Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 579K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
προχθες πήγε κάποιος φίλος στην πράγα ο οποίος σπούδαζε εκεί 5-6 χρόνια και του είχα μεταφέρει τα δυσάρεστα που διαβασα εδω. Μου είπε οτι μάλλον δεν ξέρετε που να πάτε κι εχει λέει αρκετά μέρη με καλές γκόμενες.
Ευχομαι να έχει δίκιο αν και δεν το πιστεύω.
Δεν ξέρω πόσο θα μείνει εκεί (παίζει απο 10 μέρες έως και το πάσχα) αλλά θα ενημερώσω όταν επιστρέψει.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εκλεισα για 28 μαρτιου με 4 απριλιου ..οποιος συντροφος προκυται να ειναι εκει ας στειλει Pm ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Λίγο άσχετο αλλά τώρα που το είδα καλά να πάθω...

Η Bianca δουλεύει ακόμα στο Darling? Ξέρει κανένας;

mpaltas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
3 ερωτήσεις.

Α) Έχουνε διαφορετικές πρίζες στην πράγα; (τάση ρεύματος πχ) και αν ναι απο που μπορώ να προμηθευτώ για τον φορτιστή του κινητού;

Β) Έχει Ελληνικές τράπεζες στην Πράγα; πως μπορώ να βγάζω χρήματα απο ATM πχ; είναι στα αγγλικά το μενού;

Γ) Μαγαζιά για φαγητό με κουζίνα παρόμοια με την δική μας;

Για γκόμενες δεν ρωτάω έχετε απαντήσει σε τόσα post :)

MariaSalonica

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
3 ερωτήσεις.

Α) Έχουνε διαφορετικές πρίζες στην πράγα; (τάση ρεύματος πχ) και αν ναι απο που μπορώ να προμηθευτώ για τον φορτιστή του κινητού;

Β) Έχει Ελληνικές τράπεζες στην Πράγα; πως μπορώ να βγάζω χρήματα απο ATM πχ; είναι στα αγγλικά το μενού;

Γ) Μαγαζιά για φαγητό με κουζίνα παρόμοια με την δική μας;

Για γκόμενες δεν ρωτάω έχετε απαντήσει σε τόσα post :)

A) Οι πρίζες είναι όπως και στην Ελλάδα ακριβώς !
   Η τάση όμως αλλάζει (230V)

B) Ελληνικές τράπεζες δεν έχει.
  Αν έχεις Maestro Card από οποιοδήποτε ATM βγάζεις χρήμα
  Όλα τα ATM εδώ έχουν ENGLISH option.

C) Εστιατόρια Όχι με παρόμοια...
  Αλλα πανομοιότυπη κουζίνα !
  ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ τα οποια είναι αρκετά !

mpaltas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
A) Οι πρίζες είναι όπως και στην Ελλάδα ακριβώς !
   Η τάση όμως αλλάζει (230V)

B) Ελληνικές τράπεζες δεν έχει.
   Αν έχεις Maestro Card από οποιοδήποτε ATM βγάζεις χρήμα
  Όλα τα ATM εδώ έχουν ENGLISH option.

C) Εστιατόρια Όχι με παρόμοια...
  Αλλα πανομοιότυπη κουζίνα !
  ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ τα οποια είναι αρκετά !

Μαρία (υποθέτω απο το username) θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένη;

Όσον αφορά πχ

το Α) χρειάζομαι κάτι άλλο πέραν του φορτιστή μου για το κινητό, μετατροπέα τάσης πχ δεν ξέρω;

το Β) την Maestro Card απο που μπορώ να την εκδόσω στην Ελλάδα; προπληρωμένη της eurobank πχ δεν κάνει; κανονική της Εθνικής δεν κάνει;

το Γ) Διευθύνσεις μαγαζιών έχουμε;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
σε 2 βδομαδουλες θα ειμαι στην πραγα ./...αντε να γουσταρουμε

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΦΙΛΕ H ΠΡΑΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΗΜΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ!!ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ATLAS,DARLING,SHOW PARK,PUB NEON,SWEET PARADISE,SAUNA CLUB,K5.ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εχω παει σε αυτα εκτος απο το show park Που δεν ξερω τι ειναι .....

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
31-3-2011 praha

Volume 2  (για το volume 1 ανατρεξτε στο αυτό topic τον αυγουστο του 2010)

Κυριακη  βραδυ φτανω στην πολυαγαπημενη μου πολη …αρκετο κρυο λιγος κοσμος εξω ..ψιλοαπογοητευτηκα αλλα ετσι και αλλιως ημουν κουρασμενος οποτε εκανα μια μικρη βολτα και πισω για ξεκουραση …

Μερα 2η
Τελικα ο κοσμος στην πραγα είναι πολυς (οσος και το καλοκαιρι ) πλεον δεν χρησιμοποιω παντου την φωτογραφικη μηχανη …και ετσι μου επιτρεπει να βλεπω καλυτερα τα πραγματα …και αυτό που βλεπω είναι μουνια παντου ..στο μετρο στο δρομο στα καταστηματα ..ολα αυτά μερα μεσημερι …απιστευτα πραγματα που δεν νομιζω να υπαρχουν σε πολλα μερη του κοσμου …και μπολικοι ελληνες σχεδον παντου ..
Συναντηση με μια κοπελα που ειχα γνωρισει από την προηγουμενη φορα ..βολτα στον πολύ καλο ζωολογικο κηπο και φαγητο σε κινεζικο …ξεκουραση και παω για τσαρκα …για μενα η πραγα εχει 2 σεξοταχυτητες …η πρωτη και καλυτερη είναι το καμακωμα ντοπιων η τουριστριων (το 2ο είναι πολύ πιο πιθανο) …και η δευτερη  είναι οτιδηποτε προυποθετει ανταλλαγη χρηματων …δυστυχως τα μερη που εστηνα τις καλοκαιρινες μου ενεδρες ηταν ανενεργα μαλλον οποτε μεχρι τωρα που γραφω δεν ειχα καποια επιτυχια από τουριστριες ..βασικα στις πρωτες μερες δεν ειχα μπει καλα στο κλιμα ..τεσπα ..βολτα στην πλατεια μουσειου …βαριομουν τα μεγαλα καμπαρε …

Λεω να δω τι παιζει με το showpark …είναι καπως απομακρισμενο ….αλλα με μετρο και λιγο περπατημα πας ανετα …τωρα εκει το μερος είναι πολύ μυστηριο …εισοδος 190 κορ …(8 ευρω) μπαινω μεσα και είναι μια πολύ ομορφη καλου design καφετερια …αλλα hi class ..το πελατολογιο όμως πολύ B class … κουλτουρα καφενειου ..κυκλοφορουν διαφορες σκομενες αλλα δυσκολα σου μιλανε ..δεν ξερω τι περιμενουν και τι παιζει …μια μαυρουλα μονο μου μιλησε ..λεει παμε δωματιο …τιμες σχετικα φτηνες ..νομιζω 1000 μισαωρο η κατι τετοιο …αλλα δεν βρηκα καποια καλη που να μην είναι απασχολημενη ..γενικα καλα κομματια αλλα βαριεστημενη ατμοσφαιρα ..ισως ηταν και νωρις όταν πηγα ..αξιζει να ξαναδοκιμασω νομιζω ..( η γκαρσονα απλα υπερχη ….πανεμορφη και γλυκα..πραγματικη τσεχικη ομορφια )
Μετα πηγα σε ένα που είναι κοντα στο ξενοδοχειο  μου ..Adriane … νομιζα θα είναι κυριλε κλπ …δεν ξερω αλλα οι κριτικες που ειχα διαβασει καμια σχεση με την πραγματικοτητα ..τρυπα κωλομπαρο της κακιας ωρας με μππαζα …κορυφαια στιγμη όταν ένας από τους 3 πελατες παει να σηκωθει τυφλα στο μεθυση και κατουριεται πανω του ….αντε γεια και παω στο γνωστο μου Neon …καλυτερα κομματια από την τελευταια φορα που ειχα παει …2-3 καλα κοματια (βαθμου 6-7) και οι άλλες κατωτερες των περιστασεων …διαλεγω ένα πολύ πιπινι 18 μαιων  τσεχικο…ξανθο petite χαζουλικο …μου θυμισε μια παλια γκομενα και ειπα να την παρω …μετρια πιπα ..και στο σεξ ειχε προβλημα να με χωρεσει …οποτε δεν μπορω να πω ότι το ευχαριστηθηκα πολύ ..επικεντροθηκαμε στα προφορικα …ευχαριστη ωριτσα 2400 κορωνες (100 ευρω) ..με αφησε να τις βγαλω φωτο και το κωλαρακι της (επιφυλασομαι να σας το δειξω) …κλασσικη μου κινησε αργα το βραδυ να ψαχνω στον δρομο της επιστροφης για κανενα ξεμπαρκο τσεχακι μεθυσμενο ..δεν ετυχε όμως κατι τετοιο (αλλα αξιζει να παρετε τον δρομο ποδαρατα …στην πραγα δεν ξερεις τι μπορει να σσου τυχει ) αυτην την τελευταια φραση συγκρατηστε την για την 5..η μερα …

3η μερα ….βολτες σε οσα μερη δεν ειχα ξαναπαει …shopping θαυμασμος τοσο στα ακινητα οσο και στα κινητα μνημεια που υπαρχουν παντου στη πολη …σνιτσελακι στην αγαπημενη μου καντινα στο μουσειο …αποφασισα να εξερευνισω καλυτερα τα privat … είναι στουντιο ουσιαστικα με 2-3 κοπελες συνηθως διαθεσιμες από κάθε στιγμη …η διαφορα με την ελλαδα είναι ότι οι γκομενες είναι καλυτερες συνηθως …και ότι μπορεις να βρεις φοιτητριουλες που βγαζουν χαρτσιλικι φρεσκιες και όχι τελειωμενες πουτανες (εχει βεβαια και τετοιες) … μετα από μια τυλεφωνικη χυλοπιτα  ο δρομος μου με βγαζει εδώ

Με υποδεχεται ένα 35χρονο απιστευτο Milfaki μελαχρινο με tattoos …θεα …η μανταμ ηταν βεβαια …διαθεσιμα 2 τεμαχια ..ενα με καποια κιλα παραπανω αποτε πηγα στην δευτερη επιλογη.   Μελαχρινο 20χρονο αδυνατο …δεν μου πολυγεμισε το ματι αλλα λεω στην αναβροχια ….ομως με το που εβγαλε τα ρουχα   …ενταξει …αυτό το στηθος δεν υπηρχε …μου πηρε 5 λεπτα να ελενξω αν οντως είναι φυσικο και οντως ηταν ..αλλα απιστευτα σφιχτο και στητο ..κανονικο τουμπανο η κοπελα …πραγματικα αν δεν δεις και πιασεις δεν μπορεις να καταλαβεις τι κουβαλουσε η κοπελα…αμα βρει κανεις ελληνιδα με τετοιο φυσικο στηθος εγω καθομε να με γαμησετε … … τιμες 1200 μιση ωρα 1500 μια ωρα …παιζουν 500 εχτρα για ακαποτο και 500 για kissing …πηρα μια απλη ωρα ..πιπα πολύ καλη αλλα στο σεξ και παλι δεν χωραγα ….μα ποιος ειμαι τεσπα ..μηπως είναι δασκαλεμενες να κανουν ετσι για να μην τις σκιζουμε ?? η πρεπει να γινω πορνοσταρ ?? τεσπα …δεν εχω παει με παρθενα αλλα τωρα εχω μια ιδεα πως είναι …μετα από 10λεπτη προσπαθεια και επειδη δεν αντεχα να την βλεπω να υποφερει ..μου προτεινε να μην κανουμε άλλο σεξ αλλα να με αποζημιωσει με ακαποτη πιπα ..οκ λεω … οποτε καταληξαμε σε μια πολύ καλη σπερμοζωγραφια στο τελειοτερο στηθος που εχω δει από κοντα στη ζωη μου ..κριμα που δεν με αφησε να φωτογραφισω το αριστουργημα μου 
Η κοπελα ηταν η λενκα

Μερα 4η  παω στο ζουμι αφηνοντας τις ημερησιες μου ασχολιες ..ειπα να κανω κωλομπαροτσαρκα …ξεκιναω με darling .//κανω  τον ασχετο και ζηταω Freelook …ok ..βλεπω τι παιζει αλλα ειπα να μην κατσω …θα πηγαινα την επομενη ετσι και αλλιως ..παω απεναντι στο ατλας ….το μερος αυτό είναι περιεργο ..εχει εισοδο 300 κορ …με μπυρα  η περσινη μου κατακτηση Angela ηταν παλι εκει αν και με μερικα κιλα παραπανω …αλλα παραμενει εντυπωσιακη …υπηρχε μονο μια καλυτερη μελαχρινη …για μενα 9,5ρι ..ισως και 10ρι αλλα επειδη μου φανηκε σπαστικια δεν πηγα ..μαρια αν θυμαμε καλα η κατι παρομοιο ..…αλλα από ομορφια δεν το συζηταω …δυσκολα καποιος βλεπει  πολλες τετοιες στη ζωη του αν δεν παει σε αυτην την πολη …κανουν τις τζουλιες τις πετρουλες και ολες τις άλλες ελληνιδες να μοιαζουν σκουπιδια …κατά τα αλλα όμως το μερος είναι απιστευτα βαρετο κωλομπαρο με την κυριολεκτικη ενοια ..καποιες κοπελες διαγωνιζονται στο ποια θα κανει το πιο βαριεστημενο στριπτιζ βγαζοντας οσα λιγοτερα ρουχα γινεται .. πραγματικα παρωδια στριπ σοου ..κλασσικο πρηξιμο για να τις παρεις στο δωματιο …δεν ενεδωσα … εκει πας μονο για να πηδηξεις ..αλλιως δεν αξιζει ουτε μπυρα να πιεις …  απογοητευμενος παιρνω το δρομο για πισω οπου όμως πετυχαινω ένα νέο κωλομπαρο ..τουλαχιστον εγω δεν το ηξερα …σεξυ 666 λεγεται … εισοδος 250 ..πολυ ωραιος χωρος …μανατζερ μια απιστευτα σεξυ 35ρα τυπισα (με αγκαλιασε κλπ ..τετοια υποδοχη ) 4-5 κοριτσια …καλουτσικο στριπτιζ …κορυφαια στιγμη όταν σηκωθηκε και χορεψε η μανατζερ αφου ολες οι άλλες ηταν στα δωματια …πελατες 2-3 και καποιοι στα δωματια …τιμες πολύ ακριβες ..(1800 το 20λεπτο νομιζω και 2400 το μισαωρο) η κατι τετοιο ..γενικα ακριβο …αλλα χωρος και σερβις πολύ δυνατα σημεια ..εχει μελλον το μερος ..ειχε καιμια δυο κοπελες στο  7-7μιση ….και καποιες μαυρουλες …δεν μου κανε να παρω κοπελα όμως και ετσι τελιωσε αδοξα η μερα αυτή ….

Μερα 5η
Πρωινη ανιχνευση Privats ….δεν σταθηκα τυχερος ..σε καποια δεν απαντουσαν σε αλλα δεν ανοιγανε , σε αλλα ηταν busy …στο Beboss πετυχα 2 καλουτσικα μωρα ..το ένα πανυψηλο αλλα αβυζο 

…με χαλασε ότι δεν μιλουσαν γρι αγγλικα ..οποτε την εκανα με ελαφρα …περασε η ωρα ..παω χοτελ για μαμ και ξεκουραση γιατι μετα ειχε συναντηση με ένα συντροφο από το φορουμ αυτό που μου ειχε στειλει μυν ότι θα είναι πραγα και θελει να κανονισουμε τσαρκα …λογικα θα βαλει και αυτος κριτικη …εγω δεν λεω πολλα μην τον εκθεσω ,…συναντηση στο μουσειο , 1-2 μπυρες στο ρολοι και παμε για πρωτη σταση ..Hot pepper …στην πλατεια του μουσειου …ηξερα από πριν ότι αυτό το μερος είναι καθαρα στριπτιτζαδικο ..δεν παιζουν δωματια όπως στα αλλα ..οποτε τα ειχα αποφυγει ως τωρα ..τελικα με την παρακινηση του συντροφου πηγαμε ..τελικα ηταν ότι πρεπει για να σου φτιαξει την διαθεση …πολύ καλο στριπ σοου από 15 (μετρημενες) ΜΟΥΝΑΡΕΣ …και δεν μπορω να τονισω περισοτερο την λεξη ΜΟΥΝΑΡΕΣ …οι περισσοτερες βγαλμενες από τσοντα της Private και woodman και λοιπα … ακομα και οι γκαρσονες ηταν κουκλες αλλα οχι προστυχες .. περασαμε 2 ωριτσες ξεγνιασιας και χαλαρωσης παιρνοντας αφθονο ματι …παλι πριξιμο να τις παρεις πριβε χωρο ο οποιος όμως είναι πανακριβος ..40 ευρω χωρις να αγγιζεις και 60 για να αγγιζεις …για 6 λεπτα ..ενταξει ημαρτον ..παντως για μια από εκει θα τα εδινα …Νικιτα …ισως η πιο τελεια γυναικα που εχω  δει στην πραγα …παρολο που εχει καποια (αρκετα)κιλα παραπανο ..ενα πραγματικο θωρηκτο ..πανυψηλη με προσωπο που θα ζηλευε ανετα η Miss Universe , απεπνεε class και φινετσα , καλη διαθεση (μαστιγωνε κανονικα πιτσιρικαδες με την ζωνη) …πραγματικα αυτή η γκομενα πιστευω αξιζει να κανεις οτιδηποτε μαζι της …κατά τις 10 ειχε προσφορα 2πλο πριβε στην τιμη του ενός ..εκει ισως είναι καλυτερα ..ολες οι γκομενες μαζι στην σκηνη και μετα ξαμολυονται για πελατες …χαβαλες …ωραιο μαγαζακι …στην εισοδο εχει ελεγχο για οπλα οποτε μην μεταφερετε καλασνικοφ κλπ…
Παντως πρεπει να σημειωσω ότι ηταν το μονο μερος που δεν υπηρχε ουτε ένα μπαζο ..ολες ηταν από 7ρια και πανω
Κατά τις 11 παω τον συντροφο στο darling γιατι δεν λεει να πας πραγα και να μην μπεις εκει …   κατσαμε αρκετα ..πολυ καλο show …καν καν κλπ ατμοσφαιρα αλλης εποχης πιο μποεμ που δυστηχως δεν εχω ζησει … γνωστο μαγαζι …καμια 40ρια γκομενες ..σε πρηζουν ανα διλεπτο να τις παρεις στο δωματιο …πολλα 9ρια και 10ρια..δυσκολο να βρεις μετρια γκομενα εκει  … δυστηχως αυτή που μου γυαλισε ηταν μονο χορευτρια …μετα από πολύ σκεψη (και πολύ καβλα μετα από όλα αυτά που ειχαν δει τα ματια μας ) ειπαμε να παρουμε από μια για καμια πιπα ..διαλεξα μια μικρη βυζαρου τσεχα με cute face ..αλλα όπως ειχε κοψει από πριν ηταν πολύ διεκπερεωτικη …και ο χρονος λιγος οποτε δεν μπορω να πω ότι το ευχαριστηθηκα αρκετα  ..αλλα καλο είναι να εχεις γαμισει ένα τοσο υπεροχο (εστω και εξωτερικα μονο) πλασμα …αλλα η τιμη τσουχτερη …2400 το 20λεπτο 3000 το μισαωρο …
Γενικα για το darling πλεον τωρα που εχω πληρη αποψη είναι το εξης ..ειναι ένα υπεροχο μαγαζι για να πας να δεις και να πιεις και να χαζολογισεις αλλα αν δεν εισαι πολύ φραγκατος καλυτερα να μην προχωρησεις ….ειναι μαγαζι για να βγαλεις αποθυμενο ότι πηγες …..πιστευω για τις υπηρεσιες του δεν αξιζει τα χρηματα ..ακομα και η μπυρα είναι πολύ ακριβη (300 κορ) γενικα πιστευω ότι μπορει να αξιοποιησεις τα λεφτα σου και να περασεις καλυτερα καπου αλλου από τις απειρες επιλογες που εχει η πολύ ..οποτε σας επιστω την προσοχη σε οσους πατε …μην λετε ότι δεν σας προειδοποιησα ..αν θελετε να γαμησετε καλυτερα πατε στο ατλας η για ακομα φτηνοτερα σε πριβατ η στο Neon η το sweet paradise …

Την κανουμε ..αποχαιρετω τον συντροφο και παιρνω τον δρομο πισω …όμως  δεν ηξερα ( αν και όπως σας ειπα πριν το περιμενα ) ότι η βραδια δεν ειχε φτασει ακομα στο καλυτερο σημειο της ….αλλα αυτά θα σας τα πω στο επομενο γιατι εχει ηδη παει 5 και πρεπει να κοιμηθουμε και λιγο

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
άντε ρε μεγαλε πανω στο καλυτερο μας εκοψες...
:huh:

REDDOCTOR

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2010
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
μόλις επέστρεψα από πράγα και τα πράγματα με λίγες λέξεις έχουν ως εξής  οι γκόμενες στα στριπτιζάδικα πολύ ωραίες αλλά οι υπηρεσίες υπερτιμημένες  και εξηγούμαι
πήγα σε 2 μπαρ στο hot peppers και στο γνωστό darling  έχουμε και λέμε
στο hot peppers δεν υπήρχε είσοδος. τα μωρά ωραία (όλα(περίπου 15) άνω του 6 1/2 και τρία πάνω από 8 1/2.) αλλά ο χωρός στο τραπέζι χωρίς άγγιγμα 40 ευρώ και αν πας σε private dance γύρω στα 70(με άγγιγμα)  τρελές τιμές λέμε
στο darling
είσοδος χωρίς ποτό 12 ευρώ και η μπύρα 8 ευρώ . τα μωρά πάρα πολύ καλά. ιδίως οι χορεύτριες(μόνο χορεύουν δεν γαμιούνται) τρελά κομάτια. τώρα στο ζουμί μπορείς να γαμήσεις με 130 ευρώ τα 30 λεπτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh:
εγώ για να πούμε την αλήθεια κι αφού οι χορεύτριες με είχαν  :headbang: αποφάσισα να πάρω ένα ελαφρύ πρόγραμμα 20 λεπτών  :pipa1:
όχι τίποτα το ιδιαίτερο από παροχές
τέλος πάντων εγώ δεν ενθουσιάστηκα πό την ερωτική πράγα αντίθετα ενθουσιάστηκα από την πράγα ως πόλη  [size=10pt] υπέροχη πραγματικά [/size]
καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα άμα θέλεις να γαμήσεις η πράγα δεν είναι η κατάλληλη πόλη λόγω κόστους
αν θέλεις να δεις μια ωραία πόλη τότε η πράγα είναι μια πάρα πολύ ωραία πόλη

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
συνεχιζω λοιπον απο εκει που ειχα μεινει ....ειχα αφησει τον συντροφο reaves να παει να ξεκουραστει ..μολις ειχαμε παρει κοριτσια απο το darling αλλα οσο ομορφη και αν ηταν η δικια μου δεν με ειχε αφησει πληρως ικανοποιημενο ....αν θυμασε reaves σου ειχα πει οπως κατεβαιναμε τον δρομο για μια που μου χαμογελασε ...οποτε μετα γυρισα να ερευνησω το θεμα ... ρωταω τι περιμενει ..λεει job (ελαχιστα αγγλικα αλλα συνεννοησιμη) απλο κοριτσακι σιγουρα οχι τσεχα ...καλες οι θεες του darling αλλα καμια φορα θελει κανεις να φαει και απο τα βρωμικα της καντινας ...απλα ειχε καυλοφατσουλα αν και οχι πολυ πειποιημενη ...αλλα αρκετη για μια πιπα ..ποσο της λεω ?? 500,, καλα ειναι (20 ευρω) που ??? ελα μαζι μου λεει ...και εκει στην πλατεια στο μουσειο μπαινει σε μια μεγαλη πορτα που ενω ειχα περασει απειρεσ φορες απο εκει δεν την ειχα δει ...μπαινουμε σε μια σκοτεινη αλεα ...και διπλα ενα Hotel 15ης κατηγοριας ...παιρνει ενα τηλ .ανεβαινουμε τις σκαλες περναμε τον ρεσεψιονιστα ...λεω με παει σε δωματιο ..αλλα μου λεει να την βγαλω εξω στις σκαλες ...βαζει καποτα και αρχιζει ..πολυ καλη ...της λεω θα σου δωσω αλλα 500 να τελειωσω στο στομα ...οκ ..βγαζει καποτα και συνεχιζει ...τοτε ομως ερχετε ο ρεσεψιονιστας μας βλεπει καταριεται ..αυτη συνεχιζει ...μετα απο ενα διλεπτο ψαναγυρναει με ενα γκλομπ ..οκ λεω φυγαμε ...του ζηταω συγγνωμη και την κανω ..λεω στην γκομενα δωσε πισω το 500ρικο ...προς εκπληξη μου μου το εδωσε ...εκει αρχισα να την εκτιμαω ...προτεινω να συνεχισουμε στο hotel μου ...ταξι και παμε πανω ...ντους και μια καλη ωρα αγριου σεξ ..ηταν δεκτικη και υπομονετικη σε ολα ...με 1000 κορ ...της λεω με 500 ακομα να σε τραβαω και βιντεο ...οποτε εκανα και ενα 10 λεπτρο sextape με τελειωμα στο στομα (σε HD παρακαλω ) τα εφτυσε ...οποτε μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι ...οπως ειπα και στον συντροφο πραγματικα οταν κυκλοφορεις αργα την νυχτα δεν ξερεις ποτε τι μπορει να σου συμβει στην πραγα ....

ημερα 6η
πρωινη εξoρμιση σε private ...επειδη δεν ειχα ιντερνετ στο κινητο εβγαλα φωτος απο τους στοχους στο κινητο απο το mapy ....για να τα βρω ανετα ....
επισκεψη εδω

μπαινω μεσα ..5 γκομενες ...2 χοντρουλες 2 μετριες ...1 καλουτσικη ..οχι ομως κατι συγκλονιστικο ....ηλικιες απο 20 ως 35 μαντευω ...ημουν ετοιμος να φυγω αλλα απο περιεργεια ρωταω τιμες ...αλλη εκπηξη ...μου λεει 800 κορ το μισαωρο με ακαποτο μεσα ...30 ευρω  δηλαδη ..εξευτελιστικη τιμη ... εε λεω ας κανουμε και ενα τριο ...διαλεγω την καλη (20-22) και μια απο τις μετριες (30ρα την εκοψα) ... φιλοτιμες υπηρεσιες ...απλα να πουε οτι καναμε τριο ....αν και η πιπα της μικρης ηταν σε πολυ καλο επιπεδο οπου και με τελειωσε ....ξενερωμα το οτι με αφησε να τελειωσω πανω στο σεντονι και οχι πανω της ...ρωτησα αν και το βραδυ εχει ιδιες τιμες και μοθυ λεει ναι ...
το καλο γκομενακι ηταν αυτο
..αν και η κοιλιτσα της μου φανηκε λιγο μεγαλη και την εκρυβε με ενα αναλογο babydoll ..παιζει να ηταν 2-3 μηνων εγκυος ...anyway δεν ρωτησα δεν θελω να ξερω ...

δεν ξερω αν κανεις μετραει αλλα αυτο ηταν σεξ με 4 γκομενες σε διαστημα 14 ωρων ...

πισω ξενοδοχειο και το βραδυ γευμα με 3 ρωσιδες φιλες σε ενα συμπαθητικο τσεχικο εστιατοριο ...περασαμε και απο τον πυργο της τηελορασης που ειναι πολυ εντυπωσιακος ... κατα τα μεσανυχτα που τελειωσαμε παρα την μπυροποσια δεν ειχα ορεξη για υπνο ..πηγα και παλι στο hot peppers ...οπου τελικα εμελε να γινει το στεκι μου ..πηγαινα καθε μερα μεχρι να φυγω ως αρχικο προορισμο να παρουμε ματι να φτιαχτουμε κλπ ...δεν ξαναειδα την Νικιτα που σας ελεγα αλλα βρηκα μια ακομα καλυτερη ...klaudia ...τι να πω ...η ωραιοτερη γυναικα στην πραγα ..επιπεδο πορνοσταρ με τοπ μοντελ αλλα χωρις να εχει σιλικονες σεξοφατσα κλπ .. απλα εκλεπτισμενη και απεριτη ομορφια στυλ eva herzigova και Adriana Sklenarikova ...και φυσικα πανυψηλη ....δεν περιμενα οτι θα υπησχε τετοια γυναικα που αντι να ειναι στην tv και στα εξωφυλλα θα εκανε στιπτιζ σε μεσιλικες και πιτσιρικια απο την αμερικη και την γερμανια ...τεσπα ...δυστυχως δεν ηρθε να μου μιλησει ..και οι αλλες δεν ηταν αυτο που ηθελα για να τολμησω το ακριβο πριβε ...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα επαθα ζημια ....για να δειτε και εσεις η κοπελα ειναι στο παρακατω βιντεο σε διαφορες στιγμες ..μεταξυ αυτων στο 3,16

αν και απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερη ....(στο βιντεο σαν να εχει περισσοτερο μαγουλακι) ...ηπια τις μπυρες μου ..πληρωσα μονο 300 κορωνες και εφυγα σαν κυριος

μετα απο απειρες μπυρες αλλα και τις γενικες κρεπαλες δεν υπηρχε περιπτωση για σεξ ...

ημερα 7η .... και παλι ψαχνω για πριβατε ...μετα απο δοκιμες παω στο

το οποιο αν και στο χαρτη δεν φαινεται ειναι ακριβως στο ιδιο κτηριο και νομιζω ιδιο οροφο με το χτεσινο ..wtf λεω στο ιδιο ηρθα ??/ ομως ηταν η μερα με την νυχτα ...μπαινω και ειχε 2 γκομενες ...αλλα εγω ειχα ματια μονο για την μια ...Viki ... θεα ...το τελειο αγγελικο τσεχικο προσωπακι μιας 20 χρονης με τεραστιο φυσικο στηθος ..αλλα με μονο αρνητικο καποια παραπανω κιλα απο τι φαινεται στις φωτο

αλλα ειλικρινα δεν με χαλασε καθολου αφου το προσωπο αγγιζει την τελειοτητα ...ειλικρινα αν και ειμαι κατα του γαμου αυτην την κοπελα θα μπορουσα να την παντρευτω εκεινη τη στιγμη ....μονο γιαυτες τις ματαρες (και τις βυζαρες ) μου ειπε οτι δουλευει μονο 2 εβδομαδες αν και νομιζω δεν ειναι αληθεια γιατι δεν νομιζω να προλαβε να παρει 4-5 κιλα απο τις φωτο ..εκτος αν παιχτηκε φωτοσοπ ... τεσπα ..παιρνω μια ωρα με 1500 κορ  + 500 για τελειωμα σε στομα η προσωπο ...αρχιζει να μου τον παιζει αρκετη ωρα με το χερακι της ..σαν να ντρεπεται να τον βαλει στο στομα ..φτιαχτικα ακομα περισσοτερο απο την συστολη της ...ειχε κοκκινησει και χαμογελουσε αμηχανα ...λες και εισαι με την γκομενα σου στην πρωτη σας φορα και η γκομενα ειναι η ωραιοτερη γκομενα που εχετε γαμησει ποτε ...μετα απο παρακινησεις αρχιζει την γυμνη πιπα ...και παλι σας παρθενα ..τον πιανει σαν να φοβατε μην τον σπασει και συχτυχως τα αγγλικα της δεν επιτρεπουν να της δωσω πολλες οδηγιες ..αλλα δεν με νοιαζει ...απλα απολαμβανω την θεα ...αρχιζω το σεξ απλα απλα οπως μου ζηταει ...τπτ συγκλονιστικο ...μεχρι τη στιγμη που την βαζω να με καβαλησει ..εκει γ γκομενα μεταμορφψθηκε σε μηχανη του σεξ και επιτελους εδειχνε να το απολαμβανει και αυτη ...ξεσκιστηκαμε ....μετα την ρωτησα τι τις αρεσει περισσοτερο λεει πισωκολλητο ..οκ ..και κει τα εδωσε ολα ...εγω σας λεω ειλικρινα δεν εκανα σεξ ..της εκανα ερωτα ...σαν να ηταν η γκομενα μου .. με την διαφορα οτι τις γκομενες μου συνηθως τις γαμαω και δεν τους κανω συχνα ερωτα ...¨) τεσπα ..δεν θα με ψυχαναλησουμε τωρα ...περασα κανενα 5 λεπτο απο πισω της να της γλυφω το υπεροχο tatto που εχει στην πλατη ....τελειωμα στην θεικη της φατσουλα ...αν και δεν της αρεσε ...αλλα η θεα να ειναι καλυμενη ολοκληρη αξιζει το 500ρι ....το καλυτερο σεξ ολης της διαμονη μου εκει ...σας προτεινω  να επισκευτειτε το συγκεκριμενο γιατι αν δειτε αι στις φωτο εχει και αλλα τουμπανακια ...περιμενω τις δικες σας κριτικες ..

μετα απο ενα κουβα hotwings απο τα kfc και λιγη ξεκουραση ..κατα τις 10 παω στο νεο μου στεκι ..το Hot peppers ...χαβαλες μπυρες κλπ ..και παλι ομως οι 2-3 που ειχα ξεχωρισει δεν μου ηρθαν ...γκαντεμια ...βγαινω κατα τις 1 ...πετυχαινω την προχτεσινη που ειχα ψωνησει απο το δρομο ...με μια φιλη της ...η φιλη της πολυ ωραια ντυμενη .περιποιημενα χερακια ..ωραια tattoo ..kaυλιαρικη φατσουλα ...γυρω στα 27-28 υποθετω ...μαλλον απο βουλγαρια την εκοψα ...δεν ηταν φιλες βασικα αφου μολις ειχε ερθει στην πραγα ...  μου λεει απο που εισαι ..λεω ελλαδα ..και αρχιζει να μου μιλαει σε απταιστα ελληνικα ...οπα λεω ...απο τι μου ειπε εκανε στριπτιζ στην θεσσαλονικη 2 χρονια ..στον kaligoyla ...
επισυναπτω και μια φωτο απο το fb της μηπως καποιος την ξερει και ξερει τπτ για αυτην περισσοτερο να μας πει ...

τις παιρνω και τις 2 στο χοτελ ...1500 εκαστη ...120 ευρω δλδ συνολο ....μια αρκετα καλη παρτουζιτσα ...απλα δεν ηταν οι αγαπημενε μου τσεχες αλλα καποιες που μπορει κανεις να βρει και στην ελλαδα ανετα ...τεσπα ...καλη εμπειρια ...αυτο ηταν και το τελευταιο σεξ στην πραγα ....

ημερα 8η και τελευταια .... πρωινη βολτα με την ρωσιδα φιλη μου ...καφεδακι κλπ

βραδυ και παλι στο hot peppers ...μονο που αυτη τη φορα ειχα διαθεση να χωσω χρημα και να γνωρισω την klaudia ...φορεσα τα καλα μου ...περτυχα στην στιγμη που προσφερουν διπλα πριβε στην τιμη του ενος ...μου ερχετε μια απο αυτες που ειχα ξεχωρισει ..συντροφε reaves την ειχε πετυχει και εσυ ...ψηλη καστανοξανθη με μακρυ σγουρο μαλλακι ...απιστευτο καυλωτικο babyface και ακομα πιο απιστευτα σιλικονατα τουμπανιασμενα αλλα υπεροχα στηθη με τεραστιες ρωγες που εκαναν το κοινο να ζητοκραυγαζει σε κθε της μφανιση ... μου ερχετε και ζηταει πριβε πολυ ευγενικα ...και βεβαια λεω ...με παει σε ενα απο τα 3-4 μικρα 1χ2 δωματιακια στο βαθος ...πιανει κουβεντουλα καθως τα βγαζει ...μου λεει οτι ειχε ερθει διακοπες στα βρασνα ...σε μια φιλη της ....να πω οτι ειχα παρει πριβε των 1000 χωρις αγγιγμα απο μενα...στα 1500 αγγιζεις ...μαλακια ...η γκομενα ηθελε χουφτωμα ..με εχωνε στα απιστευτα στηθη της ...ηταν γλυκεια και χαμογελασυτη ..σε καμια περιπτωση δεν εδειχνε να κανει αγγαρεια ...καλο στριπτιζ γενικα ...αξιζε ...πιστευα δεν θα ηταν τοσο καλο (βεβαια αξιζει μονο οταν ειναι διπλο ετσι ..να εξηγουμαστε ) ...σε μια φαση μου λεει με εχει κανει wet ..καλα καλα λεω ...τα εχω ξανακουσει αυτα ....παιρνει το χερι μου και το βαζει στην τρυπουλα της ...ηταν οντως υγρη ...οχι οτι εχει καποια σημασια ...μετα ομως ανεβαινει στο καναπε μου ορθια και μου ανοιγει τα μουνοχειλακια της (τελεια) στα 5 χιλιοστα απο το προσωπο μου και καθετε εκει ...καταλαβενεται τι πειρασμος ειναι ...τεσπα ..τελειωσε οπως ολα τα ωραια ...πηγα πισω και περιμενα ακομα μια ωριτσα χωρις βεβαια να βαρεθω ουτε λεπτο αφου το show ειναι non stop και πολυ ωραιο ...την επομενη ωρα προσφεραν παλι 2πλο πριβε ...ανεβαινουν ολες στην σκηνη ..ενοειτε παντα καρφωνα τηνν klaudia ..Μονο που αυτη τη φορα οταν περασε απο μπροστα μου και με κοιταξε ( πραγματικα και μονο να σε κοιταει σε κανει να νιωθεις τυχερος ) τηε εκανα νοημα να μου ερθει ...χαμογελασε ...και ηρθε ...την παιρνει πριβε ...παραδεισενιο να εχεις μια τετοια γυναικα στην αγκαλια σου εστω για καποια λεπτα ...να σε κανει να αισθανεσαι οτι ειναι η γυναικα σου ..με τον τροπο που κοιταει ..αγγιζει ...πολυ καλη και στο μπλαμπλα ...γλυκεια ..εξυπνη ..γυναικα με το Γ κεφαλαιο ...αν υπαρχει εστω και μια τετοια στην ελλαδα εγω καθομαι να με πηδηξεται ..εμφανισιακα μονο η Μενεγακη προ δεκαετιας ...αλλα αυτη ηταν βουρλο και γλαστρα ......10 λεπτα που δεν θα ξεχασω ευκολα ...τελειωνουμε ...της λεω θελεις να πιουμε ενα ποτακι ?? οκ λεει ..και καθομαστε σε ενα τραπεζι ..εχει διαφορες επιλογες επιλεγω ενα μικρο απλο κοκτειλ των 300 κορωνων (12 ευρω)  ..οτι πιο φτηνο .. στην ελλαδα το καθε μπαζο ζηταει ποτο ανα δεκαλεπτο και μαλιστα ακριβοτερο ..αυτη η θεα με το ποτο αυτο εκατσε μαζι μου ολοκληρη την ωρα μεχρι να ξαναχρειαστει να εμφανιστει στην σκηνη ..μιλουσαμε για σινεμα για ταξιδια και διαφορα .. ...για ποτα κλπ ουτε νυξη δεν εκανε ..επινε πολυ πολυ  αργα  ...μιλαμε για class ...καπακι 2ο πριβε μετα ....αυτη τη φορα με αγγιγμα ...απιστευτα πραγματα ...μετα δυστυχως δεν μπορεσε να κατσει αλλο μαζι μου αν και θα το ηθελα ...οποτε εφυγα συγκλονισμενος απο το οτι περασα 2 ωρεσ σχεδον με την τελειοτερη γυναικα που εχω δει απο κοντα ///

κατα τις 2 εψαξα για κανενα πριβε αλλα αυτα που ηθελα δεν απαντουσαν ..οποτε μια τελευταια βολτα στους μποεμικους δρομους της νεας πολης και επιστροφη στο χοτελ αφου δεν συναντησα καποια εκπληξη

αυτα ....συμπερασμα ...μια υπεροχη πολη με απιστευτες γυναικες ολως των τυπως να κυκλοφορουν παντου μερα και νυχτα ...γενικα ακριβη αλλα το καλο πραγμα πρεπει να το πληρωσεις ...ομως μπορεις να περασες καλα με καλο value for Money ...εξαρταται τι ψαχνει κανεις ....

οι επιλογες ειναι απο ακριβοτερο σε φτηνοτερο ....
1 εσcorts ..καμια 300-400 κυκλοφορουν στην πολη ανα πασα στιγμη
2 ακριβα club ...darling , atlas , sauna ...μονο για την εμπειρια ...τολμηστε για κατι παραπανω μονο αν αξιζει πραγματικα ...
3 φτηνα club με γκομενες οχι θεες αλλα κοριτσια της διπλανης πορτας και καποια μπαζακια ...στυλ Sweet paradise , neon , showpark κλπ
4 στριπτιζ ..για χαβαλε ...σιγουρα hot peppers ..Μεταεχει κατι farao και Carioca ..Που ομως δεν τα επισκευτηκα
5 πριβατ  ... μπορειτε να βρειτε διαμαντακια ..αλλα θελει πολυ ψαξιμο και δρομολογια
6 αδεσποτες γκομενες του δρομου ....απο junkia μεχρι καποιες αξιολογες ... θελει βεβαια μια προσοχη ...

ελπιζω οι εμπειριες μου να σας βοηθησουν

REDDOCTOR

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2010
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
ρε εσύ εγώ έγυγα από πράγα και εσύ ξεσάλωσες
μπράβο νέε μου
και εις ανώτερα
ΥΓ σε βλέπω τον επόμενο μήνα πάλι πράγα

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Μπράβο ρε φιλαράκι mandipl είσαι ένας γνήσιος, αξιος μπουρδελιάρης. Εχω επισκεφτεί Πραγα 4 φορες έχω περάσει παρα πολυ ωραία αλλα οι πορνοεμπειρίες μου περιοριστηκαν σε HotPeppers, & Darling. Προτιμησα κανονικα κλαμπ κλπ. Και παλι ευχαριστουμε για την ενημερωση ειδικα οσον αφορα τα πριβατ. Μια ερώτηση μονο. πωςψώνισες απο το δρομο...?  :think: θελω να πω σε πλησιασαν? τις πλησίασες? τι ακριβως ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μπραβο και απο μενα! Για οσους θελουν να τσιμπισουν κατι στο δρομο φθηνα, το βραδυ στον δρομο ( Vaclavske Namesti) που παει στο μουσειο συχναζουν "μωρα" αν μπορεις να τα πεις μωρα (30+)που εκδιδονται. Ειναι πιατσα και αρκετα ευκολο να τις πλησιασεις αν καπνιζεις.

Τιμες μην με ρωτησετε γιατι εμενα με πλησιασαν για να τους αναψω τσιγαρο και τα Αγγλικα τους αθλια. Δουλευουν με ανατολικοευρωπαιους κυριως.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
αμα δεις οτι σου χαμογελανε πονηρα σημαινει κατι θελουν ..ειτε πληρωμενο ειτε απληρωτο ...ρωτας και βλεπεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom