Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 554K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristaras16

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
savato proei pedes na kanoume to mpanaki mas na rixoume ta xisimata mas apeleftheromeni kai aneti :)  :cum: :cum: :cum: :cum:

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Εμείς τελικά γυρισαμε απο Κινέτα χωρίς τίποτα απο παιχνιδι.αναζητούμε πλεον εδώ περιπετειες.μονο ωραίοι με μεγαλο εργαλείο παιδια μονο για το μωρο μου

meteor

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στην διαθεση σου τα εχουμε ξαναπει!

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
Εμείς τελικά γυρισαμε απο Κινέτα χωρίς τίποτα απο παιχνιδι.αναζητούμε πλεον εδώ περιπετειες.μονο ωραίοι με μεγαλο εργαλείο παιδια μονο για το μωρο μου
νικο πως μπορω να σου στειλω το τηλεφωνο μου?προσπαθω σε μηνυμα αλλα μου λεει πως δεν μπορω!

xristaras16

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalispera pedes pigame me tin dikia mou stin paralia afti gia mpanio kaulosame ligo pezame alla distixos oi an8ropoi einai ston kosmo tous xaxaxa den 3ero kaneis re pedi mou na er8ei na katsei na pei kalispera kati re c ... tha sas fame?????????? xaxaxaxaxaxa eleos!

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
2 μερες η απαντηση μου περιμενει εγκριση...φοβερο το site

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21

kauliaris77

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Πολλα τα ζευγαρια σημερα στην παραλια, στο πρωτο κομματι της παραλιας γυμνιστων ηταν 4 ζευγαρια , τα 2 στην γνωστη πλεον θεση που βλεπω να καθονται ζευγαρια.

Εγω πηγα με ενα μιλφακι στο δευτερο κομματι οπου καναμε παιχνιδι αν και ειχαμε αδιακριτα βλεματα απο ματακιδες κατι που μας ξενερωσε πολυ.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Πολλα τα ζευγαρια σημερα στην παραλια, στο πρωτο κομματι της παραλιας γυμνιστων ηταν 4 ζευγαρια , τα 2 στην γνωστη πλεον θεση που βλεπω να καθονται ζευγαρια.

Εγω πηγα με ενα μιλφακι στο δευτερο κομματι οπου καναμε παιχνιδι αν και ειχαμε αδιακριτα βλεματα απο ματακιδες κατι που μας ξενερωσε πολυ.
τυπε αφου σε ξενερωσε το ματι γιατι πηγατε εκει κ οχι καπου απομερα?Εκτος αν θελατε να γινει παιχνιδι  :s&m_1: :s&m_2:

kauliaris77

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
εμεις απομερα ημασταν, οι αλλοι ηρθαν μετα... παντως ηταν πολυ ωραια αν εξαιρεσεις την ξεναρα που σε κοιτανε

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
εμεις απομερα ημασταν, οι αλλοι ηρθαν μετα... παντως ηταν πολυ ωραια αν εξαιρεσεις την ξεναρα που σε κοιτανε
τυπε οταν κανεις public γαμησια παιζουν αυτα!Εγω αν καταλαβω κατι τετοιο την κανω...

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
μερες μυστες μου,
σκεφτομαι να επισκεφτω την εν λογο παραλια για μπανακι στην αρχη και κατα δευτερον λογο αν προκυψει κατι, λογικα λογο εργασιας θα παω σ/κ, πιστευετε οτι ειναι καλυτερα τις καθημερινες και γενικα τι ωρες ειναι καλες;
επισης αν καταλαβα καλα το πρωτο κομματι της παραλιας εχει ζευγαρακια και λιγο πιο στρ8 φαση και καθως συνεχιζει γινετε λιγο πιο γκει η κατασταση;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
σήμερα πάντως απο μουνι δεν ειχε κατι ενδιαφερον

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα παιδιά τώρα που αραιωσε ο κόσμος έχουμε τίποτα ενδιαφέρον? Πήγα Παρασκευή αλλά είχε μόνο 1 ντροπαλο νεαρό ζευγάρι στην αρχή και μετά 2-3 τύπους Κυριακή θα δοκιμάσω πάλι  την τύχη μου

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εγω παντως που περασα κατά τις 3 ... δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ ...
στη μεση περιπου ενας τυπος με ρουχα ... εσυ ησουν ?

χι χι χι

δες ποια ημερομηνία το είχα γράψει και μια και πήγες σήμερα πες μας τι είδες

Επισκέπτης
πέρασα κι εγώ εχθές με το  :pipa3: γεωτρύπανο στο χέρι έμεινα όμως.....ψυχή δεν υπήρχε

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
την παλευετε ρε; εχει χειμωνιασει, τί περιμενετε να βρειτε;;;

Stories

Νέο!

Stories