Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 554K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

G_M swing c4c

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
emeis pigame tn kuriaki me tn dikia mou to mesimeraki k gamithikame vrikame kenan papou me mia psolara k tn epaize

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Ρε σεις, παίζει φάση και χειμώνα στην παραλία...αν έχει ήλιο, όλο και κάτι θα σφυρίξει...!

petsa85

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ξεκίνησαν τα γυμνά μπάνια ??

kauliaris77

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
θα παει καποιος στην παραλια? θα παω κατα της 13.00-14.00 και θα ηθελα παρεα...

kauliaris77

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Εγω ειμαι στη παραλια. Οποιος ερθει ας στειλει. Μεχρι τις 6 θα ειμαι εδω

sexymind49

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
ekei imoun prin ligo.....krima, tha piname cafe..tha pao pali ekei kata tis 11

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Εχουμε κανα νεο τι γινεται ??Μαζευει κοσμο?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εχουμε κανα νεο τι γινεται ??Μαζευει κοσμο?
ημουν την τεταρτη στην αρχη πριν τα βραχια αρκετά ζευγάρια γυμνά μετριου εμφάνισης και αντρες μονοι αρκετή κίνηση προς τα βραχια και ετά τις 7 τωρα τι παιζει δεν ξερω δεν πήγα εκεί

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Την περασμένη Κυριακή μετά το μεσημέρι, διαπίστωσα κι εγώ 3-4 ζευγάρια πολύ πριν τα βράχια, σε συνέχεια με τον υπόλοιπο κόσμο, να τα έχουν βγάλει όλα και να είναι άνετοι δίχως να υπάρχει θέμα ακόμη και με τα παιδιά που ήταν παραδίπλα με οικογένειες με μαγιώ.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Την περασμένη Κυριακή μετά το μεσημέρι, διαπίστωσα κι εγώ 3-4 ζευγάρια πολύ πριν τα βράχια, σε συνέχεια με τον υπόλοιπο κόσμο, να τα έχουν βγάλει όλα και να είναι άνετοι δίχως να υπάρχει θέμα ακόμη και με τα παιδιά που ήταν παραδίπλα με οικογένειες με μαγιώ.
ναι έχει πάντα εκεί χωρίς προβλήματα μετά τα βράχια πιο πολύ άντρες βλέπω δεν ξέρω αν γίνεται και παιχνιδι

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
ναι έχει πάντα εκεί χωρίς προβλήματα μετά τα βράχια πιο πολύ άντρες βλέπω δεν ξέρω αν γίνεται και παιχνιδι
Μετά τα βράχια είχε και ζευγάρια αλλά ήσυχα μου φάνηκαν τα πράματα. Συνήθως παιχνίδι γίνεται αργά που πέφτει λίγο το φως. Εάν δεις ζευγάρι-ια να παραμένουν έως αργά, να είσαι σίγουρος ότι πάει να παιχτεί φάση...

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
πηγα σημερα για πρωτη φφορα εκει,κατεβηκα απο τα βραχυα στο πλαι και αραξα και κοιτουσα τι παιζει δεν κατεβηκα κατω ειχε αρκετο κοσμο και πηγα στα βραχυα μονος με  σκοπο να με πλησιασει καπιος απο αυτους που με ειδαν με πλησιασαν 2 αντρες φανερα καυλωμενοι αλλα δεν εγινε κατι γιατι ντρεπομουν παρα πολυ μονος και πρωτη φορα πηρα μια γευση καλη για πρωτη φορα και θα ξαναπαω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom