Εχω δει νταβά με αυτοκόλλητα στο πλαι "αυτοκινητο εξυπηρετησης"
Ηταν εκει αρα για να ακούσει τα παραπόνα από τους πελάτες?...να τρεξει αμα σου χαλσει και δεν μπορείς να φέρεις την τάνα πίσω στο πόστο?
Εχω δει νταβά με αυτοκόλλητα στο πλαι "αυτοκινητο εξυπηρετησης"
Επιβεβαιώνω ειναι 3-4 μερες εκει παντα πολυ αργα πολυ μέτρια μονο για ειδικό κοινό 50+Νεα εμφανιση στο Φλοισβο ρευμα προς Πειραια... Αρκετα κιλα παραπανω, 50αρα την εκανα, ξανθια, φατσα δε μου αρεσε, ειχε ωραιο ντυσιμο ομως, τιμες τα κλασσικα.. Την στηνει λιγο μετα το συνεργειο αυτοκινητων που υπαρχει εκει, λιγο πριν τα φαναρια.. Την πετυχα χθες βραδυ κατα τις 3 περιπου..
Ηταν εκει αρα για να ακούσει τα παραπόνα από τους πελάτες?...να τρεξει αμα σου χαλσει και δεν μπορείς να φέρεις την τάνα πίσω στο πόστο?
να βαλω και εγω το λιθαρακι μου σε αυτο το forum , σας το οφειλω,Επιβεβαιώνω ειναι 3-4 μερες εκει παντα πολυ αργα πολυ μέτρια μονο για ειδικό κοινό 50+
Ευπαρουσιαστη όμορφο ντύσιμο??? Ρε φίλε που ακριβώς την είδες???να βαλω και εγω το λιθαρακι μου σε αυτο το forum , σας το οφειλω,
παρασκευη γυρω στις 4 πηρα την κυρια για το parking μιας και ηθελα μια milf εμπειρια
εντυπώσεις
Ευγενέστατη
ευπαρουσίαστη, όμορφο ντύσιμο
τιμες 30/40
ηλικία κατι λιγότερο απο 50
σωμα αρκετα καλο για την ηλικία με απίστευτο στήθος
πολλα γλυψιματα σε μπαλάκια,ρογες χωρις να ζητησω
πιπα καλη(με σκουφο)
σεξ καλο
περασα πολυ καλα και απο τις λιγες φορές που δεν έκλαψα τα λεφτα μου.
θα την ξανατιμούσα άνετα.
μιλάω πάντα λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία τηςΕυπαρουσιαστη όμορφο ντύσιμο??? Ρε φίλε που ακριβώς την είδες???
Βενζινάδικο ή λάστιχαδικό?μιλάω πάντα λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία της
δελτα φαλήρου μετά απο ενα βουλκανιζατέρ στο ρευμα προς πειραια
Την καινούρια στο Φλοισβο ΔΙΠΛΑ στην ξανθιά την πήρε κανείς???
Προσοχή τη μελαχρινή όχι την άλλη απέναντι στα λαστιχα
Δίπλα στην ξανθια
Χμμμμ Μάρκος Χοτελ που περίπου είναι? Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως καταβάλει ποια λες νομίζω όμως πως δεν είναι αυτηΤι ωρες την ειδες...Τη μονη που εχω δει διπλα στη ξανθια ειναι μια καστανη..χοντροκολα..αλβανιδα...που μιλαει καλα αγγλικα...που μια πιατσαρει εκει και αλλες μερες πιατσαρει στη λεοφωρο Αθηνων μπροστα απο το Μαρκος χοτελ...Αν λες αυτη..δεν λεει και πολλα..το μονο καλο ειναι οτι παζαρευεται ευκολα..
Χμμμμ Μάρκος Χοτελ που περίπου είναι? Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως καταβάλει ποια λες νομίζω όμως πως δεν είναι αυτη
Ήταν και το καλοκαίρι εκεί αραιά και που (στο Φλοισβο) αν ναι δεν είναι αυτη
Χτες την είδα πρώτη φορά μου Φάνηκε εμφανισιμουτσικη αλλά όχι 100 %
Βοήθα λίγο παραπάνω με την τοποθεσία... 4 απόγευμα ή πρωί; Κόστος; Ξανθιά; Μελαχροινή; Ξενοδοχείο ή parking όπως λες; Σ' ευχαριστώ.να βαλω και εγω το λιθαρακι μου σε αυτο το forum , σας το οφειλω,
παρασκευη γυρω στις 4 πηρα την κυρια για το parking μιας και ηθελα μια milf εμπειρια
εντυπώσεις
Ευγενέστατη
ευπαρουσίαστη, όμορφο ντύσιμο
τιμες 30/40
ηλικία κατι λιγότερο απο 50
σωμα αρκετα καλο για την ηλικία με απίστευτο στήθος
πολλα γλυψιματα σε μπαλάκια,ρογες χωρις να ζητησω
πιπα καλη(με σκουφο)
σεξ καλο
περασα πολυ καλα και απο τις λιγες φορές που δεν έκλαψα τα λεφτα μου.
θα την ξανατιμούσα άνετα.
Φίλε το Google maps δεν αφήνει σεξουαλθκο περιεχομενοΣε αυτο το σημειο : χτες κατα τις 4:30 το βραδυ με κατευθυνση προς γλυφαδα, στη σταση του τραμ ηταν μια ξανθια (μαλλον Αλβανιδα) λεπτη με συμπαθητικο κωλο, οχι κατι ιδιαιτερο ομως σε τιμες 30/40 (πιπα/σεξ).
Μπορει να εχει ξαναανφερθει αλλα εβαλα και το σημειο στο googlemaps να υπαρχει.