Επισκέπτης
αλλη φιλε μου...Δεν είναι σαφείς οι οδηγίες σου ούτε ρεύμα ούτε ύψος δε γράφεις
Πιο συγκεκριμένα!
Αναφέρεσαι σε κάποια που γράψαμε ή άλλη τελείως?
επειδη ειμαι νυσταγμενος θα περιγραψω αυριο με ποιο σαφεις λεπτομεριες
καλο ξημερομα
αλλη φιλε μου...Δεν είναι σαφείς οι οδηγίες σου ούτε ρεύμα ούτε ύψος δε γράφεις
Πιο συγκεκριμένα!
Αναφέρεσαι σε κάποια που γράψαμε ή άλλη τελείως?
λεωφ ποσειδωνος ,το σαββατο που περασε,μετα της 12 ηταν
εκει που ειναι ο τζιτζιφιες περιπου ,λιγο πριν φτασουμε στο σταυρος νιαρχος και στριψουμε για συγγρου
εντυπωση μου εκανε,εκανε φυσικα πως δεν με γνωριζε για δικους της λογους
ειχε δουλεψει λεωνδιου το 2012-13 ως γερμανιδα
μετα δουλευε παλι στην περιοχη δεν θυμαμαι σπιτι ομως
τελευταια φορα 2016 με 15 ευρω στο κολωνου 11 ισογειο,αυτη την φορα ως ρουμανα και εκοψε το ψεμα περι γερμανιας
το κακο ειναι οτι δεν ρωτησα τιμη
ξαναλεω ,ψηλη,καστανοξανθη,πρασινα ωραια κυκλικα ματια,μετριες υπηρεσιες οταν δουλευε μεταξουργειο
τα παιδια που εχουν αφιερωσει χρονι και χρημα για χρονια στην πιατσα ισως καταλαβουν ποια λεω.
Τζέσικα
Που ειναι αυτη ρε γιατι εχω μπερδευτει?Τζέσικα
Ποσειδωνος λιγο πριν τη ΓλυφαδαΠρυτανη Digweed, Ποσειδωνος λιγο πριν τη Γλυφαδα εχεις πετυχει ποτε μια Ρουμανα την Παολα? Πολυ καλο παιδι και περασα απιστευτα 70 η ωρα μαζι με το ξενοδοχειο, τελειωμα οπου θες. Αν ξερεις κατι θα ηθελα να την ξαναπετυχω
Το χασαμε το κορμι πατριωτη απο οτι φαινεται και εδω στα βορεια ειχε φημη περασει και γενικα σπανια συναντας τετοιο πλασμα προς τα μερη μας. Παει η Αντζελινα τςτςτςτςτςτςΔηλαδη η Αντζελινα κατεβηκε Βουλιαγμενης?
Ξύπνησες??αλλη φιλε μου...
επειδη ειμαι νυσταγμενος θα περιγραψω αυριο με ποιο σαφεις λεπτομεριες
καλο ξημερομα
Άμα θέλει να την πιάσουμε γκόμενά πρώτα να μας πει ποια εστιατόρια της αρέσουν, ποια club κτλΌντως βγάζει μια ξινίλα αν δεν σε ξέρει
Χαχαχαχ σωστός nickpie2008! Πες τααα!Άμα θέλει να την πιάσουμε γκόμενά πρώτα να μας πει ποια εστιατόρια της αρέσουν, ποια club κτλ