Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Οκ θα βολτάρω μες στο ΣΚ!Θενξ!

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω τον nickpie2008.. οι 2 κλασσικες με την καινουρια προσθηκη "μετακομισαν" προσωρινα οπως μου ειπαν, στο πρωτο φαναρι πριν την σταση τραμ του Φλοισβου, ρευμα προς Γλυφαδα.. Πλακα πλακα τωρα που ειδα την τριτη κοπελια καλυτερα ειναι τρελο αστερι, στα του αγωνα βεβαια δε ξερω τι κανει αλλα εμφανισιακα φυσαει..

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Ολα αυτά τι ώρα,γιατί εχω μπερδευτεί,το νημα λέει παραλιακή 14.15-15.00, αλλά από οτι καταλαβαίνω οι εμφανήσεις είναι για μετά της 12 το βράδυ, σωστά???

ugarit82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Κριτικές
7
Like
299
Πόντοι
281
ναι,περασα και εγώ στις 2 το βραδυ από το σημείο. είναι στο φανάρι της στάσης του τραμ τροκαντερο. στην είσοδο του πάρκου του φλοίσβου. στο ρεύμα προς γλυφάδα. πριν φτάσεις στο φανάρι, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου του αγίου γεωργίου είναι οι δύο γνωστές ξανθιές, αμέσως μετά μπροστά στο φανάρι ήταν οι νεες αφίξεις και 50 μέτρα πιο κάτω, στο επόμενο φανάρι μία ξανθιά σγουρομάλλα που μιλούσε σε υποψήφιο πελάτη. Σύνολο 6 τμχ

parikos30

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές απλή ενημέρωση κανω...έχει τεμάχιο τρισαθλιο παλιογρια στο μαρμάριδη μεσημέρι Κυριακής...εθεάθη από Ποσειδώνος όταν πήγα κοντά λέει 50 με το ξενοδοχειο(κάνει κ προσφορα)...κρεμονται Όλα όμως έφυγα τρεχοντας!!!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Στο παρκάκι απέναντι από είσοδο Φλοίσβου στο ρεύμα προς Αθήνα παίζει η Άννα,  ξανθιά νταρντάνα με 4αρια+  :tits:.
Πίπα ακά με τελείωμα στο στόμα στα 40 γουάν.
Δεν ξέρω αν έφταιγε μια κανάτα μαργαρίτες που είχα καταναλώσει πριν αλλά που φάνηκε πολύ καλή. Το εξαφανίζει η τύπισσα  :pipa1:.
Παίζει και σε παρακείμενο ξενοδοχείο με τιμές από 60 και.... 

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πριν κάνα δεκαήμερο. Είναι εκεί κάθε βράδυ μου είπε από τις 10:00 μέχρι τις  04:00 ....

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Ισχύει παίκτες. Είναι δύο πλέον στη στάση του λεωφορείου πριν το Τροκαντερό, τρία στο φανάρι και η συγκεκριμένη απέναντι, στο ρεύμα προς Αθήνα

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στο φαναρι πριν το τροκαντερο, ρευμα προς Γλυφαδα ειναι πλεον τεσσερις...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Παντως δεν ειναι καλο σημειο εκει...ουτε εκει που σε πηγαινουν..πολυκοσμια...πιο καλο σημειο ειναι στη σταση λεωφορειου στη δευτερη εισοδο στη Μαρινα του Αλιμου πριν το Ελλαδος εικονες...ρευμα προς Γλυφαδα...με ανετο παργκινγκ απο πισω...ειχε παλια κοπελες..αλλα το  τελευταιο καιρο δεν εχει...μονο απεναντι...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Ρεύμα προς Αθήνα μετά το Cocomat (απέναντι από τη Shell) δηλαδή πάνω στο πεζοδρόμιο του ρεματος και πριν τον Σκλαβενίτη που άνοιξε πρόσφατα εντυπωσιακά ψηλή ξανθιά με δίμετρα πόδια  λεπτό κωλο και βυζι μακριά ξανθά μαλλιά ωραία χαρακτηριστικά πρόσωπο 7αρι ελληνικά τα βασικά καλιζπερα 50(με τα δάχτυλα) κτλ από τις καλές new entry

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρεύμα προς Αθήνα μετά το Cocomat (απέναντι από τη Shell) δηλαδή πάνω στο πεζοδρόμιο του ρεματος και πριν τον Σκλαβενίτη που άνοιξε πρόσφατα εντυπωσιακά ψηλή ξανθιά με δίμετρα πόδια  λεπτό κωλο και βυζι μακριά ξανθά μαλλιά ωραία χαρακτηριστικά πρόσωπο 7αρι ελληνικά τα βασικά καλιζπερα 50(με τα δάχτυλα) κτλ από τις καλές new entry

προσοχη!! μακρυα..μακρυα.. μακρυα..!! σταματαω, ρωταω τιμες, και κανει συγκεκριμενα.. sex,parking και δειχνει 5 δαχτυλα, πιπα και δειχνει 3.. χοτελ και δειχνει 7.. εδειχνε πολυ καλο social στο δρομο, χαμογελαστη, ευγενικη κτλ κτλ.. δυστυχως μετα αποδυκνυεται τρελη απατη και ειναι η πρωτη φορα που το λεω για κοπελα αυτο... καταρχην σε παει σε σημειο λιγο πιο πανω, αν εχει θεση στα παρκινγκ παρακειμενα στο ρεμα, κατω απο πολυκατοικιες σε πολυ καλα φωτισμενο σημειο που αντικειμενικα να το πω απλα δεν ειναι καταλληλο σημειο για να κανεις κατι.. βαζουμε κατι μπουφαν στα παραθυρα τελος παντων, δεν εχω βγαλει ακομα παντελονι και μου κανει "παρκινγκ, νο σεξ, νο πιπα" και κατι ελεγε στα ιταλικα σαν εκνευρισμενη..αφου μου ειπες parking sex 50 της λεω και κτλ κτλ.. παλι κατι στα ιταλικα και αρχισε να εκνευριζεται περισσοτερο.. δειχνει το χερι της και λεει "μονο χερι, 2 λεπτα" σε σπαστα ελληνικα και της λεω "Money back and out".. Δεν εχω ξανασυναντησει κατι τετοιο.. μου εχει τυχει αθλιο service η πολυ βιαστικο service αλλα αυτο πρωτη φορα.. παιδες μακρυα απλα..

nickpie χρονια μας πολλα για την ονοματαρα μας :P

xistikos

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
28
Πόντοι
0
Kαλημέρα συναγωνιστή..Την έχω τιμήσει εγώ 30 αμάξι και 50 ξενοδοχείο...πίπα άψογη πολύ άνω του μετρίου και αρκετά βαθιά και sloppy...παίζει και πίπα ακαπ με ένα 10αρι παραπάνω...όντως σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα...πολλά βογγητά και βρισίδια...δε χρειάζεται να αναφέρω αν αντέχει το σφυροκόπημα!!!!

Συναγωνιστή ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το κορίτσι θα τιμηθεί στην αμέσως επόμενη εξόρμηση μετά την αξιολόγηση σου. Παίζει να τις πατήσω τίποτα βρισίδια την ώρα της συνάντησης η θα μου ρίξει κανά βυζοσκάμπυλο και θα φύγω χωρίς δόντια;

Daytripper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ψαχνω εδω και μέρες την Αμαντα που ήταν στην παραλιακή, ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα γλυφαδα και αεροδρομιο σε ενα βενζινάδικο Shell. Ξέρει κανείς αν ασκεί ακόμα το επάγγελμα ή αν εχει στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού; Είχα πάει μαζί της το καλοκαίρι και ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Χθεσινη βολτα στην παραλιακη. Μεταξυ Κρεολη και Μιραντα (ρευμα προς Αθηνα) μονο η Σονια, πρωην Ρουφ, σε στενο κολλαν δερματινο να διαγραφεται η τεραστια κωλαρα της. Μαλλον εχει παρει επιπλεον κιλα, και δεν ειναι διαχειρισιμη πια. Περισσοτερο ειναι για πολεμο παρα για σεξ.
Συνεχιζοντας προς Αθηνα, στου Μαραμριδη μπαμπατσικο ξανθο μεσης ηλικιας τεμαχιο, ανευ σημασιας, ουτε για να κοψεις ταχυτητα να ριξεις δευτερη ματια.
Περνοντας την Αλιμου, δυο παρουσιες ευχαριστες εμφανισιακα. Αναστημα καλο, σωμα εξαιρετικο, προσωπο ιδιαιτερα καλο, ηλικια στα 30 η μια (ονοματι ΝΙΚΗ), στα 25 (περιπου) η δευτερη (ΑΝΝΑ η κατι τετοιο). Καλες περιπτωσεις, αλλα... Αυτη η παραλιακη εχει ξεφυγει τελειως στις τιμες ζωνης. Φανταζομαι τι ΕΝΦΙΑ πληρωνουν οι κατοικοι της περιοχης. Αναλογες και οι χρεωσεις των κοριστιων, 30€ στο αυτοκινητο πιπα μετα σκουφιου, 40€ ανευ, 50€ σεξ. Στο ξενοδοχειο 60€ το ημιωρο, πως λεμε ημιπαραμονη, ετσι ακριβως. Και 120€ η πληρης ωρα. Τι να πω, η αλλανιαρα τσιπουρα ειναι ακριβοτερη της εκτροφειου, αλλα οχι και ετσι βρε κοριτσια.
Συνεχιζοντας προς Φαληρο, εχουμε συσσωρευση στο ρευμα προς Γλυφαδα. Νεαρα με μαλλια ελαφρως ραστα (ωραιο κορμι και φατσα), ξανθια με μακρυ κατσαρο μαλλι (επισης ωραιο κορμι και φατσα), μαυρομαλλα με ευμεγεθη μπουτια, γλυκεια φατσουλα και μεσηλιξ ξαθια αχρωμη και αοσμη. Στο απεναντι ρευμα προς Αθηνα, ξανθια μπαμπατσικη καβλοφατσα, κοντη και ζουμερη, γυρω στα 30 ηλικιακα( το σκοταδι δεν βοηθα στον ακριβη προσδιορισμο). Δυστυχως και εδω ο ιδιος τιμοκαταλογος, λες και εχουν κανει σωματειο με σταθερες τιμες. Για τους εχοντες βαθειες τσεπες ειναι αξιολογες περιπτωσεις. Οι αλλοι, ας προσπερασουν με προσοχη γιατι ειναι νυχτα και οι ταχυτητες ανεβαινουν....

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλησπέρα! Ψαχνω εδω και μέρες την Αμαντα που ήταν στην παραλιακή, ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα γλυφαδα και αεροδρομιο σε ενα βενζινάδικο Shell. Ξέρει κανείς αν ασκεί ακόμα το επάγγελμα ή αν εχει στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού; Είχα πάει μαζί της το καλοκαίρι και ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.

Πολλή δυνατή τύπε έχεις δίκιο. Και για μένα είναι από τα καλύτερα. Λογικά λο΄γω εορτών μπορεί να διακοπάρει λίγο παραπάνω. Παίζουν και ιώσεις όλα μαζί. Θα έρθει πάλι λογικά. Πάντως το νέο της στέκι είναι όπως είπες εκεί στο βενζινάδικο πια και όχι στο φανάρι στην πλατειούλα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ένα SOS για όλους εδώ μέσα για να τελειώσει πλέον η ψαρίλα που κυκλοφορεί. Και κυριολεκτώ.
Στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Γλυφάδας, έβλεπα πάντα ένα κοντοπούτανο μελαχρινό, και όλο έλεγα να το πάρω αλλά πάντα ήμουν με πρόσωπο. Μοιάζει 18χρονο και το λιμπίζεσαι.

Μια μέρα λοιπόν το πετυχαίνω και λέω εδώ είμαστε. Με πάει στην καβάτζα, και με το που κατεβάζει παντελόνι μου σκάει η ψαρίλα. Νομίζω πως και η ίδια έκανε πφφφ....

Για καλή μου τύχη δεν είχα βγάλει τα καλύματα από το αμάξι (ήταν μετά το καλοκαίρι η όλη φάση) οπότε καθώς καθόταν με το μυκητιαζμένο μουνί στο κάθισμα, όλα τα υγρά θα μου το είχανε γαμήσει.

Εννοείται πως μετά έβγαλα καλλύματα και τα έπλυνα. Η μπόζωα παιδιά είχε μείνει στο κάλυμα μεχρι να πλυθούν. Τρελλή μυρωδιά.

Πραγματικά είναι πεταμένα λεφτά και κρίμα γιατί εξωτερικά την έκανα κέφι.

Daytripper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πολλή δυνατή τύπε έχεις δίκιο. Και για μένα είναι από τα καλύτερα. Λογικά λο΄γω εορτών μπορεί να διακοπάρει λίγο παραπάνω. Παίζουν και ιώσεις όλα μαζί. Θα έρθει πάλι λογικά. Πάντως το νέο της στέκι είναι όπως είπες εκεί στο βενζινάδικο πια και όχι στο φανάρι στην πλατειούλα.

Μακάρι φίλε μου. Εγω ειμαι νέος στο αθλημα και η Αμάντα ήταν η πρώτη και δεν κατάλαβα την αξία της, αφου νόμιζα ότι έτσι θα φέρονται όλες, μέχρι να πάω με καμιά 5-6 άλλες callgirls και 1 σε στούντιο και να κλαίω τα λεφτά μου.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.326
Πόντοι
736
η Αμάντα είναι κανονικά στη θέση της...
Πολύ πολύ δυνατή!!!!
Ότι καλύτερο έχω δει σε πιάτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom