Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
σας ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις πληροφοριες σας...οσο για το διαμερισμα καλη ιδεα μου ακουγεται..αλλα παω για ενα τριημερ μονο και το χοτελι κλεισμενο απο εταιρεια...οποτε...αναγκαστικα χοτελι και room service για να μην δωσω και στοχο  :uglystupid:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σας ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις πληροφοριες σας...οσο για το διαμερισμα καλη ιδεα μου ακουγεται..αλλα παω για ενα τριημερ μονο και το χοτελι κλεισμενο απο εταιρεια...οποτε...αναγκαστικα χοτελι και room service για να μην δωσω και στοχο  :uglystupid:

Doc, προσεξε το διαμερισμα γιατι πολλα γραφεια δεν στελνουν μωρα σε διαμερισμα λογω ασφαλειας. Επισεις δεν εχεις ροομ σερβις αν θελεις κατι. Το κρεβατι ποιος θα στο φτιαξει μετα απο αγωνα με μωρο?

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Doc, προσεξε το διαμερισμα γιατι πολλα γραφεια δεν στελνουν μωρα σε διαμερισμα λογω ασφαλειας. Επισεις δεν εχεις ροομ σερβις αν θελεις κατι. Το κρεβατι ποιος θα στο φτιαξει μετα απο αγωνα με μωρο?
βρε ξενοδοχειο εννοουσα... :grin: για τρεις μερες μονο παω... και με την διαμονη πληρωμενη..το ξενοδοχειο δεν το  εχω μαθει ακομη..οταν το γνωρισω θα στειλω μην.

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Πράγα. Θέλω να ξεφύγω από τα τετριμένα (K5, Darlings) κ.λ.π. Τι προτείνουν οι γνώστες για να περάσω ωραία την ώρα μου; Και δεν εννοώ να δω τα μνημεία. Κάποιος φίλος έγραψε για το neon και τοsweet paradise. Έχουμε διευθύνσεις για τα συγκεκριμένα μαγαζιά ή έστω κάποιο site που μπορώ να τα ψάξω; Ευχαριστώ.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6

ειναι πολυ καλο underground καταστημα(κυριολεκτικα υπογειο)
αν πας μεχρι τις 20:00 ειναι παρα πολυ καλη η τιμη ...
και μετα δεν μπορω να πω οτι ειναι ακριβα....
απο κοπελες μην περιμενεις οτι θα βρεις αυτες που εχει το site αλλα κατι θα βρεις...  εχει πολλες....
κανονισε πριν μπεις στο δωματιο τις υπηρεσιες της κοπελας για να μην εχει μανουρες...
σε σχεση με την τιμη που πληρωνεις γιαα νωρις 80 ευρω η 1,5 ωρα ειναι σουπερ ντουπερ....
αλλα υπαρχουν και πολυ καλητερα με αλλες τιμες ομως...
κατα καιρους παιζουν και κατι ελληνιδες....

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
για αυτα τα links γνωριζουμε κατι ? whitepantheragency.com , marquise

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
marquises-des-anges.com......αξιζουν? εχει κανεις καποια εμπειρια ?

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Επειδη εχω τις καλες μου οποιος θελει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ CG στην Πραγα κυρίως για long dates να μου στειλει πμ για να του στειλω e mail της λεγαμενης.

Η οποια μας εχει επισκεφτει και στη χώρα μας 23 ετων.

Με μια προυποθεση: Θελω αντιγραφα απο τα e mail που ανταλλαξατε μην με ρωτατατε γιατι ουτε νταβας ειμαι ουτε προμοτερ

ΕΙΠΑΜΕ οποιος θελει....

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Επειδη εχω τις καλες μου οποιος θελει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ CG στην Πραγα κυρίως για long dates να μου στειλει πμ για να του στειλω e mail της λεγαμενης.

Η οποια μας εχει επισκεφτει και στη χώρα μας 23 ετων.

Με μια προυποθεση: Θελω αντιγραφα απο τα e mail που ανταλλαξατε μην με ρωτατατε γιατι ουτε νταβας ειμαι ουτε προμοτερ

ΕΙΠΑΜΕ οποιος θελει....

Ακυρο!!!! Παρακαλουνται οι μοντς για την διαγραφη του

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για αυτα τα links γνωριζουμε κατι ? whitepantheragency.com , marquise

Βρε Doc αν εισαι γραμενος στο ΕG μπορεις να δεις κριτικες απο κοπελες και τα γραφεια. Το πρωτο εχει ενα πολυ μεγαλο αστερι που δεν το διαφημηζει, οι υπολοιπες που εχει δουλευουν για τουλαχιστον 2-3 αλλα γραφεια.

Το δευτερο γραφειο στελνει μωρα Παρισι καθε μηνα. Και τα δυο αξιοπιστα γραφεια.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
οταν λες EG τι εννοεις? αν δεν μπορεις να απαντησεις εδω σε παρακαλω στειλε πμ

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Βρε Doc αν εισαι γραμενος στο ΕG μπορεις να δεις κριτικες απο κοπελες και τα γραφεια. Το πρωτο εχει ενα πολυ μεγαλο αστερι που δεν το διαφημηζει, οι υπολοιπες που εχει δουλευουν για τουλαχιστον 2-3 αλλα γραφεια.

Το δευτερο γραφειο στελνει μωρα Παρισι καθε μηνα. Και τα δυο αξιοπιστα γραφεια.
το ξερω εχεις δικιο  :grin: απλα ρωτησα μηπως καποιος απο εδω ειχε ο ιδιος εμεπειρια...thats all...αν και εχω καταληξει και στο πρακτορειο (007...λεμεεεεεεεεεεεε :rockon:)

kouvaneiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες συνμπουρδελιάρηδες επειδή στο πέρασμα μου για βερολίνο θα βρεθώ για μια μέρα Πράγα ποιο προτείνετε? Sweet Paradise ή Neon Club?

wylde667

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με το συνάλλαγμα τι παίζει. Καλύτερα να αλλάξω απο εδω σε καμια τράπεζα ή να εμπιστευτώ τα ανταλλακτήρια στην Πράγα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Με το συνάλλαγμα τι παίζει. Καλύτερα να αλλάξω απο εδω σε καμια τράπεζα ή να εμπιστευτώ τα ανταλλακτήρια στην Πράγα?

Θα σε γαμησουν στην αλλαγη. Μετα τα ταξι οι μεγαλυτεροι κλεφτες. Το καλυτερο μερος που πανε και ολοι οι Τσεχοι ειναι διαγωνια στην κεντρικη πλατεια. Θα σου ελεγα να αλλαξεις συναλλαγμα στην Αθηνα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Σαφώς καλύτερα εδώ , τώρα αν χρειαστεί να αλλάξεις κι εκεί το ανταλλακτήριο του αεροδρομίου είναι το πιο "τίμιο" ή σε καμιά μεγάλη τράπεζα στο κέντρο , βέβαια ακόμη και στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μπορείς αλλά σίγουρα εστω και λίγο θα σε κλέψουν . Πάντως σχεδόν παντού μπορείς να πληρώσεις και με ευρώ γνωρίζοντας πάντως ότι σου βγαίνει πάντα λίγο ακριβότερα !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σαφώς καλύτερα εδώ , τώρα αν χρειαστεί να αλλάξεις κι εκεί το ανταλλακτήριο του αεροδρομίου είναι το πιο "τίμιο" ή σε καμιά μεγάλη τράπεζα στο κέντρο , βέβαια ακόμη και στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μπορείς αλλά σίγουρα εστω και λίγο θα σε κλέψουν . Πάντως σχεδόν παντού μπορείς να πληρώσεις και με ευρώ γνωρίζοντας πάντως ότι σου βγαίνει πάντα λίγο ακριβότερα !

Μην το παρασυρεις το παιδι!! Το αεροδρομιο το πιο ακριβο  :headbang: Εκει αλλαζεις μονο για το ταξι. Ξενοδοχεια δεν αλλαζουν συναλλαγμα, αλλα μπορεις να πληρωσεις με ευρω η πιστωτικη καρτα. Μπουρδελα τσεχικες κορονες και ευρω αλλα οι τιμες τους ειναι σε Τσεχικες κορονες.

Καλυτερα να αλλαξεις στην Αθηνα, αλλα αν σου μεινουν Κορονες, μονο στην Τραπεζα Ελλαδος μπορεις να τις αλλαξεις σε ευρω παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom