Νέα

Παπακωσταντίνου / αποκρατικοποιήσεις - συνέντευξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

δηλαδη πες μου πρωτα εσυ πως θα φυγουν με βαση αυτα που λεει το κομμα σου...και μετα θα σου πω εγω...δεν θα σου πω πρωτα εγω για τα βγαλεις ανεφαρμοστα και να πουλας μετα εσυ "εξυπναδες" αυτο το παιχνιδακι που κανεις το κανω εγω καιρο στους αριστερους με επιτυχια..λες να γινω θυμα αυτου εγω?

Επισκέπτης
δηλαδη πες μου πρωτα εσυ πως θα φυγουν με βαση αυτα που λεει το κομμα σου...και μετα θα σου πω εγω...δεν θα σου πω πρωτα εγω για τα βγαλεις ανεφαρμοστα και να πουλας μετα εσυ "εξυπναδες" αυτο το παιχνιδακι που κανεις το κανω εγω καιρο στους αριστερους με επιτυχια..λες να γινω θυμα αυτου εγω?
Δεν λέει κανείς άλλος εκτός από το κόμμα σου να φύγουν όλοι,για πες πως......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άντε μπες κ στο νόημα........

Το νοημα ειναι απλο...

χρειαζεται αλλαγη νοοτροπιας.

2-3 τιπς βασικα και με βαση αυτα βγαινουν και τα μετρα

και οι νομοι... και οι επιτροπες και τα παντα. Ενα βασικο τιπ στην Αγγλια ειναι η δικαιοσυνη για παραδειγμα

οποτε γυρω απο αυτον τον αξονα εχουμε τα υπολοιπα αν με πιανεις  ;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν λέει κανείς άλλος εκτός από το κόμμα σου να φύγουν όλοι,για πες πως......

Καταρχην για λογους αμβροτητας μιας και εισαι νεος πες μου τι κομμα εισαι.( διοτι ξερω τι κομμα ειναι οι αλλοι και προσαρμοζω αναλογα την επιχειρηματολογια μου)

Επισκέπτης
Καταρχην για λογους αμβροτητας μιας και εισαι νεος πες μου τι κομμα εισαι.( διοτι ξερω τι κομμα ειναι οι αλλοι και προσαρμοζω αναλογα την επιχειρηματολογια μου)
Στο λευκό/άκυρο,δεν ξέρω/απαντώ είμαι.

Δεν έχω πατήσει ποτέ σε εκλογές,όλοι είναι απελπιστικά-απελπιστικοί.

Ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία,μπορείς να εκθέσεις το πως γίνεται να μαζέψεις από την χώρα τα 1,5-2 εκ. μετανάστες κ να τους επαναπατρίσεις (πράγματα το οποίο υποστηρίζει το λάος κ είναι κενή πρόταση καθώς δεν γίνεται).

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στο λευκό/άκυρο,δεν ξέρω/απαντώ είμαι.

Δεν έχω πατήσει ποτέ σε εκλογές,όλοι είναι απελπιστικά-απελπιστικοί.

Ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία,μπορείς να εκθέσεις το πως γίνεται να μαζέψεις από την χώρα τα 1,5-2 εκ. μετανάστες κ να τους επαναπατρίσεις (πράγματα το οποίο υποστηρίζει το λάος κ είναι κενή πρόταση καθώς δεν γίνεται).

Καταρχην η φροντεξ ηρθε στην ελλαδα με την νικη μας στις ευρωκλογες του 09 και την πολιτικη πιεση που δεχτηκε τοτε η ΝΔ.

Η πολιτικη του κομματος ειναι η αρχη της ποσοστωσης (αναλογος αριθμος ξενων με βαση το γηγενη αριθμο). Οταν καποιος ξενος θα ειναι μεσα σε αυτους που θα δικαιουνται αδεια παραμονης στην ελλαδα θα πρεπει να εχει καποιες προυποθεσεις αλλα πανω απο ολα η πλειοψηφια αυτων δεν θα ανηκει σε μια ορισμενη εθνοτικη ομαδα (πχ αλβανοι)

1. Ελεγχος του ποινικου του μητρωου
2. Ελεγχος του ιατρικου του μητρωου
3. εαν το πολιτισμικο του υποβαθρο ειναι συμβατο με το ελληνικο (π.χ ενας ορθοδοξος ουκρανος ενσωματωνεται ευκολοτερα απο ενα μουσουλμανο αφγανο)

Γ

Επισκέπτης
Καταρχην η φροντεξ ηρθε στην ελλαδα με την νικη μας στις ευρωκλογες του 09 και την πολιτικη πιεση που δεχτηκε τοτε η ΝΔ.

Η πολιτικη του κομματος ειναι η αρχη της ποσοστωσης (αναλογος αριθμος ξενων με βαση το γηγενη αριθμο). Οταν καποιος ξενος θα ειναι μεσα σε αυτους που θα δικαιουνται αδεια παραμονης στην ελλαδα θα πρεπει να εχει καποιες προυποθεσεις αλλα πανω απο ολα η πλειοψηφια αυτων δεν θα ανηκει σε μια ορισμενη εθνοτικη ομαδα (πχ αλβανοι)

1. Ελεγχος του ποινικου του μητρωου
2. Ελεγχος του ιατρικου του μητρωου
3. εαν το πολιτισμικο του υποβαθρο ειναι συμβατο με το ελληνικο (π.χ ενας ορθοδοξος ουκρανος ενσωματωνεται ευκολοτερα απο ενα μουσουλμανο αφγανο)

Γ
Και πώς θα κάνεις την ποσόστωση κ θα διώξεις αυτούς που περισσεύουν;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Προς vcb

οσοι ερχονται δεν θα ερχονται φλου αλλα μετα απο μια αναγκη σε συγκεκριμενο οικονομικο κλαδο που θα τους εχει αναγκη...και προπαντων φυλαξη των συνορων

Για οσους ειναι εδω

1. επαναδιαπραγματευση του δουβλινου 2 και δημιουργια συμβασεων επαναπροωθησης με τις χωρες καταγωγης αυτων...
2. σκληροτατες τιμωριες απο την δικαιοσυνη σε κολασιμες πραξεις (ναρκωτικα, πορνεια, παρανομο εμποριο) αυτων που θα λειτουργουν σαν φοβητρο για να φυγουν απο μονοι τους
3. απελασεις (πχ αλβανων, βουλγαρων...)

Επισκέπτης
Προς vcb

οσοι ερχονται δεν θα ερχονται φλου αλλα μετα απο μια αναγκη σε συγκεκριμενο οικονομικο κλαδο που θα τους εχει αναγκη...και προπαντων φυλαξη των συνορων

Για οσους ειναι εδω

1. επαναδιαπραγματευση του δουβλινου 2 και δημιουργια συμβασεων επαναπροωθησης με τις χωρες καταγωγης αυτων...
2. σκληροτατες τιμωριες απο την δικαιοσυνη σε κολασιμες πραξεις (ναρκωτικα, πορνεια, παρανομο εμποριο) αυτων που θα λειτουργουν σαν φοβητρο για να φυγουν απο μονοι τους
3. απελασεις (πχ αλβανων, βουλγαρων...)
1.Ναι με τα σοβαρά κράτη του Πακιστάν,της Ταυλάνδης κ δεν ξέρω γω ποιο άλλο....τελοσπάντων ντάξει στέκει.

2.Σωστό

3.Την απέλαση πώς θα την κάνεις,πώς θα τους μαζέψεις ρε παιδί μου;

Υ.Γ.Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες με βάση τα χαρτιά τους,απλά κάποιοι γίναν λόγω συνθηκών κ χρόνου.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
1.Ναι με τα σοβαρά κράτη του Πακιστάν,της Ταυλάνδης κ δεν ξέρω γω ποιο άλλο....τελοσπάντων ντάξει στέκει.

2.Σωστό

3.Την απέλαση πώς θα την κάνεις,πώς θα τους μαζέψεις ρε παιδί μου;

Υ.Γ.Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες με βάση τα χαρτιά τους,απλά κάποιοι γίναν λόγω συνθηκών κ χρόνου.

οι απελασεις εχουν αποτελεσμα ...κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο...εχουν αποτυχει στην πραξη διοτι...μετα την απελασεις του τα συνορα μας με την αλβανια ειναι στην πραξη αφυλακτα και ξαναρχονται...αρα το μετρο των απελασεων δεν εχει αποτυχει αλλα η φυλαξη των συνορων ειναι προβληματικη

προς θεου δεν λεω οτι απο την μια μερα στην αλλη θα φυγει ο μεγαλο ογκος...για να μην παραξεγηθω...αλλα με την παροδο του χρονου ο αριθμος τους θα μειωνεται εαν εμμεινουμε σε αυτα τα μετρα...

Επισκέπτης
οι απελασεις εχουν αποτελεσμα ...κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο...εχουν αποτυχει στην πραξη διοτι...μετα την απελασεις του τα συνορα μας με την αλβανια ειναι στην πραξη αφυλακτα και ξαναρχονται...αρα το μετρο των απελασεων δεν εχει αποτυχει αλλα η φυλαξη των συνορων ειναι προβληματικη
Ρε γμτ δεν τα γράφω καλά ή εσύ δεν καταλαβαίνεις. :headbang:

Πώς θα κάνεις απελάσεις,ποσόστωση,επαναπατρισμούς σε 1,5-2εκ ανθρώπους;

Θα στείλεις την αστυνομία ως μπόγιες με τις κλούβες να τους μαζεύουν,τον στρατό,πώς,με ποιον τρόπο;

Περιεγραψέ το ρε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε γμτ δεν τα γράφω καλά ή εσύ δεν καταλαβαίνεις. :headbang:

Πώς θα κάνεις απελάσεις,ποσόστωση,επαναπατρισμούς σε 1,5-2εκ ανθρώπους;

Θα στείλεις την αστυνομία ως μπόγιες με τις κλούβες να τους μαζεύουν,τον στρατό,πώς,με ποιον τρόπο;

Περιεγραψέ το ρε.

ολα αυτα τα μετρα δρουν συνδιαστικα...κανενα απο αυτα απο μονο του δεν εχει αποτελεσμα...και με την παροδο του χρονου (αμεσου) χρονου θα εχει αποτελεσμα...οσο και εαν φαινεται παραξενο...οι "μπογιες" ειχαν επιτυχια...η αστυνομια κανει ελεγχο...βρισκει ποιος δεν εχει χαρτια...τον φυλαει προσωρινα σε καποιο κρατητηριο και τον στελνει σε αλβανια...

Μπορεις επισης να μην δεχτει την ανανεωση της πρασινης καρτας και να αυτοματος απο "νομιμους" να τους κανεις παρανομους....οπως επισης να φορολογησει τα εμβασματα τους για να μην εχουν μεγαλο οικονομικο κερδος στο να δουλευουν στην ελλαδα και επισης να αναγκαστουν να φυγουν..

Επισκέπτης
ολα αυτα τα μετρα δρουν συνδιαστικα...κανενα απο αυτα απο μονο του δεν εχει αποτελεσμα...και με την παροδο του χρονου (αμεσου) χρονου θα εχει αποτελεσμα...οσο και εαν φαινεται παραξενο...οι "μπογιες" ειχαν επιτυχια...η αστυνομια κανει ελεγχο...βρισκει ποιος δεν εχει χαρτια...τον φυλαει προσωρινα σε καποιο κρατητηριο και τον στελνει σε αλβανια...

Μπορεις επισης να μην δεχτει την ανανεωση της πρασινης καρτας και να αυτοματος απο "νομιμους" να τους κανεις παρανομους....οπως επισης να φορολογησει τα εμβασματα τους για να μην εχουν μεγαλο οικονομικο κερδος στο να δουλευουν στην ελλαδα και επισης να αναγκαστουν να φυγουν..
Eλπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι το να απελάσεις-επαναπατρίσεις μερικές χιλιάδες κόσμο είναι τόσο εφικτό όσο να αδειάσεις μία λίμνη με ένα παγούρι....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Eλπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι το να απελάσεις-επαναπατρίσεις μερικές χιλιάδες κόσμο είναι τόσο εφικτό όσο να αδειάσεις μία λίμνη με ένα παγούρι....

κοιτα μαγικη λυση δεν υπαρχει για να φυγει ολος αυτο ο αριθμος των 1, 5 εκ μεσα σε ενα μηνα...σου ειπα τα σωστα μετρα που θα λειτουργουν συνδυαστικα...και σου ειπα οτι χρειαζομαστε καποιο χρονο που τον προσδιοριζω σε 1-2 χρονια...

σε θελω να λαικισω και να σου πω σε 2 μηνες...και ουτε να προτεινω λυσεις που μπορουν να δημιουργησουν προβλημα συνοχης και εμφυλιου

Επισκέπτης
κοιτα μαγικη λυση δεν υπαρχει για να φυγει ολος αυτο ο αριθμος των 1, 5 εκ μεσα σε ενα μηνα...σου ειπα τα σωστα μετρα που θα λειτουργουν συνδυαστικα...και σου ειπα οτι χρειαζομαστε καποιο χρονο που τον προσδιοριζω σε 1-2 χρονια...

σε θελω να λαικισω και να σου πω σε 2 μηνες...και ουτε να προτεινω λυσεις που μπορουν να δημιουργησουν προβλημα συνοχης και εμφυλιου
Σε 1-2 χρόνια θα τους έχεις ενσωματώσει αρκετούς,οπότε κάτι γίνεται.

Πάντως είναι κ ένας πολύ ικανός αριθμός εργατίας τον οποιό κακώς τον αφήνει η χώρα ανεκμετάλλευτο.

Περισσότερα εργατικά χέρια=περισσότερη δυνατή παραγωγή(την οποία φυσικά πρέπει να οργανώσεις).

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε 1-2 χρόνια θα τους έχεις ενσωματώσει αρκετούς,οπότε κάτι γίνεται.

Πάντως είναι κ ένας πολύ ικανός αριθμός εργατίας τον οποιό κακώς τον αφήνει η χώρα ανεκμετάλλευτο.

Περισσότερα εργατικά χέρια=περισσότερη δυνατή παραγωγή(την οποία φυσικά πρέπει να οργανώσεις).

ενσωματωση δεν σημαινει "μαθαινω" την γλωσσα.. αλλα αυριο εχω ενα κομμα με αρχηγο τον τσεναί...και παραλληλα κυκλοφορω με μπουργκα στην αθηνα θυμιζοντας μια πολη της αραβικης χερσονησου..ασφαλως οποιος εχει καποια κριτηρια να μεινει...αλλα να μην δημιουργησουμε μια μουσουλμανικη μειονοτητα

Επισκέπτης
ενσωματωση δεν σημαινει "μαθαινω" την γλωσσα.. αλλα αυριο εχω ενα κομμα με αρχηγο τον τσεναί...και παραλληλα κυκλοφορω με μπουργκα στην αθηνα θυμιζοντας μια πολη της αραβικης χερσονησου..ασφαλως οποιος εχει καποια κριτηρια να μεινει...αλλα να μην δημιουργησουμε μια μουσουλμανικη μειονοτητα
Ενσωμάτωση σημαίνει εντάξη σε ένα σώμα,αυτό το σώμα είναι στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει: 1)Γνωρίζω την γλώσσα
              2)Αποδέχομαι τους νόμους κ κανόνες του κράτους στο οποία θέλω να ενσωματωθώ.

Σε δημοκρατικά κράτη δεν υπάρχει στοπ στην δημιουργία κάποια μειονότητας,στο χέρι του κάθε κράτους είναι να κάνει τον κάθε ξένο-μετανάστη να μην νιώθει ξένος για πάντα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενσωμάτωση σημαίνει εντάξη σε ένα σώμα,αυτό το σώμα είναι στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει: 1)Γνωρίζω την γλώσσα
              2)Αποδέχομαι τους νόμους κ κανόνες του κράτους στο οποία θέλω να ενσωματωθώ.

Σε δημοκρατικά κράτη δεν υπάρχει στοπ στην δημιουργία κάποια μειονότητας,στο χέρι του κάθε κράτους είναι να κάνει τον κάθε ξένο-μετανάστη να μην νιώθει ξένος για πάντα.

αυτο δεν σημαινει ομως οτι μια δημοκρατια αυτοχαρακωνεται...αλλωστε οι δηλωσεις καμερον και μερκελ εδειξαν οτι ο πολυπολιτισμος απετειχε διοτι αραβικη και τουρκικη πλυθυσμοι της ευρωπης δεν αφομοιωνονται...πολιτσμος δεν μονο η γλωσσα και η υπακοη στους νομους αλλα και η πεποιθηση οτι ταυτιζεσαι με το εθνος που σε φιλοξενει και σε συναισθηματικο επιπεδο...οπως και στο χερι του κρατους ειναι να μην ρισκαρει να φερει καποιον που ενδεχομενος αυτο ή τα παιδια του να γινουν μελη της χαμας. Αλλο να νοιωθεις αβολα και αλλο να γινει η αθηνα Νεο χαρατσι διοτι κανεις δεν μπορει να επιβαλει στον αλλο να αλλαξοπιστησει

Επισκέπτης
αυτο δεν σημαινει ομως οτι μια δημοκρατια αυτοχαρακωνεται...αλλωστε οι δηλωσεις καμερον και μερκελ εδειξαν οτι ο πολυπολιτισμος απετειχε διοτι αραβικη και τουρκικη πλυθυσμοι της ευρωπης δεν αφομοιωνονται...πολιτσμος δεν μονο η γλωσσα και η υπακοη στους νομους αλλα και1) η πεποιθηση οτι ταυτιζεσαι με το εθνος που σε φιλοξενει και σε συναισθηματικο επιπεδο...2)οπως και στο χερι του κρατους ειναι να μην ρισκαρει να φερει καποιον που ενδεχομενος αυτο ή τα παιδια του να γινουν μελη της χαμας. Αλλο να νοιωθεις αβολα και αλλο να γινει η αθηνα Νεο χαρατσι διοτι κανεις δεν μπορει να επιβαλει στον αλλο να αλλαξοπιστησει
1)Όχι απαραίτητα,σε νοιάζει να σέβονται την νομοθεσία.

2)Μπερδεύεις πράγματα κ καταστάσεις,μέλος της χαμάς δεν γίνεσαι λόγω εθνικότητας,ούτε μέλος οποιασδήποτε οργάνωσης.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
1)Όχι απαραίτητα,σε νοιάζει να σέβονται την νομοθεσία.

2)Μπερδεύεις πράγματα κ καταστάσεις,μέλος της χαμάς δεν γίνεσαι λόγω εθνικότητας,ούτε μέλος οποιασδήποτε οργάνωσης.

δεν γινεσαι μελος της χαμας λογω εθνικοτητας αλλα δεν ξεχνας οτι οι μουσουλμανοι της ευρωπης δεν ενσωματωθηκαν....αλλα κρατησαν ή καποιο ειδος της σαριας και του πολιτισμου τους που καλος ή κακος δεν ειναι συμβατος με τον ευρωπαικος...η ελληνοφωνια δεν παραγοντας συνδεσης...και η αριστερη ειναι αλληνοφωνοι αλλα μισουν την ελλαδα...και δυστυχως οι νεοτερες γενιες των μουσουλμανων τις ευρωπη ειναι πιο ριζοσπαστικες απο τις παλαιοτερες και ακομα ενας μικρος πληθυσμος αυτων να παει στα ακρα θα γινει το μετρο της αθηνας λαμπογιαλο...για αυτο δεν το ρισκαρεις και δεν τους δεχεσαι ή δεχεσαι μουσουλαμινκες σεχτες ποιο ανοιχτες στο χριστιανισμο απο αλλες πιο ακραιες..απο εκει και περα..σε βαθος χρονου δεν θελουμε ενα πλυθυσμο να συνυπαρχει με τον ελληνικο αλλα να αφομοιωθει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom