συνεχιζω λοιπον απο εκει που ειχα μεινει ....ειχα αφησει τον συντροφο reaves να παει να ξεκουραστει ..μολις ειχαμε παρει κοριτσια απο το darling αλλα οσο ομορφη και αν ηταν η δικια μου δεν με ειχε αφησει πληρως ικανοποιημενο ....αν θυμασε reaves σου ειχα πει οπως κατεβαιναμε τον δρομο για μια που μου χαμογελασε ...οποτε μετα γυρισα να ερευνησω το θεμα ... ρωταω τι περιμενει ..λεει job (ελαχιστα αγγλικα αλλα συνεννοησιμη) απλο κοριτσακι σιγουρα οχι τσεχα ...καλες οι θεες του darling αλλα καμια φορα θελει κανεις να φαει και απο τα βρωμικα της καντινας ...απλα ειχε καυλοφατσουλα αν και οχι πολυ πειποιημενη ...αλλα αρκετη για μια πιπα ..ποσο της λεω ?? 500,, καλα ειναι (20 ευρω) που ??? ελα μαζι μου λεει ...και εκει στην πλατεια στο μουσειο μπαινει σε μια μεγαλη πορτα που ενω ειχα περασει απειρεσ φορες απο εκει δεν την ειχα δει ...μπαινουμε σε μια σκοτεινη αλεα ...και διπλα ενα Hotel 15ης κατηγοριας ...παιρνει ενα τηλ .ανεβαινουμε τις σκαλες περναμε τον ρεσεψιονιστα ...λεω με παει σε δωματιο ..αλλα μου λεει να την βγαλω εξω στις σκαλες ...βαζει καποτα και αρχιζει ..πολυ καλη ...της λεω θα σου δωσω αλλα 500 να τελειωσω στο στομα ...οκ ..βγαζει καποτα και συνεχιζει ...τοτε ομως ερχετε ο ρεσεψιονιστας μας βλεπει καταριεται ..αυτη συνεχιζει ...μετα απο ενα διλεπτο ψαναγυρναει με ενα γκλομπ ..οκ λεω φυγαμε ...του ζηταω συγγνωμη και την κανω ..λεω στην γκομενα δωσε πισω το 500ρικο ...προς εκπληξη μου μου το εδωσε ...εκει αρχισα να την εκτιμαω ...προτεινω να συνεχισουμε στο hotel μου ...ταξι και παμε πανω ...ντους και μια καλη ωρα αγριου σεξ ..ηταν δεκτικη και υπομονετικη σε ολα ...με 1000 κορ ...της λεω με 500 ακομα να σε τραβαω και βιντεο ...οποτε εκανα και ενα 10 λεπτρο sextape με τελειωμα στο στομα (σε HD παρακαλω ) τα εφτυσε ...οποτε μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι ...οπως ειπα και στον συντροφο πραγματικα οταν κυκλοφορεις αργα την νυχτα δεν ξερεις ποτε τι μπορει να σου συμβει στην πραγα ....
ημερα 6η
πρωινη εξoρμιση σε private ...επειδη δεν ειχα ιντερνετ στο κινητο εβγαλα φωτος απο τους στοχους στο κινητο απο το mapy ....για να τα βρω ανετα ....
επισκεψη εδω
μπαινω μεσα ..5 γκομενες ...2 χοντρουλες 2 μετριες ...1 καλουτσικη ..οχι ομως κατι συγκλονιστικο ....ηλικιες απο 20 ως 35 μαντευω ...ημουν ετοιμος να φυγω αλλα απο περιεργεια ρωταω τιμες ...αλλη εκπηξη ...μου λεει 800 κορ το μισαωρο με ακαποτο μεσα ...30 ευρω δηλαδη ..εξευτελιστικη τιμη ... εε λεω ας κανουμε και ενα τριο ...διαλεγω την καλη (20-22) και μια απο τις μετριες (30ρα την εκοψα) ... φιλοτιμες υπηρεσιες ...απλα να πουε οτι καναμε τριο ....αν και η πιπα της μικρης ηταν σε πολυ καλο επιπεδο οπου και με τελειωσε ....ξενερωμα το οτι με αφησε να τελειωσω πανω στο σεντονι και οχι πανω της ...ρωτησα αν και το βραδυ εχει ιδιες τιμες και μοθυ λεει ναι ...
το καλο γκομενακι ηταν αυτο
..αν και η κοιλιτσα της μου φανηκε λιγο μεγαλη και την εκρυβε με ενα αναλογο babydoll ..παιζει να ηταν 2-3 μηνων εγκυος ...anyway δεν ρωτησα δεν θελω να ξερω ...
δεν ξερω αν κανεις μετραει αλλα αυτο ηταν σεξ με 4 γκομενες σε διαστημα 14 ωρων ...
πισω ξενοδοχειο και το βραδυ γευμα με 3 ρωσιδες φιλες σε ενα συμπαθητικο τσεχικο εστιατοριο ...περασαμε και απο τον πυργο της τηελορασης που ειναι πολυ εντυπωσιακος ... κατα τα μεσανυχτα που τελειωσαμε παρα την μπυροποσια δεν ειχα ορεξη για υπνο ..πηγα και παλι στο hot peppers ...οπου τελικα εμελε να γινει το στεκι μου ..πηγαινα καθε μερα μεχρι να φυγω ως αρχικο προορισμο να παρουμε ματι να φτιαχτουμε κλπ ...δεν ξαναειδα την Νικιτα που σας ελεγα αλλα βρηκα μια ακομα καλυτερη ...klaudia ...τι να πω ...η ωραιοτερη γυναικα στην πραγα ..επιπεδο πορνοσταρ με τοπ μοντελ αλλα χωρις να εχει σιλικονες σεξοφατσα κλπ .. απλα εκλεπτισμενη και απεριτη ομορφια στυλ eva herzigova και Adriana Sklenarikova ...και φυσικα πανυψηλη ....δεν περιμενα οτι θα υπησχε τετοια γυναικα που αντι να ειναι στην tv και στα εξωφυλλα θα εκανε στιπτιζ σε μεσιλικες και πιτσιρικια απο την αμερικη και την γερμανια ...τεσπα ...δυστυχως δεν ηρθε να μου μιλησει ..και οι αλλες δεν ηταν αυτο που ηθελα για να τολμησω το ακριβο πριβε ...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα επαθα ζημια ....για να δειτε και εσεις η κοπελα ειναι στο παρακατω βιντεο σε διαφορες στιγμες ..μεταξυ αυτων στο 3,16
αν και απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερη ....(στο βιντεο σαν να εχει περισσοτερο μαγουλακι) ...ηπια τις μπυρες μου ..πληρωσα μονο 300 κορωνες και εφυγα σαν κυριος
μετα απο απειρες μπυρες αλλα και τις γενικες κρεπαλες δεν υπηρχε περιπτωση για σεξ ...
ημερα 7η .... και παλι ψαχνω για πριβατε ...μετα απο δοκιμες παω στο
το οποιο αν και στο χαρτη δεν φαινεται ειναι ακριβως στο ιδιο κτηριο και νομιζω ιδιο οροφο με το χτεσινο ..wtf λεω στο ιδιο ηρθα ??/ ομως ηταν η μερα με την νυχτα ...μπαινω και ειχε 2 γκομενες ...αλλα εγω ειχα ματια μονο για την μια ...Viki ... θεα ...το τελειο αγγελικο τσεχικο προσωπακι μιας 20 χρονης με τεραστιο φυσικο στηθος ..αλλα με μονο αρνητικο καποια παραπανω κιλα απο τι φαινεται στις φωτο
αλλα ειλικρινα δεν με χαλασε καθολου αφου το προσωπο αγγιζει την τελειοτητα ...ειλικρινα αν και ειμαι κατα του γαμου αυτην την κοπελα θα μπορουσα να την παντρευτω εκεινη τη στιγμη ....μονο γιαυτες τις ματαρες (και τις βυζαρες ) μου ειπε οτι δουλευει μονο 2 εβδομαδες αν και νομιζω δεν ειναι αληθεια γιατι δεν νομιζω να προλαβε να παρει 4-5 κιλα απο τις φωτο ..εκτος αν παιχτηκε φωτοσοπ ... τεσπα ..παιρνω μια ωρα με 1500 κορ + 500 για τελειωμα σε στομα η προσωπο ...αρχιζει να μου τον παιζει αρκετη ωρα με το χερακι της ..σαν να ντρεπεται να τον βαλει στο στομα ..φτιαχτικα ακομα περισσοτερο απο την συστολη της ...ειχε κοκκινησει και χαμογελουσε αμηχανα ...λες και εισαι με την γκομενα σου στην πρωτη σας φορα και η γκομενα ειναι η ωραιοτερη γκομενα που εχετε γαμησει ποτε ...μετα απο παρακινησεις αρχιζει την γυμνη πιπα ...και παλι σας παρθενα ..τον πιανει σαν να φοβατε μην τον σπασει και συχτυχως τα αγγλικα της δεν επιτρεπουν να της δωσω πολλες οδηγιες ..αλλα δεν με νοιαζει ...απλα απολαμβανω την θεα ...αρχιζω το σεξ απλα απλα οπως μου ζηταει ...τπτ συγκλονιστικο ...μεχρι τη στιγμη που την βαζω να με καβαλησει ..εκει γ γκομενα μεταμορφψθηκε σε μηχανη του σεξ και επιτελους εδειχνε να το απολαμβανει και αυτη ...ξεσκιστηκαμε ....μετα την ρωτησα τι τις αρεσει περισσοτερο λεει πισωκολλητο ..οκ ..και κει τα εδωσε ολα ...εγω σας λεω ειλικρινα δεν εκανα σεξ ..της εκανα ερωτα ...σαν να ηταν η γκομενα μου .. με την διαφορα οτι τις γκομενες μου συνηθως τις γαμαω και δεν τους κανω συχνα ερωτα ...¨) τεσπα ..δεν θα με ψυχαναλησουμε τωρα ...περασα κανενα 5 λεπτο απο πισω της να της γλυφω το υπεροχο tatto που εχει στην πλατη ....τελειωμα στην θεικη της φατσουλα ...αν και δεν της αρεσε ...αλλα η θεα να ειναι καλυμενη ολοκληρη αξιζει το 500ρι ....το καλυτερο σεξ ολης της διαμονη μου εκει ...σας προτεινω να επισκευτειτε το συγκεκριμενο γιατι αν δειτε αι στις φωτο εχει και αλλα τουμπανακια ...περιμενω τις δικες σας κριτικες ..
μετα απο ενα κουβα hotwings απο τα kfc και λιγη ξεκουραση ..κατα τις 10 παω στο νεο μου στεκι ..το Hot peppers ...χαβαλες μπυρες κλπ ..και παλι ομως οι 2-3 που ειχα ξεχωρισει δεν μου ηρθαν ...γκαντεμια ...βγαινω κατα τις 1 ...πετυχαινω την προχτεσινη που ειχα ψωνησει απο το δρομο ...με μια φιλη της ...η φιλη της πολυ ωραια ντυμενη .περιποιημενα χερακια ..ωραια tattoo ..kaυλιαρικη φατσουλα ...γυρω στα 27-28 υποθετω ...μαλλον απο βουλγαρια την εκοψα ...δεν ηταν φιλες βασικα αφου μολις ειχε ερθει στην πραγα ... μου λεει απο που εισαι ..λεω ελλαδα ..και αρχιζει να μου μιλαει σε απταιστα ελληνικα ...οπα λεω ...απο τι μου ειπε εκανε στριπτιζ στην θεσσαλονικη 2 χρονια ..στον kaligoyla ...
επισυναπτω και μια φωτο απο το fb της μηπως καποιος την ξερει και ξερει τπτ για αυτην περισσοτερο να μας πει ...
τις παιρνω και τις 2 στο χοτελ ...1500 εκαστη ...120 ευρω δλδ συνολο ....μια αρκετα καλη παρτουζιτσα ...απλα δεν ηταν οι αγαπημενε μου τσεχες αλλα καποιες που μπορει κανεις να βρει και στην ελλαδα ανετα ...τεσπα ...καλη εμπειρια ...αυτο ηταν και το τελευταιο σεξ στην πραγα ....
ημερα 8η και τελευταια .... πρωινη βολτα με την ρωσιδα φιλη μου ...καφεδακι κλπ
βραδυ και παλι στο hot peppers ...μονο που αυτη τη φορα ειχα διαθεση να χωσω χρημα και να γνωρισω την klaudia ...φορεσα τα καλα μου ...περτυχα στην στιγμη που προσφερουν διπλα πριβε στην τιμη του ενος ...μου ερχετε μια απο αυτες που ειχα ξεχωρισει ..συντροφε reaves την ειχε πετυχει και εσυ ...ψηλη καστανοξανθη με μακρυ σγουρο μαλλακι ...απιστευτο καυλωτικο babyface και ακομα πιο απιστευτα σιλικονατα τουμπανιασμενα αλλα υπεροχα στηθη με τεραστιες ρωγες που εκαναν το κοινο να ζητοκραυγαζει σε κθε της μφανιση ... μου ερχετε και ζηταει πριβε πολυ ευγενικα ...και βεβαια λεω ...με παει σε ενα απο τα 3-4 μικρα 1χ2 δωματιακια στο βαθος ...πιανει κουβεντουλα καθως τα βγαζει ...μου λεει οτι ειχε ερθει διακοπες στα βρασνα ...σε μια φιλη της ....να πω οτι ειχα παρει πριβε των 1000 χωρις αγγιγμα απο μενα...στα 1500 αγγιζεις ...μαλακια ...η γκομενα ηθελε χουφτωμα ..με εχωνε στα απιστευτα στηθη της ...ηταν γλυκεια και χαμογελασυτη ..σε καμια περιπτωση δεν εδειχνε να κανει αγγαρεια ...καλο στριπτιζ γενικα ...αξιζε ...πιστευα δεν θα ηταν τοσο καλο (βεβαια αξιζει μονο οταν ειναι διπλο ετσι ..να εξηγουμαστε ) ...σε μια φαση μου λεει με εχει κανει wet ..καλα καλα λεω ...τα εχω ξανακουσει αυτα ....παιρνει το χερι μου και το βαζει στην τρυπουλα της ...ηταν οντως υγρη ...οχι οτι εχει καποια σημασια ...μετα ομως ανεβαινει στο καναπε μου ορθια και μου ανοιγει τα μουνοχειλακια της (τελεια) στα 5 χιλιοστα απο το προσωπο μου και καθετε εκει ...καταλαβενεται τι πειρασμος ειναι ...τεσπα ..τελειωσε οπως ολα τα ωραια ...πηγα πισω και περιμενα ακομα μια ωριτσα χωρις βεβαια να βαρεθω ουτε λεπτο αφου το show ειναι non stop και πολυ ωραιο ...την επομενη ωρα προσφεραν παλι 2πλο πριβε ...ανεβαινουν ολες στην σκηνη ..ενοειτε παντα καρφωνα τηνν klaudia ..Μονο που αυτη τη φορα οταν περασε απο μπροστα μου και με κοιταξε ( πραγματικα και μονο να σε κοιταει σε κανει να νιωθεις τυχερος ) τηε εκανα νοημα να μου ερθει ...χαμογελασε ...και ηρθε ...την παιρνει πριβε ...παραδεισενιο να εχεις μια τετοια γυναικα στην αγκαλια σου εστω για καποια λεπτα ...να σε κανει να αισθανεσαι οτι ειναι η γυναικα σου ..με τον τροπο που κοιταει ..αγγιζει ...πολυ καλη και στο μπλαμπλα ...γλυκεια ..εξυπνη ..γυναικα με το Γ κεφαλαιο ...αν υπαρχει εστω και μια τετοια στην ελλαδα εγω καθομαι να με πηδηξεται ..εμφανισιακα μονο η Μενεγακη προ δεκαετιας ...αλλα αυτη ηταν βουρλο και γλαστρα ......10 λεπτα που δεν θα ξεχασω ευκολα ...τελειωνουμε ...της λεω θελεις να πιουμε ενα ποτακι ?? οκ λεει ..και καθομαστε σε ενα τραπεζι ..εχει διαφορες επιλογες επιλεγω ενα μικρο απλο κοκτειλ των 300 κορωνων (12 ευρω) ..οτι πιο φτηνο .. στην ελλαδα το καθε μπαζο ζηταει ποτο ανα δεκαλεπτο και μαλιστα ακριβοτερο ..αυτη η θεα με το ποτο αυτο εκατσε μαζι μου ολοκληρη την ωρα μεχρι να ξαναχρειαστει να εμφανιστει στην σκηνη ..μιλουσαμε για σινεμα για ταξιδια και διαφορα .. ...για ποτα κλπ ουτε νυξη δεν εκανε ..επινε πολυ πολυ αργα ...μιλαμε για class ...καπακι 2ο πριβε μετα ....αυτη τη φορα με αγγιγμα ...απιστευτα πραγματα ...μετα δυστυχως δεν μπορεσε να κατσει αλλο μαζι μου αν και θα το ηθελα ...οποτε εφυγα συγκλονισμενος απο το οτι περασα 2 ωρεσ σχεδον με την τελειοτερη γυναικα που εχω δει απο κοντα ///
κατα τις 2 εψαξα για κανενα πριβε αλλα αυτα που ηθελα δεν απαντουσαν ..οποτε μια τελευταια βολτα στους μποεμικους δρομους της νεας πολης και επιστροφη στο χοτελ αφου δεν συναντησα καποια εκπληξη
αυτα ....συμπερασμα ...μια υπεροχη πολη με απιστευτες γυναικες ολως των τυπως να κυκλοφορουν παντου μερα και νυχτα ...γενικα ακριβη αλλα το καλο πραγμα πρεπει να το πληρωσεις ...ομως μπορεις να περασες καλα με καλο value for Money ...εξαρταται τι ψαχνει κανεις ....
οι επιλογες ειναι απο ακριβοτερο σε φτηνοτερο ....
1 εσcorts ..καμια 300-400 κυκλοφορουν στην πολη ανα πασα στιγμη
2 ακριβα club ...darling , atlas , sauna ...μονο για την εμπειρια ...τολμηστε για κατι παραπανω μονο αν αξιζει πραγματικα ...
3 φτηνα club με γκομενες οχι θεες αλλα κοριτσια της διπλανης πορτας και καποια μπαζακια ...στυλ Sweet paradise , neon , showpark κλπ
4 στριπτιζ ..για χαβαλε ...σιγουρα hot peppers ..Μεταεχει κατι farao και Carioca ..Που ομως δεν τα επισκευτηκα
5 πριβατ ... μπορειτε να βρειτε διαμαντακια ..αλλα θελει πολυ ψαξιμο και δρομολογια
6 αδεσποτες γκομενες του δρομου ....απο junkia μεχρι καποιες αξιολογες ... θελει βεβαια μια προσοχη ...
ελπιζω οι εμπειριες μου να σας βοηθησουν