Παρόλο που γράφουμε στο θρεντ αυτό δεν αναφερομουν σε Τσέχες. Τις Τσέχες τις πηδάς εσύ άρχοντα μου στα Τιντερ. Ουδέποτε με ενδιέφερε τόσο πολύ η Εθνικότητα. 30αρης φαίνομαι μην αγχώνεσαι. Κανένα φράγκο για το ηλικιακό. Έχασες. Βγάζεις συμπεράσματα βεβιασμένα χωρίς να τον ξέρεις τον άλλον. Τα τατουάζ, αναβολικά κτλ που αναφέρεις δεν είχαν στόχο εσένα. Εσένα έχουν στόχο τα γραφόμενα μου περί της εγωπαθειας που επιδεικνύεις εδώ μέσα. Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά βγάλε τον εγωμανδυα σου. Αν θέλεις να συνεχίζεις να τον φοράς δεν έχει νόημα να ασχοληθω με τα γραφόμενα σου. Κι εδώ που τα λέμε κακώς έκατσα κι ασχολήθηκα μιας και εξαρχής φαινοταν το στυλακι σου.
Το γεγονός ότι αναφέρεσαι στα θέλω της γυναίκας και σε ότι αυτά κι ένα σωρό μαλακίες των δυτικών γυναικων που επηρεάζονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να προσαρμοστούμε οι άνδρες, σε καθιστούν μουνοδουλο.Αν εσενα σου αρέσει αυτό με γεια σου με χαρά σου.
ψηλε και ο δημητρακης ο πορνομεταναστης ελεγε οτι μικροδειχνε και πως ειναι εμφανισημος ετσι εισαι και συ?