Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
52
Πόντοι
0
Χθεσινό πέρασμα στην παραλιακή μετά της 11:30,
Παρουσίες κυρίως στο ρεύμα από Γλυφάδα για Πειραιά,
Και από το παλαιό αεροδρόμιο και μετά,
Στο αεροδρόμιο ωραία παρουσία με αποκαλυπτικό ντύσιμο, καθόταν μακριά από τον κεντρικό γυρισμένη πλάτη έπαιζε με το κινητό της,
Στο φανάρι μετά την bp το συνηθισμένο αμάξι με τα αλαρμ, δεν την έχω δει πότε,
Λίγο ποιο πέρα μια με κάστανο μαλλί ανούσια μου φάνηκε, μιας και είχε κολλήσει  στην κώλωνα που στηριζόταν και έπαιζε με το κινητό της ,
Η γνωστά παλιά ξανθιά στον Μαρμαρίδη, πήγαινε πέρα δώθε και κουνούσε την ουρά της, θετική εντύπωση,
Έπειτα στο τριγωνάκι, δυο παρουσίες , Δυο ξανθιές η μια κοντούλα , ενδιαφέρουσες και ευχάριστες
Ακολουθεί το cocomat απέναντι από την shell με τρεις παρουσίες μια μελαχρινή και δυο ξανθές, ωραίες παρουσίες, επίσης αφήνουν μια θετική εντύπωση με την στάση τους,
Στην μαρίνα του φλοίσβου η γνωστή στο ρεύμα προς γλυφάδα καμιά θετική εντύπωση,

Αυτά από το πρώτο πέρασμα,
Ακολουθεί το δεύτερο,

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Χθεσινό πέρασμα στην παραλιακή μετά της 11:30,
Παρουσίες κυρίως στο ρεύμα από Γλυφάδα για Πειραιά,
Και από το παλαιό αεροδρόμιο και μετά,
Στο αεροδρόμιο ωραία παρουσία με αποκαλυπτικό ντύσιμο, καθόταν μακριά από τον κεντρικό γυρισμένη πλάτη έπαιζε με το κινητό της,
Στο φανάρι μετά την bp το συνηθισμένο αμάξι με τα αλαρμ, δεν την έχω δει πότε,
Λίγο ποιο πέρα μια με κάστανο μαλλί ανούσια μου φάνηκε, μιας και είχε κολλήσει  στην κώλωνα που στηριζόταν και έπαιζε με το κινητό της ,
Η γνωστά παλιά ξανθιά στον Μαρμαρίδη, πήγαινε πέρα δώθε και κουνούσε την ουρά της, θετική εντύπωση,
Έπειτα στο τριγωνάκι, δυο παρουσίες , Δυο ξανθιές η μια κοντούλα , ενδιαφέρουσες και ευχάριστες
Ακολουθεί το cocomat απέναντι από την shell με τρεις παρουσίες μια μελαχρινή και δυο ξανθές, ωραίες παρουσίες, επίσης αφήνουν μια θετική εντύπωση με την στάση τους,
Στην μαρίνα του φλοίσβου η γνωστή στο ρεύμα προς γλυφάδα καμιά θετική εντύπωση,

Αυτά από το πρώτο πέρασμα,
Ακολουθεί το δεύτερο,
Τυπε κάτι περίεργο γράφεις..
Πιο τρίγωνακι εννοείς;
Ειχε 3 εκεί κι άλλες 3 στο κοκοματ;;;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Νέα άφιξη για μερακλήδες
Ρεύμα προς Γλυφάδα με το που στρίβεις από Αμφιθέας προς παραλιακή έχει στάση λεωφορειου...Εμφανιστηκε λοιπόν θεία 50(?)κονδη αγνώστων λοιπών στοιχειων

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.579
Πόντοι
6.536
Περασμα σημερα 19:30 απο μαρμαριδη μια ξανθια ονοματη Στελλα μου ειπε αλβανιδα.εχει κανεις εμπειρια?

Αν είναι αυτή που νομίζω με κούρεμα Ζουταουτας μυρίζουν τα πόδια της σαν την χωματερή στα Λιοσα.

Η Χριστίνα εξπέρ στο ρόφημα και σχετικα καλή στα υπόλοιπα.

Λέει ότι είναι από το Βολο(Τεπελένι πιο πιθανό :rockon:)....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Αν είναι αυτή που νομίζω με κούρεμα Ζουταουτας μυρίζουν τα πόδια της σαν την χωματερή στα Λιοσα.

Η Χριστίνα εξπέρ στο ρόφημα και σχετικα καλή στα υπόλοιπα.

Λέει ότι είναι από το Βολο(Τεπελένι πιο πιθανό :rockon:)....
Τυπε μπερδεύτηκα μιλάς για βράδυ προφανώς ενώ ο συναγωνιστής γι απογεθμα

Για ποδάρια επιβεβαιωνω
Χριστίνα ποια είναι;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.579
Πόντοι
6.536
Τυπε μπερδεύτηκα μιλάς για βράδυ προφανώς ενώ ο συναγωνιστής γι απογεθμα

Για ποδάρια επιβεβαιωνω
Χριστίνα ποια είναι;

Μελαχροινή στη γωνία Κρεολή παλιότερα και τώρα στην Shell εκεί που τελειώνει η Γλυφάδα και ξεκινάει το Ελληνικό.

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
52
Πόντοι
0
Τυπε κάτι περίεργο γράφεις..
Πιο τρίγωνακι εννοείς;
Ειχε 3 εκεί κι άλλες 3 στο κοκοματ;;;

Τριγωνάκι λένε νομίζω όλοι εδώ την νησίδα ας που λίγα μέτρα πριν το cocomat,
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος και σε μπέρδεψα,
Ακριβώς στο προηγούμενο στενό πριν το cocomat έγραψα για δυο ξανθιές παρουσίες,
Και έξω ακριβώς από το cocomat 3 παρουσίες , ναι,

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Νέα άφιξη για μερακλήδες
Ρεύμα προς Γλυφάδα με το που στρίβεις από Αμφιθέας προς παραλιακή έχει στάση λεωφορειου...Εμφανιστηκε λοιπόν θεία 50(?)κονδη αγνώστων λοιπών στοιχειων

Δεν είναι νεο τεμαχιο απλά άλλαξε ποστο...είναι αυτή που είναι μαζι με τη Σόνια τη γνωστη..έξω απο τα καπη στη Γλυφάδα..ρευμα προς Αθηνα...το μονο που αξιζει σε αυτη είναι οι βυζοι νουμερο 7-8 υπερτεράστιοι..κατα αλλα μαπα...γενικά όμως μακρια απο πιατσες αυτη την εποχή λογο του ιου..πρώτα η υγεια...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Ισχύει πως υπάρχει κίνηση και χτες;;;;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Ζεν χτες ήταν αυτή να ξετε :heavymetalbig:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Παρα πολυ... :kissass: :pipa1:

Τωρα σοβαρα υπαρχει ατομο να παει να ψωνισει τα αλβανακια απο παραλιακη......πρεπει να φαει 10 προστιμα μαζι οχι ενα :police:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Παρα πολυ... :kissass: :pipa1:

Τωρα σοβαρα υπαρχει ατομο να παει να ψωνισει τα αλβανακια απο παραλιακη......πρεπει να φαει 10 προστιμα μαζι οχι ενα :police:

ε ολο και καποιοι σαπιοι  :zombie: θα υπαρχουν.... οπως και τα call , klp βιζιτες.... νομιζεις οτι ολες κλειστηκαν μεσα και φρονιμες ?

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Παραλιακή επέστρεψαν κάποιες στα πόστα τους....η τετράδα οι πιτσιρίκες απέναντι απο την είσοδο της Μαρίνας Αλίμου ρεύμα προς Πειραιά....αυτή που κάθετε στο αμάξι και η μια χοντρή ξανθιά στο Γρηγορη πριν στρίψης για Αλίμου..πάλι ρεύμα προς Πειραιά....και μια ξεδοντιαρα στη σταση στη διχάλα που ενώνει παλιά και νέα παραλιακή ρεύμα προς Γλυφάδα...τιμές δεν ρώτησα τι παίζει...όλες γύρω στη 1 το βράδυ...

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.892
Πόντοι
2.471
Επιβαιωνω κι εγω , γυρω στι 11 εκανα μια βολτα μεχρι το Σουνιο (μιας και τοσο καιρο μας ελλειψε το βολταρισμα)
προς γλυφαδα απολυτως τιποτα στο γυρισμο προς πειραια , στο υψος της αλιμου μια καθισμενη πανω στο καπω του αυτοκινητου , και παρακατω μετα την αμφιθεας 4-5 διασπαρτες , δεν ειδα αν ειναι καλα μετρια κλπ γιατι περασα σφεντονα  αλλα αυτο που συμπαιρανα ειναι οτι δουλευουν κανονικα και χωρις ´φοβο και παθος´ δηλαδη δεν καθονται καβατζομενες σε καμια γωνια μεσα αλλα χυμα κανονικα μπροστα στο δρομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom