Κεφάλαιο Kristin ή άλλιώς "γιατί στο τέλος ρε γαμώτο πάντα νικά το επάγγελμα;"
Μέχρι πριν από λίγες ώρες είχα όλα τα sms στο κινητό μου. Αποφάσισα να τα σβήσω. Έτσι οι διάλογοι που θα ακολουθήσουν δεν είναι απόλυτα ακριβείς. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι τα καθοριστικά σημεία είναι. Άλλωστε στην Πράγα είχα όλο το χρόνο για να τα μελετήσω...
Kristin και Ellis
[URL unfurl="true"]http://kristinellis.site.voila.fr/[/url]
Συνάντηση με την Kristin (2 ώρες). Όπως στις φωτογραφίες. Γλυκό προσωπάκι, απλό, ευχάριστο, χαμογελαστό κορίτσι. Πολύ απλή και φυσική στην συμπεριφορά της, λες
και γνωριζόμασταν χρόνια. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής μας με άφησε να την αγγίξω ζεστά, χωρίς "κρατήματα".
Έφερε μαζί της και κρασί και αρχικά ήπιαμε ένα ποτηράκι (έχω την αίσθηση ότι αυτό το κρασί, πέρα από την χάρη που προσδίδει στην συνάντηση, αν όχι πάντα, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις την βοηθούν να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της. Κάποια πράγματα που μου είπε αργότερα δεν θέλω να τα αναφέρω εδώ).
Έβγαλα και πρόσθεσα στον λογαριασμό και το αντίτιμο του κρασιού. Χαριτωμένα ανένδωτη. Το κρασί ήταν δικό της.
Στο κρεβάτι δεν με χάλασε καθόλου που δεν παρείχε κάποιες υπηρεσίες, πιο πολύ είναι η ιδέα των φραγμών που αισθάνεσαι και όχι η έλλειψη αυτών καθαυτών των υπηρεσιών.
Απεναντίας η έλλειψη των συγκεκριμένων υπηρεσιών, ενίσχυσε μέσα μου την ιδέα μιας ενδιαφέρουσας gfe. Και αυτό είναι αλήθεια, γελάσαμε πολύ στο κρεβάτι, είναι άτομο με
αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ.
Την δεύτερη ώρα την περάσαμε συζητώντας. Με χαρακτήρισε με κολακευτικά λόγια και αυτό που με εξέπληξε ήταν η φυσικότητα, η απλότητα και η αμεσότητα των χαρακτηρισμών της
(προσέξτε δεν λέω η ορθότητα). Μου μίλησε για τα σχολικά της χρόνια, τις σπουδές της, το επάγγελμά της, την σχέση της, την φιλία της με την Ellis (σε ένα από αυτά πήρε και τα ρίσκα της : ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ = 1 - 0, σημειώσατε 1). Με τάϊσε με χάρη απ' όλα τα καλούδια.
Κάποια στιγμή το έφερε η κουβέντα και ρώτησα
- Πόσο χρονών είσαι Kristin;
ξέρω είναι άκομψο, πρώτη φορά το ρωτάω, αλλά σας είπα αισθανόμουν πολύ φιλικά.
- Μάντεψε μου λέει
για να κερδίσει χρόνο, λίγο αιφνιδιασμένη.
- Α χρονών της λέω το πολύ (δεν θέλω αυτό να το αναφέρω)
Πάλεψε λίγα δευτερόλεπτα μέσα της,
- Α + 1 μου λέει.
Έχω την εντύπωση -από τον τρόπο και μόνο που το είπε- ότι εκεί μοίρασε την διαφορά μεταξύ αλήθειας και ψέματος, μεταξύ πρόσθεσης και αφαίρεσης, μεταξύ ανθρώπου και επαγγέλματος (ίσως και εγώ ζητάω πολλά. Το ξεκαθαρίζω αυτό δεν με χάλασε. Μπορεί να είναι και η γυναικεία ματαιοδοξία. Διαλέξτε από τα παραπάνω ότι θέλετε).
Φεύγοντας, ξεκαθαρίσαμε ότι θα τα ξαναπούμε. Το μόνο αδιευκρίνηστο η σύνθεση.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ = 1 - 1, σημειώσατε Χ. Το 10ευρω, το αντίτιμο του κρασιού, είχε κάνει φτερά.
Μετά απο λίγα λεπτά δέχθηκα ένα sms : "(π.χ.) Κώστα σε ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές. Είσαι υπέροχος". Τουλάχιστον υπάρχει χάρη, σκέφθηκα.
Προσανατολιζόμουν να συναντήσω την Ellis μόνη, και αν πίστευα πως θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε οι τρεις μας σε μια κατάσταση όχι δήθεν (κάτι για το οποίο είχα άλλωστε διαβεβαιώσεις) να το επιχειρήσουμε. Τα πράγματα όμως ήρθαν αλλιώς. Η Ellis δήλωσε την αδυναμία της για κάποιες ημέρες, μια άλλη φορά ματαίωσε την επικείμενη συνάντηση μας, ο χρόνος παραμονής μου στην Πράγα τελείωνε και έτσι η συνάντηση μου με την επιχείρηση KristinEllis αναγκαστικά θα περιοριζόταν σε μια μόνο επιπλέον.
Εδώ θα σταματήσω γιατί βαρέθηκα, ζητάω όμως 2-3 απόψεις. Εσείς πόσα θα δίνατε σε ένα trio με βάση πάντα την ιστοσελίδα;