ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
...
Αρκετη δυσνοητη, δεν ειμαι σιγουρος οτι την καταλαβαινω απολυτα ή ακομα και μερικως...
ε τωρα μπορω να πεθανω ησυχος
...
Αρκετη δυσνοητη, δεν ειμαι σιγουρος οτι την καταλαβαινω απολυτα ή ακομα και μερικως...
Ρε παιχτη, το ψωμι πας να μου φας?? Εχω και παιδια να ταισω με αυτη την κριση!!
Στειλε πμ στον αρχηγο διπλα να σας δωσει τα στοιχεια μου. Κανω μεγαλα σκοντα σε τιμες
εκρινα απο την εμπειρια μου σχετικα με τετοια γραφεια γιατι εχει τυχει να παω να τους πω κλεισε μου συγκεκριμενη πτηση και να μου τη δινουν 20% πανω αποτι στο σιτε της εταιριας στο ιντερνετ. μακαρι να κανεις σκοντα και να ερχεται στα ιδια η φτηνοτερα δεν ειμαστε μαλακες την καλυτερη επιλογη ψαχνουμε. θα στειλω πμ
Μια και θα περασεις απο τα μεγαλα, τσιμπα και ενα που δεν το εχουν στο Μαπι. Ειναι σαν το Κ5 αλλα προσεξε γιατι θα σε μαδησουν και θα παραπονιεσαι μετα!!
Δουλευει και μια πρωην σιτιτουριστρια που σταματησε τον τουρισμο.
Ποια ρε μάγκα?
Μπορειτε να μας πειτε λιγο σε πια πηγατε τιμες, αν αντιμετωπισατε κανα προβλημα με εσκορτς, κλπ
Ευχαριστω.
Ρε μαγκες καλες οι διηγησεις και οι εμπειριες σας (οι 2 τελευταιοι που πηγαν) αλλα δεν μας ενημερωσατε λιγο για τα ξενοδοχεια. Μπορειτε να μας πειτε λιγο σε πια πηγατε τιμες, αν αντιμετωπισατε κανα προβλημα με εσκορτς, κλπ
Ευχαριστω.
Για τα ξενοδοχεια μιλαω, σορυ κιολας, ποια δεν αντιμετωπιζουν σιγουρα προβληματα με εσκορντς (και απο τιμες τι λενε αυτα που πηγαν τα παιδια)
Στην κυπρο ημουν σε ενα χλιδατο και μου καναν σκηνικο επρεπε να απειλησω οτι θα την κανω, για να την αφησουν, και τελικα ταισα τον ρεσεψιονιστ
θενξ
.... αλλα εχεις την διαλογη να κατσεις σε 3στερο με λιγοτερο απο 100 την βραδια.
Αυτά είναι για τους θνητούς.
Στον BabisVovos της Mamaia θα συστήνεις μόνο hotel με χαι κλας σουιτς
Καλό φαίνεται.
Δεν πιστευω να έχουμε πρόβλημα με τα μωρα να τα ανεβάσουμε πάνω!
Αυτά είναι για τους θνητούς.
Στον BabisVovos της Mamaia θα συστήνεις μόνο hotel με χαι κλας σουιτς
1. Πολλα απο τα καλα ξενοδοχεια θελουν καρτα στο ανσανσερ για το μωρο να ανεβει επανω, οποτε την συναντας στο μπαρ και την παιρνεις επανω με την καρτα σου.
οι concierge μονο για τις...βαλιτσες ειναι;
μπι τζενερους εντ γιουλ μπι ριγουορντιτ
Ναι λεω να τον πληρωσω να μου την γαμησει και να μου δωσει και ενα ρεβιου πριν την πηδηξω!