3) Sweet paradise 1 & 2. 70 ευρω / 30'
Αυτα ειναι λιγο μακρια απο το κεντρο, περιπου 1,5 χλμ. Μπορεις να πας και με τα ποδια, αλλα πιο ευκολο το μετρο (μεχρι τις 12 το βραδυ, μετα σταματαει). Μπαινω στο πρωτο, αυτο στην οδο Slezska. Πολυ ασχημη και μιζερη κατασταση. Η εισοδος ειναι 4 ευρω (!!) και την χρεωνουν μαζι με το πρωτο ποτο. Πηρα μπυρα, 1,50 ευρω (!!). Η μπαργουμαν σε αθλια αγγλικα μου εξηγει οτι το μισαωρο χρεωνεται 70 ευρω περιπου. Ο χωρος ειναι μαλλον μικρος, συνολικα 10 κοπελες καθονται μαζεμενες σε ενα σημειο, σαν να τις εχει βαλει καποιος τιμωρια. Ειναι Σαββατο βραδυ γυρω στις 10:00 και δεν υπαρχει αλλος πελατης. Καποια στιγμη, ενω σιγοπινω την μπυρα μου και προσπαθω να διακρινω τις κοπελες για να διαλεξω μια, ερχεται ενας τυπος και τους φερνει πιτσες για να φανε! Το απολυτο αντιεπαγγελματικο συμβαν! Καπως ομως σηκωνονται και ανακαθονται, και μπορω να χαζεψω τα κορμια τους. Μετριοτητα, ισως μια δυο καπως καλες. Διαλεγω μια μαυρη, απο την Γκανα. Ωραιο κωλαρακι, αλλα μικρο στηθος. Στο κρεβατι χαλια, σαν να εσκαβε σε αγκαρια. Η μπαργουμαν μου εξηγει οτι μπορουν να με πανε στο αλλο μαγαζι τους, στην οδο Chelcickeho δωρεαν. Συμφωνω, και ο ιδιος τυπος που εφερε τις πιτσες με μεταφερει με το Ι.Χ. του. Στο δρομο ακουει ΑΘΛΙΟ τσεχικο hardcore (κι εγω μαζι του). Στο αλλο sweet paradise, ακομα χειροτερα. Οι κοπελες, 7 τον αριθμο, μετριες. Πελατες, κανεις. Ξεχωριζω μια ψηλη ξανθια Τσεχα, μιλαμε για 10 λεπτα, η μπαργουμαν μου ζηταει να την κερασω ενα ποτο. Παραγγελνει σαμπανια, 8 ευρω. Διαπιστωνω απο την κουβεντα πως δεν εχει διαθεση για πολλα. Και τι κανει εκει αραγε; Φευγω. Ειναι αργα, το μετρο εχει κλεισει, επιστρεφω με τα ποδια (20 λεπτα απο το κεντρο).