pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Staropramen και Gambrinus...Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ..Να πιεις περιεργες μαρκες απο μπυρα και θα σου αρεσουν.
Staropramen και Gambrinus...Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ..Να πιεις περιεργες μαρκες απο μπυρα και θα σου αρεσουν.
Staropramen και Gambrinus...Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ..
Nαι ναι Staropramen πολυ καλη ...
Ειχε κατι πιτογυρα απο Τουρκους με κεμπαπ που ηταν πολυ ωραια.Απλα η πιτα τους ηταν λιγο μαλακια.Κοβανε και ενα κομματακι απο την πιτα και το βαζανε καπελο στο γυρο.
Nαι ναι Staropramen πολυ καλη ...
Το πρώτο λινκ Νέαρχε όλα τα λεφτά, φαντάζομαι οτι έχεις δοκιμάσει απο εκει...έμεινες ευχαριστημένος? Πολιτισμός πραγματικά..
Ναι, έχω δοκιμάσει.
Δεν ήρθε η κοπέλα της φωτογραφίας.
Ήρθε μία που της έμοιαζε και ήταν εξίσου όμορφη για να μην πω πιο όμορφη.
Οι φωτογραφίες είναι ίδεις σε αυτά τα σάιτ εδώ και χρόνια.
Τα κορίτσια που έχουνε δεν είναι αυτά που βλέπεις.
Καταλαβαίνουν όμως τι είδους κοπέλα ψάχνεις και σου στέλνουν την ανάλογη.
Αν ζητήσεις μία που στις φωτογραφίες είναι ξανθιά με μικρό στήθος, θα σου φέρουν μία ξανθούλα με μικρό στήθος. Αν ζητήσεις μία μελαχρινή με βυζάρες, θα σου στείλουν αυτό που θες. Έτσι λειτουργούν.
Εγώ πολύ καλά πέρασα με αυτή που ήρθε. Ήταν ακριβώς όπως την ήθελα.
Και μάλιστα, έκανε OWO και CIF χωρίς να ζητήσει έξτρα λεφτά. Η κοπέλα αποφασίζει, αυτά που σου λέει ο κατάλογος δεν ισχύουν.
DIKY σου αφιερωνω .....
ΧΑΧΑΧΑ κοίτα πως κοιτάει ο άλλος αριστερά με τα σουβλάκια!! Πρέπει να είναι Ελληνάρας..
ΧΑΧΑΧΑ κοίτα πως κοιτάει ο άλλος αριστερά με τα σουβλάκια!! Πρέπει να είναι Ελληνάρας..
ειχε αρκετους ελληναρες..
μονο που χαλαστηκα οταν ακουσα ελλεεινιδες στην γεφυρα του καρολου...
εκει πανω στην καβλα μου με τις μουναρες, βλεπω απο μακρια τρεις σαβουρες..λεω εχε γουστο..
οταν πλησιασαμε ακουσαμε να μιλανε ελληνικα και να γκρινιαζουν για το που θα πανε μετα!!!
εκει μου βγηκε η αναρχη κραυγη..ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ!!!ΕΞΩ ΣΑΒΟΥΡΕΣ!! θυμασαι υπουργε πως μας κοιταζανε μετα τα μπαζα..??
αλλα πραγματικα χαλαστηκα εκεινη τη στιγμη..
Καλησπερα, Δευτερα 19/01 φευγω για Πραγα για ελεγχο του Παραδεισου, παιζει καμια τελευταια πληροφορια
Φίλε Lucent61 ποιο ξενοδοχείο προτείνεις για διαμονή? Με ενδιαφέρει να είναι στο κέντρο και καλό
thanks!
Εξαρταται απο ποσα θελης να ξοδεψης. Συνιστω το Ventana, Hilton(Old Town), Intercontinental, Mariotte, Four Seasons, και σαν πιο φτηνο το Clarion Praha