Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εχει δει κανείς τελευταία μια μεγάλη - τη λές και granny - που συνήθως είναι Συγγρού πίσω από το Media Markt και κάνει μόνο πίπα;

KingCrimson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Εχω πετυχει 2-3 φορες τελευταια μια στη λεωφ. ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα εξω απο το hotel emmantina νομιζω, ειναι ξανθια με κωλαρα και οσες φορες την εχω πετυχει παντα με γυρισμενη πλατη οπου εχει και ενα ταττου. Γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη;

Nicf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα μια μελαχροινή στο υψος της μαρίνας Φλοίσβου προς Γλυφάδα ακριβώς μπροστά στην στάση του τραμ την έχει δει κανένας και έχει πάει κανεις μαζί της ;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Εχω πετυχει 2-3 φορες τελευταια μια στη λεωφ. ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα εξω απο το hotel emmantina νομιζω, ειναι ξανθια με κωλαρα και οσες φορες την εχω πετυχει παντα με γυρισμενη πλατη οπου εχει και ενα ταττου. Γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη;
Η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών γι αυτό και είναι ελεύθερη παντα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Χριστινάκι ο λαός περιμένει την επιστροφή σου!!!
(αρχιδια βέβαια)

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εχει δει κανείς τελευταία μια μεγάλη - τη λές και granny - που συνήθως είναι Συγγρού πίσω από το Media Markt και κάνει μόνο πίπα;

Λες μια που είναι μέσα σε ένα αμάξι??

Όχι είναι δεξιά στο δρόμο, συνήθως ψιλοκρυμμένη και κάνει μόνο πίπα

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Είναι κάποια κοπέλα έξω απόψε?

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!:wink:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!:wink:
Τυπε που σκάτα είναι αυτό;

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Λιγο πιο κάτω απο τον μαρμαρίδη,που κάνουν πιάτσα ! Τώρα τελευταία την πετυχαίνω,παλιά άραζε μόνο το μελαχρινό !!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Λιγο πιο κάτω απο τον μαρμαρίδη,που κάνουν πιάτσα ! Τώρα τελευταία την πετυχαίνω,παλιά άραζε μόνο το μελαχρινό !!
Ναι επιβεβαιώνω το σώμα είναι τρομερό το ντυσιμο το πιο καυλε της παραλιακής και όλο την ψωνίζουν
Αλλά δεν έχει αναφέρει κάποιος λεπτομερειες

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1

Αλβανό είναι ζητάει 50 για σεξ και 30 πιπα..προσωπικά ενω απο μακρια οντως φαίνεται καυλε...μολις την ακουσα να μιλάει απο κοντά δεν με έπεισε να την πάρω..τώρα γούστα είναι αυτα...

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21

Αλβανό είναι ζητάει 50 για σεξ και 30 πιπα..προσωπικά ενω απο μακρια οντως φαίνεται καυλε...μολις την ακουσα να μιλάει απο κοντά δεν με έπεισε να την πάρω..τώρα γούστα είναι αυτα...
Αλβανο θα ηταν κατα 90 %, την ιδια λεμε έτσι? 50 ξενοδοχείο?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Γι αυτήν στο αεροδρόμιο ξέρουμε κάτι;

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Γι αυτήν στο αεροδρόμιο ξέρουμε κάτι;

50e και 30e ζητάει και αυτή....αλλα σε πάει εκει πίσω στην εισοδο του εργοταξίου και δεν λεει...ουτε αυτή με έπεισε...απο την προφορα δείχνει Ελληνίδα...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
[/quote] Αλβανο θα ηταν κατα 90 %, την ιδια λεμε έτσι? 50 ξενοδοχείο? [/quote]

όχι 50 αμάξι ξενοδοχείο πιο πολλά λογικα