ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ??? Το μονο σου επιχειρημα για να δικαιολογισετε τις μαλακιες σας ειναι αν τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτερα??? ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ..Εσυ που ζουσες????Αμα θες να στο δικαιολογισω πες μου να σου το στειλω γραπτος με μαιλ.
Τραβα βρες δουλεια που νομιζεις οτι με το να ποσταρεις σαν ΕΛΒΙΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..
Σε ρωτησα και στο ποστ της μεσα αν επαιζες grepolis αλλα δεν πηρα απαντηση,αν εισαι ο ιδιος με το grepolis σε δικαιολογω γιατι ξερω τι μαλακακος εισαι..
ΥΓ.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ 'ΠΑΠΑΡΟΓΙΔΟΒΟΣΚΟ' ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ..ΕΧΩ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ 674 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΥ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..
ΕΔΩ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!