Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
και σημερα..

Συνημμένα

• χαλιμα 1gv.jpg
    χαλιμα 1gv.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Δευτερα Τριτη Τεταρτη Πεμπτη δεν ηταν κατα τα αλλα ειναι καθε μερα..Θα πανε αυριο δηλαδη (ΑΝ πανε) ΣΚ δεν πανε κατα τα αλλα πιατσα...μαλιστα
Εγώ πάντως που πέρασα το μεσημεράκι κάποια στιγμή χθες την είδα. Συμφωνώ όμως μαζί σου οτι δεν είναι πάντα εκεί.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Εγώ πάντως που πέρασα το μεσημεράκι κάποια στιγμή χθες την είδα. Συμφωνώ όμως μαζί σου οτι δεν είναι πάντα εκεί.
Μια στο τοσο παει και κανα 2ωρο..μ αυτη την εννοια παντου εχει πιατσες...και στα δελφινια στη γλυφαδα πηγαινει μια grani οποτε γουσταρει...

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Εχθες απογευμα γυρω στις 5:30 ηταν μια εκει.Συχνα - πυκνα εκει στα μαρμαρα - απεναντι απο τη βιτρινα του Μαρμαριδη - καθονται μια ή δυο κοπελλες.Ισχυει 100% αυτ που λεω , μια και περναω καθε απογευμα απο εκει αυτη την ωρα

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
Ρε φιλε πιωμενος περασες δεν πετυχες τιποτα χαχαχαχα μονο το χρωμα χαχα

ημουν λιγο αλλα τι σημασια εχει!!! Ομως, καλη αυτη? και τι κανει οταν παει πελατης? τον παει αυτη με το αμαξι της? το αφηνει και παει με του πελατη το αμαξι?

Υπαρχουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩ :P

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πριν κατι μερες ειχα ενημερωσει για τη νεα εμφανιση στη σταση μετα το ΘΕΑ... η συγκεκριμενη πλεον βρισκεται στη σταση αμεσως μετα την εισοδο στο εκθεσιακο του παλαιου αεροδρομιου, ρευμα προς Πειραια

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Εκανα μια βολτα πριν από λίγες ημέρες σε ολο το μηκος της παραλιακης. Στο κατέβασμα προς Πειραιά, συναντάς πρώτα τη Σόνια πρωην Ρουφ. Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι. Επειτα ξανθο ξεκωλιδι με σορτς ως την κωλαρα, που χορευε ρυθμικα. Επομενες παρουσιες σε στασεις πριν το αεροδρομιο, στον Μαρμαρίδη δυο θείες, πιο κατω άλλες δυο. Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι. Κατεληξα στο Μοσχατο, όπου δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου και μου αρεσει και κατεληξα με μια μιλφ που εντυπωσιαζε με την αματορ εμφανιση, αλλα απο υπηρεσιες ηταν βραστα. Οσο φτανεις λιμανι, τοσο πεφτουν οι τιμες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
ημουν λιγο αλλα τι σημασια εχει!!! Ομως, καλη αυτη? και τι κανει οταν παει πελατης? τον παει αυτη με το αμαξι της? το αφηνει και παει με του πελατη το αμαξι?

Υπαρχουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩ :P
Οφειλω να ομολογησω οτι το μελος pavlos εριξε φως στην υποθεση αν και το ρεπορταζ του ηταν ερασιτεχνικο και σιγουρα ηταν τυφλα!!!! :2funny:
Τελικως αποφασισαν πραγματι να μας κανουν τη χαρη ΜΟΝΟ μεσοβδομαδα ΟΧΙ απο τις 12:00 αλλα αργα το μεσημερι(απογευμα) και θα ειναι ΚΑΘΙΣΜΕΝΕΣ στο στενο το Μαρμαριδη ακριβως απεναντι απο την εισοδο του κατω απο τα δεντρα...
Προσβαση απο παραλια δεν γινεται (ειναι μονοδρομος)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
πριν κατι μερες ειχα ενημερωσει για τη νεα εμφανιση στη σταση μετα το ΘΕΑ... η συγκεκριμενη πλεον βρισκεται στη σταση αμεσως μετα την εισοδο στο εκθεσιακο του παλαιου αεροδρομιου, ρευμα προς Πειραια
Αν ειναι αυτη που δεν μιλαει γρι ελληνικα ειναι μπαζο
Τη στηνει μετα τις 2:30!!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Εκανα μια βολτα πριν από λίγες ημέρες σε ολο το μηκος της παραλιακης. Στο κατέβασμα προς Πειραιά, συναντάς πρώτα τη Σόνια πρωην Ρουφ. Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι. Επειτα ξανθο ξεκωλιδι με σορτς ως την κωλαρα, που χορευε ρυθμικα. Επομενες παρουσιες σε στασεις πριν το αεροδρομιο, στον Μαρμαρίδη δυο θείες, πιο κατω άλλες δυο. Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι. Κατεληξα στο Μοσχατο, όπου δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου και μου αρεσει και κατεληξα με μια μιλφ που εντυπωσιαζε με την αματορ εμφανιση, αλλα απο υπηρεσιες ηταν βραστα. Οσο φτανεις λιμανι, τοσο πεφτουν οι τιμες
"Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι"
Ρε τυπε μη γραφετε μαλακιες και παιρνετε στο κεφαλι σας κι αλλους:σου φανηκε αυτη για μπαμπατσικη;;;;Αυτη λεγεται ΧΟΝΤΡΗ εως θεοχοντρη ελεος!!!! Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ή κατι τετοιο αλλα θα ηταν καλο να γραφουμε οτι βλεπουμε...θα ξεκινησει ο αλλος απ τα Πατησια πχ να την βρει γιατι θελει πχ μια πιο τροφαντη και θα δει αυτη..
Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι
Λες μετα το σχολειο;η μελαχρινη δεν ειναι η παλια ειναι καινουρια
δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου
Ποια εννοεις;

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
"Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι"
Ρε τυπε μη γραφετε μαλακιες και παιρνετε στο κεφαλι σας κι αλλους:σου φανηκε αυτη για μπαμπατσικη;;;;Αυτη λεγεται ΧΟΝΤΡΗ εως θεοχοντρη ελεος!!!! Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ή κατι τετοιο αλλα θα ηταν καλο να γραφουμε οτι βλεπουμε...θα ξεκινησει ο αλλος απ τα Πατησια πχ να την βρει γιατι θελει πχ μια πιο τροφαντη και θα δει αυτη..
Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι
Λες μετα το σχολειο;η μελαχρινη δεν ειναι η παλια ειναι καινουρια
δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου
Ποια εννοεις;

Φίλε μου δεν γράφω μαλακίες και πρόσεχε πως εκφράζεσαι. Εδωσα αυτόν τον χαρακτηρισμό, εσύ τη λες θεόχοντρη. Ο καθένας τα βλέπει με τον δικό του τρόπο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ενημέρωσα απλά, δεν κάλεσα κανέναν να κάνει τουρ. Οταν πέρασα εγώ από το σχολείο, ήταν μια μαυρομάλλα που είναι χρόνια. Στη στάση του λεωφορείου εννοώ στο Μοσχάτο, δεν διάβασες καλά όσα έγραψα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Φίλε μου δεν γράφω μαλακίες και πρόσεχε πως εκφράζεσαι. Εδωσα αυτόν τον χαρακτηρισμό, εσύ τη λες θεόχοντρη. Ο καθένας τα βλέπει με τον δικό του τρόπο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ενημέρωσα απλά, δεν κάλεσα κανέναν να κάνει τουρ. Οταν πέρασα εγώ από το σχολείο, ήταν μια μαυρομάλλα που είναι χρόνια. Στη στάση του λεωφορείου εννοώ στο Μοσχάτο, δεν διάβασες καλά όσα έγραψα
Δεν το εγραψα να σε προσβαλω...απλα θεωρω οτι εισαι ευγενικος υπερ το δεον με τα κιλα ...οπως και να εχει εχεις δικαιο ειναι αυτη απλα εχει βαψει το μαλλι καμμια δεκαρια μερες...για το σχολειο μαλλον κανεις λαθος:οντως ειναι η ξανθια με μια μαυρομαλλα αλλα αυτη λεγεται Ατζελα κι ειναι κανα 2μηνο μονο εκει (αν και της μοιαζει)..εκτος αν ξαναεμφανιστηκε..

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν ειναι αυτη που δεν μιλαει γρι ελληνικα ειναι μπαζο
Τη στηνει μετα τις 2:30!!!!

οχι μιλουσε μια χαρα ελληνικα και ηταν κομπλε σε γενικες γραμμες, και σωμα και προσωπο... δε ξερω αν εχει και δευτερη στο σημειο γιατι δεν εχω πετυχει αλλη εκτος απο αυτη που λεω

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Νεα Αφιξη !! Στο ρευμα για Γλυφαδα στη σταση πριν την ΕΚΟ (εκει που καθοταν η Ελληνιδα Χριστινα απο Ροδο) Νεα 20 ετων αλβανο,σκυλε προσωπο αδυνατο σωμα...
τιμες 30-50...δικιμασθηκε ης την σταση του στοματικου..σχετικα καλη...

rabbit15cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Ανταπόκριση απο παραλιακή:στο ρεύμα προς Γλυφάδα πριν την εκο η κοπελα εχει κάνει τα μαλάκια της κοτσιαδακια

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Λοιπόν να δώσω κ γω τα φώτα μου:

Μόλις πέρασα από παραλιακή και τα 2 ρεύματα.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το Κρεολή είναι μια ξανθιά σχετικά ψηλούλα με μακριά πόδια και μικρό στητό βυζάκι. Δεν παίζει να είναι πάνω από 22-23. Ωραία προστυχόφατσα.

Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όπως είπε και το παλικάρι επάνω, είναι μια τύπισα κοντή με κοτσιδάκια, λεπτούλα αρκετ(στέκα φάση) αλλά από φάτσα δεν λέει πολλά.

Αυτά...προσοχή γιατί στο ΕΚΟ, υποψιάζομαι και στο Κρεολή, είναι ένας τυπάς, πιθανός νταβάς, κρυμένος στο στενό σε ένα άσπρο αυτοκίνιτο. Ήμουν πάνω στην μηχανή και βιαζόμουν για αυτό δεν σταμάτησα να ρωτήσω προγράμματα κ τιμές.

Καλά μαμίσια!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Έχεις δει νταβα να καθεται στο αυτοκίνητο με τα αλαρμ αναμμένα?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Λοιπόν να δώσω κ γω τα φώτα μου:

Μόλις πέρασα από παραλιακή και τα 2 ρεύματα.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το Κρεολή είναι μια ξανθιά σχετικά ψηλούλα με μακριά πόδια και μικρό στητό βυζάκι. Δεν παίζει να είναι πάνω από 22-23. Ωραία προστυχόφατσα.

Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όπως είπε και το παλικάρι επάνω, είναι μια τύπισα κοντή με κοτσιδάκια, λεπτούλα αρκετ(στέκα φάση) αλλά από φάτσα δεν λέει πολλά.

Αυτά...προσοχή γιατί στο ΕΚΟ, υποψιάζομαι και στο Κρεολή, είναι ένας τυπάς, πιθανός νταβάς, κρυμένος στο στενό σε ένα άσπρο αυτοκίνιτο. Ήμουν πάνω στην μηχανή και βιαζόμουν για αυτό δεν σταμάτησα να ρωτήσω προγράμματα κ τιμές.

Καλά μαμίσια!!
Φιλε είχες πιει σιγουρα να το προσεχείς χαχαχαχα...οχι και μακρια ποδια αυτη...

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νεα εμφανιση στο Φλοισβο ρευμα προς Πειραια... Αρκετα κιλα παραπανω, 50αρα την εκανα, ξανθια, φατσα δε μου αρεσε, ειχε ωραιο ντυσιμο ομως, τιμες τα κλασσικα.. Την στηνει λιγο μετα το συνεργειο αυτοκινητων που υπαρχει εκει, λιγο πριν τα φαναρια.. Την πετυχα χθες βραδυ κατα τις 3 περιπου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom