Νέα

Παραιτηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

http://[URL unfurl="true"]www.theschooligans.gr/ktmllite/images/uploads/11/tsipras/anoigma.jpg[/img[/URL]]

[img]https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/04/cebacf85cf81ceb9ceb1cebacebfcf83-cebcceb7cf84cf83cebfcf84ceb1cebaceb7cf831.jpg?w=750

και πανεξυπνες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=14pt]Δείτε μούρη για επανάσταση[/size]
tsoukaladakis2.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=14pt]Για νταβάς μόνο κάνει[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.gnorizo.gr/wp-content/uploads/2014/11/285100-e3.jpg[/img[/URL]]

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω στην θέση σου θα έκανα μια χάρη στους συμπολίτες μου και θα αυτοκτονούσα.... :jerking: :jerking: :jerking:
Αν νομίζεται οτι προσφέρατε ποτέ στον Ελληνικό λαό κάτι καλύτερο είστε απλά γελασμένοι...Ξεκωλα απο τον υπολογιστή σου και πήγαινε έξω να δεις τι τραβάει ο κόσμος ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.
Όσον αφορά τις διαδηλώσεις και τις "φασαρίες" πάντα τα αριστερά αγόρια ήσασταν μπροστά σε αυτά (αφού δεν δουλεύατε).
Δεν ειναι τυχαίο που σταμάτησαν να βγαίνουν στους δρόμους Πακιστανια και αλλοδαποί για πορείες,τωρα οτι πορεία γίνεται ειναι απο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Να φανταστω οτι ο κοσμος πριν το 2015 περνουσε ζαχαρη και το πραγματικο ζορι αρχισε το 2015
Στην τελική δεν πρέπει να αγχωνόμαστε αφού ο ΣΥΡΙΖΑ λέει οτι έχουμε ανάπτυξη και η χώρα πάει μπροστά άσχετα που το 2015 έκλεισαν 10.000 επιχειρήσεις.
Να φανταστω οτι οι επιχειρησεις μεχρι 31/12/2014 γαμιοντουσαν στην δουλεια ολα καλα και ξαφνικα απο 03/01/2016 εκλεισαν.

Ερωτηση ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑΣ ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
[size=14pt]Δείτε μούρη για επανάσταση[/size]
tsoukaladakis2.jpg

[size=14pt]Για νταβάς μόνο κάνει[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.gnorizo.gr/wp-content/uploads/2014/11/285100-e3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλα τον ειδα σε συνεντευξη νομιζω στον ΣΚΑΙ. Ελεγε οτι χρονια ασχολειται με τα ιδανικα και τα κοινα συμφεροντα του τοπου. Οταν τον ρωτησε ο δημοσιογραφος καλα οταν ηταν οι αγανακτισμενοι στο συνταγμα οταν ο κοσμος διαδηλωνε κατα τις τοτε κυβερνησεις για τα μετρα μνημονια κτλπ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?????? Δεν θυμαμαι τι ακριβως απαντησε γιατι μονο το υφος που ειχε ειχα σκασει στα γελια..!

ΥΓ εχω φιλο που τον ξερει απο την Ο.Α πολυ χρημμα ο τυπος απο τους γονεις του και εχει φαει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ..!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ως τι καταγραφεται? Ως Δεξια?

Αυτο ειναι η αριστερα τύπε, το τίποτα. Οταν καλειται να κυβερνησει, ειναι το απολυτο τιποτα. Μπαρούφα, λαϊκισμός, ιδεοληψια.
Που οταν αναλαμβανουν δεν ξερουν τι να κανουν.
Ικανοί μόνο για καμια πορεία, καμια απεργια, κανενα μπαχαλο.

Αρα μην μου λες "δεν καταγραφεται ως αριστερα ο Συριζα".
Aυτο ακριβως το ανερμάτιστο πραγμα ειναι η αριστερα.

Επιτελους βαρεθηκα να ακουω για κομμουνισμο που δεν εχει εφαρμοσθει στις κομμουνιστικες χωρες και για κυβερνωσες αριστερες που δεν ειναι αριστερες.
Ε πού ειναι επιτελους η πραγματικη αριστερα που μας εχετε πρηξει τ αρχιδια?
ΑΥΤΗ ειναι η αριστερα. Παψτε να περιμενετε κατι που δεν υπαρχει.
Ο κομμουνισμός αλέξανδρε,δεν εφαρμόζετε αναίμακτα,με εκλογες,τραγούδακια,λουλουδακια,και αλλα τέτοια.Οταν θα υπάρξει θα το καταλαβετε απο το τσουξιμο στον βελουδινο πωπό σας.
Φιλικά πάντα...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο κομμουνισμός αλέξανδρε,δεν εφαρμόζετε αναίμακτα,με εκλογες,τραγούδακια,λουλουδακια,και αλλα τέτοια.Οταν θα υπάρξει θα το καταλαβετε απο το τσουξιμο στον βελουδινο πωπό σας.
Φιλικά πάντα...
θα εχουμε και καποια εκατομμυρια νεκρους απο ΠΕΙΝΑ οπως εγινε με τον Μαο και τον Σταλιν :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Φιλικά πάντα...

Το γνωριζω οτι ειστε εκ πεποιθησεως και ιδεολογιας φονιάδες, φασιστες και εχθροι της δημοκρατιας.

Κομμουνισμος ισον αιμα, δυστυχια και τρομοκρατια.
Για να καμαρωσεις μου το λες?
Εισαι πανω απο δεκα χρονων?
Φιλικά παντα.

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το 1/3 των λοβοτομημένων μπούφων δεν θυμούνται τι ψήφισαν, το 1/3 δεν καταγράφουν τον σύριζα ως αριστερά και υπάρχει και το τελευταίο 1/3 που αμέσως μετά το ξέφρενο γλέντι του ΟΧΙ ασχολούνται πλέον αποκλειστικά και μόνο με τον καιρό, με το εξ φάκτορ και με μικρές εξορμήσεις σε κοντινούς υγροβιότοπους.
Το κακό είναι ότι εξακολουθούν να παραμένουν ανίκητοι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ??? Το μονο σου επιχειρημα για να δικαιολογισετε τις μαλακιες σας ειναι αν τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτερα??? ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ..Εσυ που ζουσες????Αμα θες να στο δικαιολογισω πες μου να σου το στειλω γραπτος με μαιλ.

Τραβα βρες δουλεια που νομιζεις οτι με το να ποσταρεις σαν ΕΛΒΙΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.. :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ρωτησα και στο ποστ της μεσα αν επαιζες grepolis αλλα δεν πηρα απαντηση,αν εισαι ο ιδιος με το grepolis σε δικαιολογω γιατι ξερω τι μαλακακος εισαι..

ΥΓ.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ 'ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟ' ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ..ΕΧΩ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ 674 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΥ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..
ΕΔΩ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Άρες μαρες κουκουνάρες αερολογίες μαγκιά κ καμία συγκεκριμένη απάντηση! Όσο για το τι επάγγελμα κανείς μου ειναι αδιάφορο! Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τπτ κ κανέναν αλλα το επιχείρημα πριν το 15 ολα ήταν τέλεια και το 15 γαμηθηκε το σύμπαν μόνο ένας φαντασμένος Μαλακας σαν εςενα μπορεί να το πιστεύει!!! Δεν ξέρω κανέναν με το δήθεν δικό σου επάγγελμα να ειναι εδω μέσα εκτος απο τον φαντασμένο δικηγόρο τον μεθυσμένο πούστη 65+ετών που μετανάστευσε για να γαμιεται άνετα με τα πακια και τώρα εςενα με τα 4 ξενοδοχεία και τα 700 άτομα προσωπικό! Τι μισθό τους δίνεις μωρή ρόμπα;;; Ίδιο με το 08;;; Για αυτο κράζεις σε βόλευε ο σαμαροωενιζελος; Σκάσε τώρα κ πληρωνε( εάν εισαι αυτός που λες) όχι τις μαλακιες του Τσίπρα αλλα ΑΜΑΡΤΙΕΣ 40+ετών ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ??? Το μονο σου επιχειρημα για να δικαιολογισετε τις μαλακιες σας ειναι αν τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτερα??? ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ..Εσυ που ζουσες????Αμα θες να στο δικαιολογισω πες μου να σου το στειλω γραπτος με μαιλ.

Τραβα βρες δουλεια που νομιζεις οτι με το να ποσταρεις σαν ΕΛΒΙΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.. :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ρωτησα και στο ποστ της μεσα αν επαιζες grepolis αλλα δεν πηρα απαντηση,αν εισαι ο ιδιος με το grepolis σε δικαιολογω γιατι ξερω τι μαλακακος εισαι..

ΥΓ.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ 'ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟ' ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ..ΕΧΩ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ 674 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΥ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..
ΕΔΩ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!
εχεις δωματια φιλε?που ειναι το χοτελι??

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
βλεπω παλι μια συγκρουση αριστερων δεξιων. Δυστηχως δεν ξερω ακομα ή μαλλον εχω μπερδευτει στο τι οριζεται δεξια και τι οριζει ενα κομα αριστερο :helpplea:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μάλλον οι τσούπρες έχουν ιδιωτικό ασφαλιστικό κ δεν χρειάστηκε ποτε να πάνε σε κάποιο δημ νοσοκομειό να πληρώνουν 5 ευρώ είσοδο η 25 αντίστοιχα χωριά την πολύωρη αναμονή κ τους ανύπαρκτους γιατρούς για αυτο βγάζουν selfie μαζι του δεν ξέρουν ποιος ήταν κ το έργο του σαν υπουργός υγείας

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φιλικά πάντα...
:think: :think: :think: ποιος κουμουνισμος ?
του συριζα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος ρε θα πεσει κανα ταβανι.... :2funny: :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
apoc

κρυοκολλες οννεδιτισες

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ μου αν πιστευεις η οχι..ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΛΔ??? Τα γαμησανε ολα οι ΜΑΛΑΚΕΣ,καθε μερα βγαζουν καινουριους φορους που ενα 5χρονο θα καταλαβαινε οτι δεν στεκει οικονομικα αυτο..!!!
Εισαι πραγματικα αστειος τυπε.
Ζητα μου οτι προσωπικο στοιχειο θελεις να στο στειλω με μνμ να ξεστραβωθεις.Και ναι δεν γνωριζεις κανεναν που να ποσταρει μεσα εδω με το επαγγελμα μου και ουτε θα γνωρισεις ποτε διοτι ολοι στην θεση μου θα ηταν για διακοπες και δεν θα καθονταν 15-17 ωρες γραφειο σαν μαλακες..
Με ενοχλει η μαλακια ορισμενων σαν του λογου σου που νομιζεται οτι με το κλεισουμε θα μας εκδικηθειτε.Τους μονους που θα εκδικηθειτε ειναι τις 400-500 οικογενειες που θα μεινουν ανεργες..
Οι μισθοι μας παραμενουν ψηλα (με καποιους να περνουν και αυξησεις) με πολυ δυσκολια καθε μερα..Γι αυτο εχουμε αιτησεις απ'ολη την Ελλαδα καθε χρονο.Δοξα τον θεο εχουμε να πληρωνουμε και ελπιζουμε να συνεχεισουμε...
Οι τελευταιες επιχειρησεις που πληρωνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι οι τουριστικες και πατε να τις γαμησετε και αυτες.

Ειπα 2 ξενοδοχειακες μοναδες,580 δωματια,1700 κλινες,500+ ατομα προσωπικο
χαχαχα έχεις πλάκα ρε μαλακα ειλικρινά έχεις πλάκα! Και μόνο απο τα γραφόμενα σου καταλαβαίνουμε τι σκατα πρεσβευεις! Σε πείραξε το 1% ΦΠΑ; Ουστ μωρή κλανοπουτσα τραβά στο Σύνταγμα να βγάλεις καμία selfie με τον αδωνη βλάκα ε βλάκα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
apoc

κρυοκολλες οννεδιτισες
Να ήταν με άλλο στέλεχος τυπε δεν θα το σχολίαζα αλλα με έναν απο όσους κατέστρεψαν την δημόσια υγεία;;;; Ούτε τους τύπους δεν κράτησαν..!!! Πάντως αυτή με το καπελάκι της έριχνα ενα αριστερό μνημόνιο στην μάπα της!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ναι τυπε μου!!!
Στην Κω..Στο μερος που εφαγε την παπαρα απο τους λαθρο και φτυνει αιμα για να ανεβασει τον τουρισμο ξανα και που καθε καλοκαιρινη σεζον δινει δουλεια σε χιλιαδες ατομα απο ολη την Ελλαδα..

δίνει δουλειά τι ακριβώς δουλειά?
εννοείς 12 ώρες βάρδιες με μισθό 700€ το μήνα  και αν και διαμονή 7 νομά σε ένα δομά κι αυτό για κανά 5μηνο που διαρκεί ο τουρισμός

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι τυπε μου!!!
Στην Κω..Στο μερος που εφαγε την παπαρα απο τους λαθρο και φτυνει αιμα για να ανεβασει τον τουρισμο ξανα και που καθε καλοκαιρινη σεζον δινει δουλεια σε χιλιαδες ατομα απο ολη την Ελλαδα..
Αν δεν σαρεσει σπίτι σου μαλακα κλειστό το μπουρδελο σου!
δίνει δουλειά τι ακριβώς δουλειά?
εννοείς 12 ώρες βάρδιες με μισθό 700€ το μήνα  και αν και διαμονή 7 νομά σε ένα δομά κι αυτό για κανά 5μηνο που διαρκεί ο τουρισμός
δωσε πόνο Νικολάκη

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγινε μαλακα...Τραβα εσυ 480ευρω την εβδομαδα σε τετοια επιχειρηση και μετα ελα να μου πεις..170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ μισθοδωσια εχω ΖΟΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ???

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ....Απαντησε μου μονο αν εισαι ο τυπος απο το γκρεπολις που μαλλον αυτο εισαι και το παιζεις κινεζος!!!!Αντε και καλες δουλειες με την ΕΛΒΙΡΑ!!!!!!
Ποςο ψεύτης κ Μαλακας εισαι;;;; Ο φόρος διαμονής ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Εάν είχες περάσει ποτε τα ελληνικά σύνορα θα το ήξερες οτι υπάρχει παντού κ δεν επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη αλλα τον πελάτη μαλακα ε μαλακα! Να ρίξετε τις τιμές μουνοπανα όσα θέλει κάποιος για 5 μέρες στην Ελλάδα σε ενα υποτυπώδες ξενοδοχείο στην Ελλάδα πάει στην Κούβα 10μερες με ολα πληρωμένα! Επίσης μουνοπανο έχεις all in clusive κοινός βραχιολάκι; Τα τοπικά μαγαζιά πως θα ζήσουν ρε μπασταρδε; Τα μικρά μαγαζιά που περιμένουν μια σεζόν να ζήσουν τους υπόλοιπους μήνες πως θα βγούμε; Τραβά γαμησου τώρα με τον τραμουντανα μαλακα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom