Φιλε Νεαρχε...Καθαρα απο περιεργεια σε ρωταω...Εχεις παει Ταυλανδη?
Πολύ καλή ερώτηση. Και καθόλου αδιάκριτη.
Ταϊλάνδη ούτε έχω πάει ποτέ, ούτε είχα σκεφτεί ποτέ να πάω πριν ανοίξει αυτό το σάιτ.
Διαβάζοντας όμως το θρεντ του F16 σιγά-σιγά άρχισα να την εκτιμώ πολύ ως προορισμό.
Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα ήθελα να πάω.
Υπάρχουν όμως κάποια αντικειμενικά προβλήματα για αυτό το ταξίδι.
Πρώτον, δεν διαθέτω πολύ χρόνο. Ένα ολόκληρο μήνα με τίποτα δε μπορώ να τον βρω. Αλλά και όταν έχω 10-15 μέρες ελεύθερες, μία φορά το χρόνο δηλαδή, μου είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστώ μόνος μου κάπου, για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω.
Δεύτερον, εγώ συνήθως προσπαθώ να συνδυάσω τα ταξίδια με δουλειά. Και στην Ταϊλάνδη δεν έχουμε καμία σχέση σαν εταιρία, κατά συνέπεια δεν βρίσκω δικαιολογία για να πάω.
Τρίτον, θα με πάρουν χαμπάρι. Μη το υποτιμάς αυτό. Αν ταξιδέψω μόνος μου στη Ταϊλάνδη χωρίς συναδέλφους ή γυναίκα μαζί μου, θα με πάρουν χαμπάρι ότι ταξιδεύω για σεξ. Και αυτό εμένα θα μου κοστίσει.
Αυτές λοιπόν είναι οι σημαντικότερες αιτίες για τις οποίες δεν έχω πάει και δεν τη βλέπω να πηγαίνω. Σε αυτό το σκηνικό να προσθέσεις ότι θα μου άρεσε από τη μία να πάω, αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας. Αν τρελαινόμουν, θα έβρισκα μια λύση.
Παρόλα αυτά χαίρομαι τα ταξίδια σας και τις όμορφες περιγραφές σας από την εξωτική Ταϊλάνδη. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι με καλή γυναικεία συντροφιά. Ο καθένας βρίσκει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.