Επισκέπτης
Ειναι καβλιαρα σφιχτομουνα εχει μεγαλες ρωγες και ανεβολατεβαινει με ωραιο ρυθμο πανω στην πουτσα. Αν δεν το ειχε παραχεσει με τα τατουαζ θα ηταν αψογη.
Ειναι καβλιαρα σφιχτομουνα εχει μεγαλες ρωγες και ανεβολατεβαινει με ωραιο ρυθμο πανω στην πουτσα. Αν δεν το ειχε παραχεσει με τα τατουαζ θα ηταν αψογη.
ενταξει αυτο οντως εινανι μειονεκτημα. Ειχε δοντια παντως.Tην πρεζόφατσα την παραβλέπεις βλέπω.. :S
ρε τυπε στο κεντρο γαμας ιδιο ζομπι-πεθαμενο ζακι γουσταρεις(με οποιον τροπο θελεις)με 5 ευρω την ωρα(κοστος σισας που ρουφαει ανα ωρα)..Καβλα ειναι το μωρο. Βαλτε το czech wife swap 114 στο γουγλ, υπαρχει ολοκληρο. Εγω τραβηξα μια παχια για παρτη της!
ρε τυπε στο κεντρο γαμας ιδιο ζομπι-πεθαμενο ζακι γουσταρεις(με οποιον τροπο θελεις)με 5 ευρω την ωρα(κοστος σισας που ρουφαει ανα ωρα)..
ΕΛΕΟΣ..
ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ???
δε θα γυρνουσε τσοντα αν ισχυε αυτορε τυπε στο κεντρο γαμας ιδιο ζομπι-πεθαμενο ζακι γουσταρεις(με οποιον τροπο θελεις)με 5 ευρω την ωρα(κοστος σισας που ρουφαει ανα ωρα)..
ΕΛΕΟΣ..
ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ???
ρε τυπε στο κεντρο γαμας ιδιο ζομπι-πεθαμενο ζακι γουσταρεις(με οποιον τροπο θελεις)με 5 ευρω την ωρα(κοστος σισας που ρουφαει ανα ωρα)..
ΕΛΕΟΣ..
ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ???
σχημα λογου ξερεις τι θα πει ρε τυπε???Για πες μου ρε μεγάλε, ποια γαμιέται με 5€ για μια ώρα. Γιατί όσες έχω ρωτήσει, δίνουν άλλες τιμές
σχημα λογου ξερεις τι θα πει ρε τυπε???
ΒΠ αυτο το πριβατ το γνωρίζεις?
Δεν φαίνεται στο tapky είναι ύποπτο?
Χτες πήγα στο vysehrad καλό πάρκο, καλή θέα με φτηνό καφε αν κάτσεις, μετά πήγα στο dancing house δεν μου άρεσε έχει κάποια λίγη θέα στην πόλη έχει αλλά πρέπει υποχρεωτικά να πληρώσεις ένα καφέ για να την δεις πολλοί τουρίστες φεύγανε όταν το άκουγαν.
Το βράδυ στο κέντρο έχει παραγίνει το κακό από σκυλολόι,αραπάδες κτλ άσε που συχνά πυκνά μυρίζει μπάφος, πέρυσι δεν ήταν έτσι, φαντάσου τι θα γίνεται σε λίγα χρόνια.
Την έχουν την Παρασκευή στο κάλενταρ τους αλλά αμφιβάλω αν την πετύχω.
Όπως την ξέρεις και την προτείνεις εσύ έτσι θα κάνουν και άλλοι οπότε θα πρέπει να σταθώ πολύ τυχερός.
Στο εν λόγο πριβατ είχα πάει πέρυσι και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση φωνάζανε μεταξύ τους και πλένανε τις πετσέτες και τα σεντόνια χωρίς απορρυπαντικό!
Ακόμα κυνηγάω την www.pragueprincess.cz/girl/vanesska/]Vanesska[/url] του Prinsess όλο κλεισμένη είναι .
Μια άλλη διαφορά από πέρυσι είναι ότι το ήδη κακό σέρβις στα μαγαζιά έχει γίνει ακόμα χειρότερο...
Έχουν πολύ τουρισμό, την μικρότερη ανεργία στην Ευρώπη και την έχουν δει αλλιώς οι Τσέχοι όταν μετά από κάποια χρόνια άλλες χώρες θα τους πάρουν τουρισμό και εταιρίες θα κλαψουρίζουν.
Τελικά απάντησαν σαν τυπικές Τσέχες του επαγγέλματος :