Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα με τις Πολωνές έχει αρχίσει να χαλάει η φάση με τις μαλακίες των Αγγλων και των Ιταλών που φτάνουν στην Πολωνία σε ορδές.Οι τύποι μπεκρουλιάζουν άσχημα και την πέφτουν από εδώ και από εκεί με αποτέλεσμα η πόλη να έχει καταστραφεί.Ενώ παλιά όλες σε χαιρέτιζαν και τσίμπαγες τηλέφωνα άνετα,τώρα μπορεί και να σε βρίσουν(μπορεί).
Γιατί οι Αγγλοι τα έχουν κάνει σκατά.Γενικά όποια πόλη είναι πολύ τουριστική(Κρακοβία,Πράγα) πρέπει να την αποφεύγετε κατά κανόνα γιατί οι δεύτερης κατηγορίας τουρίστες που έχουν προηγηθεί έχουν βγάλει ένα πολύ κακό όνομα για τους ξένους.Μάλιστα στην Πράγα και στο Κράκοβ οι αρχές έχουν σκεφτεί σοβαρά να απαγορεύσουν εντελώς την είσοδο σε Αγγλους ερχόμενους για stag parties με φτηνά πρακτορεία αλλά δεν μπορούν λόγω ΕΕ.
Αντίθετα στη Ρωσία όπου πήγαν οι Αγγλοι να τα κάνουν αυτά(Μόσχα,Αγία Πετρούπολη) έφαγαν χοντρό ξύλο.Κυριολεκτικά τους πέταξαν έξω(βρίζουν τους Ρώσους τώρα για φασισμό κτλ).Για αυτό η Ρωσία έχει μείνει κυριλέ.Οι τζαμπατζήδες οι Ιταλοί δεν μπορούν και αυτοί να προσπελάσουν γιατί εκεί είναι ακριβά.Οπότε όλοι συσσωρεύονται στους στάνταρ προορισμούς(Κράκοβ,Βρότσλαβ,Πράγα,Σόποτ) υποβαθμίζοντας τα μέρη.

Με το που μπήκε η Πολωνία στην ΕΕ μετανάστευσαν στο UK κάπου 1 εκατομμύριο Πολωνοί ή και παραπάνω.Οι Αγγλοι είδαν τις μουνάρες τις Πολωνέζες και αλλοιθωρίσανε.Πλέον παρατάνε ανοιχτά τις αγγλίδες,δεν ανέχονται ούτε φεμινισμούς,ούτε τίποτα και τρέχουν για Πολωνέζες.Το κακό είναι οτι πολύ και καλό πολωνικό μουνί που παλιά ήταν διαθέσιμο έχει φύγει τώρα στην Αγγλία όπου καβαντζώθηκε από Αγγλους γιατί εκεί έχει καλύτερες ευκαιρίες.
Το χειρότερο όμως είναι οτι μερικές από τις μουνάρες αυτές τις γαμάνε κάτι ελεεινοί τύποι,κάτι ινδοί,πακιστανοί που με τις αγγλίδες πιάναν τα αρχίδια τους.Είναι πραγματικά κρίμα αυτοί να κυκλοφορούν τέτοια μωρά και οι Ελληνες που είναι κλάσεις ανώτεροι να τον παίζουνε.
Για αυτό πρέπει να κυνηγάτε και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες.Το τι μαλακίες λένε αυτοί οι Ινδοί στις γκόμενες για να τις ρίξουνε δεν περιγράφεται.Εάν τους άκουγε ο μέσος Ελληνας και έβλεπε πώς ανταποκρίνονται οι Πολωνέζες θα είχε μεταναστεύσει.Η διαφορά είναι οτι οι pakis αλληλουποστηρίζονται ενώ οι Ελληνες κοιτάνε να βγάλει ο ένας το μάτι του αλλουνού.
 

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα η βασική διαφορά είναι οτι οι πολωνές ψάχνουν για γαμπρό ενώ οι Τσέχες για γκόμενο.Για αυτό με τις Πολωνέζες πρέπει να μοιάζεις σα γαμπρός κι με τις τσέχες σαν εραστής ή pimp.
Αυτό δεν σημαίνει οτι οι Πολωνές παντρεύονται με όποιον τα φτιάχνουν.Απλά θέλουν να πιστεύουν οτι μπορεί να τον παντρευτούν.Οι τσέχες είναι άθεες 90% για αυτό έχουν πολύ λίγα ταμπού και ηθικές προκαταλήψεις.Πολλές έχουν παιδιά χωρίς να είναι παντρεμένες και αρκετές έχουν πολλούς γκόμενους ταυτόχρονα,άλλους μόνιμους άλλους για λίγο.Βασικά η διαφορά με ρωσίδες είναι οτι οι ρωσίδες βρίσκουν έναν πλούσιο για να του τα φάνε,κάθονται 1-2 χρόνια μαζί του και μετά κολλάνε σε άλλον.Ενδιαφέρονται για υψηλά εισοδήματα.Αντίθετα οι τσέχες τρώνε λίγο από πολλούς.Γιατί στη Ρωσία δεν υπάρχει μέση τάξη αλλά πλούσιοι και φτωχοί,ενώ στην Τσεχία υπάρχει μέση τάξη και λιγότεροι πλούσιοι από ό,τι στη Ρωσία.Οπότε και οι γκόμενες έχουν προσαρμοστεί.

Οι Πολωνές είναι αναθρεμμένες με καθολικισμό αλλά έχουν τη συνηθισμένη σλαύικη νοοτροπία.Οπότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να ανοίξουν τα πόδια τους,θέλουν όμως άλλη περιποίηση,αφοσίωση και γενικώς κολλάνε,ζηλεύουν κτλ.Οι Τσέχες είναι πολύ ανεκτικές.Στα αρχίδια τους αν γαμάς και άλλες.Ετσι κι αλλιώς και αυτές το ίδιο κάνουν με την πρώτη ευκαιρία.Τώρα ο Ελληνας που είναι κτητικός,μεσογειακός τσαντίζεται όταν τρώει κέρατο και θέλει κυριαρχία.Τις τσέχες να τις υποτάξεις δεν μπορείς.Μπορεί να τις γαμάς αλλά δεν σου ανήκουν όπως οι ουκρανές,οι πολωνές κτλ.Γι αυτό πρέπει να είσαι χαλαρός αλλά να κρατάς τον έλεγχο.
Γιατί αυτές συνέχεια σε τσιγκλάνε για να δούνε αν όντως αξίζεις και έχεις τον έλεγχο.Οπότε πρέπει συνέχεια να το αποδεικνύεις.Εδώ χρειάζονται στάνταρ τεχνικές καμακιού που έχουν αναπτύξει οι αμερικάνοι,οι οποίες δουλεύουν πολύ καλά με τις τσέχες αλλά όχι με τις ουκρανές και υπάρχουν λόγοι για όλα αυτά.

Οντως οι Πολωνες ειναι καθολικες και Τσεχες συνηθως αθεες, αλλα ανοιγουν το ιδιο ευκολαν τα ποδια, και εχουν σαν βασικο σκοπο τον γαμο αμφοτερες. Μια βασικη διαφορα επισης ειναι οτι οι Τσεχες μπορουν να εχουν και πολλαπλες "γκομενικες" σχεσεις. Και οταν λεω γκομενικες εννος κατι σαν εραστες. Οταν ομως βρουν τον ενα και μοναδικο -ή τουλαχιστον αυτον που νομιζουν σαν ενα και μοναδικο-ρα  μπορουν να ειναι αρκετα πιστες γυναικες.
Τωρα για ταξιδι προτεινω ανεπιφυλακτα την επαρχια της Τσεχιας που ειναι κοντα στην Σλοβακια και που λεγεται Μονραβια, με βασικους προορισμους το Μπρνο, την Όπαβα και κυριως την Όστραβα, επισης ολη την Σλοβακία, πλην Μπρατισλαβας και γειτονικης Τρνβα. Ο λογος ειναι οτι οπως και στις Πραγα, Κρακοβια και Βαρσοβια (στην τελευταια δεν εχω παει, αλλα ακουω τα ιδια) το μουνι εχει γινει πανακριβο. Αντιθετα στην Υπολοιπη Τσεχοσλοβακια μπορεις να γαμισεις τα καλυτερα μουνια.... στο τζαμπα..... απλα κερνοντας μπυρες ισως και καποιο γευμα..... Και οταν λεμε μουνια οι πιο μετριες θα ηταν στην Ελλαδα γκομεναρες. Ειδικα στην Σλοβακια οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Διαφωνώ για Σλοβακία.Οι πόλεις έξω από Μπρατισλάβα(Κόσιτσε,Ζίλινα,Τρέντσιν) είναι σχεδόν νεκρές.Ολο το μουνί έχει φύγει λόγω οικονομικής δυσπραγίας και έχει μαζευτεί σε Μπλάβα και UK.Δεν έχω πάει Νίτρα και Μπάνσκα Μπύστριτσα(από εκεί είναι η Σκλεναρίκοβα) αλλά πιστεύω οτι είναι το ίδιο.Μόνο στη Μπρατισλάβα έχει αρκετές.Πράγματι η εμφάνιση είναι άψογη,μιλάμε για μέσο όρο 170 εκατοστά ύψος στις νέες κοπέλες.Δηλαδή κάπου 10% είναι πάνω από 180,που σημαίνει οτι βλέπεις ολόγυρα θεικά μοντέλα με σλαυοουγγρικά χαρακτηριστικά.
Το πρόβλημα είναι οτι έχει αλλάξει η στάση τους στους ξένους απο΄τη δεκαετία του '90.Τώρα θέλουν Αγγλους ή αμερικάνους,δεν πάνε τόσο εύκολα με Ελληνες.Επίσης οι σλοβάκες έχουν μια περίεργη νοοτροπία που θα χαρακτήριζα μαλακισμένη.Ας πούμε οτι γουστάρουν να έχουν πολλούς φίλους,να βγαίνουν με πολλούς αλλά να έχουν μόνο έναν γκόμενο που τις πηδάει.Επίσης υπάρχουν άπειρες λεσβίες.Είδα πολλές γκόμενες να φιλιούνται στα κλαμπ,στα μπαρ ακόμα και στα καφέ μέρα μεσημέρι.Και όταν λέμε φιλιούνται εννοούμε DFK.Εχασα γκόμενα από γυναίκα.

Οσο για Τσεχία πρέπει να είσαι έμπειρος,ψημένος,να ξέρεις λίγο τη γλώσσα και να έχεις τεχνική καμακιού,δηλαδή να ξέρεις πώς να μιλήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί οι Τσέχες εκτιμούν την εξυπνάδα,την κουλτούρα κτλ ενώ οι σλοβάκες είναι πιο απλές,οι Πολωνές εντελώς αυθόρμητες και οι Ουκρανές σχεδόν πρωτόγονες για νοητικά παιχνίδια.
Αλλη διαφορά είναι οτι οι Τσέχοι γενικώς είναι στα αρχίδια τους,δεν ασχολούνται τι κάνει ο άλλος,είναι πολύ ανεκτικοί.Εγώ είχα το χέρι μου πάνω στον κώλο γκόμενας μέσα από το εσώρουχο και ο αδερφός της δίπλα έπινε και έκανε cheers.Δεν δίνουν σημασία για το τι κάνεις και δεν σχολιάζουν ενώ οι Σλοβάκοι έχουν πιο κλειστή κοινωνία και οι Πολωνοί είναι σκέτη απελπισία.Συνέχεια παρακολουθούν ο ένας τον άλλο και έτσι οι Πολωνές αναγκάζονται να είναι κουμπωμένες μέχρι να βγουν από την Πολωνία καιτον κοινωνικό έλεγχο οπότε μετατρέπνται σε sex machines.
Αυτή τη στιγμή οι Πολωνές είναι ίσως τα φτηνότερα μουνιά στην Ευρώπη.Βγαίνουν με έναν καφέ ή ένα ποτήρι κρασί που μπορεί να το πληρώσουν και αυτές προκειμένου να σε ρίξουν.Για αυτό χαρακτηρίζονται στην ευρώπη σαν cheap sluts,famous for one night stands κτλ.

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τον παράδεισο της προηγούμενης δεκαετίας αλλά οι έμπειροι παίκτες εξακολουθούν να ανταμοίβονται.
 

Επισκέπτης
Και για τους καινουργιους?Ποια απο ολα τα κρατη ΕΣΣΔ ειναι το καλυτερο και ευκολοτερο χωρις πολλα πολλα?
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Για τους φραγκάτους Ρωσία.Για νορμάλ εισόδημα Ουκρανίά,Λευκορωσία.Αυτή τη στιγμή ίσως η Λευκορωσία είναι το καλύτερο κράτος στην Ευρώπη για να βγάλεις γκόμενα.
 

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ για Σλοβακία.Οι πόλεις έξω από Μπρατισλάβα(Κόσιτσε,Ζίλινα,Τρέντσιν) είναι σχεδόν νεκρές.Ολο το μουνί έχει φύγει λόγω οικονομικής δυσπραγίας και έχει μαζευτεί σε Μπλάβα και UK.Δεν έχω πάει Νίτρα και Μπάνσκα Μπύστριτσα(από εκεί είναι η Σκλεναρίκοβα) αλλά πιστεύω οτι είναι το ίδιο.Μόνο στη Μπρατισλάβα έχει αρκετές.Πράγματι η εμφάνιση είναι άψογη,μιλάμε για μέσο όρο 170 εκατοστά ύψος στις νέες κοπέλες.Δηλαδή κάπου 10% είναι πάνω από 180,που σημαίνει οτι βλέπεις ολόγυρα θεικά μοντέλα με σλαυοουγγρικά χαρακτηριστικά.

α φιλε ενω δειχνεις να ξερεις καλα την περιοχη, για Σλοβακια κανεις λαθος. Και ειδικα για την επαρχια της. Εχοντας επισκεφτει Κόσιτσε, Πόπραντ και Μπανσκα Μπυστριτσα περασα υπεροχα και μαλιστα κυριως με φοιτητριες. Το χαρακτηριστικο τους ηταν οτι ηταν πολυ ευχαριστες στην παρεα και οικονομικες και φοβερες στο κρεβατι. Την έπεφτα μονο σε μεσαιας κατηγοριας συνηθισμενες γκομενες, οι οποιες εδω θα ηταν στην κατηγορια σουπερ. γκομεναρες. Και να σκεφτεις οτι ειμαι 45αρης...
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά....

anyway, τον άλλο μήνα θα ξαναπάω Πράγα, αυτή την φορά όμως θα κινηθώ σε μέρη που συχνάζουν περισσότερο ντόπιοι από ότι τουρίστες. Όπως και να έχει, με την επιστροφή θα αναφέρω εδώ οτιδήποτε αξιοσημείωτο.

Παιδιά, ας φτιάξουμε ένα ξεχωριστό thread για την Πολωνία, το έχω ακούσει από αρκετούς τώρα τελευταία ότι είναι πολύ καλός γαμωπροορισμός...
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Πράγματι Πόπραντ,Μπύστριτσα δεν έχω πάει.Ηθελα να πάω αλλά ξενέρωσα τόσο με Μπλάβα,Κόζιτσε που άλλαξα προορισμό και τότε άρχισαν απίστευτα γούστα.Σε 3 ημέρες έκανα 4 φάσεις με γκόμενες,γάμησα μία,κυκλοφόρησα δύο απίστευτα μοντέλα μαζί.Και όλα αυτά χωρίς να ξέρω προηγουμένως κανέναν απολύτως πριν πάω.Οπότε η Σλοβακία μου φάνηκε φτωχή από δυνατότητες(για καλά μουνιά μιλάμε πάντα).

Τώρα για Πολωνία είναι αρκετ΄΄α περίεργα τα πράγματα πλέον λόγω ΕΕ.Η εμπειρία μου είναι οτι τα καλύτερα μουνιά είναι στη δυτική και βόρεια Πολωνία(Πόζναν,Γκντάνσκ).Ειδικά στο Πόζναν χάνεις τη μπάλα.Οφθαλμόλουτρο από τα απίστευτα.Για εμένα Πράγα,Μπρατισλάβα,Πόζναν είναι οι κορυφαίες πόλεις στον κόσμο για eye candy και μετά έρχεται το Κίεβο.
Παλιά οι πολωνέζες ήταν πολύ προσιτές αλλά αυτό άλλαξε με την είσοδο στην ΕΕ.Τώρα οι πόλεις που πάνε οι τουρίστες(Κράκοβ κτλ) έχουν γίνει γάμησέ τα.Οι μικρές πόλεις(Κατοβίτσε,Πρέμυσλ,Ρζέσοβ) δεν έχουν πολύ πράμα και η κοινωνία είναι μικρότερη και πιο σφιχτή.Στο Βρότσλαβ το μουνί είναι πιο μέτριο από ό,τι στα άλλα μέρη.Γενικά θέλει λίγο τρέξιμο στην Πολωνία και παίζει και λίγο ρατσισμός με white power κτλ.Ευτυχώς εμένα με έπαιρναν για Ουκρανό οπότε με αντιμετώπιζαν φιλικά(συμπαθούν τους Ουκρανούς σαν αδέρφια).Στην Ουκρανία πάλι νόμιζαν οτι είμαι Πολωνός και μου μίλαγαν πολωνικά.(τελικά και στην Ελλάδα τρέχει σλαύικο αίμα όπως και να το κάνουμε).
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
στην σπαρτη παντως ολοι σλαβοφατσες ειναι!!! (με την καλη εννοια) η κοπελια ενος γνωστου μου ειναι η ξανθοτερη γκομενα με εντονα ζυγωματικα που εχω δει! αφου μου ηρθε να της πω Nazdorovnie!!!!
 

Επισκέπτης
Παντως σχετικα με τον ρατσισμο της Πωλωνιας.Κρατανε ενα επιπεδο.Δεν το θεωρω ασχημο μιας και δεν παω ιδιαιετερα αλβανους και πακιστανους.Και ευτυχως δεν ειμαι σκουροχρωμος!
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
εμενα παντως οι πολωνεζες με περνανε για ιταλιδα, με αγκαλιαζουν, κλαινε, ψελνουν το Credo και με ρωτανε την γνωμη μου για τον νεο παπα.. ΜΗΧΕΣΩ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot:
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Πραγματικά είναι κρίμα να κυκλοφορούν στην Αγγλία πάνω από μισό εκατομμύριο Πολωνέζες και εμείς να έχουμε πήξει στις αλβανίδες και τις λοιπές βαλκάνιες.Οι Αγγλοι απέκλεισαν τους Βούλγαρους από τη μετανάστευση.Θέλουν να κρατάνε μόνο τους εργατικούς και τα καλά μουνιά.
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
δεν υπαρχουν και σοβαρες δουλειες στην ελλαδα για ξενες, ασε που στην αγγλια οι σεξ γουορκερς πληρωνονται καλυτερα...

τι να κανουν και οι αγγλοι, ειναι που ειναι 10% αντρες και αυτο παιζεται, ειναι και οι αγγλιδες γαμησε τα!
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Ε,ναι αλλά αυτό με τις Πολωνέζες είναι χοντρό κόλπο.Βρέθηκαν οι άχρηστοι με τα μπούνια στις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.Πάμπολες εκπληκτικής εμφάνισης Πολωνές,Τσέχες,Σλοβάκες έχουν μεταναστεύσει στην Αγγλία.Και πολλές δουλεύουν σε δουλειές όπως au-pair,bar women κτλ.Βασικά δε θα με ενδιέφερε αλλά έχει μειωθεί το υλικό στις χώρες προέλευσης.Επίσης οι Αγγλοι κάνουν τεράστια ζημιά επειδή πλακώνουν σαν τουρίστες σε ορδές και την πέφτουν ανεξέλεγκτα.Πέφτουν σαν ακρίδες και έχουν αχρηστέψει φοβερές περιοχές όπως το Κράκοβ και την Πράγα που παλιά ήταν επί γης παράδεισος σε ό,τι αφορά διαθεσιμότητα εκπληκτικής εμφάνισης γυναικών.
Οσοι πλέον έχουν καταφύγει στην Ουκρανία,τρέμουν στην πιθανότητα εισόδου και αυτής στην ΕΕ με επακόλουθο την καταστροφή του Κιέβου και άλλων θρυλικών πόλεων από τα μιλούνια Αγγλων και Ιταλών.
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
χαχα, οπως τα λες ειναι! ειδικα λονδινο! καλα οι αγγλοι τουριστες ειναι αλλη ιστορια. σε ολλανδια, ισπανια, δανια κτλ  προκαλουν κριση πανικου στους ντοπιους...
 

Επισκέπτης
Και κρητη οταν ερχονται μια απο τα ιδια απλα τα διαλυουν ολα.Καλοκαιρι Μαλια κρητη το βραδυ γυρνανε μεθυσμενοι σε ομαδες 20-20 ατομων.
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
και στην αγγλια τα ιδια κανουν, και σεβασμος μηδεν τζεντλμεν σου λεει μετα... μεσ τα ξερατα ειναι οι δρομοι τις κυριακες...παπαπαπα

εξου και ορος γουαιτ τρας!
 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
607
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Και κρητη οταν ερχονται μια απο τα ιδια απλα τα διαλυουν ολα.Καλοκαιρι Μαλια κρητη το βραδυ γυρνανε μεθυσμενοι σε ομαδες 20-20 ατομων.

εχουν φάει ομως πολυ ξυλο τα μαλακισμενα..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom