Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
850
Like
10
Πόντοι
6
Εχω παει πραγα πολλες φορες οπως εχω ξαναπει και ποτε δεν εψαχνα στα μπαρ των ξεν/χειων. Την Πρωτη φορα που το εκανα δηλαδη ειδα κατι γκομενακια σε ενα καναπε επι 2 μερες να σαλιαριζουν πηγα και... παραλιγο να γινω ρομπα γιατι δεν ηταν βιζιτες. Το εσωσα γιατι ειμαι ετοιμολογος και εχω και λιγη εμπειρια με τις γυναικες. Προσοχη μην γινεται ρεζιλι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
 

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
26
Πόντοι
1
Μην λετε οτι θελετε. :idiot: Δεν παιζουν μωρα στα ξενοδοχεια στην Πραγα. Δεν χρειαζεται. Εχω μεινη σε 7 διαφορετικα ξενοδοχεια στην παλια πολη (Stare Maestro), και σε κανενα δεν προσεξα τετοιες κινησεις. Μαλιστα πολλα ξενοδοχεια εχουν ανσανσερ που θελη να βαλης καρτα για να πας επανω στο δωματιο.

Δεν θα διαφωνισω μαζι σου,απλα θα σου πω να μην εισαι τοσο απολυτος.
Θα σου θεσω ενα προσωπικο παραδειγμα..

Τις περισσοτερες φορες που επισκεπτομαι την Πραγα,διαμενω στο CORINTHIA PANORAMA.

Στο μπαρ του ξενοδοχειου στον ημιοροφο,λιγο πριν τον χωρο των τραπεζιων,υπαρχει ενας καναπες ξεχωριστα απο ολους τους υπολοιπους και συγκεκριμενα μπροστα απο το lobby των ασανσερ.
Σε σχεδον καθημερινη βαση,(και λεω σχεδον γιατι υπηρρχαν βραδιες που δεν υπηρχαν),εκει καθοντουσαν απο τις 11 το βραδυ μεχρι περιπου τις 02:00 κοπελες που παρειχαν υπηρεσιες σαν αυτες που εμεις ζηταμε.

Αυτο το εχω συναντησει και σε αλλο ξενοδοχειο,βεβαια σε οχι τοσο μεγαλη συχνοτητα...

Οι κοπελες αυτες δεν ειναι ευπροσδεκτες απο ολα τα ξενοδοχεια..υπαρχουν ομως και αυτα τα οποια τις δεχοντε και εχουν φροντισει να υπαρχει χωρος για αυτες.
Οχι βεβαια αναμεσα στους πελατες.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να σας βαλω και μερικα club της μοδας στην Πραγα που κυκλοφορουν πιπινια. Ισως οχι τοσο καλα οσο αυτο στην Κηφισια, αλλα εκει συχναζουν οι ντοπιες, και οι σιτιτουριστριες. :2funny:

Mecca 
Celnice 
Duplex   
Studio54 
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
2.052
Like
1.855
Πόντοι
216
Όντως δικό τους είναι το
αλλά εκεί είναι η Β'-Γ' διαλογής κοπέλες τους..σε σχέση με το Κ5

αν θυμάμαι καλά βρίσκεται Praha 5

αν επιασε λεει !!!


Στα άδυτα του Big Sister

Στα άδυτα ο Ηλίας Καραγιάννης
Δημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2008


Big Sister: Ένα διαφορετικό μπορντέλο, όπου ναι μεν ο πελάτης πληρώνει 20 ευρώ για να γίνει μέλος αλλά το αντίτιμο είναι συμβολικό. Το πραγματικό αντίτιμο είναι 15 λεπτά παγκόσμιας δημοσιότητας.

H Μαρία είναι η στερεοτυπική γυναίκα που συναντάς στα πλακόστρωτα της παραμυθένιας Πράγας.

Τα σμιλεμένα πόδια της από τον περφεξιονιστή Δημιουργό, τα ορθωμένα στήθη της και το ξεπέταγμα του πισινού της, ελάχιστα από το υπόλοιπο σώμα της έτσι ώστε να μαγνητίζει το βλέμμα, συντείνουν στην στέρεα πεποίθηση ότι είσαι πρωταγωνιστής φαντασίωσης.

Στα άγαρμπα πρόθυρα της ενηλικίωσης της, η Μαρία καταβρόχθιζε με λαιμαργία τόμους βιβλίων για να εξελιχθεί σε καθηγήτρια με βασικό μισθό περίπου 800 ευρώ.

Με την ωριμότητα να έχει κάνει πραξικόπημα στο…λογιστικό μυαλό της, σήμερα καταβροχθίζει άνδρες και τις εκκρίσεις τους στην πιο ηδονική γωνία της Πράγας. Στη διασταύρωση «Královské» και «Nádražní» κερδίζει με τον ιδρώτα της περίπου 4000 ευρώ μηνιαίως.

Είναι ένα από τα σχεδόν 40 κορίτσια που παρελάζουν ερεθιστικά από τον δικτυακό τόπο της «Μεγάλης Αδερφής» και φροντίζουν να κάνουν το σεξουαλικό φαντασιοκόπημα του επισκέπτη πραγματικότητα.

Η ιδέα είναι πρωτότυπη. Όμορφα κορίτσια από την Τσεχία και τη Σλοβακία στεγάζονται σε ένα κτίριο στην καρδιά της Πράγας.

Ένα διαφορετικό μπορντέλο, όπου ναι μεν ο πελάτης πληρώνει κάποια χρήματα(περίπου 20 ευρώ) για να γίνει μέλος αλλά το αντίτιμο είναι συμβολικό.

Αυτό που ενδιαφέρει τους δημιουργούς της καινοτόμας ιδέας είναι να νιώσουν άνετα οι πελάτες στην κατάκτηση των περιώνυμων «γουορχολικών» 15 λεπτών της δημοσιότητας τους.

Τα δωμάτια, όπου θα πάνε οι επισκέπτες με τα κορίτσια μοιάζουν με το…κεντρικό στούντιο ειδήσεων του CNN, όπου διάσπαρτες κάμερες αιχμαλωτίζουν μέχρι και την μικρότερη λεπτομέρεια της συνεύρεσης.

Αμέσως μετά, ένα τυπικό μοντάζ και η νέα περιπέτεια των κοριτσιών της «Μεγάλης Αδελφής» τοποθετείται στο site και γίνεται βορά στα αδηφάγα μάτια των επαγγελματιών της ηδονοβλεψίας.

Σήμερα περίπου 5000 σκηνές reality σεξ είναι διαθέσιμες σε όσους θελήσουν να πληρώσουν 30 ευρώ για να έχουν ένα μήνα συνδρομής και συνεπακόλουθα πρόσβασης σε αυτό το virtual μπορντέλο.

Ο δικτυακός τόπος έχει καθημερινά 10000 με 15000 «hits» από μοναδικούς χρήστες και αυτό τρέφει την προσδοκία των υπευθύνων για τη δημιουργία του πρώτου θεματικού reality καναλιού που θα παρουσιάζει θεραπαινίδες του σεξ να αφήνονται νωχελικά στα χάδια ανδρών της διπλανής πόρτας, όπως εσείς που διαβάζετε τώρα αχόρταγα αυτές τις γραμμές.

Όσοι εμφορούνται από φυσική συστολή ή τα φώτα της δημοσιότητας τους έχουν φέρει στα σύνορα της τύφλωσης, καλό θα ήταν είτε να αρχίσουν συνεδρίες σε καταρτισμένο ψυχολόγο είτε απλά να πουν…πάσο στο ενδεχόμενο να γίνουν το αντικείμενο της χλεύης ή του…πόθου των φίλων τους που θα τύχει να τους παρακολουθήσουν να αγκομαχούν ιδρώνοντας στο κρεβάτι της «Μεγάλης Αδελφής»

Το κτίριο όπου εκτυλίσσονται οι μυθικές στιγμές είναι πολυτελές. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα γιγάντια club της Πράγας που επισκέπτεται ο Έλληνας επισκέπτης όταν βρεθεί στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Dress code μπορεί να μην υπάρχει αλλά θα μετρήσει υπέρ του επισκέπτη το ραφιναρισμένο ντύσιμο, που θα μαγνητίσει το βλέμμα της κοπέλας.

Εισερχόμενος στο άβατο της θελκτικής ακολασίας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις σεξ εκείνο το βράδυ.

Ενδεχομένως να μην νιώθεις άνετα σκεπτόμενος τις συνέπειες της «αιχμαλωσίας» από την κάμερα, ίσως να νιώσει άβολα κάποια κοπέλα μαζί σου και να μην θελήσει να ανακαλύψει αν οι φήμες περί Greek Lover αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Το γεγονός ότι οι κοπέλες που δεν ξεπερνούν τις 15 σε κάθε βάρδια διακονούν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο δεν σημαίνει πως όταν τις επιλέξεις θα πουν αυτόματα ναι.

Υπάρχει ένα αμφίδρομο λεκτικό παιχνίδι προκλήσεων, το οποίο ανακατεύεται στο μίξερ της σαγήνης με την εξωτερική εμφάνιση και οι κοπέλες, που έχουν δικαίωμα επιλογής, αποφασίζουν αν θα σου αφιερώσουν μία ώρα από τη ζωή τους.

Σε περίπτωση που επέλθει η «συμφωνία» τότε η είσοδος στα «ενδότερα των έσω» σηματοδοτεί το άγγιγμα της ευτυχίας.

Λίγο πριν υπογράφεις ένα ογκωδέστατο συμβόλαιο που δίδει στην εταιρεία το δικαίωμα χρησιμοποίησης του παραγόμενου οπτικοακουστικού υλικού.

Όταν ξεπεραστεί και αυτός ο ύπουλος ύφαλος έχεις ανοίξει την Πύλη του Παραδείσου. Τα κορίτσια, πρότυπα επαγγελματία, σε κάνουν να νιώθεις σαν το Ρόκο Σιφρέντι για μια ώρα, όσο διαρκεί και η ηδονική συνεδρία.

Αν κάποιος είναι περισσότερο τολμηρός από τα συνηθισμένα, τότε η ημέρα που θα πρέπει να επισκεφτεί το αρχηγείο της «Μεγάλης Αδελφής» είναι το Σάββατο.

Τα περιβόητα “swingers party” όπου όλοι γεύονται όλες και λαμβάνει σάρκα και οστά ο ηδονικός κομμουνισμός είναι κάτι που πρέπει να ζήσει κάθε τολμητίας του σεξ στη ζωή του.

Το μεγάλο δωμάτιο που είχε χρησιμεύσει και για την κινηματογράφηση σκηνών του…τερατουργήματος του «Hostel» γεμίζει κάμερες και εκεί λαμβάνει χώρα ένα από τα μεγάλα όργια της αχαλίνωτης απόλαυσης για τους συμμετέχοντες.

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν τον έρωτα τους σε μία από τις θεματικές σουίτες του σεξ που έχει η «Μεγάλη αδελφή» στη διάθεση της.

Αν είναι και λίγο τολμηροί μπορούν να αγοράσουν και το DVD με τις ερωτικές του επιδόσεις και να το απολαμβάνουν χρόνια μετά στο εξοχικό τους στη…Λούτσα διαπαιδαγωγώντας τα εγγόνια τους.

Το ναό του σεξ στην Πράγα τον επισκέπτονται περισσότερο τουρίστες.

Σχεδόν το 60% είναι άνθρωποι που επιβιβάζονται σε μια από τις δεκάδες φθηνές πτήσεις προς την πρωτεύουσα, διαμένουν σε ένα όχι πολύ ακριβό ξενοδοχείο και με τα ελάχιστα χρήματα που απαιτούνται για τα κορίτσια κάνουν σεξουαλικό τουρισμό πολύ φθηνότερο από ότι στην Κούβα ή την Ταϋλάνδη.

Ιταλοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Ρώσοι και Άγγλοι καταλαμβάνουν την μερίδα του λέοντος αφήνοντας τους Έλληνες σε θέση ουραγού.

Όχι για πολύ όμως καθώς ήδη στο διπλανό παράθυρο, έχουν ανοίξει οι μηχανές αναζήτησης για φθηνές πτήσεις προς την Πράγα…
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
2.052
Like
1.855
Πόντοι
216
Αυτο παει να πει κριτικη για υπηρεσια !!!
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
2.052
Like
1.855
Πόντοι
216
τι εγινε ρε μαγκες δεν σας αρεσε το κειμενο ?
 

sasa2005

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
επισκέφτηκα πρόσφατα την Πράγα ...  καταθέτω τις εμπειρίες μου

Πιο οικονομικός μέρος το ΝΕΟΝ ()  με 55 ευρω την ώρα από τις 12 μέχρι της 1930. Εγώ πήγα 19:00 και τόσο πλήρωσα .Από τις 1930 και μετά η ώρα πάει στα 88 ευρουλάκια. Πρόβλημα με το απόγευμα η ποιότητα. Από τις 7 κοπέλες που είχε εκείνη την στιγμή μονό η Εster άξιζε. Την πήρα και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.  1 ώρα ακριβός. Χωρίς βιασύνες πολύ GFE όσες πιστολιές θες και όπως θες. Αν πετυχεται την ΕVA επίσης όλα τα λεφτά. (συνήθως όμως έρχεται αργά το βράδυ).

Επισκέφτηκα το Show Park επίσης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα απλά και μονό για την εμπειρία. Ένταξη η απολυτή βιομηχανοποίηση του ΣΕΧ είναι και η επιτομή του ''μπείτε ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε'' με 40 ευροπουλακια. Αλλά ρε παιδεία υπήρχαν κάτι μουνια άλλο πράγμα. Μια σλοβακα πορνοσταρ δοκίμασα. Εκπληκτική.. δεν μπορώ ακόμη να την βγάλω από το μυαλό μου. Έχει γυρίσει πολλές ταινίες πορνό από ότι μου είχε πει. Έχω ξεχάσει όμως το όνομα της ρε γεμάτο.. που θα πάει όμως θα το βρω.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
επισκέφτηκα πρόσφατα την Πράγα ...  καταθέτω τις εμπειρίες μου

Πιο οικονομικός μέρος το ΝΕΟΝ ()  με 55 ευρω την ώρα από τις 12 μέχρι της 1930. Εγώ πήγα 19:00 και τόσο πλήρωσα .Από τις 1930 και μετά η ώρα πάει στα 88 ευρουλάκια. Πρόβλημα με το απόγευμα η ποιότητα. Από τις 7 κοπέλες που είχε εκείνη την στιγμή μονό η Εster άξιζε. Την πήρα και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.  1 ώρα ακριβός. Χωρίς βιασύνες πολύ GFE όσες πιστολιές θες και όπως θες. Αν πετυχεται την ΕVA επίσης όλα τα λεφτά. (συνήθως όμως έρχεται αργά το βράδυ).

Επισκέφτηκα το Show Park επίσης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα απλά και μονό για την εμπειρία. Ένταξη η απολυτή βιομηχανοποίηση του ΣΕΧ είναι και η επιτομή του ''μπείτε ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε'' με 40 ευροπουλακια. Αλλά ρε παιδεία υπήρχαν κάτι μουνια άλλο πράγμα. Μια σλοβακα πορνοσταρ δοκίμασα. Εκπληκτική.. δεν μπορώ ακόμη να την βγάλω από το μυαλό μου. Έχει γυρίσει πολλές ταινίες πορνό από ότι μου είχε πει. Έχω ξεχάσει όμως το όνομα της ρε γεμάτο.. που θα πάει όμως θα το βρω.

www.escort.cz/v03/result_e.php?Lng=2&FID=736]www.escort.cz/v03/result_e.php?Lng=2&FID=736[/url]
 

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
75
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
τσαχπινογαργαλιαρηδες περιμενω να ακουσω προσφατες εμπειριες απο εσας που επισκεφτηκατε προσφατα τη τσεχια.Δε γινεται καποιοπι απο εσας να μην εχουν καταθεσει τα ευρω τους στο las vegas του σεξ.λουσεντ thanks για τη πληροφορια του νεον τσεκαρτα το πολυ καλο σαιτ και εχει μπει σε προτεραιοτητα για τη χειμερινη εξορμηση μου στη πραγα
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Γυρισα πριν μια εβδομαδα...
οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης...
Πρωτα-πρωτα το κοστος ζωης δεν ειναι και πολυ διαφορετικο απο την Ελλαδα...αντε να ειναι 20-30% φτηνοτερο κατα μεσο ορο...
Αν πατε με παρεα,τοτε συμφερει κατα πολυ να ενοικιασετε διαμερισμα και μαλιστα διπλα στο κεντρο..Θα σας ερθει φτηνοτερα απο ξενοδοχειο,αρκει να μεινετε βεβαια τουλαχιστον 3-4 μερες..
Απο πουτανες...ΤΖΙΦΟΣ..
Γυρισα αρκετα στριπτιτζαδικα...Και δεν εχουν καμμια σχεση με την Ελλαδα...Δεν ειναι τοσο γκλαμουρ,αλλα αρκετα απο τα γκομενακια μπορειτε να τα φορτωσετε για το ξενοδοχειο,η να τα πηδηξετε επι τοπου στα δωματιακια που εχουν...
Αυτο το ΝΕΟΝ που λεει ενας φιλος πιο πανω,δε μου γεμισε το ματι...Στη Φυλης εχω πετυχει καποιες φορες και καλυτερα μωρα...
Τρομερα μωρα ειχε στο DARLING...αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ...ΔΙΠΛΕΣ τιμες απο το ΝΕΟΝ...140 ευρω για μιση ωρα πουτσα...Χωρια το 20ευρω το ποτο..(εκτος και εαν "ξερεις" και παραγγειλεις μπυρα κουτακι με 4 ευρω) ;)
Στουντιο,υπαρχουν αναριθμητα...αλλα και εκει,οι τιμες ειναι περιπου σαν την Ελλαδα...Και δεν ειδα πια και κανενα "αεροπλανικο" μωρο..
Αυτο που αξιζει στη Πραγα,ειναι ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ...Αν δηλαδη εισαι εστω και λιγο "εμφανισιμος" (δηλαδη οχι 120 κιλα,50 χρονων και καραφλος),τοτε η ευκολια της προσεγγισης μιας Τσεχας σε ενα κλαμπακι,δεν εχει καμμια σχεση με την Ελλαδα...
Οπως και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των γυναικων...Μαγκες..οι γκομενες ειναι μουναρες σε πολυ μεγαλο ποσοστο...
Υπαρχουν πολλες Τσεχουλες που πανε σε καποια μπαρακια (που συχναζουν τουριστες),στις οποιες κανεις το καμακι σου,τις κερνας και 1-2 ποτα,χορευεις,μπαλαμουτιαζεσαι και περνας ετσι για λιγες ωρες καλα...
Σε μερικες περιπτωσεις μπορει να υπαρξει και συνεχεια...για μια ξεπετα....
Αν δε κατσει απο τη πρωτη βραδια,μπορει να σου δωσουν και τηλεφωνο,το οποιο ομως τις πιο πολλες φορες ειναι αχρηστο γιατι την αλλη μερα που ξεμεθανε δε γουσταρουν συνεχεια...
Τωρα που ειπα για ποτα...Μην παρετε ουισκια,βοτκες και γενικα ποτα...Η μεριδα που βαζουν ειναι το 1/3 εως 1/4 απο αυτο που σερβιρουν στην Ελλαδα...Παντου εχουν μεζουρα...Πληρωνεις 4-5 ευρω το ποτο (η κοκα και γενικα το αναψυκτικο μεσα,χρεωνεται εξτρα + 1 ευρω) και αν στην Ελλαδα "φτιαχνεσαι" με 2-3 ποτα...εκει θες 10 τουλαχιστον...Γι αυτο καλυτερα μπυρα...που ειναι και παμφθηνη...1,5 εως 2 ευρω το μεγαλο ποτηρι...
Με λιγα λογια...Το μερος ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΕ για σεξοτουρισμο...εκτος και εαν εχεις πολλα φραγκα για να χαλασεις...Και ΝΑΙ θα γαμησεις μουναρες...αλλα δεν το θεωρω "Value for money"...
Σαν τη Ταυλανδη...η εστω τη Κουβα..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...Θελει πολλα λεφτα το γαμησι..(Εκτος και αν εχεις τις προδιαγραφες και τα κοτσια να "χτυπησεις" καμμια Τσεχουλα με Καμακι και γαμησεις τζαμπα)... ;)
 

mixalisnaf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδα καλημερα και καλως σας βρισκω...νεος στο site και επειδη προκειται να παμε μ2 2 φιλαρακια πραγα,θελω λιγη βοηθεια που και πως για το τι συμβαινει πραγα,γιατι εχω ακουσει οτι εχει δυνατα μαγαζια...οτι ληθινο ξερει ο καθενας ας βοηθησει...διευθυνσεις,ονοματα,τιμες...ευχαριστω!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
pipino
καλα περασες υποθετω
παλιοτερα ειχα πει οτι η ουγγαρια παραμενιε ο μπουρδελοτοπος της ευρωπης και μερικοι αμεσως ειπαν για τσεχια
ευτυχως που εχεις και συ αποωη για το τι παιζει
και παντα παιζει το ελευθερο καμακι αλλα πρεπει εκτος απο το να εχεις μια νορμαλ εμφανιση(να μην εισαι χοντρος κυριως) να εισαι και διαθεσιμος να μπεις σε αυτη τη διαδικασια
καλες γιορτες
 

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
511
Like
6
Πόντοι
6
Ξερει κανεις αν μπορει στη Πραγα να γαμησει κανεις γκομενες που εχουν παιξει σε Τσοντες μικρου η μεγαλου βεληνεκους?

Εχει κανενας κανα λινκ?

Νομιζω θα ειναι ενδιαφερων.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Με λιγα λογια...Το μερος ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΕ για σεξοτουρισμο...εκτος και εαν εχεις πολλα φραγκα για να χαλασεις...Και ΝΑΙ θα γαμησεις μουναρες...αλλα δεν το θεωρω "Value for money"...

Ε, όχι και δεν ενδείκνυται !
Οι επιλογές είναι άπειρες, ατελείωτες.
Τα μουνιά είναι εξαίσια.
Και οι τιμές είναι λογικότατες για Ευρώπη.

Τώρα αν μου τη συγκρίνεις με Ταϊλάνδη, κακώς!
Είναι ανόμοια πράγματα.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγκριση της Ευρωπαίας, Τσέχας εν προκειμένω, με μία Ταϊλανδή.

Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, η Πράγα είναι παράδεισος για σεξοτουρισμό.
Για τσιγγουνιές και μαγκιές δεν είναι παράδεισος. Στην Ευρώπη με ψίχουλα δε γαμάς πουθενά πλέον, πάρτε το χαμπάρι. Όποιος θέλει φτηνές τιμές ας πάει Ασία ή Λατινική Αμερική.


ΥΣ: Έχει γεμίσει το σάιτ εδώ και πολύ καιρό με απαισιόδοξους δήθεν-συναγωνιστές.
Κατά τη γνώμη τους, η Βουλγαρία πέθανε, η Ρουμανία τελείωσε, η Πράγα έκλεισε, η Πολωνία είναι καθολική, η Ρωσία είναι μακριά, η Ουκρανία είναι επικίνδυνη, η Μολδαβία δεν ξέρουνε που είναι, τη Λευκορωσία δε την έχουν ξανακούσει κλπ. Τώρα πως γίνεται εγώ σε όποια χώρα της Ανατολικής Ευρώπης βρέθηκα να περάσω ονειρικά –στην κυριολεξία όμως- δεν το καταλαβαίνω.
Μάγκες, το άθλημα και ακριβό είναι, και επικίνδυνο. Όποιος δεν το αντέχει, ας μη το παλεύει. Ευπρόσδεκτα όλα τα tips και οι επισημάνσεις κινδύνου, αλλά μην ακούω ότι η Πράγα δεν είναι για σεξοτουρισμό. Έλεος!
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω απολυτα! γενικα αιωρειται μια αποψη σαν κ αυτη που περιεγραψες...δεν ειναι ετσι!
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε Nearxe,δεν ειπα οτι στη Πραγα δεν υπαρχουν επιλογες...ΧΑΜΟΣ γινεται...
Και βεβαια αλλο να πηδας πραγματικα ΜΟΝΤΕΛΑ...Γυναικες ΘΕΙΚΕΣ...και αλλο Ταυλανδεζες...
Απλα για εμενα προσωπικα,το μερος ΔΕΝ ειναι Value for money...
Επειδη εγω δε γουσταρω να ριχνω μονο ενα πηδημα της μιας ωρας,αλλα γουσταρω και συνοδεια για ολη την ημερα,εχω συνδεσει την εννοια του σεξοτουρισμου με τη Ταυλανδη,που διαλεγεις καθε μερα ενα γκομενακι του γουστου σου,απο τα 1000 αδες που κυκλοφορουν,το κρατας ΟΛΗ μερα,το πηδας οσο αντεχεις και δινεις 30-60 ευρω...το αντιστοιχο στη Πραγα κοστιζει απο 600-2000 ευρω για 24ωρη συνοδεια...
Βεβαια επαναλαμβανω..ΑΛΛΟ Ταυλανδες και ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΣΕΧΕΣ...Σε καμμια περιπτωση ομως δεν αξιζουν για 30 φορες παραπανω λεφτα...
Και οποιος γουσταρει σωνει και καλα Τσεχες και μοντελα,γιατι να παει εκει και να μη παρει ενα CT εδω??!!!Αν βαλεις και τα εισιτηρια,ποιο φτηνα θα του κοστισει...
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλε Nearxe,δεν ειπα οτι στη Πραγα δεν υπαρχουν επιλογες...ΧΑΜΟΣ γινεται...
Και βεβαια αλλο να πηδας πραγματικα ΜΟΝΤΕΛΑ...Γυναικες ΘΕΙΚΕΣ...και αλλο Ταυλανδεζες...
Απλα για εμενα προσωπικα,το μερος ΔΕΝ ειναι Value for money...
Επειδη εγω δε γουσταρω να ριχνω μονο ενα πηδημα της μιας ωρας,αλλα γουσταρω και συνοδεια για ολη την ημερα,εχω συνδεσει την εννοια του σεξοτουρισμου με τη Ταυλανδη,που διαλεγεις καθε μερα ενα γκομενακι του γουστου σου,απο τα 1000 αδες που κυκλοφορουν,το κρατας ΟΛΗ μερα,το πηδας οσο αντεχεις και δινεις 30-60 ευρω...το αντιστοιχο στη Πραγα κοστιζει απο 600-2000 ευρω για 24ωρη συνοδεια...
Βεβαια επαναλαμβανω..ΑΛΛΟ Ταυλανδες και ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΣΕΧΕΣ...Σε καμμια περιπτωση ομως δεν αξιζουν για 30 φορες παραπανω λεφτα...
Και οποιος γουσταρει σωνει και καλα Τσεχες και μοντελα,γιατι να παει εκει και να μη παρει ενα CT εδω??!!!Αν βαλεις και τα εισιτηρια,ποιο φτηνα θα του κοστισει...

Η Τσεχια δεν ειναι τριτοκοσμικη χωρα. Μην μπερδευετε Ευρωπη με Ασια. Στην Πραγα περνας πολυ καλα αν ξερης τα λιμερια, αλλα φτηνη δεν ειναι. Εχει απο τα φοβεροτερα μωρα, οσο για καμακια ειναι λιγο υπερβολη να περιμενης να πας σε club και να πηδηξης μωρο σε μερικες ωρες. Τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρο οσο αν κλεισης ct. Αν θελης καμακι πηγαινε στην Μυκονο το καλοκαιρι και κυνηγησε οτι γυναικα θελης.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Επειδη εγω δε γουσταρω να ριχνω μονο ενα πηδημα της μιας ωρας,αλλα γουσταρω και συνοδεια για ολη την ημερα,εχω συνδεσει την εννοια του σεξοτουρισμου με τη Ταυλανδη,που διαλεγεις καθε μερα ενα γκομενακι του γουστου σου,απο τα 1000 αδες που κυκλοφορουν,το κρατας ΟΛΗ μερα,το πηδας οσο αντεχεις και δινεις 30-60 ευρω...το αντιστοιχο στη Πραγα κοστιζει απο 600-2000 ευρω για 24ωρη συνοδεια...

Σίγουρα η Τσέχα δεν είναι για χόρταση. Είναι gourmet.
Είναι σαν να θες να χορτάσεις με χαβιάρι. Δεν γίνεται. Λίγο θα φας.

Πας όμως και συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα.
Εγώ σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να έχω κολλημένο δίπλα μου ένα κορίτσι 24/7 όπως κάλλιστα μπορείς να κάνεις με τις Ταϊλανδές. Βαριέμαι αφάνταστα. Από τα κορίτσια αυτά δεν αναζητώ συναισθηματική κάλυψη, αναζητώ εξαιρετικής ποιότητας σεξουαλική εμπειρία. Θέλω να είμαι ελεύθερος τη μέρα να κάνω τις δουλείες μου, ή να γυρνάω με φίλους, ή συναδέλφους, ή έστω και μόνος, και να παίρνω δύο διαφορετικές κοπέλες τη μέρα από μία ώρα τη κάθε μία. Συναισθηματικές ανάγκες μόνο η σύντροφός μας στην Ελλάδα μπορεί να μας καλύψει, ας μη γελιόμαστε.


Και οποιος γουσταρει σωνει και καλα Τσεχες και μοντελα,γιατι να παει εκει και να μη παρει ενα CT εδω??!!!Αν βαλεις και τα εισιτηρια,ποιο φτηνα θα του κοστισει...

Και σε αυτό διαφωνώ κάθετα.
Τα CT εδώ κοστίζουν πολύ περισσότερο, και οι επιλογές είναι ελάχιστες.
Χάνεις όλη την ομορφιά της μεγάλης επιλογής και της αναζήτησης.
Επίσης, σε αυτά τα ταξίδια, δεν είναι μόνο οι κοπέλες που μου δίνουν ηδονή. Η κοπέλα είναι το βασικότερο. Αλλά τα εισιτήρια που πληρώνω, μου δίνουν την ευκαιρία να δω και να περπατήσω στην πανέμορφη Πράγα. Τα λεφτά του ξενοδοχείου μου δίνουν τη δυνατότητα να περιποιηθώ τον εαυτό μου κάνοντας διακοπές για λίγες μέρες. Και τα υπόλοιπα που μου μένουν, είναι για τα κορίτσια.
Είναι πολύ πιο ευχάριστο ένα Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο στη Πράγα που θα πάω με 4-5 διαφορετικά ΜΟΝΤΕΛΑ, θα αλλάξω παραστάσεις από την άσχημη Αθήνα στην όμορφη Πράγα, θα φάω θεϊκές λουκανίκες στο δρόμο με συνοδεία υπέροχης μπίρας αντί για σουβλάκια, θα κοιμηθώ σαν πασάς στο καλό ξενοδοχείο αντί για το σπίτι μου, και θα φύγω τέλος πάντων από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αντίθετα, για να πάω 2 ώρες με CT θα πληρώσω 500-600€ σε μία και μοναδική κοπέλα. Θα την γαμήσω δύο και τρεις φορές ψυχαναγκαστικά μέσα στο δίωρο για να μπορέσω να κάνω απόσβεση σα μαλάκας, και με το που βγω από το ξενοδοχείο, η ίδια μιζέρια της καθημερινότητας. Άντε να μου μείνει η ομορφιά της εμπειρία για 12-24 ώρες επάνω μου, μετά πάει, χάθηκε …


Εν κατακλίδει, σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων, μπερδέψαμε 3 τελείως ανόμοια προϊόντα.
Α) πορνεία στην Ελλάδα
Β) sex trip στην Πράγα
Γ) sex trip στη Ταϊλάνδη

Πρόκειται για τρία τελείως διαφορετικά προϊόντα με διαφορετική τιμή, σε διαφορετική ποσότητα, και βεβαίως διαφορετική ποιότητα.

Είναι μη συγκρίσιμα μεταξύ τους.
Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει και παίρνει.  

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom