Φρέσκο ρεπορταζ
Ρεύμα προς Αθηνα:
1.Φαναρι Κρεολη
Η "γνωστή" μελαχρινή Αμάντα με τα καυλοτακουνα πάντα και τα κωλοσορτσάκια. Και πάντα με καλσόν για να μην φαίνεται η κυταρυτιδα.
2.Αεροδρομιο-περιπτερο ΝΕΟ
Η νέα άφιξη μελαχρινή σκυλί του πολέμου
Φοβερό σεξυ ντυσιμο κάθε βράδυ είναι στο όριο να αρχίσει να μεγαλώνει ο Κωλος και φοβερή βυζαρα
3.Φαναρι BP
Η παλιά καραβάνα πρώην ξανθιά νυν δεν ξέρω γω τι βαριέται μονίμως να βγει από τ αμάξι και παίζει μονίμως call of duty λογικά
4. 25μ από το περιπτερο
Ξανθιά ψιλόμέτρια. ελληνικά δεν τρελαίνεται αλλά μια χαρά τα μιλάει της βάζω ένα 5 εμφανισιακα
5.ΖΕΝ στενο
Μετριας εμφάνισης λογικά 40+ λίγο ατσουμπαλο σωμα αντε 5 κι εδώ (χειρότερο σώμα παντως
6.Μαρμαριδης 2+1
Σημερα ήταν οι δύο μεσημεριανές (!) και έλειπε η γνωστή ξανθιά με το πανκ μαλλί. Μερικοί λένε πως μυρίζουν τα πόδια της
7.Αγνωστη μιλφ μπορεί και γκρανι ΝΕΟ
Περίεργη νέα εμφάνιση στο επόμενο στενό από το σχόλιο. Νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλη σχετικά αλλά δεν μπορώ να δώσω αλλά στοιχεία γιατί ψωνιστηκε
8.Η πρώην ξανθιά μελαχρινή κοκκινομαλλα
Μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε η ψιλό γνωστή νομίζω Βουλγάρα με την τρελή κωλαρα. Ο καλύτερος κωλος της παραλιακης
9.Νεκροκταφειο (τέλος)
Η γνωστή χοντρή
10. Τριγωνο
Η γνωστή ξανθιά μουναρα αλλά ένα κι ένα μιλκο
11.κοκοματ ρεμα
Η γνωστή πως τη λένε με τα μάτια σαν αυτή που βγήκε στο τέτοιο καλύτερο μοντέλο. Σήμερα με ραστα μαλλί. Μαζί της η πρώην ξανθιά μπιμπελο πλέον μαυρομαλλα
Ρεύμα προς Γλυφαδα
Όλα κλειστά ΑΛΛΑ
Στη στάση που έχει την ΠΡΩΤΗ είσοδο παράδρομο για μαρίνες Γλυφάδα κτλ Νέο άλογο εμφανισιακος άνω του μετρίου με μια μπύρα αλλά Κωλος έχει αρχισει και πλαταινει
Αυτα