Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κι αν σου έχουν αφήσει και 2-3Μ κασέρι οι γονείς σου έχεις ακόμα πιο ξεκούραστη ζωή χωρίς το δημόσιο.Το δημοσιο ειναι μια χαρα αν
Δουλευεις στην πολη σου
Σου εχουν παραχωρησει σπιτι οι γονεις σου
Σου εχουν αγορασει αυτοκινητο οι γονεις σου
Τοτε σου φτανει και ο μισθος να εχεις μια κανονικη και ξεκουρουστη ζωη
Tωρα ήρθε ο καιρός;Ήρθε ο καιρός που το δημόσιο έγινε σκατά. Μιζέρια,λίγα λεφτά κλπ...
Με αυτές τις προϋποθέσεις...δεν χρειάζεται να δουλεύεις καν...!!Το δημοσιο ειναι μια χαρα αν
Δουλευεις στην πολη σου
Όσοι θέλουν να τζογαρουν ας παίξουν κάνα στοίχημα...αν χάσουν χάσανε λίγα €....όμως αν τζογαρουν με την επαγγελματική ζωή τους εκει είναι που μπορεί να τα χάσουν όλα.Μόνο ένας μαλακας θα έφευγε την σήμερον ημέρα από το δημόσιο...
Και το εργατικό δίκαιο τι είναι? Δεν αποτελεί νομικό πλαίσιο? Ρε φίλε τι ηλικία έχεις?ναι ωραια και? Αυτα εμπιπτουν σε νομικα πλαισια.
Απαγορεύται τύπε.Καλησπέρα σας
Συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να παραιτηθεί από το δημόσιο τομέα, γιατί είναι πληροφορικάριος και στον ιδιωτικό θα βγάζει περισσότερα
Το θέμα είναι ότι δουλεύει σε μια δημόσια υπηρεσία ως μόνιμος, η οποία δημόσια υπηρεσία είναι πάρα πολύ υποστελεχωμένη και συν της άλλης, έχει μια προισταμένη πάρα πολύ περίεργη και κακιά ( από αυτά που μου έχει πει τουλάχιστον).
Εφόσον θέλει να παραιτηθεί, μπορεί να τον εμποδίσει η υπηρεσία ή η προισταμένη και να μην παραιτηθεί?
Ξέρω ότι η ερώτηση φαίνεται αστεία, απλά μπορεί να πατήσουν στο ότι η υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη και να μη τον αφήσουν να παραιτηθεί.
Πάντως διαβάσαμε το κώδικα των υπαλλήλων και αναγράφει μεσα ότι η παραίτηση είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Μπορεί να παραιτηθείΚαλησπέρα σας
Συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να παραιτηθεί από το δημόσιο τομέα, γιατί είναι πληροφορικάριος και στον ιδιωτικό θα βγάζει περισσότερα
Το θέμα είναι ότι δουλεύει σε μια δημόσια υπηρεσία ως μόνιμος, η οποία δημόσια υπηρεσία είναι πάρα πολύ υποστελεχωμένη και συν της άλλης, έχει μια προισταμένη πάρα πολύ περίεργη και κακιά ( από αυτά που μου έχει πει τουλάχιστον).
Εφόσον θέλει να παραιτηθεί, μπορεί να τον εμποδίσει η υπηρεσία ή η προισταμένη και να μην παραιτηθεί?
Ξέρω ότι η ερώτηση φαίνεται αστεία, απλά μπορεί να πατήσουν στο ότι η υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη και να μη τον αφήσουν να παραιτηθεί.
Πάντως διαβάσαμε το κώδικα των υπαλλήλων και αναγράφει μεσα ότι η παραίτηση είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Στο δημόσιο υπάρχουν εργασιακά δικαιώματαΚαι το εργατικό δίκαιο τι είναι? Δεν αποτελεί νομικό πλαίσιο? Ρε φίλε τι ηλικία έχεις?
1) Ξέρει τον ιδιωτικό τομέα ή είναι απ τα 20 στο δημόσιο ;Συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να παραιτηθεί από το δημόσιο τομέα, γιατί είναι πληροφορικάριος και στον ιδιωτικό θα βγάζει περισσότερα
Καλά μη το λες. Εδώ Αθήνα ξέρω αρκετούς που δουλεύουν στο δημοσιο, έχουν δικά τους σπίτια και δεν βγαίνουν οικονομικά. Κάποιοι αναγκάζονται να κάνουν 2η δουλειά. Επαρχία καλύτερα δημοσιο, πιο χαλαροί ρυθμοί και διαφορετικό κόστος ζωήςΤο δημοσιο ειναι μια χαρα αν
Δουλευεις στην πολη σου
Δεν είναι τυχαίο ότι στο Εξωτερικό κανένας δεν θέλει να πάει να εργαστεί στο δημοσιο. Μόνο στο δικό μας το ΒαλκανομπανανιστανΉρθε ο καιρός που το δημόσιο έγινε σκατά. Μιζέρια,λίγα λεφτά κλπ...
Μιλαω για παραδειγματα που εχω δει. Με σπιτι και αμαξι απο γονεις μια χαρα ειναι να εισαι ΔΥ στην πολη σουΚι αν σου έχουν αφήσει και 2-3Μ κασέρι οι γονείς σου έχεις ακόμα πιο ξεκούραστη ζωή χωρίς το δημόσιο.
Δεν δίνεις όρκο στον Κυριάκο αλλά στην Πατρίδα.Ειναι όπως όταν ορκίζεσαι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.Απαγορεύται τύπε.
Με το που σε προσλαμβάνουν δημόσιο δίνεις όρκο να υπηρετείς τον Κυριάκο μέχρι τελευταίας πνοής.
Μόνος τρόπος παραίτησης είναι ο θάνατος.
Οι λιποτακτες εκετελούνται.
Οι άνθρωποι που περιέγραψες έγιναν άνθρωποι με τις πλάτες των γονιών τους (που μπορεί και να τους έβαλαν οι ίδιοι σε καμμία υπηρεσία μέσω γνωστών κτλ).Μιλαω για παραδειγματα που εχω δει. Με σπιτι και αμαξι απο γονεις μια χαρα ειναι να εισαι ΔΥ στην πολη σου
Αν πληρωνεις ενοικιο, δοσεις για αμαξι και τρως την ζωη σου στην επαρχια για τα παραπανω δεν αξιζει
Στην Ελλαδα χλωμο καποιος να βρει 2-3 μυρια πατρικη περιουσια
Ναι γιατί εκεί δεν υπάρχει κοινωνικη αναγνωριση.Δεν είναι τυχαίο ότι στο Εξωτερικό κανένας δεν θέλει να πάει να εργαστεί στο δημοσιο. Μόνο στο δικό μας το Βαλκανομπανανισταν
Στο Δημόσιο τα εργασιακά δικαιώματα είναι πιο πολύ σεβαστα σε σχέση με τον ιδ.τομεα.Μπορεί να παραιτηθεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο δημόσιο υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα
Μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα στον ιδ.τομεα και σύντομα ο τύπος να αναπολεί εκείνο το ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ που όμως του καταβαλλόταν ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.Ρε φίλε, να φύγει από το δημόσιο δε θέλει; Τι τον νοιάζει αν δε θα μπορεί να ξαναμπεί για πέντε χρόνια;