Λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα αποφάσισα να πάω Πράγα για διακοπές κοντά στον Γενάρη και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το bourdela.com να δω τι παίζει.Έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες από αυτό το thread αλλά περισσότερο με προβλημάτισαν.Τι θέλω να πω....πολύ ακριβή ρε παιδιά είναι αυτή η Πράγα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας....Αν είναι κάποιος να πάει στην Πράγα και να σκάσει όσα θα έσκαγε στην Ελλάδα σε top πρακτορεία όπως η zuzana να μου λείπει το βύσσινο... Έγω παρόλα αυτά διάβασα έψαξα και συγκέντροσα κάποια site με κάπως ποιό ''προσεγμένες τιμές'' γιατί έχουμε και κρίση μην ξεχνόμαστε
Τα παραθέτω όλα μαζί και θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε
κανένα καλό μωρό η αν έχετε οποιαδήποτε άποψη τέλος πάντων για τα συγκεκριμένα πρακτορεία......
έχει αρκετά πρακτορεία και βιζιτούδες κοντά στα 250-300 το 3ωρο αλλά με προβληματίζει το ότι έχουν αλλοιώσει τα πρόσωπα τους.
γύρω στα 250 το 2ωρο
γύρω στο 300 το 3ωρο....το ίδιο πρόβλημα με τα πρόσωπα....
κάποιες με 350 το 3ωρο αλλά αρχίζουμε και ξεφεύγουμε
160 το 2ωρο και κάποιες είναι αρκετά καλές...
290 το 3ωρο και πάλι το γνωστό πρόβλημα με τα πρόσωπα....
173 το 2ωρο
290 το 3ωρο
310 το 3ωρο
200-300 το 3ωρο
350 το 3ωρο
Συμπέρασμα...υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια φτάνει να μην σου έρθει κανένα μπάζο αντί για τα μωρά που περιμένεις και
Ευγε παιχτη, και μακαρι να εκαναν ολοι οι παιχτες τετοια ερευνα πριν πανε.
Να σας δωσω τις δικες μου εμπειριες απο τετοια γραφεια, μια και εχω δοκιμασει πολλα απο αυτα που δεν δειχνουν προσωπα. Τα ποιο πολλα δουλευουν σαν ραδιοταξι, οπου πλασσαρουν ενα μωρο που ειναι "ον κολ" απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, και τι θα σου ερθει ειναι σαν την ρουλετα. Καρατσεκαρισμενο απο οδηγο που τα επινα σε καποιο ερωτικο καλμπ. Εχω φαει πολλες μουφες απο τετοια γραφεια και μερικες τις εστειλα πισω με πληρωμη ταξι, αλλες τις πηδηξα γιατι ειχα καυλες. Σε λιγες περιπτωσεις ομως ηρθε μωρο που θα ελεγα οτι ειναι της ποιοτητος στις φωτο.
Το μονο απο αυτα που ανεφερες που ειναι ακρως εντιμο ειναι το
που το τρεχει η Αμελιε, και οτι ακριβως βλεπεις, αυτο θα ερθει.
Μια αλλη λυση ειναι τα πριβατ (στουντιο) που δουλευουν και σαν εσκορτ γραφεια. Μπορεις να πας να δεις το μωρο και αν σου αρεσει το παραγγελεις στο δωματιο. Το προβλημα εκει ειναι οτι δεν μιλανε Αγγλικα και η συνεννωηση δυσκολη απο το τηλεφωνο.
Μερικα απο αυτα που αξιζουν ειναι
Θα βρειτε πολλα απο αυτα σε αυτη την ιστιοσελιδα
Ενα αλλο προς τα φθηνα ειναι το
. Εχει τα ιδια μωρα που θα πληρωσεις αλλου +200 και πανω.
Για μενα η λυση, αν δεν θελετε να ξοδευτητε, ειναι τα πριβατ και τα ερωτικα κλαμπ. Οτι βλεπεις παιρνεις και αν δεν σου αρεσει πας αλλου.
Θα σας βαλω και μερικα γραφεια στο μελλον που δουλευουν μονο Πραγα, και εχουν δυνατα μωρα. Μιλαμε απο 400 και πανω.
Καλες περιπετειες και να μας ενημερωνετε αν πετυχετε κατι καλο!