Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 554K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
αυτά είναι μας έφτιαξες! ελπίζω να έχει κόσμο σήμερα
Νομίζω σπάνια θα πετύχεις στρέιτ φάση. Το πιθανότερο είναι να στην πέφτουν καβλωμενοι gay. Όπως και στα τσοντοσινεμα.

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
Νομίζω σπάνια θα πετύχεις στρέιτ φάση. Το πιθανότερο είναι να στην πέφτουν καβλωμενοι gay. Όπως και στα τσοντοσινεμα.

Δεν έχω ξανακάνει γυμνισμό, λέω να πάω για την εμπειρία και άμα παίξει στρέιτ φάση ακόμα καλύτερα. Τώρα αυτό που λες όντως είναι ένα θέμα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δεν έχω ξανακάνει γυμνισμό, λέω να πάω για την εμπειρία και άμα παίξει στρέιτ φάση ακόμα καλύτερα. Τώρα αυτό που λες όντως είναι ένα θέμα.
Και εγώ δεν έχω ξανακάνει και ψήνομαι και εγώ. Αλλά εάν είναι να πάω και να δω μόνο gay και καμία πορνοδοτρα, καλύτερα να πάω σε κανονική.

Δυστυχώς δεν είμαστε απελευθερωμένοι σαν λαός. Τι καλά που θα ήταν να υπήρχαν έστω μικτές φασεις με πουτανακια, ζευγαρια, 50ρες και ας υπήρχαν και gay.

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
Και εγώ δεν έχω ξανακάνει και ψήνομαι και εγώ. Αλλά εάν είναι να πάω και να δω μόνο gay και καμία πορνοδοτρα, καλύτερα να πάω σε κανονική.

Δυστυχώς δεν είμαστε απελευθερωμένοι σαν λαός. Τι καλά που θα ήταν να υπήρχαν έστω μικτές φασεις με πουτανακια, ζευγαρια, 50ρες και ας υπήρχαν και gay.

Σου έστειλα pm

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.362
Πόντοι
440
παιδια τι παιχτηκε χθες μετα το σουρουπο...ημουν χθες εκει με μια πιτσιρικα αλλα δεν την κοβω να ξαναρχεται

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

τυπε κατι τετοιο νομιζω και εγω πως παιζει μονο γκεη που θα ζαλιζουν

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
τυπε κατι τετοιο νομιζω και εγω πως παιζει μονο γκεη που θα ζαλιζουν

ο cretan_nudist λέει παίχτηκε καραστρέιτ...τι να πω.

Εγώ λέω να πάω σήμερα αλλά θα ήθελα να έχω παρέα για να μην έχω το άγχος του πεσίματος απο γκέι.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
ο cretan_nudist λέει παίχτηκε καραστρέιτ...τι να πω.

Εγώ λέω να πάω σήμερα αλλά θα ήθελα να έχω παρέα για να μην έχω το άγχος του πεσίματος απο γκέι.

μα αμα πας με παρεα τυπε οι στρεητ θα σε δουν σαν γκεη!

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
μα αμα πας με παρεα τυπε οι στρεητ θα σε δουν σαν γκεη!

Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστών και δεν ξέρω πως είναι, αλλά υποθέτω οτι αν καθόμαστε νορμάλ όπως σε όλες τις παραλίες και δεν πλατσουρίζουμε ή αγγιζόμαστε σαν γκέηδες, δεν νομίζω να με δουν σαν γκέη.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
μετα μαζεψε 4 ζευγαρια.. Ημουν απο τις 14 εως τις 20.00.
σε καποια φαση η ξανθια πηδιοταν με τον αλλον αλλα οταν πηγε καποιος κοντα, το κοψανε.
γενικα τα ζευγαρια μαζευτηκαν το ενα κοντα στο αλλο αλλα δεν επαιξε τιποτα. φενοντουσαν πιο πολυ αματουρια φαση, γιατι οι τυποι ηταν γυμνοι και αυτες με το ζορι βγαζανε τα ρουχα

Τη φάση την είδα κι εγώ αλλά αυτό δεν ήταν ούτε καν η προθέρμανση. Πάντως εγώ έφυγα με τα πολλά γύρω στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Κατά τις 9 παρά παιχτηκε πιπούλα και απο το πιπινάκι που ήταν με το μπικίνι νωρίτερα. Και δε της το ´χα. Αργότερα τα πέταξε όλα.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Κάθονταν πριν τα 2 ζευγάρια με τις ξανθές.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Κάθονταν πριν τα 2 ζευγάρια με τις ξανθές.

ρε τυπε ολοι οσοι πανε λενε για ζομπια γκεη που τους σπανε τα νευρα και εσεις με το που πηγατε ειχε τοσα πολλα;
κατι δεν παει καλα!

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
ρε τυπε ολοι οσοι πανε λενε για ζομπια γκεη που τους σπανε τα νευρα και εσεις με το που πηγατε ειχε τοσα πολλα;
κατι δεν παει καλα!

Μαλλον δε μιλάμε για την δια παραλία. Εσυ ισως αναφέρεσαι για την παραλία κατω απο την Κακιά Σκάλα.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Μαλλον δε μιλάμε για την δια παραλία. Εσυ ισως αναφέρεσαι για την παραλία κατω απο την Κακιά Σκάλα.

οχι αναφερομαι στην κινετα
οπου πριν μερικα χρονια γινοταν γκεη παρτυ
οπου σε ολα τα γκεη σιτε παιζει σαν τοπος διακοπων για γκεη

μακαρι να λες αληθεια αλλα απο οτι ξερω με το ζορι σκαει κανενα ζευγαρι και αυτο πουρο τελειος

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ρε παιδια έλεος η παραλια μαζευει κοσμο απο ολα τα ειδη δεν θα σας βιασει κανένας γκευ ουτε με την πρωτη φορα θα γαμησετε το αματουρι μουνακι που λιαζεται. αμαν πια απλα πηγαιντε να δειτε παρτε την καλη σας διαθεση και απολαυσε τον ηλιο και τη αλασσα και οτι γινει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom