Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τι να ξανασκεφτω; Πλατεια Αττικης μενω.χιχιχι ξανασκεψου το
Τι να ξανασκεφτω; Πλατεια Αττικης μενω.χιχιχι ξανασκεψου το
χαχαχα εξαρχεια την ειχα χτυπησει αυτη.Τι να ξανασκεφτω; Πλατεια Αττικης μενω.
Για να συχναζε εκει κατι εψαχνε. Εγω τις εχω μελετησει στη γειτονια τους μεσα. Ειναι πολυ κλειστη κοινοτητα, σαν τους Κινεζους.χαχαχα εξαρχεια την ειχα χτυπησει αυτη.
οχι ρε φιλε δεν συχναζε εκει.εκει εμενε.εχουν τα εξαρχεια πολωνικη κοινοτητα.νομιζω κινεζοι και φιλλιπινεζοι ειναι πιο κλειστες κοινοτητεςΓια να συχναζε εκει κατι εψαχνε. Εγω τις εχω μελετησει στη γειτονια τους μεσα. Ειναι πολυ κλειστη κοινοτητα, σαν τους Κινεζους.
πολωνοι ναι.με ενα φιλο μου που μενει παπαγο μου ειχε δειξει πολωνικο σχολειο που μαζευονται απο ολη την αθηνα μαθητες.δουκα να δεις κοριτσακια ΜΟΝΤΕΛΑ.αλλη κλαση.ουτε οι καλυτερες ελληνιδες δεν συγκρινονται.επαθα μουνοπλακαΥπηρχε παλια πολωνικη ντισκο στη γωνια Αβερωφ και Αχαρνων που καναν παρελαση μουναρες τα βραδια. Μιλαμε εποχες τελη 90 αρχες 2000. Πρεπει να εχουν φυγει πολλοι απ την Ελλαδα.
Στην Ελλαδα οι Πολωνες δεν κοιτανε ξενους.
Το αντίθετο.Γάμησα άπειρες Πολωνέζες Αθήνα,δεν μπορώ τώρα να βγάλω φωτό γιατί είναι όλες τώρα παντρεμένες.Γενικά την ψάχνουν με τους Ελληνες,το πρόβλημα είναι οτι γενικά μας θεωρούν πουστάκους και μαμάκηδες.Καλούς χαρακτήρες αλλά πολύ μαλθακούς και ασόβαρους.
Αυτές πώς τις γνώριζες ρε αρχηγέ;Τις έφερνες από Πολωνία ή έμεναν εδώ;
Γενικά όσες λίγες Πολωνέζες έχω γνωρίσει,φαίνονταν ψυχρές και αγέλαστες.
Τι σου λεγαν στα πολωνικα μαγαζια;Μπα,όχι.Εκανα απλά τσάρκες στην Αθήνα και τις γνώριζα.Στα πολωνικά μαγαζιά υπήρχε πρόβλημα,με είχαν απειλήσει κτλ.
Εφερνα φυσικά και από Πολωνία,τότε ήταν πολύ εύκολο.Αυτές από Πολωνία δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για χλίδες όπως οι Ρωσίδες ή ελληνικό φαί,ψάρια,νησιά κτλ όπως οι Τσέχες.Τις πήγαινα στα φτηνά πολωνικά να φάνε bigos,barsh κτλ όπως στην πατρίδα.
Μια 22χρονη που έφερα το 2012 ήθελε να δει zoo,την πήγα σε ένα ζωολογικό κήπο έξω από την Αθήνα και τρελάθηκε με τα αλόγατα,τα λιοντάρια κτλ.
Τρελα μου ακουγονται αυτα.
Μπα,όχι.Εκανα απλά τσάρκες στην Αθήνα και τις γνώριζα.
Πως παρακολουθουσαν το διαμερισμα σου; Υποθετω δεν εμενες κεντρο. Μαθαιναν τη διευθυνση σου απο τις γυναικες και μετα ερχονταν και στηνονταν απεξω; Τρελα μου ακουγονται αυτα.
Τσάρκες πού;Έτσι στο δρόμο ή σε μπουρδέλα,κωλόμπαρα κλπ;