giorgos512
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει δει κανείς τελευταία μια μεγάλη - τη λές και granny - που συνήθως είναι Συγγρού πίσω από το Media Markt και κάνει μόνο πίπα;
Εχει δει κανείς τελευταία μια μεγάλη - τη λές και granny - που συνήθως είναι Συγγρού πίσω από το Media Markt και κάνει μόνο πίπα;
Η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών γι αυτό και είναι ελεύθερη πανταΕχω πετυχει 2-3 φορες τελευταια μια στη λεωφ. ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα εξω απο το hotel emmantina νομιζω, ειναι ξανθια με κωλαρα και οσες φορες την εχω πετυχει παντα με γυρισμενη πλατη οπου εχει και ενα ταττου. Γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη;
Λες μια που είναι μέσα σε ένα αμάξι??
Χριστινάκι ο λαός περιμένει την επιστροφή σου!!!
(αρχιδια βέβαια)
Τυπε ήταν σκληρή μυστριαΧριστινάκι ο λαός περιμένει την επιστροφή σου!!!
(αρχιδια βέβαια)
Φίλε nickpie2008 μας έχει κάνει ζημιά το Χριστινάκι εε;;
Τυπε που σκάτα είναι αυτό;καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!
Λιγο πιο κάτω απο τον μαρμαρίδη,που κάνουν πιάτσα ! Τώρα τελευταία την πετυχαίνω,παλιά άραζε μόνο το μελαχρινό !!Τυπε που σκάτα είναι αυτό;καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!
Ναι επιβεβαιώνω το σώμα είναι τρομερό το ντυσιμο το πιο καυλε της παραλιακής και όλο την ψωνίζουνΛιγο πιο κάτω απο τον μαρμαρίδη,που κάνουν πιάτσα ! Τώρα τελευταία την πετυχαίνω,παλιά άραζε μόνο το μελαχρινό !!Τυπε που σκάτα είναι αυτό;καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!
καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!
Αλβανο θα ηταν κατα 90 %, την ιδια λεμε έτσι? 50 ξενοδοχείο?καλησπερα σύναδελφοι ! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς τι πάιζει με μια μιλφ στημένη στην ποσειδωνος στο ρευμα προς αθηνα, Π. φαληρο έξω απο την ziegler η bakelas. Είναι συνήθως 2, η μία είναι μελαχρινή η άλλη είναι λίγο μεγαλύτερη φάση gilf, κοκκινομάλλα με ωραίο κώλο, αυτη μας ενδιαφερει !!
Αλβανό είναι ζητάει 50 για σεξ και 30 πιπα..προσωπικά ενω απο μακρια οντως φαίνεται καυλε...μολις την ακουσα να μιλάει απο κοντά δεν με έπεισε να την πάρω..τώρα γούστα είναι αυτα...
Γι αυτήν στο αεροδρόμιο ξέρουμε κάτι;