curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Οκ θα βολτάρω μες στο ΣΚ!Θενξ!
Ρεύμα προς Αθήνα μετά το Cocomat (απέναντι από τη Shell) δηλαδή πάνω στο πεζοδρόμιο του ρεματος και πριν τον Σκλαβενίτη που άνοιξε πρόσφατα εντυπωσιακά ψηλή ξανθιά με δίμετρα πόδια λεπτό κωλο και βυζι μακριά ξανθά μαλλιά ωραία χαρακτηριστικά πρόσωπο 7αρι ελληνικά τα βασικά καλιζπερα 50(με τα δάχτυλα) κτλ από τις καλές new entry
Kαλημέρα συναγωνιστή..Την έχω τιμήσει εγώ 30 αμάξι και 50 ξενοδοχείο...πίπα άψογη πολύ άνω του μετρίου και αρκετά βαθιά και sloppy...παίζει και πίπα ακαπ με ένα 10αρι παραπάνω...όντως σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα...πολλά βογγητά και βρισίδια...δε χρειάζεται να αναφέρω αν αντέχει το σφυροκόπημα!!!!
Καλησπέρα! Ψαχνω εδω και μέρες την Αμαντα που ήταν στην παραλιακή, ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα γλυφαδα και αεροδρομιο σε ενα βενζινάδικο Shell. Ξέρει κανείς αν ασκεί ακόμα το επάγγελμα ή αν εχει στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού; Είχα πάει μαζί της το καλοκαίρι και ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.
Πολλή δυνατή τύπε έχεις δίκιο. Και για μένα είναι από τα καλύτερα. Λογικά λο΄γω εορτών μπορεί να διακοπάρει λίγο παραπάνω. Παίζουν και ιώσεις όλα μαζί. Θα έρθει πάλι λογικά. Πάντως το νέο της στέκι είναι όπως είπες εκεί στο βενζινάδικο πια και όχι στο φανάρι στην πλατειούλα.
η Αμάντα είναι κανονικά στη θέση της...Καλησπέρα! Ψαχνω εδω και μέρες την Αμαντα που ήταν στην παραλιακή, ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα γλυφαδα και αεροδρομιο σε ενα βενζινάδικο Shell. Ξέρει κανείς αν ασκεί ακόμα το επάγγελμα ή αν εχει στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού; Είχα πάει μαζί της το καλοκαίρι και ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.