Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Στο Karla ειχα γνωριση την αγαπη μου την Jitka. Σταματησε να δουλευει για καμποσο καιρο, αλλα απο οτι βλεπω γυρισε στην δουλεια. Επισης εχω παρει και την Sabine, που εχει πολυ φοβερο χαρακτηρα να σε φταιχνει. Θα το τιμησω το μαγαζι συντομα και θα σας ενημερωσω.
ειμαι ευγενικος με τις...αγαπες ολων των αδερφων αλλα φαινεται παρα παρα πολυ καλη!!!
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Απολογισμού συνέχεια.
Τρίτη μέρα στη Πράγα: η απόλυτη επιτυχία !


Ξύπνημα πρωινό και βόλτα στη παγωμένη Πράγα.
Κρύο. Ησυχία. Τέχνη.
Η γέφυρα του Καρόλου όπως πάντα επιβλητική.
Σήμερα αφού πέρασα απέναντι πήγα μέχρι το κάστρο. Ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι την είσοδο του κάστρου. Δύο στρατιώτες με γούνινα Ρωσικά καπέλα (Ushanka) φιλάνε την πύλη. Πάω στο χιονισμένο παρκάκι και κάθομαι σε ένα στεγνό παγκάκι. Αναπνέω την δροσιά. Την γαλήνη. Την ηρεμία. Μετά από μια σύντομη βόλτα γυρνάω στο ξενοδοχείο.

Στις 3 το μεσημέρι έχω καύλες. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω την Zoe () Είναι μία εκπληκτική κοκκινομάλλα. Φανταστείτε τη Nicole Kidman στα 18 της και με μεγάλα βυζιά. Δυστυχώς η Zoe δεν είναι διαθέσιμη. Τελικά διαλέγω την Lisa () . Στυλάτι κοκκινομάλλα. Σε μία ώρα έρχεται στο ξενοδοχείο μου.
Είναι αυτή της φωτογραφίας. Της βάζω 7, αλλά είμαι αυστηρός, πάσχω από το Ρωσικό σύνδρομο που έχει περιγράψει ο Δημητράκης.
Τη κερνάω ένα χυμό και μιλάμε για λίγο.
Μετά μου λέει το θεϊκό: Can we make money transaction now?
Της απαντάω: Yes my dear, και της δίνω τα 120€ που είχαμε συμφωνήσει.

Καλή στο κρεβάτι. Πολύ γλυκιά. Ότι της λέω κάνει. Απολαμβάνω την θεϊκή ακάποτη πίπα της. Έχω βάλει δυο μαξιλάρια στο κεφάλι μου για να είναι λίγο σηκωμένο και να βλέπω το πανέμορφο προσωπάκι της. Θα μπορούσα να χύσω μόνο για αυτό το πρόσωπο. Μετά περνάμε στο κυρίως πιάτο. Υπάκουη. Ότι της λέω κάνει. Αρκεί να της το λέω ευγενικά. Σε ένα παραλήρημα αισθησιασμού θα χύσω. Στο στόμα της παρακαλώ. Ήθελε βέβαια άλλα 40€ για αυτό. Τα πήρε.
Καθώς ντυνόμασταν μιλήσαμε για κανένα τέταρτο. Μετά έφυγε.
Ας πάει στο καλό το μωρό μου.

Στις εφτά και μισή το απόγευμα είμαι έξω από το μέγαρο μουσικής της Πράγας. Είχα κλίσει εισιτήριο για την παράσταση που είχα δει ότι παίζεται από την προηγούμενη μέρα.
Πηγαίνω στην αίθουσα Sladkovsky όπου θα γινόταν το κονσέρτο. Μία μικρή αίθουσα δίπλα από την κεντρική. Μία βιόλα, και δύο βιολιά. Μία Soprano. Παίζουν Beethoven, Bach, Tchaikovsky, Mozart και Schubert. Κάθομαι στη καρέκλα μου και απολαμβάνω το θέαμα. Μαγευτικό. Η Soprano είναι όλα τα λεφτά. Μία ξανθιά κούκλα με βυζάρες. Όταν τραγουδούσε δεν ξεκολλούσα τα μάτια μου από πάνω της. Ευτυχώς είχα πάρει την Lisa πιο πριν και καθόταν φρόνημα το πουλί μου. Έτσι απόλαυσα τη μουσική. Σε κάποια φάση μου πέρασε απ’ το μυαλό ο Duracell. Είμαι σίγουρος ότι και αυτός θα εκτιμούσε τη βραδιά.

Αφού τελείωσε το κονσέρτο πάω στο εστιατόριο του μεγάρου.
Είναι πολύ καλό.
Παραγγέλνω:
 Πρώτο ορεκτικό: ταρτάρ τόνου με ελαιόλαδο σε αρωματικά. Carpaccio οξύρυγχου με χοντρό αλάτι, και ένα σχεδόν ωμό κομμάτι ψαριού σα βακαλάο.
 Δεύτερο ορεκτικό: Ποικιλία από fois grass. Patè de fois gras d’oie, mousse από fois gras σε γλυκό ζελέ πάνω και κάτω, και ένα πολύ ελαφρά τηγανισμένο -σχεδόν ωμό- κομμάτι συκωτιού χήνας με μαρμελάδα κόκκινων κρεμμυδιών.
 Κυρίως πιάτο: Ένα παραδοσιακό γκουλάζ μοσχαριού με μία ιδιαίτερη σάλτσα και πουρέ πατάτας με αρωματικά. Μαζί είχε φέτες βραστού ψωμιού και μαρμελάδα από κόκκινα μικρά φρουτάκια που δε ξέρω πως τα λένε στα ελληνικά
 Επιδόρπιο: Ιδιαίτερη crème brule σε δύο προτάσεις. Κρεμούλα με 4 φρουτάκια του δάσους μέσα και ένα δίχτυ από καραμελωμένη ζάχαρη πολύ διακριτικό, και ένα μικρό κεϊκάκι με κρεμούλα μέσα. Γραμμές από σοκολάτα στο πιάτο.
 Κρασί: Τα ορεκτικά τα συνόδεψα με ένα ποτήρι τσεχική σαμπάνια, και το κυρίως πιάτο με ένα ποτήρι κόκκινο Pinot τσεχικό.
 Μετά καφέ espresso και μία κερασμένη γουλιά κονιάκ.

Το γεύμα εξαίσιο! Το κρασί μέτριο. Ο λογαριασμός 2700 κορώνες, 110€.

Γυρνάω στο ξενοδοχείο. Είμαι πρησμένος από το φαί και λίγο νυστάζω. Ξαπλώνω. Δεν με πιάνει ύπνος με τίποτα. Θέλω να εκμεταλλευτώ κάθε στιγμή στη Πράγα.

Ντύνομαι, βάζω την ushkanka μου και στις 1 περίπου βγαίνω έξω.

Πρώτα πάω στο Hot Peppers.
Είναι στριπτιτζάδικο. Οι κοπέλες 8-9 στην ομορφιά όλες. Το σόου ωραίο με δυναμικό striptease. Οι κοπέλες δεν γαμιούνται, είναι μόνο στρπτιτζάδικο. Η μία μετά την άλλη έρχονται στο τραπέζι να μου τα πρήξουν για table dance και παπαριές. Εγώ απτόητος, ευγενικά λέω σε όλες όχι. Με μία μόνο βότκα (δυστυχώς Finlandia) 200 κορώνες (8€) τη βγάζω για κανά μισάωρο. Αφού χόρτασα το όμορφο σόου παίρνω το καπελάκι μου και δρόμο. Η ώρα είναι δύο. Κατευθύνομαι με τα πόδια προς το πανάκριβο Darling. Είναι 5 λεπτά με τα πόδια.

Μπαίνω μέσα. Το μαγαζί είναι γεμάτο. Και τα τρία μπαρ. Πάρα πολλές κοπέλες μέσα. Από 8 μέχρι 11 σε ομορφιά (με άριστα το 10) !
Το σόου είναι πολύ ωραίο. Τέλεια κορίτσια λικνίζονται και ξεντύνονται.
Το ποτό κάνει 500 κορώνες (20€), + 300 κορώνες η είσοδος.
Περνάνε συνεχώς κοπέλες από το τραπέζι μου να μου πιάσουν συζήτηση, να τις κεράσω ποτό, να μου κάνουν table dance ή  lesbian show ή να τις γαμήσω στα δωμάτια επάνω.
Εγώ στωικός. Λέω σε όλες όχι και πίνω το ποτό μου.
Σε κάποια φάση μια Ρωσίδα μου λέει ότι τα κορίτσια που κοιτάω και χορεύουν δεν γαμιούνται. Μόνο αυτές που είναι free λέει ότι γαμιούνται. Σταματάω μία κοπέλα απόλυτο 10 που χόρευε πριν λίγο και τη ρωτάω αν έρχεται σε δωμάτιο μαζί μου. Μου λέει ότι κάνει τα διάφορα σόου αλλά δε γαμιέται.

Μετά από λίγο περνάει ένας άγγελος απόλυτο 11 από δίπλα μου. Τη σταματάω, ξεροκαταπίνω και τη ρωτάω αν πάει σε δωμάτιο για σεξ. Με τον πιο όμορφο τρόπο που υπάρχει μου απαντάει πως ναι. Την ξαναρωτάω για να δω αν κατάλαβα καλά ή αν η βότκα παίζει παιχνίδια στο κρανίο μου, και μου απαντάει: lets go!
Μου εξηγεί ότι η μισή ώρα είναι 3500 κορώνες – 140€ και η μία ώρα 5000 κορώνες – 190-200€. Οι τιμές τους είναι πανάκριβες. Της λέω μισή ώρα. Πάμε στο ταμείο και πληρώνω. Με ρωτάει η γκαρσόνα αν θέλω να κεράσω τη κοπέλα ποτό. Με μεγάλη δυσκολία αρνήθηκα.

Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο.
Τη κοπέλα τη λένε Yanna.
Είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει στη Πράγα αυτές τις μέρες. ΔΕΝ υπερβάλω. Είναι 11 στη κυριολεξία. Μελαχρινή, με τέλειο πρόσωπο, ψηλή 1.78-1.80, μικρές πλάτες, μικρό πεταχτό κωλαράκι, μπούτια που είναι ατελείωτα, μεταξωτά. Στήθος 3 γεμάτο, σχήμα ότι πιο τέλειο υπάρχει, σκληρό σαν πέτρα. Μόνο στη Ρωσία έχω πιάσει τέτοιο στήθος.

Η φωνή της είναι πολύ γλυκιά. Καθόλου πουτανίστικη, απλά γυναικεία, τρυφερή. Φωνή που κάνει έναν άντρα να γαληνεύει. Μου προτείνει με πολύ ευγενικό και διακριτικό τρόπο να της δώσω παραπάνω χρήματα για ειδική περιποίηση. Αρνούμαι.
Κάνω μπάνιο και μετά ξαπλώνω στο κρεβάτι. Κάνει και αυτή. Βγαίνει από το μπάνιο με τα εσώρουχα. Είναι χαμογελαστή. Παίζει ήρεμη μουσική το στερεοφωνικό. Ανεβαίνει έτσι στο κρεβάτι που είμαι ξαπλωμένος και αρχίζει να μου χορεύει αισθησιακά. Όλο με ακουμπάει με το μεταξένιο δέρμα της και όλο μου χαμογελάει. Κάνει στριπτίζ. Μου έχει γίνει κάγκελο. Μετά από πολύ τρίψιμο πάνω μου, κάθετε με τα πόδια προς το κεφάλι μου και το κώλο της ανάμεσα στα πόδια μου που είχα ανοίξει. Σκύβει και με το στόμα της μου βάζει το προφυλακτικό. Η κοπέλα είναι εξαιρετικά ευλύγιστη.
Ακολουθεί μία από τις πιο αισθησιακές πίπες της ζωής μου. Είμαι περικυκλωμένος από τα ατελείωτα πόδια της. Νιώθω να είμαι όλος μέσα της. Χαϊδεύω συνέχεια τα πόδια, τις γάμπες και τα μπούτια της και κοιτάω το πρόσωπό της. Μετά σηκώνεται, ανεβαίνει από πάνω μου και τον βάζει μέσα της.

Δεν χορταίνω να τη βλέπω από πάνω μου. Χαϊδεύω συνέχεια τα στήθια της, τα μπούτια της, το λαιμό της, τη κοιλιά της, το κώλο της, τα χέρια της. Όπου ακουμπήσω ηδονή. Τα αναστεναχτά της γλυκά, ήρεμα, βαθιά. όχι υπερβολές, όχι πουτανιές. Απλά η ανάσα της. Αυτό το μικρό κωλαράκι και τα τέλεια μπουτάκια της τα έκανες ότι ήθελες. Την κουνούσες όπως ήθελες, της τον έχωνες όσο σκληρά ήθελες. Ήταν αδύναμη, παραδομένη. Έτσι πρέπει να είναι οι γυναίκες. Αν κάτσει η ελληνίδα με τη κολάθρα της, άντε να ευχαριστηθείς γαμήσι.

Εγώ μουγκρίζω σαν κτήνος. Με έχει τρελάνει η Yanna. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία γαμήσια της ζωής μου. Σε κάποια φάση σκύβει πάλι στη δική της μαγική στάση και τον ξαναπαίρνει στο στόμα της. Τον γλύφει γρήγορα αλλά απαλά. Νιώθω έντονα τα χείλη της και τη γλώσσα της. Ποτέ τα δόντια. Επαγγελματίας! Τα χέρια της συνέχεια στα μπαλάκια μου. Νιώθω τον ουρανό να ανοίγει και τις καμπάνες να χτυπάνε. Μουγκρίζω σαν δεινόσαυρος. Αυτή βογκάει θηλυκά, γλύκα, όπως μόνο μια γυναίκα ξέρει. Ακολουθεί ένας από τους πιο κορυφαίους οργασμούς της ζωής μου.

Μένω νεκρός στο κρεβάτι. Μου καθαρίζει με χαρτάκια το πουλί. Ανταλλάζουμε φιλοφρονήσεις και φιλάκι.
Πάω στο μπάνιο να πλυθώ και να ντυθώ.

Μόλις βγαίνω έξω την βλέπω να μου χαμογελά. Της δίνω 1000 κορώνες χωρίς να μου ζητήσει τίποτα. Τα χρήματα που στην αρχή μου ζήτησε και της αρνήθηκα τα άξιζε και με το παραπάνω.

Μην τολμήσει κανένας να μου πει γιατί τα έδωσα γιατί θα γίνει της πουτάνας.
Έτσι γούσταρα και της τα έδωσα. Με πήγε στο παράδεισο αυτή η κοπέλα.

Φεύγοντας τη ρωτάω αν έρχεται σε ξενοδοχεία. Μου λέει πως ναι, αλλά για όλη τη νύχτα. Επίσης μου λέει ότι είναι ασύμφορο και αν θέλω να τη ξαναδώ καλύτερα να περάσω από το κλαμπ. Δεν μου είπε ακριβώς τιμή γιατί δεν επέμενα. Εγώ ραντεβού πάνω από μία ώρα δεν κλίνω ποτέ. Αλλά πιστεύω ότι θα ήθελε γύρω στα1000€ με 1500€ για να έρθει όλη νύχτα στο ξενοδοχείο σου. Εγώ τέτοιες μαλακίες δε τις κάνω.


Τρισευτυχισμένος λοιπόν φεύγω από το κλάμπ. Γυρνάω στο ξενοδοχείο και κοιμάμαι.


Βαθμολογία ημέρας:  101/100 !
.


Προσεχώς ο απολογισμός της τέταρτης μέρας …


 

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
134
Like
1
Πόντοι
1
έχυσα..

Εύγε, εκπληκτική περιγραφή, αρτιότατη με όλα τα references...

Να περνάς πάντα έτσι αγαπητέ

Απολογισμού συνέχεια.
Τρίτη μέρα στη Πράγα: η απόλυτη επιτυχία !


Ξύπνημα πρωινό και βόλτα στη παγωμένη Πράγα.
Κρύο. Ησυχία. Τέχνη.
Η γέφυρα του Καρόλου όπως πάντα επιβλητική.
Σήμερα αφού πέρασα απέναντι πήγα μέχρι το κάστρο. Ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι την είσοδο του κάστρου. Δύο στρατιώτες με γούνινα Ρωσικά καπέλα (Ushanka) φιλάνε την πύλη. Πάω στο χιονισμένο παρκάκι και κάθομαι σε ένα στεγνό παγκάκι. Αναπνέω την δροσιά. Την γαλήνη. Την ηρεμία. Μετά από μια σύντομη βόλτα γυρνάω στο ξενοδοχείο.

Στις 3 το μεσημέρι έχω καύλες. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω την Zoe () Είναι μία εκπληκτική κοκκινομάλλα. Φανταστείτε τη Nicole Kidman στα 18 της και με μεγάλα βυζιά. Δυστυχώς η Zoe δεν είναι διαθέσιμη. Τελικά διαλέγω την Lisa () . Στυλάτι κοκκινομάλλα. Σε μία ώρα έρχεται στο ξενοδοχείο μου.

.


Προσεχώς ο απολογισμός της τέταρτης μέρας …
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
Μην τολμήσει κανένας να μου πει γιατί τα έδωσα γιατί θα γίνει της πουτάνας.
Έτσι γούσταρα και της τα έδωσα. Με πήγε στο παράδεισο αυτή η κοπέλα.






καλα ρε...τι μαλακια ηταν αυτη που εκανες?>??? ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΧΙΛΙΑ??? :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

 

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
78
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Αυτή η παράγραφος είναι όλα τα λεφτά :  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πηγαίνω στην αίθουσα Sladkovsky όπου θα γινόταν το κονσέρτο. Μία μικρή αίθουσα δίπλα από την κεντρική. Μία βιόλα, και δύο βιολιά. Μία Soprano. Παίζουν Beethoven, Bach, Tchaikovsky, Mozart και Schubert. Κάθομαι στη καρέκλα μου και απολαμβάνω το θέαμα. Μαγευτικό. Η Soprano είναι όλα τα λεφτά. Μία ξανθιά κούκλα με βυζάρες. Όταν τραγουδούσε δεν ξεκολλούσα τα μάτια μου από πάνω της. Ευτυχώς είχα πάρει την Lisa πιο πριν και καθόταν φρόνημα το πουλί μου.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτή η παράγραφος είναι όλα τα λεφτά :   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Ως προς τί ο προπετής ο γέλωτας φίλε ψαρά ; (pescatore σημαίνει ψαράς στα ιταλικά)

Η αρμονία του Beethoven, ήταν ανάλογη της αρμονίας των ξανθών μαλλιών της κουκλίτσας.
Η γαλήνη του Bach, ήταν ανάλογη της ομορφιάς του προσώπου της κουκλίτσας.
Η μελωδικότητα του Tchaikovsky, ήταν ανάλογη της εκφραστικότητας της κουκλίτσας.
Η ζωντάνια του Mozart, ήταν ανάλογη της νιότης της κουκλίτσας.
Και η ποίηση του Schubert, ήταν ανάλογη του στήθους της κουκλίτσας.

Ήταν όλα τόσο ταιριαστά …
 

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
511
Like
6
Πόντοι
6
Οι τιμές που αναγράφονται στο σάτι έχουν αναθεωρηθεί προς τα πάνω διότι πρώτον, είχαν γραφτεί πριν μερικά χρόνια και το σάιτ δεν ανανεώθηκε, και δεύτερον διότι η Κορώνα έχει ισχυροποιηθεί έναντι του ευρώ.

Όπως θα δεις από το ποστ μου, μου ζητήσανε 120 ευρώ για μία ώρα και όχι 80 όπως λέει το σάιτ τους.

Το αντιθετο η κορωνα ολο και πεφτει.Με ενα ευρω περνεις 27,2 Κορωνες.Λογικα θα πεσει κιαλλο.

Ειχα την ευκαιρια τις προηγουμενες βδομαδες να κατεβασω ολες τις σελιδες του θεματος και να τις διαβασω κανονικα.
Κλασικα υπαρχουν ατομα που εξιστορουν το 3ημερο τους που χαλανε περιπου 2000 ευρω σε 3 μερες!

Καλα μονο βιζιτες υπαρχουν στην Πραγα νομιζετε?
Και διαφημιζετε κατι τελειωμενες που περνουν 300 Ευρω την ωρα.Και αυτο γιατι επειδη εχουν ενα ονομα και καλα.Ευτυχως η Τσεχια δεν ειναι μονο αυτο.

Υπαρχει πιο οικονομικο πραγμα και πολλες φορες σε καλυτερη ποιοτητα.

Παντως παιχνιδι παιζει αρκετα ανετα με ντοπιες και τουριστριες αρκει να εισαι εμφανισιμος,να εχεις πιο ποικιλλα ενδιαφεροντα(κυριως οχι ελληνικα) και να μιλας την γλωσσα καπως.


 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτή είναι μία φωτογραφία από το κονσέρτο.
Την έβγαλα με το κινητό μου και δεν είναι καλή ποιότητας.

Στο βάθος φαίνεται η κουκλίτσα Soprano.
 

Συνημμένα

  • a.jpg
    a.jpg
    217,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το αντιθετο η κορωνα ολο και πεφτει.Με ενα ευρω περνεις 27,2 Κορωνες.Λογικα θα πεσει κιαλλο.

Τα τελευταία χρόνια η κορώνα έχει ανεβεί πολύ σε σχέση με το ευρώ και το δολάριο.
Μέσα σε ένα χρόνο μόνο, ανέβηκε 19% έναντι του ευρώ και 30% έναντι του δολαρίου.
Διάβασε εδώ:
 

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
78
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Αγαπητέ Νέαρχε πραγματικά χαίρομαι και για το πως πέρασες και ευχαριστήθηκα με τις περιγραφές σου. Απλά γέλασα που τα είδα όλα ανακατεμένα: sex, καλό φαγητό, κουλτούρα κλπ. Σημασία έχει ότι εσύ πέρασες καλά στην πρωτεύουσα της πουτανιάς..
Άλλωστε την Πράγα την έχω συνυφασμένη με το καλύτερο meeting που είχα στη ζωή μου, την angelica magerova (για όσους ξέρουν) οπότε ότι και να πεις γι'αυτήν το δέχομαι...
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αγαπητέ Νέαρχε πραγματικά χαίρομαι και για το πως πέρασες και ευχαριστήθηκα με τις περιγραφές σου. Απλά γέλασα που τα είδα όλα ανακατεμένα: sex, καλό φαγητό, κουλτούρα κλπ. Σημασία έχει ότι εσύ πέρασες καλά στην πρωτεύουσα της πουτανιάς..
Άλλωστε την Πράγα την έχω συνυφασμένη με το καλύτερο meeting που είχα στη ζωή μου, την angelica magerova (για όσους ξέρουν) οπότε ότι και να πεις γι'αυτήν το δέχομαι...

Το ξέρω ότι έκανες πλάκα.
Και εγώ το ίδιο.

Και για όποιον θέλει να ρήξει μια ματιά στη κοπέλα που αναφέρεσε, ας κάνει κλικ:
 

Επισκέπτης
Δεν χορταίνω να τη βλέπω από πάνω μου. Χαϊδεύω συνέχεια τα στήθια της, τα μπούτια της, το λαιμό της, τη κοιλιά της, το κώλο της, τα χέρια της. Όπου ακουμπήσω ηδονή. Τα αναστεναχτά της γλυκά, ήρεμα, βαθιά. όχι υπερβολές, όχι πουτανιές. Απλά η ανάσα της. Αυτό το μικρό κωλαράκι και τα τέλεια μπουτάκια της τα έκανες ότι ήθελες. Την κουνούσες όπως ήθελες, της τον έχωνες όσο σκληρά ήθελες. Ήταν αδύναμη, παραδομένη. Έτσι πρέπει να είναι οι γυναίκες. Αν κάτσει η ελληνίδα με τη κολάθρα της, άντε να ευχαριστηθείς γαμήσι.

Εγώ μουγκρίζω σαν κτήνος. Με έχει τρελάνει η Yanna. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία γαμήσια της ζωής μου. Σε κάποια φάση σκύβει πάλι στη δική της μαγική στάση και τον ξαναπαίρνει στο στόμα της. Τον γλύφει γρήγορα αλλά απαλά. Νιώθω έντονα τα χείλη της και τη γλώσσα της. Ποτέ τα δόντια. Επαγγελματίας! Τα χέρια της συνέχεια στα μπαλάκια μου. Νιώθω τον ουρανό να ανοίγει και τις καμπάνες να χτυπάνε. Μουγκρίζω σαν δεινόσαυρος. Αυτή βογκάει θηλυκά, γλύκα, όπως μόνο μια γυναίκα ξέρει. Ακολουθεί ένας από τους πιο κορυφαίους οργασμούς της ζωής μου.

Νεαρχε είσαι ποιητής πολύ ωραία εξιστόρηση :thumbsup:...μας έφτιαξες σήμερα...
πάντα τέτοιες  επιτυχίες να χεις... :)
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μας καυλωσες Νεαρχε πρωινιατικα. Εγω δεν θα αντεχα με την Yanna και θα την εφερνα στο ξενοδοχειο εστω και αν κοιμωμουν διπλα της ολο το βραδι αγκαλια. Συνηθως για ολο το βραδι πανε γυρω στα 450 ευρω τα μωρα απο club.
 

Επισκέπτης
Μας καυλωσες Νεαρχε πρωινιατικα. Εγω δεν θα αντεχα με την Yanna και θα την εφερνα στο ξενοδοχειο εστω και αν κοιμωμουν διπλα της ολο το βραδι αγκαλια. Συνηθως για ολο το βραδι πανε γυρω στα 450 ευρω τα μωρα απο club.

Ε είπε όμως ότι ήταν ακριβά εκεί πέρα και το μωρό κορυφή άρα θα ζήταγε περισσότερα..
 

Επισκέπτης
Αυτή είναι μία φωτογραφία από το κονσέρτο.
Την έβγαλα με το κινητό μου και δεν είναι καλή ποιότητας.

Στο βάθος φαίνεται η κουκλίτσα Soprano.

Ωραίες οι περιγραφές σου και για το κονσέρτο, το εστιατόριο και τις βόλτες στη πόλη..
φαίνεται ότι συνδυάζεις το σεξοτουρισμό και με άλλες απολαύσεις..
άντε αναμένουμε και καμιά εξιστόρηση απο Μόσχα ή Πετρούπολη  ;)
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω περιμενω περιγραφη της τεταρτης μερας  :rockon: :rockon:
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Απολαυση ο Νεαρχος ! ! !

Συνεχιζε να μας ταξιδευεις μεγαλε αφηγητη !
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγω δεν θα αντεχα με την Yanna και θα την εφερνα στο ξενοδοχειο εστω και αν κοιμωμουν διπλα της ολο το βραδι αγκαλια.

Νομίζω ότι έχεις πιάσει στο 100% το νόημα.
Ούτε σεξ ούτε τίποτα κύριοι. Να κοιμόμουν μόνο δίπλα της. Να ακουμπούσα το δέρμα της, να ανέπνεα την αναπνοή της.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom