Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 579K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καινουργιο εστιατοριο για τον Αλπουλα που θα παει στο τελος του μηνα!  :grin: :grin:

Ετσι για να μην ρεψει το παιδι εκει πανω.  :2funny: :2funny:

pnorth

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα αποφάσισα να πάω Πράγα για διακοπές κοντά στον Γενάρη και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το bourdela.com να δω τι παίζει.Έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες από αυτό το thread αλλά περισσότερο με προβλημάτισαν.Τι θέλω να πω....πολύ ακριβή ρε παιδιά είναι αυτή η Πράγα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας....Αν είναι κάποιος να πάει στην Πράγα και να σκάσει όσα θα έσκαγε στην Ελλάδα σε top πρακτορεία όπως η zuzana να μου λείπει το βύσσινο... Έγω παρόλα αυτά διάβασα έψαξα και συγκέντροσα κάποια site με κάπως ποιό ''προσεγμένες τιμές'' γιατί έχουμε και κρίση μην ξεχνόμαστε  :P
Τα παραθέτω όλα μαζί και θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε  :fuck2: κανένα καλό μωρό η αν έχετε οποιαδήποτε άποψη τέλος πάντων για τα συγκεκριμένα πρακτορεία......

έχει αρκετά πρακτορεία και βιζιτούδες κοντά στα 250-300 το 3ωρο αλλά με προβληματίζει το ότι έχουν αλλοιώσει τα πρόσωπα τους.

γύρω στα 250 το 2ωρο
    γύρω στο 300 το 3ωρο....το ίδιο πρόβλημα με τα πρόσωπα....
       κάποιες με 350 το 3ωρο αλλά αρχίζουμε και ξεφεύγουμε
 160 το 2ωρο και κάποιες είναι αρκετά καλές...
290 το 3ωρο και πάλι το γνωστό πρόβλημα με τα πρόσωπα....
 173 το 2ωρο
   290 το 3ωρο
  310 το 3ωρο
 200-300 το 3ωρο
   350 το 3ωρο

Συμπέρασμα...υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια φτάνει να μην σου έρθει κανένα μπάζο αντί για τα μωρά που περιμένεις και  :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα αποφάσισα να πάω Πράγα για διακοπές κοντά στον Γενάρη και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το bourdela.com να δω τι παίζει.Έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες από αυτό το thread αλλά περισσότερο με προβλημάτισαν.Τι θέλω να πω....πολύ ακριβή ρε παιδιά είναι αυτή η Πράγα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας....Αν είναι κάποιος να πάει στην Πράγα και να σκάσει όσα θα έσκαγε στην Ελλάδα σε top πρακτορεία όπως η zuzana να μου λείπει το βύσσινο... Έγω παρόλα αυτά διάβασα έψαξα και συγκέντροσα κάποια site με κάπως ποιό ''προσεγμένες τιμές'' γιατί έχουμε και κρίση μην ξεχνόμαστε  :P
Τα παραθέτω όλα μαζί και θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε  :fuck2: κανένα καλό μωρό η αν έχετε οποιαδήποτε άποψη τέλος πάντων για τα συγκεκριμένα πρακτορεία......

έχει αρκετά πρακτορεία και βιζιτούδες κοντά στα 250-300 το 3ωρο αλλά με προβληματίζει το ότι έχουν αλλοιώσει τα πρόσωπα τους.

γύρω στα 250 το 2ωρο
    γύρω στο 300 το 3ωρο....το ίδιο πρόβλημα με τα πρόσωπα....
       κάποιες με 350 το 3ωρο αλλά αρχίζουμε και ξεφεύγουμε
 160 το 2ωρο και κάποιες είναι αρκετά καλές...
290 το 3ωρο και πάλι το γνωστό πρόβλημα με τα πρόσωπα....
 173 το 2ωρο
   290 το 3ωρο
  310 το 3ωρο
 200-300 το 3ωρο
   350 το 3ωρο

Συμπέρασμα...υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια φτάνει να μην σου έρθει κανένα μπάζο αντί για τα μωρά που περιμένεις και  :headbang:

Ευγε παιχτη, και μακαρι να εκαναν ολοι οι παιχτες τετοια ερευνα πριν πανε.  :thumbsup:

Να σας δωσω τις δικες μου εμπειριες απο τετοια γραφεια, μια και εχω δοκιμασει πολλα απο αυτα που δεν δειχνουν προσωπα. Τα ποιο πολλα δουλευουν σαν ραδιοταξι, οπου πλασσαρουν ενα μωρο που ειναι "ον κολ" απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, και τι θα σου ερθει ειναι σαν την ρουλετα. Καρατσεκαρισμενο απο οδηγο που τα επινα σε καποιο ερωτικο καλμπ. Εχω φαει πολλες μουφες απο τετοια γραφεια και μερικες τις εστειλα πισω με πληρωμη ταξι, αλλες τις πηδηξα γιατι ειχα καυλες. Σε λιγες περιπτωσεις ομως ηρθε μωρο που θα ελεγα οτι ειναι της ποιοτητος στις φωτο. :headbang:

Το μονο απο αυτα που ανεφερες που ειναι ακρως εντιμο ειναι το που το τρεχει η Αμελιε, και οτι ακριβως βλεπεις, αυτο θα ερθει.

Μια αλλη λυση ειναι τα πριβατ (στουντιο) που δουλευουν και σαν εσκορτ γραφεια. Μπορεις να πας να δεις το μωρο και αν σου αρεσει το παραγγελεις στο δωματιο. Το προβλημα εκει ειναι οτι δεν μιλανε Αγγλικα και η συνεννωηση δυσκολη απο το τηλεφωνο.

Μερικα απο αυτα που αξιζουν ειναι

Θα βρειτε πολλα απο αυτα σε αυτη την ιστιοσελιδα
Ενα αλλο προς τα φθηνα ειναι το . Εχει τα ιδια μωρα που θα πληρωσεις αλλου +200 και πανω.

Για μενα η λυση, αν δεν θελετε να ξοδευτητε, ειναι τα πριβατ και τα ερωτικα κλαμπ. Οτι βλεπεις παιρνεις και αν δεν σου αρεσει πας αλλου.

Θα σας βαλω και μερικα γραφεια στο μελλον που δουλευουν μονο Πραγα, και εχουν δυνατα μωρα. Μιλαμε απο 400 και πανω.

Καλες περιπετειες και να μας ενημερωνετε αν πετυχετε κατι καλο!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να βαλουμε και μερικα τοπικα γραφεια στην Πραγα για τους παιχτες που θα πανε επανω, και αναλογως ποσο αντεχει το πορτοφολι τους διαλεγουν.

Απο τα ποιο φθηνα γραφεια

Στο πρωτο παιζουν και μερικες πορν σταρς δευτρης κατηγοριας.
Στο δευτερο εχω δοκιμαση Σασα, καλο σωμα, φατσα Μογγολας

Παμε και στα ποιο καλα

Τις ποιο πολλες τις ξερετε γιατι ερχονται Ελλαδα. Αξιοσημειωτη η Μονικα που ειναι κουλουρου!

Αυτο που θα παρατηρησετε ειναι οτι τα ιδια μωρα παιζουν σε πολλαπλα γραφεια με διαφορετικες τιμες!!

Ααααααααααα και να μην ξεχασω και την απατη!!

Τις ποιο ακριβες τιμες στην Πραγα!! για αγραμματους!  :grin:

Καλα πηδηματα, και να μην ξεχασουμε τα πριβατ και ερωτικα κλαμπς που εχουν τις καλυτερες τιμες  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πολυ ωραιο φαινεται!!
ποσο να πηγαινει εκει το μαλλι?

Αρκετα φιλε!! Αν θες να φας καλα και φθηνα..................Αμβιεντε

και

Εδω μιλαμε για πολυ φαγητο, μεχρι σκασμου μεσα στην τιμη. Και τα δυο θελουν κρατηση!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
κατι θα τιμησω απο ολα!
δεν εχω προβλημα στις τιμες τοσο οσο να υπαρχει καλη ποιοτητα στο φαγητο!
σε ευχαριστω παντως!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
κατι θα τιμησω απο ολα!
δεν εχω προβλημα στις τιμες τοσο οσο να υπαρχει καλη ποιοτητα στο φαγητο!
σε ευχαριστω παντως!!

Να σου βαλω και τα καλυτερα αν δεν εχεις προβλημα με τιμες!!

Nomero ouno .................Allegro μεσα στο Φορ Σισονς

David

Essensia Μεσα στο Μανταριν Οριενταλ 
Αquarius
U Modre Ruze  στην παλια πολη και πολυ καλη ατμοσφαιρα!!

Αυτα ειναι τα καλυτερα αλλα πολυ ακριβα!!! Μιλας τιμες σαν Σπονδη και Βαρουλκο Αθηνας!!!

Επισεις ειναι το Barock και Pravda με πολυ καλο φαγητο στην παλια πολη (Δρομος Παριζκα) με ποιο φθηνες τιμες.

Για μενα τα Αμβιεντε ειναι πρωτα, και για δυο ατομα με ποτα θα βγεις απο το μαγαζι με λιγοτερο απο 40 ευρω στο πρωτο και το δευτερο γυρο στα 70 ευρο (εχει μια τιμη και σου φερνουν ολα τα κρεατα ψητα στην σχαρα αρκει το στομαχι σου να εχει χωρο! Εχει και μπουφε με θαλασσινα!! :rockon:)

Καλο φαγοποντι στην Πραγα, και προσεξε μην βαλεις τιποτα κιλα!!  :2funny: :2funny:

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αστα να πανε
με την γυναικα παω :grin:
]]

φιλε ειναι πολυ απλο αστην στο κεντρο να κανει καμια βολτα στα μαγαζια και συ παρε ταξι η τραμ και κατευθειαν στο Κ5 θα σου παρει μονο μιση ωριτσα και γυρνας πισω κυριος....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το Signature Travel έχει προσφορά για 4 μέρες Πράγα 290 ευρώ. Σπεύσατε!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλά ρε παιδιά με τόσα πρακτορεία, πόσες πουτάνες έχει η Πράγα..;
Πρέπει να 'ναι αρκετές χιλιάδες..!
Το 'χουν κ στο μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία..;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά ρε παιδιά με τόσα πρακτορεία, πόσες πουτάνες έχει η Πράγα..;
Πρέπει να 'ναι αρκετές χιλιάδες..!
Το 'χουν κ στο μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία..;

Οι Τσεχες χανουν την παρθενια τους στα 15  :2funny: :2funny: και στα 18 εχουν γυρισει και μερικες τσοντες!! :grin: :grin:

Υπερβαλω αλλα εχει παρα πολλα μωρα σε κλαμπ και πριβατ. Αυτες που δουλευουν στα γραφεια ειναι γυρο στις 50-70 και βαζουν διαφορετικα ονοματα.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Το Signature Travel έχει προσφορά για 4 μέρες Πράγα 290 ευρώ. Σπεύσατε!
ναι αλλα συν αλλα 200 το φαι, συν αλλα 300 το γαμησι!!! παμε 790 αντε να μην υπερβαλλω, 700
οχι και τοσο τσαμπα!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν πατε πανω, σας συνιστω την Σαβρινκα.Γυρω στα 27-30, καλο σωμα, καλο προσωπο, με δυο φουσκωτα σιλικονατα μπαλονια! Απο τις λιγες που δινουν αφρατο κουλουρι! :grin: Μιλλαει και Αγγλικα :2funny:

Φωτο λιγο παλιες, με μερικα κιλα παραπανω.

Δωστε της και χαιρετισματα :grin: :grin:

Συνημμένα

• Sabrinka.jpg
    Sabrinka.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 41

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Αγαπητοι μου συναγωνιστες , λατρεις της πανεμορφης Πράγας ! (ξεκιναω οπως ταιριαζει σε προεκλογικη περιοδο) . Ενα μονο κεντρο αναψυχης μπορεσα να επισκεφθω αλλα επειδη δεν εχει αναφερθει ιδιαιτερα και ειναι μια οικονομικη και καλη λυση σε αυτο τον καιρο κρισης θελω να το επισημανω. Λεγεται sexy park και βρισκεται μαζι με το ΤΑΤ ΒΑR  που ειναι στριπ κλαμπ κοντα στην σταση μετρο vltavska. () Το βραδυ που πηγα το στριπ κλαμπ ηταν κλειστο, ομως στο μαγαζι που μας ενδιαφερει αφου περνουσες τον σωματικο ελεγχο και πληρωνες 150 κορωνες μπορουσες να περπατησεις σε διαδρομους με μικρα δωματια. Καποια ειχαν κλειστες πορτες με πελατες μεσα και σε οσα ηταν ανοιχτα μπορουσες να δεις τις κοπελες. Η τιμη ειναι 1000 κορώνες χωρις οτιδηοποτε εξτρα ενω καθε δωματιο εχει το δικο του ντους. Καποιοι λενε οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη τις απογευματινες ωρες ενω για την τιμη το επιπεδο των κοριτσιων ειναι νομιζω αρκετα καλο. Σχετικα με το site του sex park προς το παρον δεν το βρισκω τωρα που γυρισα απο το ταξιδι αλλα η σελιδα με οδηγει σε ενα τελειως διαφορετικο μαγαζι. Αυτο στο οποιο αναφερομαι ειναι στο ιδιο κτιριο με το TAT BAR.

Υ.Γ. Υπαρχει ενας χωρος καφετεριας και αναμονης που μπορεις να πιεις καφε η ποτο , να μπεις στο ιντερνετ ειτε απο το free wi-fi ειτε απο κοινοχρηστους υπολογιστες , καθως και καποια μηχανηματα με φρουτακια . Οι κοπελες δεν καθονται σε αυτο τον χωρο ιδιαιτερα απο οτι καταλαβα παρα μονο αν θελουν να μην ειναι στο δωματιο τους .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
ναι αλλα συν αλλα 200 το φαι, συν αλλα 300 το γαμησι!!! παμε 790 αντε να μην υπερβαλλω, 700
οχι και τοσο τσαμπα!!!
+1
και εγω με 700 ευρω παω πληρωμενα τα εισητηρια,3 γευματα,Μολδάβας,ξενοδοχειο)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οχι και τοσο τσαμπα!!!

Εσυ ποσο τσαμπα το θελεις??? Φαι μπορεις να την βγαλεις με κατω απο 100 αν τρως λουκανικακια απο τον δρομο. Το γαμηση θα σου παει παραπανω ομως!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom