιλόμέτρια. ελληνικά δεν τρελαίνεται αλλά μια χαρά τα μιλάει της βάζω ένα 5 εμφανισιακα
5.ΖΕΝ στενο
Μετριας εμφάνισης λογικά 40+ λίγο ατσουμπαλο σωμα αντε 5 κι εδώ (χειρότερο σώμα παντως
6.Μαρμαριδης 2+1
Σημερα ήταν οι δύο μεσημεριανές (!) και έλειπε η γνωστή ξανθιά με το πανκ μαλλί. Μερικοί λένε πως μυρίζουν τα πόδια της
7.Αγνωστη μιλφ μπορεί και γκρανι ΝΕΟ
Περίεργη νέα εμφάνιση στο επόμενο στενό από το σχόλιο. Νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλη σχετικά αλλά δεν μπορώ να δώσω αλλά στοιχεία γιατί ψωνιστηκε
8.Η πρώην ξανθιά μελαχρινή κοκκινομαλλα
Μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε η ψιλό γνωστή νομίζω Βουλγάρα με την τρελή κωλαρα. Ο καλύτερος κωλος της παραλιακης
9.Νεκροκταφειο (τέλος)
Η γνωστή χοντρή
10. Τριγωνο
Η γνωστή ξανθιά μουναρα αλλά ένα κι ένα μιλκο
11.κοκοματ ρεμα
Η γνωστή πως τη λένε με τα μάτια σαν αυτή που βγήκε στο τέτοιο καλύτερο μοντέλο. Σήμερα με ραστα μαλλί. Μαζί της η πρώην ξανθιά μπιμπελο πλέον μαυρομαλλα
Ρεύμα προς Γλυφαδα
Όλα κλειστά ΑΛΛΑ
Στη στάση που έχει την ΠΡΩΤΗ είσοδο παράδρομο για μαρίνες Γλυφάδα κτλ Νέο άλογο εμφανισιακος άνω του μετρίου με μια μπύρα αλλά Κωλος έχει αρχισει και πλαταινει
Αυτα
Τυπε με μπέρδεψες : η κατάταξη σου είναι με βάση την εμφάνιση;Για το 1 μπορείς να πεις πάντως ότι είναι εντυπωσιακή.Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει,αλλά το σκέφτομαι.Για το 8 εννοείς την Ιωάννα τη Βουλγάρα.Για μένα η καλύτερη της παραλιακής.Μετά έρχεται η Νίκη(10) στο τρίγωνο και μετά η Αμάντα.
Ναι εμφανισιακά και μόνο.Μόνο με την Ιωάννα έχω παει.Αλλά το σκέφτομαι για τις άλλες δύο σύντομα.Κι όσον αφορά την τύπισσα στο Μαρμαρίδη με το πανκ μαλλί,την είδα υπερβολικά αδυνατισμένη προς το κοκκαλιάρα.Προσοχή μην έχει καμιά αρρώστεια.Τυπε με μπέρδεψες : η κατάταξη σου είναι με βάση την εμφάνιση;
που ακριβως ειναι αυτο ξερει κανεις ρε παιδια?
Τυπε είσαι ο ορισμός του γκαντεμηΧτες κατά τις 1:30 με 2 δεν κινιοταν τιποτα στην παραλιακη...μονο πριν την αλιμου στην ανοδο... σε ενα αμαξι μια μελαχρινη καθιστη, μια στα αγγλικα νεκροταφια χοντρη που ακουγε μουσικη και χορευε μονη της σας ναυαγιο και μια επισης βυζαρου παλι curvy απεναντι απο την μαρινα φλοισβου
Εκείνη την ώρα είχαΧτες κατά τις 1:30 με 2 δεν κινιοταν τιποτα στην παραλιακη...μονο πριν την αλιμου στην ανοδο... σε ενα αμαξι μια μελαχρινη καθιστη, μια στα αγγλικα νεκροταφια χοντρη που ακουγε μουσικη και χορευε μονη της σας ναυαγιο και μια επισης βυζαρου παλι curvy απεναντι απο την μαρινα φλοισβου
Τι εθνικότητας την έκοψες;Εκείνη την ώρα είχα
πάρει εγώ μία φίλε αυτή τη μελαχρινή
που ναι στο ελληνικό στο αεροδρόμιο
Εκείνη την ώρα είχα
πάρει εγώ μία φίλε αυτή τη μελαχρινή
που ναι στο ελληνικό στο αεροδρόμιο
Τι εθνικότητας την έκοψες;
Μου μοιάζει λίγο Ρουμάνα? Μιλάει ελληνικά ή νοηματική? Χαχα