kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Μπανιστηρι φαση τυπε και γεροντια που μαλακιζονται ολη μερατι φαση παιζει εκει?
Μπανιστηρι φαση τυπε και γεροντια που μαλακιζονται ολη μερατι φαση παιζει εκει?
Νοτιοδυτικα να κινηθεις τυπε και να εχεις τον κωλο σου σε ετοιμοτητα να τον αρπαξει.όταν επισκέπτομαι το Κινέτα για πρώτη φορά, ποιο τμήμα να επισκεφτώ για να βρω φάση;
"να εχεις τον κωλο σου σε ετοιμοτητα να τον αρπαξει". Θέλω κι εγώ!Νοτιοδυτικα να κινηθεις τυπε και να εχεις τον κωλο σου σε ετοιμοτητα να τον αρπαξει.
Τυπε στους γυμνιστες συνηθως μαζευουν και κατι, στους μ@λακες με τα μαγιω γινεται χαμος. ΣΚ γενικα μαζευεται πολυς κοσμος και δεν λεει, εκτος αν σκασεις μυτη αργα.Αφου κανεις δεν εχει θα πω εγω που μετα απο πολυ καιρο την επισκεφτηκα !! αρχικα διαφορα ζευγαρια μεταξυ καλυβας και σπιτιου απο πισω απο τα βραχια μεχρι το σχοινι μονο γκευ !! αραξα μετα την καλυβα πιο μακρυα απο τα ζευγαρια για να μην ενοχλησω ! εφυγα 9,30 αλλα τα πιο πολλα ζευγαρια την ειχαν κανει ! ενα εμεινε οπου οταν εφυγα να παω μια βολτα μεχρι το σχοινι και πιο κατω , εκει πετυχα δυο γκευ να αλλοιλοπιπωνονται, γυρισα και το βρηκα στην ιδια θεση το ιδιο αδιαφορο με 2 3 μπακουρους να περιμενουν να παρουν ματι καμια πιπα !! ΥΓ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!
και στους γυμνιστες εχει μπολικα σκουπιδια !! εσυ πες μας που χαθηκες που ησουν?Τυπε στους γυμνιστες συνηθως μαζευουν και κατι, στους μ@λακες με τα μαγιω γινεται χαμος. ΣΚ γενικα μαζευεται πολυς κοσμος και δεν λεει, εκτος αν σκασεις μυτη αργα.
Το ζευγαρι που λες που καθοταν τυπε; Αξιζε;Αφου κανεις δεν εχει θα πω εγω που μετα απο πολυ καιρο την επισκεφτηκα !! αρχικα διαφορα ζευγαρια μεταξυ καλυβας και σπιτιου απο πισω απο τα βραχια μεχρι το σχοινι μονο γκευ !! αραξα μετα την καλυβα πιο μακρυα απο τα ζευγαρια για να μην ενοχλησω ! εφυγα 9,30 αλλα τα πιο πολλα ζευγαρια την ειχαν κανει ! ενα εμεινε οπου οταν εφυγα να παω μια βολτα μεχρι το σχοινι και πιο κατω , εκει πετυχα δυο γκευ να αλλοιλοπιπωνονται, γυρισα και το βρηκα στην ιδια θεση το ιδιο αδιαφορο με 2 3 μπακουρους να περιμενουν να παρουν ματι καμια πιπα !! ΥΓ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!
Τυπε μηπως ηταν γυφτισσες?? γιατι ειναι η περιοδος που πλενονται πακετο με τα ρουχα τους.Βλέπω ότι αρχίζουν και μαζεύονται μαύρες στην παραλία της κινέτας με τα βυζάκια τους έξω.
Ξέρουμε τίποτα ?
Σαββατοκύριακο; Γιατί καθημερινή δεν έχω δει.... Στη γνωστή παραλία ή στη κανονική;Βλέπω ότι αρχίζουν και μαζεύονται μαύρες στην παραλία της κινέτας με τα βυζάκια τους έξω.
Ξέρουμε τίποτα ?
Καλη φαση τυπε να σπρωξεις μαυρη παραλιακα.Το βραδι θυμαμαι ειναι τερμα σκοταδι στων γυμνιστων, προσεχε μονο μη χαθειτε.Μέγαρα μένω. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι ο γύφτος. Μαύρες τουρίστριες λογικά που θα μένουν σε κανα ξενοδοχείο εκεί.
Μαύρες όπως είχαμε κάποτε στη Σωκράτους αλλά σε ποιό καλύτερη φάση σε θέμα ρούχων
ΣωστηηηηΈνα γνήσιο αρσενικό, έχει δικαίωμα να βρίζει και να μιλαει χυδαία και αλητικά μόνο στην διάρκεια του σεξ, γνώμη μου. Όταν τελειώσει το πανηγύρι, πρέπει να είναι κύριος με όλη την σημασία της λέξης.
Εγώ μύστη συνάδελφε πάω για ψάρεμα εκεί με το καλάμι ψαρέματος και με φωνάζουν Χαλάστρα η ηδονοβλεψίες γιατί δεν πατάει κάνεις και έχω κάνει 30 μπάνιαΣημερα εμαθα απο μυστη οτι ειχε ωραιο κοσμο στην παραλια, οποιος συναγωνιστης ηταν εκει και ξερει λεπτομερειες ας ενημερωσει.