You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
παραιτηθηκε ο mr iphone
- Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
[size=15pt]Παραιτήθηκε ο ιδρυτής της Apple[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011, 02:09
Την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Apple για λόγους υγείας υπέβαλλε χθες το βράδυ ο Steve Jobs. Ο ιδρυτής της πασίγνωστης εταιρείας κατασκευής λογισμικού θα αντικατασταθεί από τον διευθύνων σύμβουλο, Tim Cook.
Ο Steve Jobs είχε ανακοινώσει πριν επτά χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο και είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού.
«Δεν μπορώ πλέον να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και στις προσδοκίες», σημείωσε ο 55χρονος άνδρας στην ανακοίνωσή του.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
«Προς το διοικητικό Συμβούλιο και την Κοινωνία της Apple:
Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ημέρα που δε θα μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά και στις προσδοκίες ως επικεφαλής της Apple, θα είμαι ο πρώτος που θα το γνωστοποιήσω. Δυστυχώς αυτή η ημέρα έφθασε.
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου ως εκτελεστικός διευθυντής της Apple.
Θα ήθελα να συνεχίσω, εφόσον το Συμβούλιο κρίνει ότι μπορώ, ως επικεφαλής του Συμβουλίου και υπάλληλος της Apple.
Όσον αφορά στον διάδοχό μου, προτείνω με μεγάλη μου χαρά τον Tim Cook. Πιστεύω ότι νέες σελίδες γεμάτες λάμψη και καινοτομία βρίσκονται καθοδόν για την εταιρεία. Θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε επιτυχία από έναν καινούριο ρόλο.
Έκανα τους καλύτερούς μου φίλους στην Apple και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για αυτά τα χρόνια που είχα τη χαρά να εργαστώ μαζί σας.
Steve»
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=366867&cid=5]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=366867&cid=5[/url]
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ναι το ξερουμε δυστιχοε ειναι ασχημη ειδηση. ελπιζω να ειναι καλα η υγεια του
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
μεχρι στιγμης ειναι απλα κορυφη. που να βγει και το iphone 5 θα γινει πανικος
το ξερετε οτι παραιτηθηκε ο ceo της Apple ?
αντε να παρει τον μπουλο τωρα η apple σιγα σιγα. να ξαναγυρισει στο επιπεδο που ηταν πριν τον jobs.
σειρα εχει ο mr.facebook ( δεν ξερω τιποτα για την υγεια του απλα δεν τον παω)
μπορει να ακουστεί κακία αλλά το νίκ σου δεν παραπέμπει σε <ζεστο> άνθρωπο.
Μακάρι στα επόμενα χρόνια η apple να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της .
σαν χρήστης apple από το 1992 γνωρίζω απο 1 χέρι ,τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έχει εδώ και αρκετά χρόνια καρκίνο.ναι το ξερουμε δυστιχοε ειναι ασχημη ειδηση. ελπιζω να ειναι καλα η υγεια του
τα πάντα μόδα.το ξερετε οτι παραιτηθηκε ο ceo της Apple ?
αντε να παρει τον μπουλο τωρα η apple σιγα σιγα. να ξαναγυρισει στο επιπεδο που ηταν πριν τον jobs.
σαν χρήστης apple από το 1992 γνωρίζω απο 1 χέρι ,τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν ;)
πλεονεκτήματα όπως να σου λέει για π.χ. η εταιρία τι εφαρμογές επιτρέπεται να τρέχεις σε κάτι που αγόρασες, ή την μόστρα που προσφέρει ένα υπερδιαφημισμένο προιόν;
είναι σαν να σου απαγορεύει μια αυτοκινητοβιομηχανία να πηγαίνεις σε κάποιες περιοχές με το αυτοκίνητο που αγόρασες.
για να προλάβω τους κακοπροέραιτους θα σας πω ηρεμήστε.... μια εταιρία που πουλάει ψιψιψίνια και κοκοκόψα με διαφορετικό περιτύλιγμα και μερικούς ακόμα περιορισμούς.
το ξερετε οτι παραιτηθηκε ο ceo της Apple ?
αν η ταινία σχετικά με το facebook έχει μια δόση αλήθειας, να το βράσω το έξυπνο μυαλό του τύπου...
έχει εδώ και αρκετά χρόνια καρκίνο.
τα πάντα μόδα.
πλεονεκτήματα όπως να σου λέει για π.χ. η εταιρία τι εφαρμογές επιτρέπεται να τρέχεις σε κάτι που αγόρασες, ή την μόστρα που προσφέρει ένα υπερδιαφημισμένο προιόν;
είναι σαν να σου απαγορεύει μια αυτοκινητοβιομηχανία να πηγαίνεις σε κάποιες περιοχές με το αυτοκίνητο που αγόρασες.
για να προλάβω τους κακοπροέραιτους θα σας πω ηρεμήστε.... μια εταιρία που πουλάει ψιψιψίνια και κοκοκόψα με διαφορετικό περιτύλιγμα και μερικούς ακόμα περιορισμούς.
ατυχές το παράδειγμα με το αυτοκίνητο...
ούτε εγώ είμαι φαν της apple αλλά θεωρώ καλό το να υπάρχει στο περιβάλλον (τεχνολογικό και καταναλωτικό)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ ''κακος'' χαρακτηρας σαν κλωνοςτο ξερετε οτι παραιτηθηκε ο ceo της Apple ?
και σαν ανθρωπος αν κρινω απο το κειμενο που μας παραθεσες....
ΚΡΙΜΑΣ....
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
www.engadget.com/2011/08/26/jailbreakme-creator-comex-joins-apple-as-an-intern/]http://www.engadget.com/2011/08/26/jailbreakme-creator-comex-joins-apple-as-an-intern/[/url]
Allow us to extend our congratulations to Nicholas Allegra. He's more popularly known as Comex, the party responsible for crafting the infamous JailbreakMe and Spirit tools that's given Apple so many headaches recently. Starting the week after next, he'll be officially wandering around 1 Infinite Loop as a bona fide intern. We're not terribly surprised, since the skill level needed to give iOS engineers a run for their money can be a highly valuable asset to the company; hiring someone with the know-how to spot vulnerabilities in Apple's OS would only serve to make the platform more secure. It wasn't mentioned how Allegra's talents will be utilized by Apple, but -- given the programmer's extensive history -- we can make a few educated guesses.
........................
Μία γυναίκα και τρεις άντρες έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου. Η Εύα, Ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τα τέσσερα αυτά άτομα, τη μαλακία την έκανε η γυναίκα...
Allow us to extend our congratulations to Nicholas Allegra. He's more popularly known as Comex, the party responsible for crafting the infamous JailbreakMe and Spirit tools that's given Apple so many headaches recently. Starting the week after next, he'll be officially wandering around 1 Infinite Loop as a bona fide intern. We're not terribly surprised, since the skill level needed to give iOS engineers a run for their money can be a highly valuable asset to the company; hiring someone with the know-how to spot vulnerabilities in Apple's OS would only serve to make the platform more secure. It wasn't mentioned how Allegra's talents will be utilized by Apple, but -- given the programmer's extensive history -- we can make a few educated guesses.
........................
Μία γυναίκα και τρεις άντρες έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου. Η Εύα, Ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τα τέσσερα αυτά άτομα, τη μαλακία την έκανε η γυναίκα...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πολυ καλο...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ε τα θελει ο κωλος σου
πολυ καλο...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γιατι ρε συ ?ε τα θελει ο κωλος σου
μου αρεσε το ειπα, δεν μου αρεσει, δεν λεω τιποτα η σχολιαζω αναλογα...
σιγα.....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μα καλα λες στη βελβυ πολυ καλο εισαι τρελοςγιατι ρε συ ?
μου αρεσε το ειπα, δεν μου αρεσει, δεν λεω τιποτα η σχολιαζω αναλογα...
σιγα.....
χιλιες φορες να ελεγες παλι μαλακια ειπες
παρα καλο λογο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι