Ε, τι κλαις;να θυμηθειτε τα παλια - 2011
Τωρα ηρθε η σειρα σου.
Ε, τι κλαις;να θυμηθειτε τα παλια - 2011
Eχεις λυσσαξει να παμε οπουδηποτε παρεα?
θα ειναι,τρεχατε,στις 3 βιζιτες η μια δωρο.Τυπε η παπαγγελη θα ειναι εκει;
Να παμε με τον Αλεξ παρεα αμα ειναι.
τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονιαπροσοχη ...
τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια
Φίλε να πάνε να γαμηθούν και τα δύο! Απάντησε μου σε παρακαλώ στο νήμα με τις Ελλεινίδες!τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια
Τι λε ρε παιχτη;ολη η μπιζνα ειναι για το ποιος θα διαχειριστει τη δοση.τη δεξια την ειδαμε το κεντρο το ειδαμε.ε ας δουμε και αυτους που ονομαζονται αριστεροι και να βγαλουμε συμπερασμα.τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια
τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια
τωρα που τους ειδες εναμιση χρονο τι συμπερασμα εχεις βγαλει παιχτη μου;Τι λε ρε παιχτη;ολη η μπιζνα ειναι για το ποιος θα διαχειριστει τη δοση.τη δεξια την ειδαμε το κεντρο το ειδαμε.ε ας δουμε και αυτους που ονομαζονται αριστεροι και να βγαλουμε συμπερασμα.
Υ.Γ. ο μητσοτακης δεν ηταν αυτος που εκανε απολυσεις και τωρα μας λεει οχι στις απολυσεις;
Εσυ που τους εβλεπες 40 χρονια ολους τους αλλους και μου γαμησες τη ζωη τι συμπερασμα βγαζεις;τωρα που τους ειδες εναμιση χρονο τι συμπερασμα εχεις βγαλει παιχτη μου;
εγω τυπε μου βγαζω το συμπερασμα οτι αν οι προηγουμενοι ηταν μια φορα κλεφτες, ψευτες και απατεωνεςΕσυ που τους εβλεπες 40 χρονια ολους τους αλλους και μου γαμησες τη ζωη τι συμπερασμα βγαζεις;
Ρε φιλε ξεχνας κατι.ο σαμαρας δεν ειχε πει ουτε αρχηγος στην ΝΝΔ;ο μητσοτακης δεν εκανε απολυσεις και τωρα λεει οχι σε απολυσεις;εγω τυπε μου βγαζω το συμπερασμα οτι αν οι προηγουμενοι ηταν μια φορα κλεφτες, ψευτες και απατεωνες
οι σημερινοι ειναι 100
να ξεραθει το χερι οποιου ξαναψηφισει αριστερα αφου
τυπε μην το κουραζειςΡε φιλε ξεχνας κατι.ο σαμαρας δεν ειχε πει ουτε αρχηγος στην ΝΝΔ;ο μητσοτακης δεν εκανε απολυσεις και τωρα λεει οχι σε απολυσεις;
Τυπε ξεχνας και οτι ξεχνας δε θες να το συζηταςτυπε μην το κουραζεις
ο ταμπακης κι ο κατελης ειναι καλυτεροι απο τους σημερινους ρεμπεσκεδες
οι τυποι ειναι κλοουν, πιεροτοι, σαλτιμπαγκοι
δεν εχουν ιχνος ντροπης
να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα, να μεινουν εκτος βουλης στις επομενες εκλογες
το τιποτα να μας κυβερνησει θα ειναι πιο αξιοπρεπες