Πηρα ενα ταξιζτι με μεσω ερευνας που εκανα εγω απο αυτο το θρεντ πηγαμε σε:
1. Αρχισαμε απο ενα μασαζιδικο που ηταν κοντα στο Ατλας (καμπαρε), το οποιο ειναι απεναντι απο το Darling καμπαρε. Δεν θυμαμαι το ονομα. Στον ιδιο δρομο ειναι παντως, λιγο πιο πριν. Sauna κατι νομιζω. Ερχεται μεσα ο ταξιτζης, τον ξερω προσωπικα, ειρθε για να εχω ντοπιο να μιλησει. Βλεπουμε μπροστα μας 15+ μεθυσμενους Δανους (ή Φιλανδους) να ειναι στην ουρα και να κανουν φασαρια σαν να ειρθαν μετα απο το ΟΣΦΠ/ΠΑΟ και χασανε. Ξενερα! Περιμενα σαν τον μαλακα για 15 λεπτα. Περνανε μεσα ολοι. Λεω δεν το πιστευω. Ερχεται ενας παπαρας του μαγαζιου στα 26 ετων περιπου, με πολυ καλα Αγγλικα (τα μιλαω καλυτερα απο τα Ελληνικα) και του λεω, φιλε, αυτοι ολοι πηγαν μεσα για κατι αλλο ή για τις γυναικες που εχει το μαγαζι? Μου λεει για το δευτερο. Λεω τοτε ποσες γυναικες εχεις? Μου λεει 12. Λεω αυτοι ειναι παραπανω, φευγω. Μου λεει ελα μετα, μπλα, μπλα.... Παπαρας εντελως. Ξενερα.
2. Παμε στο Ταντρα μασαζ που βρηκα απο εδω. Πανβρομικο, δυο γκομενες, η μια Ρωσσιδα να μου λεει μονο hand job εδω και μαλιστα δεν μπορεις να παρεις εμενα (αυτη ηταν η καπως καλη) αλλα μονο την αλλη. Λεω να πας να γαμηθεις!
3. Λεω πανε με στο ^&*()&^ το Νταρλινγκ τα χω παρει με τοση γκαντεμια! Παμε κει πεφτουν και απο το Ατλας οι πορτεριδες να πανω μου. Ισως επειδη το ταξι (δεν ηταν ταξι ήταν Μερσεντες απο καλο ξενοδοχειο) ηταν της μαρκας που ηταν και παρκαρε μπροστα ακριβως! Ηταν εν το μεταξυ η ωρα 5 το απογευμα. Με τα πολλα, μπαινω στο Νταρλινγκ. Αντε να ειχε 8 γυναικες, ενω μου πε οτι εχει 12. Κανουν στριπ τιζ και εχει και δωματια πανω. Βαζω μεσα και τον ταξιτζη. Στην αρχη ερχεται μια μετρια γκομενα, την διωχνω. Μετα μου ρχοντε δυο πολυ καλες γκομενες αλλα με τα πολλα, μου λενε "α ξερεις μονο λεσβιακο κανουμε". Λεω σορρυ πηγενεται. Μου λενε γιατι? Γιατι θελω να γαμησω γκομενα γιαυτο. ΜΟυ λεει μου πες οτι εχεις κοπελα, γιατι να πας με αλλη. Λεω ας το κυρηγμα γιατι αν αρχισω να σου κανω εγω θα φυγεις με την ουρα στα σκελια για το μοναστηρι! Παπαρω! Μου λεει μα γιατι ενας αντρας σαν και σενα να θελει γυναικα να πηδηξει σε τετοιο μερος. Ακου να δεις τι μου λεει η τανα! Μεσα στο μαγαζι. Λεω φιλτατη ο πλανητης εχει 6 δις κοσμο, τα 3 δις ειναι αντρες οι οποιοι θελουν να γαμησουν τα αλλα 3 δις. Αντε πηγενε.
Ηξερα ακριβως τι θα γινοταν, ετσι κανουν παντου. Αφηνουν στο τελος το καλυτερο. Ειμουν σχεδον μονος στο μαγαζι τι διαολο. Μετα απο κανα δυο ακομη παπαριες, μου ρχεται ΤΟ ΜΩΡΟ! του μαγαζιου. Μιλαμε για το θεικο προσωπο και 1.80 υψος. Αλλα τα καλυτερα ηταν μετα. Παρα πολυ γλυκια, με συμπεριφορα που ηταν εντελως αντιθετη απο αυτη που κανεις θα περιμενε απο τετοια θεα μεσα στο μαγαζι. Το ονομα Μαρκετ! Την πηρα για 1 ωρα για 5000 κορωνες και το καταυχαρηστηθηκα! Ξερω ειναι πολλα, αλλα ειμουν τυχερος. Υπηρχε χημεια και στο τελος το να πεσεις σε θεα και να υπαρχει και χημεια ειναι αυτο που ζηταμε ολοι μας νομιζω.
Γενικα απο την μοναδικη βραδυα που βγηκα για mongering στην Πραγα, μεγα απογοητευση, αλλα ισως να ετοιχε ετσι. Παντως εχεται δικιο, η πολη ειναι πανακριβη γενικως. Και οχι μονο στο αθλημα.