Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
thanx lucent.. την εχεις δοκιμασει την Jenna ??? ..δειχνουν λιγο παλιες οι φωτο ...για τι μπατζετ μιλαμε ...πιθανο να παω αμστερδαμ αυγουστο σεπτεμβριο και να πεταχτω 4-5 μερες στην αγαπημενη πραγα

παντως αυτο το site περσυ ειχε πολυ ενημερομενο χαρτη ..τωρα τα εχει σβησει τα πιο πολλα ..κριμα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω κανονίσει ταξίδι στην Τσεχία για όργια με λεσβιακό ζευγάρι το Σαβ/κο στην επαρχία παίζουν αρκετές απελευθερωμένες Τσέχες που ζητάνε μόνο ψώλωνες και τίποτα άλλο.
Επίσης έχω αρκετές Τσέχες που φέρνω όποτε θέλω το καλοκαίρι πληρώνω όμως τα εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής και εστιατορίων.Πολλές έχουν γκόμενους στην Τσεχία δεν αρνούνται όμως να περάσουν μια εβδομάδα διακοπών με ένα νότιο γαμιά είναι αρκετά ανοιχτόμυαλες.Εμένα δε μου καίγεται καρφί τι κάνουν όταν γυρίζουν στην Τσεχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά την πάτησα.Πήγα Τσεχία και μας χάλασε τη φάση ο άντρας της.Βασικά αντί να σκάσω μύτη 20.00 στο χωριό έφτασα 23.00 και η γκόμενα δεν μπορούσε.Πράγα κορυφή όπως πάντα.Οι Τσέχες έχουν αρχίσει να παχαίνουν επικίνδυνα.Παρ' όλα αυτά έχουν μερικά φοβερά μουνιά αν και το κέντρο έχει κατακλυστεί από ξένους.Πάντως η Πράγα της δεκαετίας του '90 με τις χιλιάδες των μοντέλων και την ελευθεριότητα το ενδιαφέρον για τους ξένους και τις ανοιχτές γκόμενες δεν πρόκειται να επαναληφθεί.Γνώρισα κάτι ωραίες Ρωσίδες από τη Μόσχα αλλά πώς τα φέρνει ο διάολος αναγκάστηκα να κατέβω από το λεωφορείο γιατί δεν είχα εισιτήριο και μετά δεν τις βρήκα ξανά.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
την ελευθεριότητα το ενδιαφέρον

Εδώ να πω την αλήθεια μου, δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Γνώρισα κάτι ωραίες Ρωσίδες από τη Μόσχα

Επίσης και δική μου σιαπίστωση ήταν ότι περισσότερο παίζανε Ρωσίδες... υπήρχαν και πολλά αστέρια Τσέχες αλλά οι Ρωσίδες ήταν μπροστά...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ να πω την αλήθεια μου, δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Επίσης και δική μου σιαπίστωση ήταν ότι περισσότερο παίζανε Ρωσίδες... υπήρχαν και πολλά αστέρια Τσέχες αλλά οι Ρωσίδες ήταν μπροστά...

Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ άνετες και ελευθερίων ηθών.Μιλάμε για χώρα με 93% αθεία το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο.Υπάρχουν γκόμενες που κυριολεκτικά πηδιούνται με διαφορετικό άντρα κάθε εβδομάδα.
Τώρα όμως το ενδιαφέρον για τους ξένους έχει ατονήσει καθ' ό,τι και οι ντόπιοι άντρες βελτιώθηκαν και οι γκόμενες ανέβηκαν οικονομικά και η χώρα πλημμύρισε στους ξένους(άρα και στους μαλάκες ξένους).
Εμφανισιακά οι Τσέχες τις γαμάνε όλες,Γερμανίδες,Ολλανδέχες κτλ τουρίστριες δεν πιάνουν μία μπροστά τους στην Πράγα.Οι Ρωσίδες είναι ωραίες αλλά δεν έχουν την κορμοστασιά των Τσέχων και τα φοβερά μάτια.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ άνετες και ελευθερίων ηθών.Μιλάμε για χώρα με 93% αθεία το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο.Υπάρχουν γκόμενες που κυριολεκτικά πηδιούνται με διαφορετικό άντρα κάθε εβδομάδα.
Τώρα όμως το ενδιαφέρον για τους ξένους έχει ατονήσει καθ' ό,τι και οι ντόπιοι άντρες βελτιώθηκαν και οι γκόμενες ανέβηκαν οικονομικά και η χώρα πλημμύρισε στους ξένους(άρα και στους μαλάκες ξένους).
Εμφανισιακά οι Τσέχες τις γαμάνε όλες,Γερμανίδες,Ολλανδέχες κτλ τουρίστριες δεν πιάνουν μία μπροστά τους στην Πράγα.Οι Ρωσίδες είναι ωραίες αλλά δεν έχουν την κορμοστασιά των Τσέχων και τα φοβερά μάτια.

Υπερβολες..........αν και Τσεχοφιλος. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπερβολες..........αν και Τσεχοφιλος. :grin:

Κατ' αρχάς οι Τσέχες είναι πολύ ψηλότερες από τις Ρωσίδες στο μέσο όρο.Οι Τσέχοι είναι ο τρίτος υψηλότερος λαός στην Ευρώπη μετά τους Ολλανδούς και τους Σουηδούς.Υστερα οι Τσέχες είναι βυζαρούδες ενώ οι Ρωσίδες υστερούν στο βυζί.Δες πόσα μοντέλα είναι από Τσεχία-Σλοβακία.Τα πρακτορεία μοντέλων κάνουν επιδρομές στα σχολεία.
Μόνο στο προκλητικό ντύσιμο και στο make-up υπερτερούν οι Ρωσίδες και έχουν και τη σλαυική ψυχή ενώ οι Τσέχες είναι πιο σκοτεινές.Στο πώς έχουν πολλούς γκόμενους και τους εναλάσσουν μια από τα ίδια.Οι Τσέχες έχουν μεγάλα εντυπωσιακά ανοιχτόχρωμα μάτια ενώ οι Ρωσίδες έχουν τυπικά σλαυικά μάτια που μπορεί να είναι μικρά.Επίσης οι Τσέχες έχουν γερμανοειδή μύτη(μικρή συμμετρική) ενώ καμιά φορά οι Σλαύες των άλλων χωρών έχουν περίεργες μύτες(τυπικό παράδειγμα οι Πολωνέζες με τις προεξέχουσες μύτες τα πιο στρογγυλά πρόσωπα κτλ).Γενικά είναι θέμα γούστου κάθε ένας έχει ένα άλλο πρότυπο σλαυικής ομορφιάς.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εχει πεσει πολυ σκουπα στην Πραγα οσον αφορα τα γραφεια. Εχουν κλεισει 4 πολυ καλα γραφεια, ενα εκ των οποιων και της γνωστης μας Αντρεας.  :headbang:

Συνελαβαν και ενα πολυ αγαπημενο μου μωρο η οποια ηταν συνιδιοκτητρια. Ακομα και το Prague Babes θελεις ειδικη προσκληση για να μπεις στο σιτε.

Ολα τα νομιμα πριβατ και κλαμπ δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα!

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε και άλλα...και δώσε και άλλες πληροφορίες από το μέτωπο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για το  έχεις προσωπική εμπειρία και γράφεις ότι είναι απατη,ή απλώς σου φένεται ακριβό σε σχέση με τα αλλά;

Εχω προσωπικη εμπειρια, και οταν λεω οτι ειναι απατη, εννοω οτι προσφερει τα ιδια μωρα με αλλα γραφεια για τριπλασια τιμη. Αν δεν γνωριζεις τα γραφεια στην Πραγα θα την πατησεις και θα αισθανεσαι κοροιδο μετα.

ΥΓ. Αλλαξε ιστιοσελιδα τωρα!

gianis5963

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:helpplea:
Δηλαδή την Jessica που έχει στο νέο του site το absolute models μπορώ να την βρω και αλλού;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:helpplea:
Δηλαδή την Jessica που έχει στο νέο του site το absolute models μπορώ να την βρω και αλλού;

Τις πιο πολλες τις βρησκεις, για να μην σου πω ολες! Το γραφειο αυτο ειναι απλως ενας μεσαζων με "πειραγμενες" φωτο.

gianis5963

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν πετύχεις πουθενά την Jessica στείλε μου το link .Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μιας και εφθασε το καλοκαιρακι στην Πραγα να σας βαλω και ενα λινκ για οσους πανε πανω, που θα βρητε ανεξαρτητα μωρα και πολυ πιο φθηνα απο τα γραφεια. Μερικα απο αυτα εχουν ερθει Αθηνα στο παρελθον με γραφεια.

Αξιοσημειωτο ειναι αυτο το μωρο  :grin:

τι τιμές παίζουνε σε αυτά του σάιτ που έβαλες; υπάρχει κάποια στάνταρτ τιμή; ή κάποια τιμή που θεωρείται "καλή ευκαιρία";

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τι τιμές παίζουνε σε αυτά του σάιτ που έβαλες; υπάρχει κάποια στάνταρτ τιμή; ή κάποια τιμή που θεωρείται "καλή ευκαιρία";

Δεν υπαρχουν στανταρντ τιμες εκτος απο αυτες που τις διαφημηζουν τα πριβατ. Με τις υπολοιπες γινεται ............... συνεννοηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν υπαρχουν στανταρντ τιμες εκτος απο αυτες που τις διαφημηζουν τα πριβατ. Με τις υπολοιπες γινεται ............... συνεννοηση.
εκ του τηλεφώνου του αναγραφόμενου;
πια είναι μία φυσιολογική τιμή τότε εκ της εμπειρίας σου;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εκ του τηλεφώνου του αναγραφόμενου;
πια είναι μία φυσιολογική τιμή τότε εκ της εμπειρίας σου;

Πρωτα στελνεις εμαιλ. Αν δεν σου απαντησει ...............αλλου. Μια φορα δοκιμασα,...................... 200 + ταξι το δυωρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρωτα στελνεις εμαιλ. Αν δεν σου απαντησει ...............αλλου. Μια φορα δοκιμασα,...................... 200 + ταξι το δυωρο.
το φτηνά τότε δεν το κατάλαβα πού το είδες...όταν λες πως το 130 είναι ακριβά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom