Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 579K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JOHNY033

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
golden well παρα πολυ καλο σε αριστη περιοχη κοιταξε βεβαια και σε επιπλωμενα διαμερισματα πιο φθηνα πιο ομορφα με υπηρεσιες καθαριοτητας και πληρως εξοπλισμενα  εγω εμεινα μια γκολντεν γουιλ μια ηιλτον κοντα στο σταθμο και μετα σε διαμερισμα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιχτη, το ψωμι πας να μου φας?? Εχω και παιδια να ταισω με αυτη την κριση!!  :grin: :grin:

Στειλε πμ στον αρχηγο διπλα να σας δωσει τα στοιχεια μου. Κανω μεγαλα σκοντα σε τιμες  :grin:

εκρινα απο την εμπειρια μου σχετικα με τετοια γραφεια γιατι εχει τυχει να παω να τους πω κλεισε μου συγκεκριμενη πτηση και να μου τη δινουν 20% πανω αποτι στο σιτε της εταιριας στο ιντερνετ. μακαρι να κανεις σκοντα και να ερχεται στα ιδια η φτηνοτερα δεν ειμαστε μαλακες την καλυτερη επιλογη ψαχνουμε. θα στειλω πμ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εκρινα απο την εμπειρια μου σχετικα με τετοια γραφεια γιατι εχει τυχει να παω να τους πω κλεισε μου συγκεκριμενη πτηση και να μου τη δινουν 20% πανω αποτι στο σιτε της εταιριας στο ιντερνετ. μακαρι να κανεις σκοντα και να ερχεται στα ιδια η φτηνοτερα δεν ειμαστε μαλακες την καλυτερη επιλογη ψαχνουμε. θα στειλω πμ

Ετσι σε θελω παιχτη!! και οτι μπορω να κανω θα το κανω!!  :2funny: :2funny:

JOHNY033

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μονο μην πεις σκοντα σε τσεχια σημαινει θλιψη

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Μια και θα περασεις απο τα μεγαλα, τσιμπα και ενα που δεν το εχουν στο Μαπι. Ειναι σαν το Κ5 αλλα προσεξε γιατι θα σε μαδησουν και θα παραπονιεσαι μετα!!

Δουλευει και μια πρωην σιτιτουριστρια που σταματησε τον τουρισμο.

Ποια ρε μάγκα?

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
78
Πόντοι
0
Ρε μαγκες καλες οι διηγησεις και οι εμπειριες σας (οι 2 τελευταιοι που πηγαν) αλλα δεν μας ενημερωσατε λιγο για τα ξενοδοχεια. Μπορειτε να μας πειτε λιγο σε πια πηγατε τιμες, αν αντιμετωπισατε κανα προβλημα με εσκορτς, κλπ
Ευχαριστω.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε μαγκες καλες οι διηγησεις και οι εμπειριες σας (οι 2 τελευταιοι που πηγαν) αλλα δεν μας ενημερωσατε λιγο για τα ξενοδοχεια. Μπορειτε να μας πειτε λιγο σε πια πηγατε τιμες, αν αντιμετωπισατε κανα προβλημα με εσκορτς, κλπ
Ευχαριστω.

pay as you go

πανε 'φορτωμενος' και τα υπολοιπα 8α τα βρεις στην πορεια  :grin:

πς Η Πραγα/Τσεχια απο τις πλεον ασφαλεις πολεις - ολ αραουντ

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
78
Πόντοι
0
Για τα ξενοδοχεια μιλαω, σορυ κιολας, ποια δεν αντιμετωπιζουν σιγουρα προβληματα με εσκορντς (και απο τιμες τι λενε αυτα που πηγαν τα παιδια)
Στην κυπρο ημουν σε ενα χλιδατο και μου καναν σκηνικο επρεπε να απειλησω οτι θα την κανω, για να την αφησουν, και τελικα ταισα τον ρεσεψιονιστ
θενξ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για τα ξενοδοχεια μιλαω, σορυ κιολας, ποια δεν αντιμετωπιζουν σιγουρα προβληματα με εσκορντς (και απο τιμες τι λενε αυτα που πηγαν τα παιδια)
Στην κυπρο ημουν σε ενα χλιδατο και μου καναν σκηνικο επρεπε να απειλησω οτι θα την κανω, για να την αφησουν, και τελικα ταισα τον ρεσεψιονιστ
θενξ

Σε κανενα ξενοδοχειο στην Πραγα δεν θα σου κανουν φασαρια για να ανεβασεις μωρο στο δωματιο!  :grin: Οι δυσκολοιες γαι τα μωρα ειναι οι εξεις

1. Πολλα απο τα καλα ξενοδοχεια θελουν καρτα στο ανσανσερ για το μωρο να ανεβει επανω, οποτε την συναντας στο μπαρ και την παιρνεις επανω με την καρτα σου.  :grin:
2. Σε μερικα ξενοδοχεια οι τυποι στην ρεσεπσιον παιρνουν ποσοστα απο μερικα γραφεια και κανουν την ζωη δυσκολη σε μωρα απο αλλο γραφειο. Τα καλα γραφεια στην Πραγα σου συνιστουν ξενοδοχεια για να μεινεις οπου δεν θα εχεις "προβλημα" με την ρεσεπσιον  ;)

Τιμες διαφερουν αναλογως το ξενοδοχειο, την περιοχη την σαιζον και το δωματιο. Στην Παλια πολη τα 5στερα χρεωνουν απο 150- 480 ευρω το δωματιο (απλο μεχρι σουιτα), αλλα εχεις την διαλογη να κατσεις σε 3στερο με λιγοτερο απο 100 την βραδια.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλό φαίνεται.
Δεν πιστευω να έχουμε πρόβλημα με τα μωρα να τα ανεβάσουμε πάνω!  :s&m_2:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
1. Πολλα απο τα καλα ξενοδοχεια θελουν καρτα στο ανσανσερ για το μωρο να ανεβει επανω, οποτε την συναντας στο μπαρ και την παιρνεις επανω με την καρτα σου.  :grin:

οι concierge μονο για τις...βαλιτσες ειναι;

μπι τζενερους εντ γιουλ μπι ριγουορντιτ  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οι concierge μονο για τις...βαλιτσες ειναι;

μπι τζενερους εντ γιουλ μπι ριγουορντιτ  :grin: :grin:

Ναι λεω να τον πληρωσω να μου την γαμησει και να μου δωσει και ενα ρεβιου πριν την πηδηξω!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom