Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πίλσεν ειναι κοντα στην Πράγα.
Πολύς κόσμος είτε πηγαινει καθημερινά για δουλειά ή προσπαθεί να πιαστεί κάπως στην Πράγα, ειδικά η νεολαία.

Κάτι Πετροβίτσε,Ούστι ναντ λάμπεμπ,κ.λ.π. που εδώ κατά καιρούς επισκεφτεί προσφέρουν ακόμη σλαβική εμπειρία,
αλλά εκεί τι παραμύθι να πουλήσεις.
Είναι σαν να είσαι Ευρωπαίος και να λες: Γειά σας,ήρθα να μείνω μόνιμα στην Αμαλιάδα:confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μεγάλες στιγμές, Νταλάρας στον πιο τουριστικό πεζόδρομο της Πράγας:confused:

Συνημμένα

• VID_20220523.mp4
    15,5 MB · Εμφανίσεις: 0

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Πίλσεν ειναι κοντα στην Πράγα.
Πολύς κόσμος είτε πηγαινει καθημερινά για δουλειά ή προσπαθεί να πιαστεί κάπως στην Πράγα, ειδικά η νεολαία.

Κάτι Πετροβίτσε,Ούστι ναντ λάμπεμπ,κ.λ.π. που εδώ κατά καιρούς επισκεφτεί προσφέρουν ακόμη σλαβική εμπειρία,
αλλά εκεί τι παραμύθι να πουλήσεις.
Είναι σαν να είσαι Ευρωπαίος και να λες: Γειά σας,ήρθα να μείνω μόνιμα στην Αμαλιάδα:confused:

Βλέπω άλλα μέρη πχ Μπρνο πληθυσμός 400 χιλιάδες,Οστράβα 300,Λίμπερετς-Ολομουτς 100,που δεν τα λες και χωριά.Θέλω να πω εκεί δεν έχει καθόλου ζωή/γκόμενες;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βλέπω άλλα μέρη πχ Μπρνο πληθυσμός 400 χιλιάδες,Οστράβα 300,Λίμπερετς-Ολομουτς 100,που δεν τα λες και χωριά.Θέλω να πω εκεί δεν έχει καθόλου ζωή/γκόμενες;

Έχει ζωή, αλλά ας πούμε Μπρνο που οι Τσέχοι την θεωρούν τη μεγαλύτερη τους φοιτητουπολη,
άμα σκάσει κάποιος που έχει τα διπλά χρόνια των περισσότερων διαθέσιμων γυναικων,τι ακριβώς θα κάνει νομίζεις;

Οι υπόλοιπες πόλεις που ανέφερες έχουν γυναίκες που επιδίωξαν να παντρευτούν πριν ή πολύ πριν τα 30 με έναν συμπατριώτη τους και να ανοίξουν σπιτικό.
Δεν είναι Πράγα να γυρνάει η άλλη με πράσινα μαλλιά και 50 piercing.
Οι γυναίκες που έμειναν σε τέτοια μέρη,είναι προβλεπέ.
Οι μη πρόβλεπε έφυγαν Πράγα ή εξωτερικό.

Η γλώσσα επίσης είναι μέχρι σήμερα ένα θέμα.
Οι Τσέχες δεν είναι Σουηδέζες ή έστω Γερμανίδες στα αγγλικά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ενα καλό σύστημα άμα ήθελες να γαμήσεις επαρχιωτοπούλα Τσέχα ήταν να αράζεις Hlavnic Nadrazi(κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός) στην Πράγα
Αυτά παλιά στο Τέξας...
Η επαρχιωτοπουλα θέλει να βρει κάναν Τσέχο με άκρες στην Πράγα για να μετακομίσει μαζί του, χέστηκε για τις μπαρουφες του κάθε τουρίστα με το μπακπακ στο Florenc.
Τις έφαγαν τις μπαρουφες κάποτε κάποιες από τη γενιά των μαμάδων τους και.....προκόψανε..

Υ.Γ Hlavní Nádraží ρε Αρχηγέ που τον εκανες το σταθμό κροατικό
:grin:

Πάρε και μια σημερινή φωτό

Συνημμένα

• IMG_20220523_102242.jpg
    IMG_20220523_102242.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 133
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Αυτά παλιά στο Τέξας...
Η επαρχιωτοπουλα θέλει να βρει κάναν Τσέχο με άκρες στην Πράγα για να μετακομίσει μαζί του, χέστηκε για τις μπαρουφες του κάθε τουρίστα με το μπακπακ στο Florenc.
Τις έφαγαν τις μπαρουφες κάποτε κάποιες από τη γενιά των μαμάδων τους και.....προκόψανε..

Υ.Γ Hlavní Nádraží ρε Αρχηγέ που τον εκανες το σταθμό κροατικό
:grin:

Πάρε και μια σημερινή φωτό
θα τον αποτρελάνεις...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20220523_114136.jpg
    IMG_20220523_114136.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 138

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Η Τσεχία τα τελευταία χρόνια έχει ΚΑΡΑΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ...!!!!

Δεν ενδείκνυται πλέον για Σεξοτουρισμο!
Πριν 15 χρόνια ναι άξιζε..... τώρα ΟΧΙ.....!!!!!!!!!

:woldman:
καμμια χωρα απο το μπλοκ δεν αξιζει ρε τυπε πια,μονο ο ρωσικος κοσμος αξιζει κατι αν ξερεις ομως ρωσικα,κατα τα αλλα παραμυθιαζομαστε ολοι οικιοθελως με τα παραμυθια του αρχηγού:smitten:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
καμμια χωρα απο το μπλοκ δεν αξιζει ρε τυπε πια,μονο ο ρωσικος κοσμος αξιζει κατι αν ξερεις ομως ρωσικα,κατα τα αλλα παραμυθιαζομαστε ολοι οικιοθελως με τα παραμυθια του αρχηγού:smitten:
Καλά που καταλαβαίνουν και άλλοι ότι τα περισσότερα από αυτά που λέει ο Κμαν είναι απλά αυτό: παραμύθια.
Και βγαίνουν κάτι αλλά ζωαδια και τον υποστηρίζουν όταν κραζουμε και πάμε να βγάλουμε πώς είναι τα πράγματα τώρα.
Αντί να λένε αφήσανε Ευχαριστώ που τους ανοίγουμε τα μάτια από τις μουφες του Κμαν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Έχει ζωή, αλλά ας πούμε Μπρνο που οι Τσέχοι την θεωρούν τη μεγαλύτερη τους φοιτητουπολη,
άμα σκάσει κάποιος που έχει τα διπλά χρόνια των περισσότερων διαθέσιμων γυναικων,τι ακριβώς θα κάνει νομίζεις;

Οι υπόλοιπες πόλεις που ανέφερες έχουν γυναίκες που επιδίωξαν να παντρευτούν πριν ή πολύ πριν τα 30 με έναν συμπατριώτη τους και να ανοίξουν σπιτικό.
Δεν είναι Πράγα να γυρνάει η άλλη με πράσινα μαλλιά και 50 piercing.
Οι γυναίκες που έμειναν σε τέτοια μέρη,είναι προβλεπέ.
Οι μη πρόβλεπε έφυγαν Πράγα ή εξωτερικό.

Λες και περιγράφεις την Ελλάδα είναι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Λες και περιγράφεις την Ελλάδα είναι
Το αγαπημένο μας αγαμιστάν, δεν μπορεί να συγκριθεί με ΚΑΜΙΑ άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Αυτό καλό είναι να το αντιληφθεί επιτέλους ο Έλληνας μπας και προσπαθήσει να το αλλάξει.

Επαρχία όπου και να πας, τα ίδια είναι πάνω κάτω.Ειχα Γερμανίδα τότε 28χρονων 35χλμ από το Μοναχο και τις μέρες που αραζα στο χωριό της,όπου και αν πηγαίναμε μας ρωτούσαν πότε θα παντρευτούμε,κ.λ.π.
Μόναχο και 38 να είναι η άλλη, δε θα τη ρωτήσει κανείς.

Η Τσεχία έχει ίσο πληθυσμό με την Ελλάδα,αλλά οι μεγαλες διάφορες παραμένουν στον υψηλό μέσο όρο εμφάνισης της Τσεχίας,που έχει σαν συνέπεια και να θέλει να μην μπορεί να ψωνιστεί η άλλη. Επίσης στο οτι δεν υπάρχει χρυσομουνισμός,παρακαλομουνακηδες, ελλεηνιδισμός.

Επίσης κοιταξτε την εμφάνιση που έχουν οι Τσέχες "influencers" που έχουν τον ίδιο αριθμό ακόλουθων π.χ. με την Κρεμλιδου.
Οι πρώτες θα έκαναν άνετα πασαρέλα,ενώ αν δείξεις τη δεύτερη σε μη αγάμητους, θα σου πουν ότι κάτι τέτοιες πέτυχαν σε πατσατζίδικα στην Τυφλίδα..

Στο πληρωμένο επίσης χαφτομουνισμος..
Έχω κατά καιρούς επισημάνει στο bou ότι π.χ. η τάδε με το προσωνύμιο πιπινακι και την ίδια φωτό επί τόσα χρόνια ή το άλλο το καραμιλφ και ένα σωρό άλλες που βρίσκουν και κάνουν στο αγαμιστάν,πρέπει να αλλάξουν φωτό, τιμές,κ.λ.π.
Η αντίδραση ήταν να με κράζουν κάποιοι αγαπητικοί και να με λένε νταβατζη που προωθώ άλλες κοπέλες :confused:

Εν κατακλείδι, ο Έλληνας έχει ορίσει σε πληρωμένο και μη, την μαύρη του τη μοίρα από μόνος του.

Takistso

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0

Πήγατε Πράγα και δε γαμήσατε ρε τύπε; :headbang:

Μετά όταν λεω ποτέ ταξίδι με ψωλαρία,έχω άδικο;
Ρε παιδιά σκέφτομαι να παω τις επόμενες μέρες οδικός με το ιχ, οχι Πράγα όμως αλλά σε τίποτα μεγάλα χωριά πχ Olomouc. Ξέρω ότι εκεί παιζει πολυ μνι αλλά δεν έχω ιδέα τι ζητάνε από λεφτά και έχω και λίγο το άγχος γιατί δε βρίσκω παρέα να παμε, όλοι δουλεύουν και έχω ένα άγχος μη με εξαφανίσουν πουθενα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά σκέφτομαι να παω τις επόμενες μέρες οδικός με το ιχ, οχι Πράγα όμως αλλά σε τίποτα μεγάλα χωριά πχ Olomouc. Ξέρω ότι εκεί παιζει πολυ μνι αλλά δεν έχω ιδέα τι ζητάνε από λεφτά και έχω και λίγο το άγχος γιατί δε βρίσκω παρέα να παμε, όλοι δουλεύουν και έχω ένα άγχος μη με εξαφανίσουν πουθενα..
Παίζει πολύ μουνί,αλλά τι εννοείς με το "τι ζητάνε από λεφτά";
Θα σου έγραφα ότι η Τσεχία είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες,αλλά για πέρνα στο παρασύνθημα για
αυτό με τα λεφτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Takistso

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει πολύ μουνί,αλλά τι εννοείς με το "τι ζητάνε από λεφτά";
Θα σου έγραφα ότι η Τσεχία είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες,αλλά για πέρνα στο παρασύνθημα για
αυτό με τα λεφτά.
Εννοώ πως αν είναι να δωσω 2-3 κατοστάρικα για μια ώρα με κάτι καλό το βρίσκω και εδώ στην Ελλάδα ευκολα και φθηνότερα. Δε θέλω να ψωνίσω από δρόμο να παθουμε και τίποτα αλλά θα προτιμούσα ένα αυτόνομο μουνί να περασω καλά χωρίς να έχει τον νταβά από πισω, να βγουμε και μια βόλτα ρε παιδι μου αν γουστάρει και αυτή αλλά όχι να πληρώνω με το δευτερόλεπτο και στη τελική να διασκεδάζει μια χαρά και η ίδια.. Αν με πιανεις..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μόνος και οδικώς;
Σου ανήκει κάποιο βενζινάδικο φίλε;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εχω ντίζελ . Αφου κανείς δεν ακολουθεί όλοι δουλευουν και έχουν άδεια αυγουστο
Εγώ θα σου πρότεινα Κύπρο.
Θα ευχαριστηθεις Ρωσίδες, καλό φαγητό και σίγουρα θα πληρώσεις λιγότερα με το αεροπλάνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom