jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
την παλευετε ρε; εχει χειμωνιασει, τί περιμενετε να βρειτε;;;
Τα καλοκαιρινά μπάνια τελειώνουν στο τέλος κάθε Νοεμβρίου.
την παλευετε ρε; εχει χειμωνιασει, τί περιμενετε να βρειτε;;;
emeis pigame tn kuriaki me tn dikia mou to mesimeraki k gamithikame vrikame kenan papou me mia psolara k tn epaize
Ρε σεις, παίζει φάση και χειμώνα στην παραλία...αν έχει ήλιο, όλο και κάτι θα σφυρίξει...!
τυπε μας δουλευεις? -2 εχει εξω
Ξεκίνησαν τα γυμνά μπάνια ??
Θα παει κανεις την Δευτερα 5/6?
αργία του Αγίου Πνεύματος μάγκα!Δευτέρα = καθημερινη.
Εχεο η Κινετα κόσμο τις καθημερινές καυλιαρη77?
ημουν την τεταρτη στην αρχη πριν τα βραχια αρκετά ζευγάρια γυμνά μετριου εμφάνισης και αντρες μονοι αρκετή κίνηση προς τα βραχια και ετά τις 7 τωρα τι παιζει δεν ξερω δεν πήγα εκείΕχουμε κανα νεο τι γινεται ??Μαζευει κοσμο?
ναι έχει πάντα εκεί χωρίς προβλήματα μετά τα βράχια πιο πολύ άντρες βλέπω δεν ξέρω αν γίνεται και παιχνιδιΤην περασμένη Κυριακή μετά το μεσημέρι, διαπίστωσα κι εγώ 3-4 ζευγάρια πολύ πριν τα βράχια, σε συνέχεια με τον υπόλοιπο κόσμο, να τα έχουν βγάλει όλα και να είναι άνετοι δίχως να υπάρχει θέμα ακόμη και με τα παιδιά που ήταν παραδίπλα με οικογένειες με μαγιώ.
Μετά τα βράχια είχε και ζευγάρια αλλά ήσυχα μου φάνηκαν τα πράματα. Συνήθως παιχνίδι γίνεται αργά που πέφτει λίγο το φως. Εάν δεις ζευγάρι-ια να παραμένουν έως αργά, να είσαι σίγουρος ότι πάει να παιχτεί φάση...ναι έχει πάντα εκεί χωρίς προβλήματα μετά τα βράχια πιο πολύ άντρες βλέπω δεν ξέρω αν γίνεται και παιχνιδι