nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Ναι βγάζει το "θείτσα"το ημιμιλφ με κανει σκεπτικο αν μου ελεγες πιπινι θα πηγαινα μια να τσεκαρω
Το σημείο είναι στιγματισμενο από το χριστινακι
Ναι βγάζει το "θείτσα"το ημιμιλφ με κανει σκεπτικο αν μου ελεγες πιπινι θα πηγαινα μια να τσεκαρω
Φίλε επειδή με ενδιαφέρει είναι από την Τιχουανα η την Γουδαλαχαρα;Παλαιό Φάληρο(ρεύμα προς Αθήνα 200 μέτρα μετά από καφέ Θέατρο)για όσους γουστάρουν χοντρουλες με τεράστια βυζια υπάρχει συμπατριώτισσα της Φουρειρα,η οποία τσιμπουκωνει sloppy δίχως αύριο....
Μετά τις 22.00 κάθε μέρα.
Μια ξανθιά είναι αδερφέ..ειναι χρόνια εκεί ή καμιά φορά απέναντι...την έχεις δει σίγουραΦίλε επειδή με ενδιαφέρει είναι από την Τιχουανα η την Γουδαλαχαρα;
Φίλε επειδή με ενδιαφέρει είναι από την Τιχουανα η την Γουδαλαχαρα;
Τυπε είσαι πολύ ψαγμένος!! RespectΑν εννοείς την Χριστίνα που αραζε απεναντι απο το κρεολη νομίζω έχει πάει Νηγηρια και είναι Loading master στο offshore oil terminal του Bonny αν έχεις ακουστά.
Στο αμάξι ή ξενοδοχείο έξτρα
Η αδύνατη στο cocomat είναι η Χριστίνα.απεναντι απο το cocomat δεν ειναι αδυνατο ψηλο αυτο που συνηθως στηνεται εκει
ισως ειναι κατι καινουργιο η περιστασιακα ευρισκομενο
Δυστυχώς φίλε συναγωνιστή μου υπάρχουν πολλοί που την πατάνε επειδή η χριστίνα είναι εμφανίσιμηΕπιβεβαιώνω τον απο πάνω φιλώ στο 100%(δεν κάνω παράθεση για θα γίνουν όλα πουτάνα με το νέο σαϊ)
Ισχύουν αυτά που λέει για την Λορι πως σκάτα γράφετε και τα άλλα για την άλλη που συναγωνιζεται στα πεταμένα λεφτά αυτήν στην είσοδο του Φλοισβου.Μαλλον το χει το σημείο αυτή που είναι στον Φλοισβο τώρα ήταν παλιά δίδυμο με αυτήν την Λορι όταν ήταν ξανθιά και κάθονταν και οι 2 στο κοκοματ.
Δεν είναι τυχαίο πως αυτή στον Φλοισβο δεν πρέπει να σταυρωνει πελατη