Morgan1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν έχει βγει η Νίκη που αραζει στο τριγωνακι?
Τι ρουφοκαυλετο είναι αυτή η γκομεναΞέρουμε αν έχει βγει η Νίκη που αραζει στο τριγωνακι?
φιλε μου ποιο τριγωνακι λες? που ειναι αυτο?Ξέρουμε αν έχει βγει η Νίκη που αραζει στο τριγωνακι?
Αναφερθηκε πως βγήκε έμμεσα καθώς είπαν 4 όσες και είναι μαζί με αυτεςΌτι καλύτερο παίζει πιστεύω.Αλλα για απαντήστε κανένας που ξέρει...Εχει βγει??Μην πηγαίνω άδικα.
Αναφερθηκε πως βγήκε έμμεσα καθώς είπαν 4 όσες και είναι μαζί με αυτες
ποτε βγαινουν εχουν στανταρ ωρα?Οκ παιδιά ευχαριστώ.Περασα χθες και τσεκαριστηκαν..Εν το μεταξύ εννοουσα το cocomat και όχι τον Μαρμαριδη αλλά όπως και να έχει καταλάβατε ποια εννοω.
Στο ρεύμαΚαλησπέρα,μια ερώτηση γιατί είμαι νέος στο σπορ με τις κοπέλες από την παραλιακή, τις βρίσκουμε στο ρεύμα προς Αθήνα όλες ή και στο αντίθετο και περίπου σε ποιο ύψος ;; παλιό αεροδρόμιο ή πιο μετά ;;
Τυπε ωραίος εβγαλες και μεροκάματο εύγε!Πέρασμα εχθές μετά τις 4 τα ξημερώματα καυλωμένος για πίπα , βρήκα μόνο την καινούρια κοκκινομαλλά milf απέναντη απο τον φλοίσβο και στο τρίγωνο την νεαρά με τα πιασίματα(ευγενέστατη) , και οι δύο ζήτησαν 30 ευρώ για πιπα, είχα 20, δεν δέχτηκε καμία, οπότε την έπεξα και μου έμειναν και 20 ευρώ