Νέα

Παραιτηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
η πλακα είναι, ότι πολλοι από αυτους που θα βρεθουν σημερα, ΣΤΑΝΤΑΡ καποτε συμμετειχαν ολο ναζι και μπριο σε πορειες του συριζα! (κοινως, οι 'μετανοημενοι')
προσωπικα, βρισκω τραγικο το γεγονός ότι υστερα από τοσα ακραια δεινα (capital controls, φιμωμα και διαγραφες δημοσιογραφων, λογοκρισια διαφημησεων, και λοιπων αισχων), ΤΩΡΑ τους ηρθε να διαδηλωσουν εναντια σ αυτά!
Ενώ ταυτόχρονα, -όπως κλασσικα στην Ελλαδα-το κάθε ελαφρως ξεβολεμενο λαμογιο, με το παραμικρο, βγαινει προθυμα να κλεισει τους δρομους, να φωναξει, να γκρινιαξει για πενιχρες μειωσεις (την στιγμη που δεκάδες χιλιαδες ιδ. υπαλληλοι και επιχειρηματιες καταστρέφονται ολικα).
Όπως και να χει, μονο κακο δεν είναι να μαζευτεί κοσμος να εκφρασει την αντιθεση του!

Και να διαψευσει το σιχαμα κατρουγκαλο, που ολο βλαχοκαμαρι 'ειχε την περιεργεια να δει εάν θα παει κανεις, και εάν πανε ανθρωποι, ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?' σχολιαζοντας την φωτο απτο δημοψήφισμα, με τον τυπο που κρατουσε το ποτηρι του κρασιου.

Οι 'αριστεροι' που 'δεν κανουνε διακρισεις' είναι αυτοι...
παλι καλα που είναι εντελως ανίκανοι, γιατι θα τα ειχαν κανει πολύ χειροτερα, εάν μπορουσαν....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Bloomberg: «Πρωθυπουργός εν αναμονή ο Μητσοτάκης ενώ οι Έλληνες θα πονέσουν περισσότερο»

ελατε μας ετοιμαζουν ολως δημοκρατικα τον επομενο πορδηπουργο  μαζι με τις κοκκινες γραμμες του ή γαλαζιες; μενει να διευκρινιστει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχασε με τους αγανακτισμένους, επιχειρεί να διχάσει και σήμερα
Πρώτη καταχώρηση: 15/06/2016 - 14:49

Τη σημερινή διαδήλωση των “παραιτηθείτε” που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα, σχολίασε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Δέλτα” και διερωτήθηκε αν είναι εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης.

«Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στο διχασμό των Ελλήνων. Είναι μία εγκληματική πολιτική και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση», επσήμανε η κ. Γεννηματά.

«Αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, την οποία ξέρει και η κυβέρνηση, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ποσο δικιο εχει

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ακόμα δεν κατάλαβα.Πάμε για εκλογές ή όχι;

Αν είναι για εκλογές γουστάρω.πείτε μου να κατέβω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
σε λιγοτερο απο 1 ωρα η μεγαλυτερη συγκεντρωση στα χρονικα αυτου του τοπου θα λαβει μερος στο συνταγμα. να ειστε ολοι εκει !

πρεπει να αντισταθουμε σε αυτην την καθεστωτικη κυβερνηση που ξεπουλαει τα παντα και τους παντες !

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
προσοχη ...

13418881_1044994122261444_1397110090578262067_n.jpg

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια

ποσο δικιο εχεις . μα ποσο ομως. πιο δαγκωτο ΝΔ πεθαινεις στις επομενες εκλογες. βουτας και εσυ μεσα στην καλπη μαζι με τον κουλη. τοσο δαγκωτο. αρκετα την χωνεψαμε την αριστερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τυπε 1 φορα συριζα αρκουσε για να μας πεισει να ξαναψηφιζουμε ΝΔ και για τα επομενα 40 χρονια
Φίλε να πάνε να γαμηθούν και τα δύο! Απάντησε μου σε παρακαλώ στο νήμα με τις Ελλεινίδες!

Επισκέπτης
Τι λε ρε παιχτη;ολη η μπιζνα ειναι για το ποιος θα διαχειριστει τη δοση.τη δεξια την ειδαμε το κεντρο το ειδαμε.ε ας δουμε και αυτους που ονομαζονται αριστεροι και να βγαλουμε συμπερασμα.
Υ.Γ. ο μητσοτακης δεν ηταν αυτος που εκανε απολυσεις και τωρα μας λεει οχι στις απολυσεις;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

το ιδιο πραγμα ειναι , η ιδια μαλακια με αλλα χρωματα
αλλα το να βλεπω να υπερασπιζομαστε τη νδ με κανει να σταματαω τη συζητηση εδω και να πω απλα ΚαΛΑ ΝΑ πΑθΟυΜε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι λε ρε παιχτη;ολη η μπιζνα ειναι για το ποιος θα διαχειριστει τη δοση.τη δεξια την ειδαμε το κεντρο το ειδαμε.ε ας δουμε και αυτους που ονομαζονται αριστεροι και να βγαλουμε συμπερασμα.
Υ.Γ. ο μητσοτακης δεν ηταν αυτος που εκανε απολυσεις και τωρα μας λεει οχι στις απολυσεις;
τωρα που τους ειδες εναμιση χρονο τι συμπερασμα εχεις βγαλει παιχτη μου;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσυ που τους εβλεπες 40 χρονια ολους τους αλλους και μου γαμησες τη ζωη τι συμπερασμα βγαζεις;
εγω τυπε μου βγαζω το συμπερασμα οτι αν οι προηγουμενοι ηταν μια φορα κλεφτες, ψευτες και απατεωνες
οι σημερινοι ειναι 100
να ξεραθει το χερι οποιου ξαναψηφισει αριστερα αφου

Επισκέπτης
εγω τυπε μου βγαζω το συμπερασμα οτι αν οι προηγουμενοι ηταν μια φορα κλεφτες, ψευτες και απατεωνες
οι σημερινοι ειναι 100
να ξεραθει το χερι οποιου ξαναψηφισει αριστερα αφου
Ρε φιλε ξεχνας κατι.ο σαμαρας δεν ειχε πει ουτε αρχηγος στην ΝΝΔ;ο μητσοτακης δεν εκανε απολυσεις και τωρα λεει οχι σε απολυσεις;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε φιλε ξεχνας κατι.ο σαμαρας δεν ειχε πει ουτε αρχηγος στην ΝΝΔ;ο μητσοτακης δεν εκανε απολυσεις και τωρα λεει οχι σε απολυσεις;
τυπε μην το κουραζεις
ο ταμπακης κι ο κατελης ειναι καλυτεροι απο τους σημερινους ρεμπεσκεδες
οι τυποι ειναι κλοουν, πιεροτοι, σαλτιμπαγκοι
δεν εχουν ιχνος ντροπης
να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα, να μεινουν εκτος βουλης στις επομενες εκλογες
το τιποτα να μας κυβερνησει θα ειναι πιο αξιοπρεπες

Επισκέπτης
τυπε μην το κουραζεις
ο ταμπακης κι ο κατελης ειναι καλυτεροι απο τους σημερινους ρεμπεσκεδες
οι τυποι ειναι κλοουν, πιεροτοι, σαλτιμπαγκοι
δεν εχουν ιχνος ντροπης
να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα, να μεινουν εκτος βουλης στις επομενες εκλογες
το τιποτα να μας κυβερνησει θα ειναι πιο αξιοπρεπες
Τυπε ξεχνας και οτι ξεχνας δε θες να το συζητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom