Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Lucent61 εισαι επανω ? ρε φιλε,σκεφτομαι να πουλησω το διαμερισμα στην πραγα τωρα που χωρισα με την αλλη και επεστρεψα,εχεις κανα τετοιο κονε πανω να το εχω υποψην μου ??

Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια οτι οντως θελω να το πουλησω..αλλα εχει μπει η ιδεα και με την ευκαιρια ας κανω μια ερωτηση...

To διαμερισμα ειναι στην οδο Reznicka παραλληλη της Zitna πισω απο το Sheraton Prague Charles Square Hotel

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
καλησπερα φιλε.ηθελα να σε ρωτησω ποσα τετραγωνικα ειναι και ποσο το πουλασ?
ενδιαφερομαι εδω και 2 χρονια να αγορασω ενα σπιτι εκει και η περιοχη που βρισκεται ειναι φοβερη

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent61 εισαι επανω ? ρε φιλε,σκεφτομαι να πουλησω το διαμερισμα στην πραγα τωρα που χωρισα με την αλλη και επεστρεψα,εχεις κανα τετοιο κονε πανω να το εχω υποψην μου ??

Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια οτι οντως θελω να το πουλησω..αλλα εχει μπει η ιδεα και με την ευκαιρια ας κανω μια ερωτηση...

To διαμερισμα ειναι στην οδο Reznicka παραλληλη της Zitna πισω απο το Sheraton Prague Charles Square Hotel

Γυρισα πριν 2 εβδομαδες!  :grin: Ειναι σε καλη περιοχη στα συνορα με την Νεα πολη , αν θελεις να το πουλησεις στειλε μηνυμα στην Morgan !  :grin: Ασχολειται και με μεσητικα, και δεν σου κανω πλακα.  :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε.ηθελα να σε ρωτησω ποσα τετραγωνικα ειναι και ποσο το πουλασ?
ενδιαφερομαι εδω και 2 χρονια να αγορασω ενα σπιτι εκει και η περιοχη που βρισκεται ειναι φοβερη

same here - γραψε, αν 8ες, περισσοτερα για το ακινητο

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11

Αν τυχον σκεφτεσαι να το νοικιασεις θα παω επανω για 6 μηνες τουλαχιστον αν θες στειλε ενα pm.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ποσο το πουλας δεν μας ειπες

Ijs

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Σκέφτηκες μήπως να το ενοικιάσεις είναι κοντά σε πανεπιστήμια-κολλέγια κλπ θα μπορεί να ενοικιαστεί εύκολα έρχονται πολλοί και πολλές φοιτητές και φοιτήτριες γόνοι νεόπλουτων Ρώσσων και πάντα θέλουν κάτι καλό εκεί τριγύρω ;)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Lucent61 thanks για το tip!!

Παιδες,για οσους ρωτανε για νοικιασμα,το διαμερισμα ειναι ηδη νοικιασμενο εδω και 9 περιπου μηνες.
Ειχα την τυχη να το νοικιασω μεσα σε 10 μερες απο οταν το αποφασισα,λογω του σημειου του.

Οπως ειπα και στην αρχη,μου εχει μπει η ιδεα να το δωσω καθως πλεον δεν μενω μονιμα εκει,αλλα δεν εχω αποφασισει οριστικα αν θα το κανω ή οχι.
Και δεν εχω αποφασισει οριστικα καθως εγω την Πραγα δεν την κοβω με τπτ,και επισης για να πω και την αληθεια εχω και ενα καλο εξτρα εισοδημα.
Αλλωστε και εγω πληροφοριες ρωτησα τον φιλο Lucent61 να μου δωσει.

Τιμη δεν ειμαι σε θεση να πω ακομα,δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν εχω ακομα κατασταλαξει τι θα κανω τελικα,παντως λογω του σημειου του και δεδομενης της προ 12 μηνων ανακαινισης οχι μονο του διαμερισματος αλλα συνολικα τους κτηριου,δεν μπορω να το χαρακτηρισω και ευκαιρια.
Το διαμερισμα ειναι 76 τετραγωνικα και ειναι ουσιαστικα οροφοδιαμερισμα,στον 2ο οροφο του κτηριου,και λεω ουσιαστικα καθως στον οροφο υπαρχει ακομα μονο ενα μικρο δωματιο περιπου στα 8 τετραγωνικα το οποιο οσο εμενα νοικιαζα απο τον ιδιοκτητη του υπολοιπου κτηριου σαν αποθηκη.Τωρα ειναι αδειο απο οσο γνωριζω.
Το κτηριο δεν ειναι και καινουργιο..ειναι περιπου 30 ετων αλλα συνολικα ανακαινισμενο μεσα και εξω προ 12μηνου.
Το διαμερισμα μου εχει ανακαινισθει μεμονομενα συνολικα 3 φορες και η τελευταια ηταν μαζι με την ολικη ανακαινιση του κτηριου,που συνεπεσε χρονικα με τον χωρισμο μου.

Lucent61 Μετα το Πασχα που 8α ξανανεβω επανω αν εισαι εκει θα ηθελα να βρεθουμε,εκτος αν αυτο γινει εδω στην Αθηνα πιο νωρις.

Ευχαριστω ολους σας.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Στο Big Sister πηγε κανεις τωρα τελευταια?......
Εχουν γραφει τοσα λιγα πραγματα για το συγκεκριμενο στο αναλογο thread
και δεν εχω καταλαβει αν τελικα αξιζει.....
φιλε mandipl εσυ δεν πηγες?
Ρωταω εσενα γιατι απο τα posts σου φαινεται οτι εχεις κανει αναλυτικη ερευνα στη πονηρη πλευρα της Πραγας.....

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οχι εκει δεν πηγα ..συνηθως πανε ζευγαρια ...μονο 1-2 φορες την εβδομαδα ειναι για μονους αντρες και πρεπει να κλεισεις απο πριν .....μονο για αν δεν εχεις λεφτα και θες να γαμησεις επειγοντος ειναι .

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
οχι εκει δεν πηγα ..συνηθως πανε ζευγαρια ...μονο 1-2 φορες την εβδομαδα ειναι για μονους αντρες και πρεπει να κλεισεις απο πριν .....μονο για αν δεν εχεις λεφτα και θες να γαμησεις επειγοντος ειναι .

Φιλε mandipl τι εννοεις πρεπει να κλεισεις απο πριν?????????
Πως απο το ιντερνετ?.......
Θα παω σε private αλλα θελω να τσεκαρω και εκει το κλιμα και σαν
εμπειρια και να το συγκρινω με το Αρτεμις στο Βερολινο που εχω παει.
Ενταξει δεν περιμενω να ειναι σαν το Αρτεμις,ουτε τις ιδιες γυναικες να εχει αλλα
ετσι να συγκρινω.......

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
απο τι εχω δει απο βιντεο δεν λενε πολλα οι γκομενες εκει ...ναι μεσω νετ κλεινεις ..αλλα η σελιδα τους ειναι οτι ναναι ..δυσκολα βρισκεις που να πας

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μιας και εφθασε το καλοκαιρακι στην Πραγα να σας βαλω και ενα λινκ για οσους πανε πανω, που θα βρητε ανεξαρτητα μωρα και πολυ πιο φθηνα απο τα γραφεια. Μερικα απο αυτα εχουν ερθει Αθηνα στο παρελθον με γραφεια.

Αξιοσημειωτο ειναι αυτο το μωρο  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να της πειτε να φερει και την γκομενα της (με τα κιτρινα) μαζι για παρτουζα!!  :s&m_2: Η γκομενα γνωστο πιπινι πορν-σταρ!  :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αυτήν λες καλή αλλά μίκρο βυζή για μένα.
Δηλαδή άλλα πρόσωπα δείχνουν και άλλα στέλνουν?
Εαν παραγγίλεις αυτό το Θεϊκό προσωπάκι θα στου στείλον άλλην?

Σιγουρα ψευτικες γιατι μια δυο απο αυτες (πολυ γνωστες) εχουν αποσυρθει εδω και καιρο. Για 130 ευρω την ωρα μην περιμενεις τετοια μωρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom