το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε κυριακος δαγκωτο με χερια και με ποδιαΤυπε ξεχνας και οτι ξεχνας δε θες να το συζητας
τυπε κυριακος δαγκωτο με χερια και με ποδιαΤυπε ξεχνας και οτι ξεχνας δε θες να το συζητας
τυπε ο προεδρος πεθανε :-ταμπακης και κατελης φιλε...
οντως, οι σημερινοι είναι εντελως επιπεδου τρας τιβι!
Θυμαστε ερωτοδικειο, τυποι? Με τσεσμελη και προεδρουλη (που την βγαζει στην μπουζου τωρα, λεει)
Συριζοδικειο: μονο για εκπομπή κανουν, εχουν αρκετα αστειες καλτ φιγουρες!
Τυπε εκλογες δε θα γινουν.το παρτι ξεκιναει στις 23 το βραδυτυπε κυριακος δαγκωτο με χερια και με ποδια
ναι αλλα οποτε γινουν τυπε θα βαλω στο φακελο κυριακο και θα κανω καρφωμα στην καλπη αλα λεμπρον τζειμςΤυπε εκλογες δε θα γινουν.το παρτι ξεκιναει στις 23 το βραδυ
Οταν θα γινουν θα εχουμε βγει απο αυτο το μονοπατι του μπατσοκ της νδουλας και του ποταμισουναι αλλα οποτε γινουν τυπε θα βαλω στο φακελο κυριακο και θα κανω καρφωμα στην καλπη αλα λεμπρον τζειμς
Οταν θα γινουν θα εχουμε βγει απο αυτο το μονοπατι του μπατσοκ της νδουλας και του ποταμισου
Μεροκαματιαρης ειμαι τυπε αλλα τυχαινει να γνωριζω πολλους δημοσιους κοιφινες και στη τελικη ο χαικαλης εχει και ενσημα κολημενα.οι υπολοιποι τι εχουν;βιβλια για πεταμα;βεβαια, θα στηρίξουμε ολοι χαικαλη, τυπε μου!
οτιδήποτε άλλο, πραγματικα, χειροτερα δεν υπηρξε ποτε, και ισως δεν δυναται να υπαρξει, σε 'πολιτισμενο' κοσμο!
Τωρα, εάν εσυ, η καποιοι, είναι απλα τπτ διαπλεκόμενοι δημόσιοι που απλα βολευτηκαν, και δεν δινουν δεκαρα για το τι γινεται εξω απτην ταπεινη πορτουλα τους (κλασσικος ελληναρας, δλδ), δεν εχω κατι να πω, ευχομαι να απαλλαγούμε από αυτή την φαρα
και τι θα γίνει αν παραιτηθούν;Τυπε εκλογες δε θα γινουν.το παρτι ξεκιναει στις 23 το βραδυ
Ο Λεωτσάκος? Πότε πεθανε? Προφυλακισμενος δεν ειναι?τυπε ο προεδρος πεθανε :-
επισης, μια απορια: για ποιον λογο τα βαζουν ολοι με το ποταμι?
εδώ εχουμε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, και μας κακοφαίνεται αυτό?
ακομα και η ενωση κεντρωων, αποτελει σωτηρια πλεον!
Είναι σα να χει καποιος καρκινο, και να τον πειραζει ένα σπυρακι που βγαλε στο πηγουνι του...
τι ακριβως ζηταει το ποταμι μαν?κι ολοι οι σημερινοι διαδηλωτες?
Γιαυτο ακριβως το Ποταμι ειναι ενα ενοχλητικο κακο σπυρι στον κωλο