Χθεσινό πέρασμα στην παραλιακή μετά της 11:30,
Παρουσίες κυρίως στο ρεύμα από Γλυφάδα για Πειραιά,
Και από το παλαιό αεροδρόμιο και μετά,
Στο αεροδρόμιο ωραία παρουσία με αποκαλυπτικό ντύσιμο, καθόταν μακριά από τον κεντρικό γυρισμένη πλάτη έπαιζε με το κινητό της,
Στο φανάρι μετά την bp το συνηθισμένο αμάξι με τα αλαρμ, δεν την έχω δει πότε,
Λίγο ποιο πέρα μια με κάστανο μαλλί ανούσια μου φάνηκε, μιας και είχε κολλήσει στην κώλωνα που στηριζόταν και έπαιζε με το κινητό της ,
Η γνωστά παλιά ξανθιά στον Μαρμαρίδη, πήγαινε πέρα δώθε και κουνούσε την ουρά της, θετική εντύπωση,
Έπειτα στο τριγωνάκι, δυο παρουσίες , Δυο ξανθιές η μια κοντούλα , ενδιαφέρουσες και ευχάριστες
Ακολουθεί το cocomat απέναντι από την shell με τρεις παρουσίες μια μελαχρινή και δυο ξανθές, ωραίες παρουσίες, επίσης αφήνουν μια θετική εντύπωση με την στάση τους,
Στην μαρίνα του φλοίσβου η γνωστή στο ρεύμα προς γλυφάδα καμιά θετική εντύπωση,
Αυτά από το πρώτο πέρασμα,
Ακολουθεί το δεύτερο,
Παρουσίες κυρίως στο ρεύμα από Γλυφάδα για Πειραιά,
Και από το παλαιό αεροδρόμιο και μετά,
Στο αεροδρόμιο ωραία παρουσία με αποκαλυπτικό ντύσιμο, καθόταν μακριά από τον κεντρικό γυρισμένη πλάτη έπαιζε με το κινητό της,
Στο φανάρι μετά την bp το συνηθισμένο αμάξι με τα αλαρμ, δεν την έχω δει πότε,
Λίγο ποιο πέρα μια με κάστανο μαλλί ανούσια μου φάνηκε, μιας και είχε κολλήσει στην κώλωνα που στηριζόταν και έπαιζε με το κινητό της ,
Η γνωστά παλιά ξανθιά στον Μαρμαρίδη, πήγαινε πέρα δώθε και κουνούσε την ουρά της, θετική εντύπωση,
Έπειτα στο τριγωνάκι, δυο παρουσίες , Δυο ξανθιές η μια κοντούλα , ενδιαφέρουσες και ευχάριστες
Ακολουθεί το cocomat απέναντι από την shell με τρεις παρουσίες μια μελαχρινή και δυο ξανθές, ωραίες παρουσίες, επίσης αφήνουν μια θετική εντύπωση με την στάση τους,
Στην μαρίνα του φλοίσβου η γνωστή στο ρεύμα προς γλυφάδα καμιά θετική εντύπωση,
Αυτά από το πρώτο πέρασμα,
Ακολουθεί το δεύτερο,