Νέα

Παραιτηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
13442128_1371956456164498_7685058592372432213_n.jpg

αυτός σε κυβερνάει και σε κερνάει πούτσα και μνημόνιο ενώ σου έλεγε άλλα;
πλήρωνε ΕΝΦΙΑ τώρα και βρίζε όσο θες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΟΦΑΣ...Εγινε παπαρα...!!! ;) ;) ;)
Ημερομηνία εγγραφής: 24/03/16, 21:09

Καλο ψόφο κ μακάρι ο Τσίπρας ( ο ερντογαν  δλδ)να φέρει κ άλλους πρόσφυγες κ να σου επιτάξει το κιόσκι σου βλάκα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι τυπε μου!!!
Στην Κω..Στο μερος που εφαγε την παπαρα απο τους λαθρο και φτυνει αιμα για να ανεβασει τον τουρισμο ξανα και που καθε καλοκαιρινη σεζον δινει δουλεια σε χιλιαδες ατομα απο ολη την Ελλαδα..
κω τυπε εχω δουλεψει σε κακτους κ λιγο ντορς στις δοξες τους.με μιτσο μαλλια μπος..υφισταται ακομα?εχω 15χρονια να πατησω...
:rockon:
νομιζω πρεπει να στειλετε κανα 500 διανυκτερευσεις δωρεαν στους σκοπιανους που μπλοκαραν τις ροες κ πηρατε ανασα κ σεις κι οι αλλοι
απο ρωσσια πως παμε φετος? :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ποιο ονειρο βρε βλαμμενε????!!!!!

ΛΕΓΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ???? :grin: :grin: :grin:
2 μήνες εδω μέσα κ έγινες ειδικός; Το προφίλ όλων λεει πολλα κ ειδικά το δικό σου! Άντε τραβά να περάσεις την ωρα σου κύριε ξενοδοχε χαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να φανταστω οτι ο κοσμος πριν το 2015 περνουσε ζαχαρη και το πραγματικο ζορι αρχισε το 2015Να φανταστω οτι οι επιχειρησεις μεχρι 31/12/2014 γαμιοντουσαν στην δουλεια ολα καλα και ξαφνικα απο 03/01/2016 εκλεισαν.

Ερωτηση ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑΣ ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ?

δηλαδή ρε μαλάκα επειδή μέχρι το 2015 δεν πηγαίνανε καλά δικαιολογείται το ζαβό και η συμμορία τους να τους αποτελειώσουν...

αυτοκτόνα ρε να γλυτώσει ο κόσμος...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δηλαδή ρε μαλάκα επειδή μέχρι το 2015 δεν πηγαίνανε καλά δικαιολογείται το ζαβό και η συμμορία τους να τους αποτελειώσουν...

αυτοκτόνα ρε να γλυτώσει ο κόσμος...
και έλεγα ποτε θα κανείς login

Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 23:34

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι πισω απο εναν υπολογιστη και τι μπορει να γνωριζει...Προσεχε λοιπον........ :2funny:
Αμα δεν πανε καλα οι δουλεις με την ΕΛΒΙΡΑ σε περνω υπαλληλο αν θες...800ευρο το μηνα για 9ωρο με πληρωμενη υπερωρια (αν χρειαστει) διαμονη με αλλο ενα ατομο σε πολυ καλο δωματιο και διατροφη..Δεν νομιζω να βρεις καλυτερη δουλεια στην Αθηνα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εάν το 2ο άτομο ειναι γυναίκα κ μάλιστα συγγενείς σου μεχρι 26 με αναλογίες μοντέλου έρχομαι κ τσάμπα. Μάντεψε τον λόγο ψευτοξεβοδοχε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτός σε κυβερνάει και σε κερνάει πούτσα και μνημόνιο ενώ σου έλεγε άλλα;
πλήρωνε ΕΝΦΙΑ τώρα και βρίζε όσο θες.
Πουτσα και μνημονιο εριχνε και αυτος. Αυτος ηταν και σαδιστης κιολας, το γουσταρε. Εχυνε να υπογραφει και να εφαρμοζει.
Απορω πως κρατηθηκε και δεν ψηφισε το προσφατο μνημονιο.
Την μπακογιανη την εβγαλαν απο την αιθουσα για να μην παρασυρθει και ψηφισει ναι.  :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πουτσα και μνημονιο εριχνε και αυτος. Αυτος ηταν και σαδιστης κιολας, το γουσταρε. Εχυνε να υπογραφει και να εφαρμοζει.
Απορω πως κρατηθηκε και δεν ψηφισε το προσφατο μνημονιο.
Την μπακογιανη την εβγαλαν απο την αιθουσα για να μην παρασυρθει και ψηφισει ναι.  :grin:

ενώ αυτοί κλαίνε...  :headbang: :headbang: :headbang:

όπως τα είπε μια κυρία, δεν είπαν ψέματα, απλά υποσχέθηκαν μερικά πράγματα...

250 μνημόνια και λίγα σας είναι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να σε βαλω με τον ξαδερφο μου να σου κανει την κολοτρυπα μετρο να το φχαριστηθεις???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λες να ερθεις εςυ; Ξέρω οτι μένεις σε σουίτες (στο υπόγειο) αλλα κάνε μια εξαιρεςει!!!ΞΑΝΑ μπες με τον άλλο account κ τα λεμε ποιο άνετα!

Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 23:44

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ενώ αυτοί κλαίνε...  :headbang: :headbang: :headbang:

όπως τα είπε μια κυρία, δεν είπαν ψέματα, απλά υποσχέθηκαν μερικά πράγματα...

250 μνημόνια και λίγα σας είναι.
Ωραια τριπλα.
Τα ψηφιζε και τα γουσταρε, αρα λοιπον δεν δεχομαι ανοησιες, πως αυτος δεν ψηφισε μνημονια. Σε εχει γαμησει και θελει να ξαναρθει να σε ξαναγαμησει.
Αγιοποιηση στους θερμοτερους υποστηρικτες των μνημονιων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ??? Το μονο σου επιχειρημα για να δικαιολογισετε τις μαλακιες σας ειναι αν τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτερα??? ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ..Εσυ που ζουσες????Αμα θες να στο δικαιολογισω πες μου να σου το στειλω γραπτος με μαιλ.

Τραβα βρες δουλεια που νομιζεις οτι με το να ποσταρεις σαν ΕΛΒΙΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.. :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ρωτησα και στο ποστ της μεσα αν επαιζες grepolis αλλα δεν πηρα απαντηση,αν εισαι ο ιδιος με το grepolis σε δικαιολογω γιατι ξερω τι μαλακακος εισαι..

ΥΓ.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ 'ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟ' ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ..ΕΧΩ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ 674 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΥ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..
ΕΔΩ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Mε τον συγκεκριμενο δεν θα παρεξηγιεσαι, δεν το εχει το παιδι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ποιον αλέκο; τύπε την τελευταία σελίδα της συζήτησης διάβασα μόνο.
εν συντομία.. Κατα ποςο η όχι ειναι προδότης ο Τσίπρας θα το δείξει η ιστορία! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ειναι επίτιμοι προδότες της χώρας! Πληρώνουμε τον λογαριασμό 40+ ετών μοιζες Τσοχατζόπουλου Παπαντωνίου Παπασταύρου Μητσοτάκη Μπακογιάννη Χριστοφοράκου κτλπ κτλπ. Οποίος πιστεύει οτι η ζημιά έγινε 1,5 χρόνο τώρα το λιγότερο ειναι Μαλακας! Ακου κ το νεότερο πιθανό σενάριο. Εάν όλες οι αγορές γίνονται με πλαστικό χρήμα εχει 2 υπό σενάρια. 1ο θέλουν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή ( έστω σε κάποιο βαθμό) 2ο κ χειρότερο σενάριο να μαζέψουν όλο το μετρητό που κυκλοφορεί (με 2-3 μεγάλες συναλλαγές κατα κεφαλή ειναι εφικτό) και θα τραβήξουν ενα ωραίο κούρεμα καταθέσεων κ μετά δραχμή! Εκεί οδηγεί ο δρόμος αυτός! Το οτι για ολα φταίνε τα 40+ χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι σίγουρο! Το εάν ο Τσίπρας ήθελε να κάνει όσα κάνει η όχι μετά απο Τις λευκές υπογραφές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επέτρεψε μου να αμφιβάλλω προς το παρών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom