Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Θα συμφωνησω απόλυτα με τα 3 προηγουμενα ποστ.

Η Πράγα αποτελεί μοναδικο τουριστικο προορισμο. Προτιμηστε τουλαχιστον 5 μέρες για να προλαβετε να χαρείτε λίγο την πόλη. Αποφύγετε τουριστικα εστιατόρια, μπαράκια κλπ. Οσο για τον σεξοτουρισμο, κακά τα ψέματα Υπάρχουν στούντιο στην Αθήνα που μπορουν να σου προσφέρουν μεγαλύτερες συγκινήσεις και ίσως με μικρότερο κόστος. Τουλαχιστον για τον μεσο Ελληνα μπουρδελιάρη. Μην περνετε παραδειγμα απο τον Νέαρχο ο ανθρωπος απολαμβανει την περιπετεια (και καλα κανει) ξερει οτι παίζουν και φολες και συνιδειτοποιημένα εχει συμβιβαστει με αυτο. Αγαπητε Νεαρχε αν κανω λαθος διορθωσε με. Για σεξοτουρισμο προτιμηστε τα FKK της Γερμανιας που ειναι κατι που σιγουρα δεν θα δειτε στο Ελλαντα

Φιλικα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η Πράγα δυστυχώς από καρδιά του σεξοτουρισμού κάποτε,σήμερα είναι ένας μέτριος-για να μην πω κακός-προορισμός

Υψηλές τιμές αλλά κυρίως η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν κάνει έξτρα OWO,CIM κα,γεγονός τραγικό για μένα
τραγικο που οι κοπελες σκεφτονται την υγεια τους,αλλα και των πελατων!!!!ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
τραγικο που οι κοπελες σκεφτονται την υγεια τους,αλλα και των πελατων!!!!ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!

Σε αυτο δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου. Αν και ειμαι λατρης του OWO το χειροτερο ειναι οτι δεν κανουν (στην πλειοψηφια τους) ουτε DFK. Πάντως μάγκες αν θέλετε τετοιες υπηρεσίες τουλαχιστον OWO για cim δεν νομίζω. Προτιμήστε Σαμπρλινα απο σουντιο Αντιοχέιας η τυπισσα εχει μεχρι και απολυμαντικο σπρευ για το στομα!!

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
Φέτος η γαλοπούλα μου θα είναι Τσέχα
Ανεβαίνω Πράγα για Χριστούγεννα!!!!! για να δούμε τι θά δούμε τι θα ακούσουμε και τι θα ΦΑΜΕ!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τελικά, το μοναδικό fkk της πράγας δεν αξίζει; είναι όπως το περιγράφει ο φίλος πιο πάνω; έχει κανείς άλλος εμπειρία; οι μαλάκες στο σαιτ τους δεν έχουν καν αγγλική βερσιον να καταλάβουμε τι παίζει από τιμές. αν κατάλαβα καλά είναι 65 ευρω το μισάωρο. η είσοδος όμως πόσο;;;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν ειναι μακρυα απο το Νταρλινγκ και αξιζει μια επισκεψη, αλλα αμφιβαλω οτι θα δειτε τα μουνια στις φωτο. Αυτα ειναι φωτομοντελα για την διαφημηση.

Εγω λεω να κανω μια βολτα την επομενη φορα για ενημερωση!  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Βάλτο στη μετάφραση
όλο και κάτι θα πιάσεις παραπάνω...

το 'βαλα και στη μετάφραση, αλλά τιμή εισόδου δεν είδα πουθενά. σε κάποιο ριβιού άλλου σάιτ διάβασα για 80 ευρώ, νομίζω (φαί και αναψυκτικά μέσα στην τιμή). φυσικά το θέμα μου δεν αυτό, αλλά η ποσότητα, η ποιότητα και οι υπηρεσίες των κοριτσιών

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ειναι μακρυα απο το Νταρλινγκ και αξιζει μια επισκεψη, αλλα αμφιβαλω οτι θα δειτε τα μουνια στις φωτο. Αυτα ειναι φωτομοντελα για την διαφημηση.

Εγω λεω να κανω μια βολτα την επομενη φορα για ενημερωση!  :grin:

εγώ πάω Πράγα αύριο. με σχετικά μεγάλη παρέα, αποτελούμενη από άντρες και γυναίκες. αν καταφέρω και ξεφύγω κάποια μέρα, θέλω η αμαρτία μου να στεφθεί με επιτυχία. απ' ότι κατάλαβα διαβάζοντας καμια 10αρια σελίδες εδώ, καλύτερες λύσεις είναι τα πριβατς και ίσως τα κλαμπς. χρειάζεσαι όμως και μπόλικη τύχη. σκέφτηκα λοιπόν μήπως το fkk έχει να προσφέρει κάτι πιο σίγουρο. απογοητεύτηκα βέβαια από την κριτική του παραπάνω, αλλά μετά από μερικούς μήνες που πέρασαν, ίσως να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. δεν το πολυπιστεύω και μάλλον έχεις δίκιο για τις φωτος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας. δυστυχώς, βέβαια, ο πήχυς είναι ψηλα μιας κι έχω ήδη εμπειρία από τέτοιο κλαμπ: το άρτεμις στο βερολίνο, όπου παρόλο που βρέθηκα σε περίοδο διακοπών κι όπως μου είπαν τα κορίτσια εκεί, γι' αυτό το λόγο δεν είχε την συνηθισμένη ποσότητα, εγώ το θεώρησα έστω κι έτσι σωστό παράδεισο. άρα, μάλλον προβλέπω ανώμαλη προσγείωση αν επισκευτώ αυτό της πράγας

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
το καλοκαιρι που ειχα περασει απο την εισοδο του σαουνα και μου κανε ενας νεαρος μια ενημερωση ειχε 2000 κορωνες ...90 ευρω καπου η εισοδος ...να κατσεις ολη μερα αν θες ..φαγητα ποτα wifi κλπ μου ειπε ..τα κοριτσια ειναι εχτρα αλλα σε καλυτερες τιμες ..σχετικα φτηνες επειδη πληρωσες μεγαλη εισοδο ..δεν μου εκανε να μπω ..προτιμησα το ατλας ..αλλα οταν ξαναπαω ισως μπω για την εμπειρια ..παντως πιστευω δεν θα ειναι κατι αξιολογο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το καλοκαιρι που ειχα περασει απο την εισοδο του σαουνα και μου κανε ενας νεαρος μια ενημερωση ειχε 2000 κορωνες ...90 ευρω καπου η εισοδος ...να κατσεις ολη μερα αν θες ..φαγητα ποτα wifi κλπ μου ειπε ..τα κοριτσια ειναι εχτρα αλλα σε καλυτερες τιμες ..σχετικα φτηνες επειδη πληρωσες μεγαλη εισοδο ..δεν μου εκανε να μπω ..προτιμησα το ατλας ..αλλα οταν ξαναπαω ισως μπω για την εμπειρια ..παντως πιστευω δεν θα ειναι κατι αξιολογο

κι έχεις δίκιο, όπως και κάποιοι προλαλήσαντες. άρτι αφιχθής από πράγα, πέρασα κι από το fkk. κοίταξα κάπως αδιάφορα μέσα και μια τύπισσα που ήταν απ' έξω προθυμοποιήθηκε να μου δείξει το χώρο, αφού εγώ επίτηδες έκανα τον Κινέζο όταν με ρώτησε αν ξέρω τι παίζει με τα fkk. νομίζω μου είπε όντως κάπου 2000 κορώνες είσοδο, αλλά δεν θυμάμαι και καλά. κοιτώντας λοιπόν το χώρο όπως μου το έδειχνε από την είσοδο, είδα το πολύ καμιά ντουζίνα πουτάνες, οι περισσότερες μάλλον μούφες, ενώ είχε και 2 μαύρες που ούτε κι αυτές μου γέμισαν το μάτι. κι ο ίδιος ο χώρος φαίνεται να υστερεί πολύ από το artemis του βερολίνου.
αναμείνατε αναφορά από darling και atlas

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ο καιρος τι λεει εκει φιλε ...ριξε αναλυτικα review γιατι αρχες μαρτιου ετοιμαζομαι και εγω ...κανα πριβατε επισκευτηκες ??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συνηθως ναι ψωφοκρυο, αλλα εφετος ουτε χιονι δεν ειχε.

Μια πορνοενημερωση για το FKK Sauna Club. Λιγο πιο κατω απο το Darling και το Atlas στον ιδιο δρομο. Τιμη πορτας 100 ευρω, αλλα διαπραγματευσιμη σε 50 αργα το βραδυ. Αποδυτηρια πολυ καθαρα, εντυπωσιακος χωρος οταν μπεις στον κυριο χωρο, μπαρ και φαγητο στον δευτερο οροφο. Φαγητο κυριως σουπες και αλλαντικα/τυρια, τσαμπα ποτα αλλα προσοχη, τα ποτα για τα μωρα.........500 κορωνες!.

Μωρα οτι φυλης θελεις απο μαυρες, ασιατισες, τσεχες, ρωσιδες, 65 ευρω το μισαωρο με το δωματιο μεσα διαπραγματευσιμο κατευθειαν με το μωρο. Εγω πηγα αργα το βραδυ μετα τις 12 σταγγισμενος και δεν μπορουσα να πηδηξω αλλο, αλλα την επεσα σε δυο ασιατησες. Προβλημα επικοινωνιας στα Αγγλικα με τα πιο πολλα μωρα, και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι βαζουν μεσα οτι καρυδιας καρυδι απο κινεζους, πακιστανους, μεχρι και μαυρους ειδα. Ποιοτητα μωρων απο 5 μεχρι 8 και απο 25 μεχρι 40 χρονων.

Αξιζει αν πας με μπουρδελοπαρεα να κανεις χαβαλε.

Αααααααααα και αν πατε να πειτε χαιρετισματα στο πορτιερη τον Στανο και μην ξεχασετε το παζαρι στην εισοδο.

Συνημμένα

• SC1.JPG
    SC1.JPG
    186 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Sauna Club.JPG
    Sauna Club.JPG
    189,1 KB · Εμφανίσεις: 61

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ωραιος φιλε ...στο ατλας πηγες ?? δωσε ενημερωση ..εγω ψηνομαι για τελη μαρτιου αρχες απριλιου ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:grin: :grin:

Συνημμένα

• AK...jpg
    AK...jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μαγκες, τα πριβατ τι ειναι?  Αφου ειναι αυτα που αξιζουν μονο?  Πας στο σπιτι της γκομενας?  Βλεπω εδω πολλα:

Πριβατ = στουντιο

Ειναι μερικες που δουλευουν και απο το σπιτι τους, αλλα προσοχη οπως και εδω οι κοπελες δεν δουλευουν ολες τις βαρδιες, οποτε τηλεφωνο πριν πας! 

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηρα ενα ταξιζτι με μεσω ερευνας που εκανα εγω απο αυτο το θρεντ πηγαμε σε:

1. Αρχισαμε απο ενα μασαζιδικο που ηταν κοντα στο Ατλας (καμπαρε), το οποιο ειναι απεναντι απο το Darling καμπαρε.  Δεν θυμαμαι το ονομα.  Στον ιδιο δρομο ειναι παντως, λιγο πιο πριν.  Sauna κατι νομιζω.  Ερχεται μεσα ο ταξιτζης, τον ξερω προσωπικα, ειρθε για να εχω ντοπιο να μιλησει. Βλεπουμε μπροστα μας 15+ μεθυσμενους Δανους (ή Φιλανδους) να ειναι στην ουρα και να κανουν φασαρια σαν να ειρθαν μετα απο το ΟΣΦΠ/ΠΑΟ και χασανε.  Ξενερα!  Περιμενα σαν τον μαλακα για 15 λεπτα.  Περνανε μεσα ολοι.  Λεω δεν το πιστευω.  Ερχεται ενας παπαρας του μαγαζιου στα 26 ετων περιπου, με πολυ καλα Αγγλικα (τα μιλαω καλυτερα απο τα Ελληνικα) και του λεω, φιλε, αυτοι ολοι πηγαν μεσα για κατι αλλο ή για τις γυναικες που εχει το μαγαζι?  Μου λεει για το δευτερο.  Λεω τοτε ποσες γυναικες εχεις?  Μου λεει 12.  Λεω αυτοι ειναι παραπανω, φευγω.  Μου λεει ελα μετα, μπλα, μπλα....  Παπαρας εντελως.  Ξενερα.

2. Παμε στο Ταντρα μασαζ που βρηκα απο εδω.  Πανβρομικο, δυο γκομενες, η μια Ρωσσιδα να μου λεει μονο hand job εδω και μαλιστα δεν μπορεις να παρεις εμενα (αυτη ηταν η καπως καλη) αλλα μονο την αλλη.  Λεω να πας να γαμηθεις!

3. Λεω πανε με στο ^&*()&^ το Νταρλινγκ τα χω παρει με τοση γκαντεμια!  Παμε κει πεφτουν και απο το Ατλας οι πορτεριδες να πανω μου.  Ισως επειδη το ταξι (δεν ηταν ταξι ήταν Μερσεντες απο καλο ξενοδοχειο) ηταν της μαρκας που ηταν και παρκαρε μπροστα ακριβως!  Ηταν εν το μεταξυ η ωρα 5 το απογευμα.  Με τα πολλα, μπαινω στο Νταρλινγκ. Αντε να ειχε 8 γυναικες, ενω μου πε οτι εχει 12.  Κανουν στριπ τιζ και εχει και δωματια πανω.  Βαζω μεσα και τον ταξιτζη.  Στην αρχη ερχεται μια μετρια γκομενα, την διωχνω.  Μετα μου ρχοντε δυο πολυ καλες γκομενες αλλα με τα πολλα, μου λενε "α ξερεις μονο λεσβιακο κανουμε".  Λεω σορρυ πηγενεται.  Μου λενε γιατι?  Γιατι θελω να γαμησω γκομενα γιαυτο.  ΜΟυ λεει μου πες οτι εχεις κοπελα, γιατι να πας με αλλη.  Λεω ας το κυρηγμα γιατι αν αρχισω να σου κανω εγω θα φυγεις με την ουρα στα σκελια για το μοναστηρι!  Παπαρω! Μου λεει μα γιατι ενας αντρας σαν και σενα να θελει γυναικα να πηδηξει σε τετοιο μερος. Ακου να δεις τι μου λεει η τανα!  Μεσα στο μαγαζι.  Λεω φιλτατη ο πλανητης εχει 6 δις κοσμο, τα 3 δις ειναι αντρες οι οποιοι θελουν να γαμησουν τα αλλα 3 δις. Αντε πηγενε.

Ηξερα ακριβως τι θα γινοταν, ετσι κανουν παντου.  Αφηνουν στο τελος το καλυτερο.  Ειμουν σχεδον μονος στο μαγαζι τι διαολο.  Μετα απο κανα δυο ακομη παπαριες, μου ρχεται ΤΟ ΜΩΡΟ! του μαγαζιου.  Μιλαμε για το θεικο προσωπο και 1.80 υψος.  Αλλα τα καλυτερα ηταν μετα.  Παρα πολυ γλυκια, με συμπεριφορα που ηταν εντελως αντιθετη απο αυτη που κανεις θα περιμενε απο τετοια θεα μεσα στο μαγαζι.  Το ονομα Μαρκετ!  Την πηρα για 1 ωρα για 5000 κορωνες και το καταυχαρηστηθηκα!  Ξερω ειναι πολλα, αλλα ειμουν τυχερος.  Υπηρχε χημεια και στο τελος το να πεσεις σε θεα και να υπαρχει και χημεια ειναι αυτο που ζηταμε ολοι μας νομιζω.  

Γενικα απο την μοναδικη βραδυα που βγηκα για mongering στην Πραγα, μεγα απογοητευση, αλλα ισως να ετοιχε ετσι.  Παντως εχεται δικιο, η πολη ειναι πανακριβη γενικως.  Και οχι μονο στο αθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom