Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νεες εμφανισεις... Η πρωτη ειναι στο φαναρι πριν τη σταση του τραμ στον Φλοισβο, με κατευθυνση προς Γλυφαδα. Αβολο σημειο να σταματησεις. Τιμες τα κλασσικα και την εχω πετυχει την τελευταια εβδομαδα κατα τις 2 που περναω. Επεφτε φως και δε μπορεσα να δω χαρακτηριστικα αλλα απο μακρυα εδειχνε ψιλοκαλο. Η δευτερη ειναι απεναντι, ρευμα προς Πειραια, ακριβως στο πεζοφαναρο λιγο πριν την εξοδο για παλια ποσειδωνος. Δε πλησιαζει ευκολα για καποιο λογο αλλα οι τιμες επισης παιζουν στα γνωστα. Επισης κατι που ακουσα αλλα ελπιζω να ειναι μουφες.. ακουσα λοιπον οτι η κοπελα που βρισκοταν στη σταση του τραμ στη Βουλα (ρευμα προς Σουνιο) παρασυρθηκε απο αμαξι σε τροχαιο που εγινε στο σημειο. Εχει ακουσει κανεις κατι?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Νεες εμφανισεις... Η πρωτη ειναι στο φαναρι πριν τη σταση του τραμ στον Φλοισβο, με κατευθυνση προς Γλυφαδα. Αβολο σημειο να σταματησεις. Τιμες τα κλασσικα και την εχω πετυχει την τελευταια εβδομαδα κατα τις 2 που περναω. Επεφτε φως και δε μπορεσα να δω χαρακτηριστικα αλλα απο μακρυα εδειχνε ψιλοκαλο. Η δευτερη ειναι απεναντι, ρευμα προς Πειραια, ακριβως στο πεζοφαναρο λιγο πριν την εξοδο για παλια ποσειδωνος. Δε πλησιαζει ευκολα για καποιο λογο αλλα οι τιμες επισης παιζουν στα γνωστα. Επισης κατι που ακουσα αλλα ελπιζω να ειναι μουφες.. ακουσα λοιπον οτι η κοπελα που βρισκοταν στη σταση του τραμ στη Βουλα (ρευμα προς Σουνιο) παρασυρθηκε απο αμαξι σε τροχαιο που εγινε στο σημειο. Εχει ακουσει κανεις κατι?
Δεν είναι νέες εμφανίσεις είναι αρκετές εβδομάδες μετάκινούνται και λιγο πριν λίγο μετά...
Το άλλο είναι πολύ λυπηρό αν ισχυει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Προσοχη
ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ μετά το σχολείο και πριν την γνωστή ξανθιά και μελαχρινη
Μιλάω για βράδυ
Μελαχρινή ψηλή με ωραία χαρακτηριστικά νομίζω την είδα λίγο μελαμψη
Οποίος γνωρίζει ας ενηνερωσει

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Προσοχη
ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ μετά το σχολείο και πριν την γνωστή ξανθιά και μελαχρινη
Μιλάω για βράδυ
Μελαχρινή ψηλή με ωραία χαρακτηριστικά νομίζω την είδα λίγο μελαμψη
Οποίος γνωρίζει ας ενηνερωσει

Ναι οντως ειναι μελαμψη..μικρουλα και αδυνατη ...αλλα δε ρωτησα τιμες κτλ...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Έχουμε νέα από το τμχ απόψινα?

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
περασμα πριν κανα μισαωρο περιπου.. η κοπελα στη σταση του τραμ στην Βουλα εθεαθη αποψε υγιεστατη και αρτιμελης. ευτυχως ηταν μουφα αυτο που ειχε ακουστει οτι παρασυρθηκε απο οχημα στο σημειο μετα απο τροχαιο. οπως η ιδια επιβεβαιωσε ειχε γινει στο σημειο βαρυ τροχαιο αλλα δεν βρισκοταν η ιδια εκει εκεινη τη στιγμη. υπαρχουν και δυο δεντρα ξηλωμενα..

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ένα πιστόλι στο ρεύμα προς Πειραιά εκεί κοντά στο Κρεολή... μου έφυγαν τα σαγόνια, τα τιμόνια όλα.
Ήμουν με πρόσωπο και συγκρατήθηκα.

andreas power

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
26
Πόντοι
0
Είναι ένα πιστόλι στο ρεύμα προς Πειραιά εκεί κοντά στο Κρεολή... μου έφυγαν τα σαγόνια, τα τιμόνια όλα.
Ήμουν με πρόσωπο και συγκρατήθηκα.
στο ξενοδοχειο κρεολη στη γλυφαδα εννοεις?

xistikos

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
28
Πόντοι
0
Συνάδελφοι σε χτεσινή εξόρμηση στην παραλιακή για έλεγχο της προσφοράς πέρασα και από το Μοσχάτο. Παρούσες ήταν η ψηλή με την αλογοουρά η οποία στο πρόσωπο δεν βλέπεται, η ευγενική κοντούλα ξανθιά μετά το βενζινάδικο και η χοντρούλα Ξανθιά ντυμένη με σορτσάκι θεόκοντο και στενό και μπούστο που ξεχείλιζε. Όταν είχα περάσει άλλη φορά μου είχε φανεί εντελώς ανάγωγη όπως περιέγραψαν και άλλοι πριν από εμένα αλλά για κάποιο λόγο εχτές μου φάνηκε πιο προσιτή. Δεν έκανα κίνηση διότι είχε πάει αργά αλλά ήθελα να ρωτήσω αν την έχει πάρει κανείς. Μου έχει δώσει την εντύπωση πως θα σε βάλει κάτω και δεν θα σου μείνει υλικό ούτε για τον επόμενο μήνα. Αξίζει να της δωθεί ευκαιρία ή θα είναι φόλα; Αν μπορεί να δώσει τα φώτα του κάποιος.

Andy999

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2017
Like
6
Πόντοι
0
Συνάδελφοι σε χτεσινή εξόρμηση στην παραλιακή για έλεγχο της προσφοράς πέρασα και από το Μοσχάτο. Παρούσες ήταν η ψηλή με την αλογοουρά η οποία στο πρόσωπο δεν βλέπεται, η ευγενική κοντούλα ξανθιά μετά το βενζινάδικο και η χοντρούλα Ξανθιά ντυμένη με σορτσάκι θεόκοντο και στενό και μπούστο που ξεχείλιζε. Όταν είχα περάσει άλλη φορά μου είχε φανεί εντελώς ανάγωγη όπως περιέγραψαν και άλλοι πριν από εμένα αλλά για κάποιο λόγο εχτές μου φάνηκε πιο προσιτή. Δεν έκανα κίνηση διότι είχε πάει αργά αλλά ήθελα να ρωτήσω αν την έχει πάρει κανείς. Μου έχει δώσει την εντύπωση πως θα σε βάλει κάτω και δεν θα σου μείνει υλικό ούτε για τον επόμενο μήνα. Αξίζει να της δωθεί ευκαιρία ή θα είναι φόλα; Αν μπορεί να δώσει τα φώτα του κάποιος.

Kαλημέρα συναγωνιστή..Την έχω τιμήσει εγώ 30 αμάξι και 50 ξενοδοχείο...πίπα άψογη πολύ άνω του μετρίου και αρκετά βαθιά και sloppy...παίζει και πίπα ακαπ με ένα 10αρι παραπάνω...όντως σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα...πολλά βογγητά και βρισίδια...δε χρειάζεται να αναφέρω αν αντέχει το σφυροκόπημα!!!!

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε χθεσινοβραδυνο περασμα κατα τις 0:30 περιπου ειδα νεα παρουσια στο τριγωνο απεναντι απο την Μαρινα Αλιμου (απεναντι απο βενζιναδικο shell), ρευμα προς Πειραια.. πολυ καλο σωμα και ωραιο προσωπο, μελαχροινο, μετριου αναστηματος.. δε μπορεσα να σταματησω για τιμολογιο αλλα φανταζομαι παιζει στα ιδια με τις λοιπες στο σημειο..

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Σε χθεσινοβραδυνο περασμα κατα τις 0:30 περιπου ειδα νεα παρουσια στο τριγωνο απεναντι απο την Μαρινα Αλιμου (απεναντι απο βενζιναδικο shell), ρευμα προς Πειραια.. πολυ καλο σωμα και ωραιο προσωπο, μελαχροινο, μετριου αναστηματος.. δε μπορεσα να σταματησω για τιμολογιο αλλα φανταζομαι παιζει στα ιδια με τις λοιπες στο σημειο..

Παιζει να ειναι και κανα χρονο εκει...30-40-50 οι τιμες για αμαξι...ψιλοκαλο γενικα...

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει να ειναι και κανα χρονο εκει...30-40-50 οι τιμες για αμαξι...ψιλοκαλο γενικα...

δεν αναφερομαι σε αυτην που ειναι κατα κυριο λογο στο φαναρι.. εχει προστεθει τριτη κοπελα..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Στο 1ο φανάρι που αρχίζει η Μαρίνα Αλίμου ακριβώς πριν το τραμ δηλ (ρεύμα προς Γλυφάδα) ΤΏΡΑ τρία τμχ κολλητα:η 1η δεν πρόλαβα να δω αν λέει κάτι ή 3η είναι η ξανθιά του Κοκοματ στο Τροκαντερό απέναντι από τη Σελ και η 2η η ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ σπεύσατε!!!
Α ρε Τσιπρα τι μας έκανες νυχτοκαματα παλι

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Στο 1ο φανάρι που αρχίζει η Μαρίνα Αλίμου ακριβώς πριν το τραμ δηλ (ρεύμα προς Γλυφάδα) ΤΏΡΑ τρία τμχ κολλητα:η 1η δεν πρόλαβα να δω αν λέει κάτι ή 3η είναι η ξανθιά του Κοκοματ στο Τροκαντερό απέναντι από τη Σελ και η 2η η ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ σπεύσατε!!!
Α ρε Τσιπρα τι μας έκανες νυχτοκαματα παλι
Έξω από το Kitcehn Bar δλδ περίπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom