Καραστρέιτ!
αυτά είναι μας έφτιαξες! ελπίζω να έχει κόσμο σήμερα
Καραστρέιτ!
Νομίζω σπάνια θα πετύχεις στρέιτ φάση. Το πιθανότερο είναι να στην πέφτουν καβλωμενοι gay. Όπως και στα τσοντοσινεμα.αυτά είναι μας έφτιαξες! ελπίζω να έχει κόσμο σήμερα
Νομίζω σπάνια θα πετύχεις στρέιτ φάση. Το πιθανότερο είναι να στην πέφτουν καβλωμενοι gay. Όπως και στα τσοντοσινεμα.
Και εγώ δεν έχω ξανακάνει και ψήνομαι και εγώ. Αλλά εάν είναι να πάω και να δω μόνο gay και καμία πορνοδοτρα, καλύτερα να πάω σε κανονική.Δεν έχω ξανακάνει γυμνισμό, λέω να πάω για την εμπειρία και άμα παίξει στρέιτ φάση ακόμα καλύτερα. Τώρα αυτό που λες όντως είναι ένα θέμα.
Και εγώ δεν έχω ξανακάνει και ψήνομαι και εγώ. Αλλά εάν είναι να πάω και να δω μόνο gay και καμία πορνοδοτρα, καλύτερα να πάω σε κανονική.
Δυστυχώς δεν είμαστε απελευθερωμένοι σαν λαός. Τι καλά που θα ήταν να υπήρχαν έστω μικτές φασεις με πουτανακια, ζευγαρια, 50ρες και ας υπήρχαν και gay.
παιδια τι παιχτηκε χθες μετα το σουρουπο...ημουν χθες εκει με μια πιτσιρικα αλλα δεν την κοβω να ξαναρχεται
Νομίζω σπάνια θα πετύχεις στρέιτ φάση. Το πιθανότερο είναι να στην πέφτουν καβλωμενοι gay. Όπως και στα τσοντοσινεμα.
τυπε κατι τετοιο νομιζω και εγω πως παιζει μονο γκεη που θα ζαλιζουν
ο cretan_nudist λέει παίχτηκε καραστρέιτ...τι να πω.
Εγώ λέω να πάω σήμερα αλλά θα ήθελα να έχω παρέα για να μην έχω το άγχος του πεσίματος απο γκέι.
μα αμα πας με παρεα τυπε οι στρεητ θα σε δουν σαν γκεη!
μετα μαζεψε 4 ζευγαρια.. Ημουν απο τις 14 εως τις 20.00.
σε καποια φαση η ξανθια πηδιοταν με τον αλλον αλλα οταν πηγε καποιος κοντα, το κοψανε.
γενικα τα ζευγαρια μαζευτηκαν το ενα κοντα στο αλλο αλλα δεν επαιξε τιποτα. φενοντουσαν πιο πολυ αματουρια φαση, γιατι οι τυποι ηταν γυμνοι και αυτες με το ζορι βγαζανε τα ρουχα
Κατά τις 9 παρά παιχτηκε πιπούλα και απο το πιπινάκι που ήταν με το μπικίνι νωρίτερα. Και δε της το ´χα. Αργότερα τα πέταξε όλα.
Ένα πολύ κοντό πιπινάκι, με μαύρο στράπλες μπικίνι.πιο πιπινακι τι μαγιο φορουσε?
Κάθονταν πριν τα 2 ζευγάρια με τις ξανθές.
ρε τυπε ολοι οσοι πανε λενε για ζομπια γκεη που τους σπανε τα νευρα και εσεις με το που πηγατε ειχε τοσα πολλα;
κατι δεν παει καλα!
Μαλλον δε μιλάμε για την δια παραλία. Εσυ ισως αναφέρεσαι για την παραλία κατω απο την Κακιά Σκάλα.