nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Εγώ πάντως που πέρασα το μεσημεράκι κάποια στιγμή χθες την είδα. Συμφωνώ όμως μαζί σου οτι δεν είναι πάντα εκεί.Δευτερα Τριτη Τεταρτη Πεμπτη δεν ηταν κατα τα αλλα ειναι καθε μερα..Θα πανε αυριο δηλαδη (ΑΝ πανε) ΣΚ δεν πανε κατα τα αλλα πιατσα...μαλιστα
Μια στο τοσο παει και κανα 2ωρο..μ αυτη την εννοια παντου εχει πιατσες...και στα δελφινια στη γλυφαδα πηγαινει μια grani οποτε γουσταρει...Εγώ πάντως που πέρασα το μεσημεράκι κάποια στιγμή χθες την είδα. Συμφωνώ όμως μαζί σου οτι δεν είναι πάντα εκεί.
Ρε φιλε πιωμενος περασες δεν πετυχες τιποτα χαχαχαχα μονο το χρωμα χαχα
Οφειλω να ομολογησω οτι το μελος pavlos εριξε φως στην υποθεση αν και το ρεπορταζ του ηταν ερασιτεχνικο και σιγουρα ηταν τυφλα!!!!ημουν λιγο αλλα τι σημασια εχει!!! Ομως, καλη αυτη? και τι κανει οταν παει πελατης? τον παει αυτη με το αμαξι της? το αφηνει και παει με του πελατη το αμαξι?
Υπαρχουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩ
Αν ειναι αυτη που δεν μιλαει γρι ελληνικα ειναι μπαζοπριν κατι μερες ειχα ενημερωσει για τη νεα εμφανιση στη σταση μετα το ΘΕΑ... η συγκεκριμενη πλεον βρισκεται στη σταση αμεσως μετα την εισοδο στο εκθεσιακο του παλαιου αεροδρομιου, ρευμα προς Πειραια
"Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι"Εκανα μια βολτα πριν από λίγες ημέρες σε ολο το μηκος της παραλιακης. Στο κατέβασμα προς Πειραιά, συναντάς πρώτα τη Σόνια πρωην Ρουφ. Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι. Επειτα ξανθο ξεκωλιδι με σορτς ως την κωλαρα, που χορευε ρυθμικα. Επομενες παρουσιες σε στασεις πριν το αεροδρομιο, στον Μαρμαρίδη δυο θείες, πιο κατω άλλες δυο. Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι. Κατεληξα στο Μοσχατο, όπου δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου και μου αρεσει και κατεληξα με μια μιλφ που εντυπωσιαζε με την αματορ εμφανιση, αλλα απο υπηρεσιες ηταν βραστα. Οσο φτανεις λιμανι, τοσο πεφτουν οι τιμες
"Μπαμπατσικη, δεν ρωτησα καν τιμες και δεν μου φανηκε ξανθο το μαλλι"
Ρε τυπε μη γραφετε μαλακιες και παιρνετε στο κεφαλι σας κι αλλους:σου φανηκε αυτη για μπαμπατσικη;;;;Αυτη λεγεται ΧΟΝΤΡΗ εως θεοχοντρη ελεος!!!! Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ή κατι τετοιο αλλα θα ηταν καλο να γραφουμε οτι βλεπουμε...θα ξεκινησει ο αλλος απ τα Πατησια πχ να την βρει γιατι θελει πχ μια πιο τροφαντη και θα δει αυτη..
Μια γνωστη ξανθια κοντή, καραφτιαγμενη αλλα αεροπιπα, μια μαυρομαλλα που ειναι χρονια ζευγαρι
Λες μετα το σχολειο;η μελαχρινη δεν ειναι η παλια ειναι καινουρια
δεν βρηκα μια ψηλη αδυνατη που ειναι στη σταση του λεωφορειου
Ποια εννοεις;
Δεν το εγραψα να σε προσβαλω...απλα θεωρω οτι εισαι ευγενικος υπερ το δεον με τα κιλα ...οπως και να εχει εχεις δικαιο ειναι αυτη απλα εχει βαψει το μαλλι καμμια δεκαρια μερες...για το σχολειο μαλλον κανεις λαθος:οντως ειναι η ξανθια με μια μαυρομαλλα αλλα αυτη λεγεται Ατζελα κι ειναι κανα 2μηνο μονο εκει (αν και της μοιαζει)..εκτος αν ξαναεμφανιστηκε..Φίλε μου δεν γράφω μαλακίες και πρόσεχε πως εκφράζεσαι. Εδωσα αυτόν τον χαρακτηρισμό, εσύ τη λες θεόχοντρη. Ο καθένας τα βλέπει με τον δικό του τρόπο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ενημέρωσα απλά, δεν κάλεσα κανέναν να κάνει τουρ. Οταν πέρασα εγώ από το σχολείο, ήταν μια μαυρομάλλα που είναι χρόνια. Στη στάση του λεωφορείου εννοώ στο Μοσχάτο, δεν διάβασες καλά όσα έγραψα
Αν ειναι αυτη που δεν μιλαει γρι ελληνικα ειναι μπαζο
Τη στηνει μετα τις 2:30!!!!
Εχω δει νταβά με αυτοκόλλητα στο πλαι "αυτοκινητο εξυπηρετησης"Έχεις δει νταβα να καθεται στο αυτοκίνητο με τα αλαρμ αναμμένα?
Φιλε είχες πιει σιγουρα να το προσεχείς χαχαχαχα...οχι και μακρια ποδια αυτη...Λοιπόν να δώσω κ γω τα φώτα μου:
Μόλις πέρασα από παραλιακή και τα 2 ρεύματα.
Στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το Κρεολή είναι μια ξανθιά σχετικά ψηλούλα με μακριά πόδια και μικρό στητό βυζάκι. Δεν παίζει να είναι πάνω από 22-23. Ωραία προστυχόφατσα.
Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όπως είπε και το παλικάρι επάνω, είναι μια τύπισα κοντή με κοτσιδάκια, λεπτούλα αρκετ(στέκα φάση) αλλά από φάτσα δεν λέει πολλά.
Αυτά...προσοχή γιατί στο ΕΚΟ, υποψιάζομαι και στο Κρεολή, είναι ένας τυπάς, πιθανός νταβάς, κρυμένος στο στενό σε ένα άσπρο αυτοκίνιτο. Ήμουν πάνω στην μηχανή και βιαζόμουν για αυτό δεν σταμάτησα να ρωτήσω προγράμματα κ τιμές.
Καλά μαμίσια!!