Lucent61 thanks για το tip!!
Παιδες,για οσους ρωτανε για νοικιασμα,το διαμερισμα ειναι ηδη νοικιασμενο εδω και 9 περιπου μηνες.
Ειχα την τυχη να το νοικιασω μεσα σε 10 μερες απο οταν το αποφασισα,λογω του σημειου του.
Οπως ειπα και στην αρχη,μου εχει μπει η ιδεα να το δωσω καθως πλεον δεν μενω μονιμα εκει,αλλα δεν εχω αποφασισει οριστικα αν θα το κανω ή οχι.
Και δεν εχω αποφασισει οριστικα καθως εγω την Πραγα δεν την κοβω με τπτ,και επισης για να πω και την αληθεια εχω και ενα καλο εξτρα εισοδημα.
Αλλωστε και εγω πληροφοριες ρωτησα τον φιλο Lucent61 να μου δωσει.
Τιμη δεν ειμαι σε θεση να πω ακομα,δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν εχω ακομα κατασταλαξει τι θα κανω τελικα,παντως λογω του σημειου του και δεδομενης της προ 12 μηνων ανακαινισης οχι μονο του διαμερισματος αλλα συνολικα τους κτηριου,δεν μπορω να το χαρακτηρισω και ευκαιρια.
Το διαμερισμα ειναι 76 τετραγωνικα και ειναι ουσιαστικα οροφοδιαμερισμα,στον 2ο οροφο του κτηριου,και λεω ουσιαστικα καθως στον οροφο υπαρχει ακομα μονο ενα μικρο δωματιο περιπου στα 8 τετραγωνικα το οποιο οσο εμενα νοικιαζα απο τον ιδιοκτητη του υπολοιπου κτηριου σαν αποθηκη.Τωρα ειναι αδειο απο οσο γνωριζω.
Το κτηριο δεν ειναι και καινουργιο..ειναι περιπου 30 ετων αλλα συνολικα ανακαινισμενο μεσα και εξω προ 12μηνου.
Το διαμερισμα μου εχει ανακαινισθει μεμονομενα συνολικα 3 φορες και η τελευταια ηταν μαζι με την ολικη ανακαινιση του κτηριου,που συνεπεσε χρονικα με τον χωρισμο μου.
Lucent61 Μετα το Πασχα που 8α ξανανεβω επανω αν εισαι εκει θα ηθελα να βρεθουμε,εκτος αν αυτο γινει εδω στην Αθηνα πιο νωρις.
Ευχαριστω ολους σας.