Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ρε παιδια για να καταλαβω...αν κλεισω απο καποιο πρακτορειο..και δωσω το νουμερο του δωματιου κ.τ.λ.π..θα εχει προβλημα η κοπελα για να ανεβει στο δωματιο (και μιλαμε για καλο ξενοδοχειο) :think: γιατι αν ειναι ετσι..τοτε γαματα...γαμω το φελεκι μου...και αν υπαρχει τι μπορω να κανω με αυτο...υπαρχει λυση  :think: pleace help me

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για να καταλαβω...αν κλεισω απο καποιο πρακτορειο..και δωσω το νουμερο του δωματιου κ.τ.λ.π..θα εχει προβλημα η κοπελα για να ανεβει στο δωματιο (και μιλαμε για καλο ξενοδοχειο) :think: γιατι αν ειναι ετσι..τοτε γαματα...γαμω το φελεκι μου...και αν υπαρχει τι μπορω να κανω με αυτο...υπαρχει λυση  :think: pleace help me
[/quote
φιλε ακου εγω εμενα  στο κορινθια και  δεν ειχα κανενα προβλημα της ειπα δωματιο  και ηρθε χωρις κανενα προβλημα
οτι αλλο θες φιλε ρωτα!!!

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κορινθια ειναι 5* καλη τιμη κοντα σε μετρο  και καλο πρωινο και δεν εχει προβλημα με τα εσκορτ!!! :dancing:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
koita φιλε..δεν ξερω απο τωρα σε ποιο χοτελι θα μεινω..και αυτο γιατι θα μου το κλειση μια εταιρεια..και δυστηχως δεν μπορω να ασχοληθω με το θεμα αυτο.... γενικα υπαρχει προβλημα με αλλα ξενοδοχεια ? και αν ναι  :rockon: τι μπορω να κανω με το θεμα αυτο  :think:

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μερικα ξεν εχουν και καρτα στο ασανσερ οποτε δυσκολα ερχετε στο δωματιο σου μονη
πρεπει να πας κατω και να την περιμενεις και να την παρεις εσυ πανω τωρα 100% δεν ξερω αν θα εχεις προβλημα
αφου δεν ξερεις το ξεν τωρα δεν μπορεις να μαθεις και αυτοο που θελεις σιγουρα

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
koita φιλε..δεν ξερω απο τωρα σε ποιο χοτελι θα μεινω..και αυτο γιατι θα μου το κλειση μια εταιρεια..και δυστηχως δεν μπορω να ασχοληθω με το θεμα αυτο.... γενικα υπαρχει προβλημα με αλλα ξενοδοχεια ? και αν ναι  :rockon: τι μπορω να κανω με το θεμα αυτο  :think:

Οπως σου ειπε κι ο Μυκονιατης τα πραγματα ειναι απλα αν δεις οτι το ανσανσερ εχει καρτα πας στο λομπι και την παραλαμβανεις στη χειροτερη πηγαινε εξω απο το ξενοδοχειο κ περιμενε την αλλα αν θες την γνωμη μου για να δεις κατι διαφορετικο πηγαινε στο k5 relax

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ok σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις πολυτιμες πληροφοριες σας...απλα το προβλημα ειναι οτι θα παω και με καποιους αλλους..και δεν θελω να δωσω στοχο (καλαταλαβαινετε για το τι εννοω)..για αυτο και εχω καταληξει στο να παρω καποια στο χοτελι.....οκ θα δειξει  :rockon: παντως ευχαριστω εκ των προτερων για τις πολυτιμες συνβουλες σας  :dancing:

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οπως σου ειπε κι ο Μυκονιατης τα πραγματα ειναι απλα αν δεις οτι το ανσανσερ εχει καρτα πας στο λομπι και την παραλαμβανεις στη χειροτερη πηγαινε εξω απο το ξενοδοχειο κ περιμενε την αλλα αν θες την γνωμη μου για να δεις κατι διαφορετικο πηγαινε στο k5 relax
k5 ??
ποτε πηγες εκει φιλε?
darling kai sexy go go  ειναι τα τοπ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ναι θα εχεις προβλημα στα περισσοτερα. Λογω ασφαλειας το ανσανσερ δουλευει με την μαγνητικη καρτα του δωματιου. Σε αυτες τις περιπτωσεις συναντας το μωρο στο μπαρ/ρεσεψιον και το ανεβαζεις επανω. Ειναι μερικα πολυ καλα (βουτικ)ξενοδοχεια στο κεντρο της πολης που δεν εχουν τετοιους ελενχους. Εμενα με ξερουν στην ρεσεψιον  :2funny: και λεω στην κοπελα να στειλει το μωρο κατευθειαν επανω χωρις καθυστερηση  :2funny: και ερωτησεις. Πες τους οτι περιμενεις μια φιλη για φαγητο και να την στειλουν επανω.

Εγω συνηθως ρωτω τα μωρα αν ειχαν κανενα προβλημα με την ρεσεψιον.

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν εχεις προβλημα χρησιμοποιησε το ονομα του luc και τελος :2funny:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
σας ευχαριστω για την αμεση ενημερωση σας :rockon:...οσο για to angels bond oo7 (καπως ετσι.... :think:) γνωριζει καποιος κατι ? γιατι τα νιμου που διαφημιζει ειναι καλα....η ΄μηπως ειναι μουφα ?

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχει και καλες και μουφα ! οπως λεει και ενας φιλος αναλογα με τα γουστα σου!!
εχεις σταμπαρει καμια?

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
τι να πρωτοδιαλεξω..ας πουμε....amanda - natalia -vanessa -barbara -lily - camila ...α και να σκεφτεις οτι τελη φλεβαρη θα ειμαι εκει.....απλα το ψαχνω απο τωρα  :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σας ευχαριστω για την αμεση ενημερωση σας :rockon:...οσο για to angels bond oo7 (καπως ετσι.... :think:) γνωριζει καποιος κατι ? γιατι τα νιμου που διαφημιζει ειναι καλα....η ΄μηπως ειναι μουφα ?

Ειναι το ιδιο γραφειο με Η Laura που το τρεχει ειναι αρκετα καλη, αλλα πολλα μωρα κανουν τουρς και δεν ειναι Πραγα! Εχετε γνωρισει στην Αθηνα τουλαχιστον 6 απο αυτα.

Τα πιο πολλα τα ξερετε με αλλα ονοματα!! Εχει και κανενα δυο αστερια.

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Ειναι το ιδιο γραφειο με Η Laura που το τρεχει ειναι αρκετα καλη, αλλα πολλα μωρα κανουν τουρς και δεν ειναι Πραγα! Εχετε γνωρισει στην Αθηνα τουλαχιστον 6 απο αυτα.

Τα πιο πολλα τα ξερετε με αλλα ονοματα!! Εχει και κανενα δυο αστερια.
ωραια τοτε..απο ολα αυτα ποια να εχω υποψιν μου και να ζητησω..μιας και το αθλημα το κατεχεται καλα  :thumbsup:

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση ένα πενθήμερο με κλεισμένο κάθε μέρα ένα μωρό για τρεις ώρες και διαμονη σε
πεντάστερο ξενοδοχείο ποσο περίπου θα μου κοστίσει? Το φαγητό είναι ακριβο?
μια εκτιμιση θελω για να ετοιμαστω.

Το καλυτερο ειναι να μεινεις σε διαμερισμα , υπαρχουν πολλες εταιρειες που νοικιαζουν σε ολες τις περιοχες της Πραγας
αλλα καλυτερα να στο κεντρο Praha 1 η 2 οχι πιο μακρυα γιατι θα χρειαζεσαι μετρο η το χειροτερο ταξι για τις μετακινησεις σου . Ασε τα πενταστερα για οταν θα πας με τη δικια σου και θα θελεις να πουλησεις μουρη . Οι τιμες που θα βρεις στα διαμερισματα ειναι πολυ πιο προσιτες απο τα ξενοδοχεια και εχεις και την αυτονομια σου και τη ανεση σου.
Αφου εχεις καιρο ακομα για να πας ψαξε τον χαρτη της πολης - το κεντρο δηλαδη - και θα δεις οτι ολα ειναι σε αποσταση ενος- δυο χιλιομετρων . Μη τη φοβασαι τη φαση γιατι η Πραγα ειναι πολυ εως και τελειως ασφαλης πολη .
Το μονο που θα ρωτησεις μολις σε πανε στο διαμερισμα σου ειναι που ειναι ενα μινι μαρκετ για να αγορασεις τα πολυ απαραιτητα καφε γαλα κλπ γιατι δεν εχει room service!! Καποιες εταιρειες μπορουν να στα εχουν αυτα τα ειδη που θα θελησεις εκει με τη αφιξη σου  
Το φαγητο ειναι φτηνο αναλογα βεβαια που θα φας αλλα αν συγκρινεις το φαγητο αλλα και το περιβαλλον των εστιατοριων θα γυρισεις πισω και θα σκεφτεις για ποσο καφρους μας θεωρουν οι συναδελφοι τους εστιατορες εδω στη Ελλαδα .

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να σας βαλω μερικα τοπικα γραφεια που βρηκα αξιοπιστα στο παρελθον,αλλα τα μωρα ειναι θεμα γουστου, τι προτιμησεις εχετε στο κρεβατι, και τι σερβις επιθυμητε.

(Οταν η Καρολινα δεν ειναι μαστουρομενη)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ωραια τοτε..απο ολα αυτα ποια να εχω υποψιν μου και να ζητησω..μιας και το αθλημα το κατεχεται καλα  :thumbsup:

Αποφευγω συνηθως να προτεινω μωρα, γιατι μια που θεωρω εγω ομορφη, μπορει ο αλλος να την θεωρη ασχημη κοκαλιαρα. Αλλοι θελουν CIM και δεν ειναι ολα τα μωρα που το κανουν. Επισεις ειναι και το κουλουρι. Λιγα σχετικα μωρα το δινουν αν το θεωρειτε απαραιτητο.

Ειναι θεμα προτιμησεων!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom