Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

grman39

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2015
Like
148
Πόντοι
1
Νομίζω θα τιμηθεί σύντομα,,μέτρησα πάντως αρκετές απόψε,,, πρέπει να παιζαν καμιά δεκαριά τουλάχιστον στο ρεύμα προς Πειραιά,, ίσως κ παραπανω

Καλησπέρα η συγκεκριμένη που λες λέγεται Βίκυ και εκτός από κωλαρα έχει και βυζαρες. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα πιο δυνατά τεμάχια στην παραλιακή.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Καλησπέρα η συγκεκριμένη που λες λέγεται Βίκυ και εκτός από κωλαρα έχει και βυζαρες. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα πιο δυνατά τεμάχια στην παραλιακή.
Ισχυει
Διευκρινηση:η λέξη κωλαρα στη συγκεκριμένη περίπτωση χρήσιμοποιειται κυριολεκτικως από τον φίλο κι όχι όπως όλοι εδώ μέσα μόλις δουν κάμμια με κωλο πλατφόρμα τριαξονικου αμέσως την βαφτίζουν κωλαρα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Ποιο φανάρι λέτε ρε μ*γκες?  :2funny:

lathpan1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Παιδια ηταν σημερα στου Μαρμαρυδι το στενο δυο ξανθες κατα τις 2 ηταν σκετη καυλα με πολυ σεξυ ντισιμο δεν ρωτησα ομως γιατι βιαζομουν λογο δουλειας πρεπει να ειναι πολυ δυνατα

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Επειδή η σωστή ενημέρωση γίνεται με το σταγονόμετρο έχουμε και λέμε στο γνωστό στενό του cocomat  από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα υπάρχουν δύο στάνταρ. Η μία είναι η Σάρα και η άλλη είναι η Βίκυ. Η πρώτη είναι Αλβανίδα 35 ετών με πολύ ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα αλλά με λίγο κοιλίτσα και παίρνει περίπου 60 ευρώ μέσα και το ξενοδοχείο. Οπότε είναι μία πολύ καλή επιλογή. Η δεύτερη είναι Ελληνίδα στα 55++ με ότι αυτό συνεπάγεται στο σώμα της. Ζητάει περίπου 80 με το ξενοδοχείο και είναι ή για ηλικιωμένους ή για μερακλήδες. Και οι δυο είναι πολύ επικοινωνιακές και ευχάριστες, ενώ τουλάχιστον για αυτές τις δύο είναι πάντα πεντακάθαρες. Όπως ανέφερα είναι πάντα εκεί , εάν δεν είναι στο σημείο 2 πράγματα συμβαίνουν. Η είναι με πελάτη ή τις έχει μαζέψει η αστυνομία
Κατά περιόδους έρχονται μία δύο ακόμα συμπαθητικές ομολογουμένως ώριμες παρουσίες αλλά έχουν τιμοκατάλογο βραδινής βάρδιας και για αυτό δεν έχουν προτιμηθεί….   
Ρε παιδιά περνάω απο το cocomat (αν μιλάμε για το cocomat μετά την Αμφιθέας πηγαίνοντας προς Πειραια) τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την ημέρα και σε διάφορες ώρες.
Δεν έχω πετύχει ποτέ καμμία (τόσο γκαντέμης πια???)
Όταν λέμε στενό που ακριβώς εννοούμε??

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Χθεσινή βόλτα παραλιακά στο ρεύμαγια βούλα 2 κομμάτια μία μπαμπατσικι καστανή και λίγο ποιό κάτω καστανοξανθη δυνατό πολι 30 κλαρίνο 40 σεχ στο αυτοκίνητο.στο ρεύμα πρως αθηνα τίποτα τα κλασικά αρκετά ποιόκατω κοντά στον αλιμο ξανθιά αλβανιδα με πολλά πιασιματα και βυζαρεσ κολαρα 30 κλαρίνοκαι 40 σεχ πολύ καλό κλαρίνο όλα μέσα δεν έχει μη και μαλακιεσ δέχεται δάκτυλο παντού και στων αγώνα με τους συμμετοχή

grman39

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2015
Like
148
Πόντοι
1
Ρε παιδιά περνάω απο το cocomat (αν μιλάμε για το cocomat μετά την Αμφιθέας πηγαίνοντας προς Πειραια) τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την ημέρα και σε διάφορες ώρες.
Δεν έχω πετύχει ποτέ καμμία (τόσο γκαντέμης πια???)
Όταν λέμε στενό που ακριβώς εννοούμε??

Στο στενό του Μαρμαρίδη. Όπως έρχεσαι από Γλυφάδα για Πειραιά περνάς την Αλίμου και είναι στο επόμενο στενό μετά τα MIKEL.
Συνήθως είναι από 1200 το πρωί μέχρι απόγευμα 1700-1800.
Στο COCOMAT έχει μόνο το βράδυ μετά τις 2200 μέχρι 0300-0400.

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Στο στενό του Μαρμαρίδη. Όπως έρχεσαι από Γλυφάδα για Πειραιά περνάς την Αλίμου και είναι στο επόμενο στενό μετά τα MIKEL.
Συνήθως είναι από 1200 το πρωί μέχρι απόγευμα 1700-1800.
Στο COCOMAT έχει μόνο το βράδυ μετά τις 2200 μέχρι 0300-0400.

Aαααα τώρα μάλιστα
Είχα μπερδευτεί λίγο όπως τα έγραφαν οι συναγωνιστές.
Αυτές στο Μαρμαρίδη τις έχω δει.
Στο κοκοματ έψαχνα μεσημέρι αφού έτσι είχα καταλάβει από τα σχόλια .
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Καλησπερα χθες βραδυ ηταν ενα ωραιο μωρο πριν στρίψουμε για βουλιαγμένης στο ρευμα για πειραια μεσα σε ενα ασιμη ματιζ θελει 70 ευρω συν το δωματιο εχουν ξεφυγει πιστευω και λιγο ποιο κατω μετα του μαρμαριδη στο στενο μεσα σε ενα μαυρο πολο νομιζω μια 55 πιστευω εσχως για τα γουστα μου και θρλει 50 συν δωματιο δεν παμε καθολου καλαααα

droy2

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Στο όρθιο σε κανένα στενό παίζει να κάνουν τίποτα (ειδικά αυτές χαμηλά Τζιτζιφιες κλπ) ή να μην ρωτάω καν?

Alejstr8

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Πριν από λίγο γύρο στη 1:00 στο ρεύμα προς αθηνα στο τριγωνάκι πριν το φανάρι στο καλαμάκι (shell) δυο τεμάχια ένα κοκκινομαλλικο Μπαμπάτσικος με κολαρα και μεγάλη χαράδρα, κ ένα αδύνατο ξανθό ανατολικής προέλευσης . Πιο κατω στο Φλοίσβο και ρεύμα προς Γλυφάδα ξανθιά με ωραίο κορμί . Δεν μπορούσα να σταματήσω όμως για περαιτέρω πληροφοριες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
ΝΕΑ άφιξη στην παραλιακη
Όταν λέμε ΝΕΑ εννοούμε ΝΕΑ γι αυτό μην αρχίσετε τις μαλακιες "εκεί είναι καιρό" κτλ γιατί είναι ΝΕΑ λεμε
Πιο συγκεκριμενα:
Ρεύμα προς Αθήνα ΜΕΤΆ τα Μαρμαριδη κτλ και μετά τα σχολεία εκεί που αράζει μια ξανθιά με μακρύ ίσο μαλλί (και παλιότερα μια μελαχρινή) τώρα κάτω από το μετάσχηματιστη της ΔΕΗ αράζει μια μελαχρινή μετρίου ανάστηματος εμφανίσιμη (σχετικά) αν και νομίζω έχει μυτη, με σχετικά καλό σώμα (δυστυχώς) φόραγε τζιν
Αυτα

tilegrfos111

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Κυριακή απόγευμα γύρω στις 17:20 το στενό του Μαρμαρίδη ήταν μια ξανθιά milf. Καθόταν πάνω σε κάτι εφημερίδες, αλλά είχε πιάσει κουβέντα με έναν παππού, οπότε ντράπηκα να πάω να ρωτήσω.

tilegrfos111

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
ΝΕΑ άφιξη στην παραλιακη
Όταν λέμε ΝΕΑ εννοούμε ΝΕΑ γι αυτό μην αρχίσετε τις μαλακιες "εκεί είναι καιρό" κτλ γιατί είναι ΝΕΑ λεμε
Πιο συγκεκριμενα:
Ρεύμα προς Αθήνα ΜΕΤΆ τα Μαρμαριδη κτλ και μετά τα σχολεία εκεί που αράζει μια ξανθιά με μακρύ ίσο μαλλί (και παλιότερα μια μελαχρινή) τώρα κάτω από το μετάσχηματιστη της ΔΕΗ αράζει μια μελαχρινή μετρίου ανάστηματος εμφανίσιμη (σχετικά) αν και νομίζω έχει μυτη, με σχετικά καλό σώμα (δυστυχώς) φόραγε τζιν
Αυτα

Ποιες ώρες?

tilegrfos111

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Την πήρα την κοπέλα που λέει ο nickpie2008.
Πολύ καθαρή, ωραίο σώμα για τα γούστα μου. Ωραίο τυπάκι. Πίπα με καπότα και μετά γαμησάκι και τελειώμα μέσα της. Επειδή ήμουν κουρασμένος την άφησα εκείνη από πάνω. Δεν ξέρω αν μπορώ πω τιμή. Αν επιτρέπεται να το συμπληρώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom